-
Είχα μιά μεγάλη (2χ2 μ) βιβλιοθήκη, η οποία ήταν 'σύνθεση' με πολλά ράφια, 3 ντουλαπάκια και με ένα ανοιγόμενο φύλλο τζαμένιο. Επίσης σε παιδικά δωμάτια 2 γραφεία, 1 συρταριέρα και 2 κομοδίνα της ΝΕOSET, αγορασμένα το 1995 και 1998.
Επίσης είχα 2 κομοδίνα και 1 μικρή ντουλάπα (σε αποθήκη), αγορασμένα το 2004 απ΄το ΙΚΕΑ.
Τα έλυσα λόγω μετακόμισης και διαπίστωσα ξεκάθαρα οτι, στην ποιότητα δεν υπάρχει καμιά σύγκριση:
'Σκληρή και στιβαρή' υλικό και κατασκευή της ΝΕΟSΕΤ, 'αέρας κοπανιστός' τα ΙΚΕΑ !
Σαφώς και το κόστος ήταν σχεδόν τριπλάσιο στα της ΝΕΟSΕΤ, αλλά .. ότι πληρώσεις παίρνεις ! -
Το ΙΚΕΑ δεν είναι (πολύ) πιο φτηνό.
Αν πάρεις κάτι ποιοτικό το πληρώνεις.
Τα φτηνά είναι άθλια σε ποιότητα (αναμενόμενο).Το καλό του ΙΚΕΑ είναι ο σχεδιασμός.
Τα σχέδια που έχει μου αρέσουν πάρα πολύ.
Δεν έχει όμως κιτς, αν θέλεις ακριβό καλό κιτς - δεν έχει. Όχι ότι θα έπαιρνα αλλά είναι της μόδας (εδώ και χρόνια). -
Τα ΝΕΟSΕΤ είχαν εξαιρετικά σχέδια-χρώματα στην 'εποχή ' τους. Και δεν υπάρχει αντίρρηση καμιά, πως σε ΙΚΕΑ τα σχέδια είναι πραγματικά μοντέρνα. Aν ρίξεις όμως μιά ματιά και στον κατάλογο της ΝΕOSET , θα διαπιστώσεις ότι έχει πλέον και αυτή σχέδια 'προχώ', πλήν όμως οι τιμές της (βλέπε τελευταίες σελίδες), παραμένουν ....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τα ΝΕΟSΕΤ είχαν εξαιρετικά σχέδια-χρώματα στην 'εποχή ' τους. Και δεν υπάρχει αντίρρηση καμιά, πως σε ΙΚΕΑ τα σχέδια είναι πραγματικά μοντέρνα. Aν ρίξεις όμως μιά ματιά και στον κατάλογο της ΝΕOSET , θα διαπιστώσεις ότι έχει πλέον και αυτή σχέδια 'προχώ', πλήν όμως οι τιμές της (βλέπε τελευταίες σελίδες), παραμένουν ....Ποιά neoset, ποιο κατάλογο, ποιες τιμές? Η εταιρεία ειναι προς εκκαθάριση, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων απολυμένο και με χρωστούμενα πάρα πολλών μηνών και οι μονές παραγγελίες που εκτελούνται ειναι κάποιες που είχαν ήδη γίνει καιρό πριν και κοιτάνε να παραδοσουν ότι μπορούν.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Και αυτά γνωστά εδώ και κκαιρό, αλλά το θέμα είναι τι και πόσο πουλούσε η μιά και τι η άλλη εταιρεία.
Η διαχείρισή τους και η επιβίωσή τους, δεν με αφορά. -
Εχεί κανείς δοκιμάσει τις μεμβράνες που φέρνει το lidl? http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/ ... _33113.htm
Έχουν τον ίδιο βαθμό διαπερατότητας και απο μέσα και από έξω ή απο έξω έχουν το 'εφε' καθρέφτη και απο μέσα βλέπεις κανονικά?
Edit: Εννοείται ότι αναφέρομαι για παράθυρα σπιτού όχι αυτοκινήτου
-
Ενδιαφέρουσα πρόταση. Κανείς με σχετική εμπειρία;
-
ώπα μ'ενδιαφέρει, πα να πάρω!
-
εγώ πέρασα τις συγκεκριμένες σε πίσω παράθυρα αυτοκινήτου αλλά σχεδόν τετράγωνα, βόλευε δηλαδή και με τέτοιου τύπου μεμβράνη, με πολύ καλά αποτελέσματα.
είναι καθρέπτης από έξω και από μέσα βλέπεις με το σχετικό 'μαύρισμα'.το έβαλα στο αυτοκίνητο του... παππού για να μην πιάνει ο ήλιος τις εγγονές
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ πέρασα τις συγκεκριμένες σε πίσω παράθυρα αυτοκινήτου αλλά σχεδόν τετράγωνα, βόλευε δηλαδή και με τέτοιου τύπου μεμβράνη, με πολύ καλά αποτελέσματα.
είναι καθρέπτης από έξω και από μέσα βλέπεις με το σχετικό 'μαύρισμα'.το έβαλα στο αυτοκίνητο του... παππού για να μην πιάνει ο ήλιος τις εγγονές
Κι από πιστοποίηση τι έκανες? Στο ΚΤΕΟ τι θα δείξει, την απόδειξη από το LIDL?
-
Τωρα ο ηλιακος βαραει τελικες και το νερο ερχεται καυτο στις βρυσες.μπορω να βαλω μια βαλβιδα αναμιξεως ωστε το ζεστο νερο να αναμιγνέιεται με το κρυο και να κατεβαινει στις βρυσες σε μια μαξ θερμοκρασια?
-
Κύριοι καλησπέρα.
Έχω 4 ηλεκτρονικά μπάλαστ (58 βαττ έκαστο) για λάμπες φθορίου.
Μπορώ να τα βάλω δίπλα δίπλα ή πρέπει να έχουν κάποιο κενό μεταξύ τους;
Θα είναι σε σχετικά κλειστό χώρο (ταμπέλα). -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
είναι καθρέπτης από έξω και από μέσα βλέπεις με το σχετικό 'μαύρισμα'.
το έβαλα στο αυτοκίνητο του... παππού για να μην πιάνει ο ήλιος τις εγγονέςΚι από πιστοποίηση τι έκανες? Στο ΚΤΕΟ τι θα δείξει, την απόδειξη από το LIDL?
Χμ, το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν σε βλέπουν απέξω, στο πίσω τζάμι βάλε ό,τι θέλεις αν έχεις καθρέφτες δεξιά αριστερά.... το θέμα είναι ότι τα καθρεφτιζέ απαγορεύονται έτσι κι αλλιώς...
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν συστολές για λάστιχα κήπου; Έχω ένα με διάμετρο μιας ίντσας και επειδή θέλω να συνδέσω σε αυτό έναν περιστρεφόμενο εκτοξευτήρα (μπεκ) νερού για πότισμα, έχω ένα μικρό θέμα, μιας και οι περισσότεροι που έχω βρει έχουν διατομή εισόδου 1/2 ή 3/4 της ίντσας.
Εναλλακτικά, ξέρει κανείς αν/πού μπορώ να βρω εκτοξευτήρες με διατομή εισόδου μιας ίντσας;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
το έβαλα στο αυτοκίνητο του... παππού για να μην πιάνει ο ήλιος τις εγγονέςΚι από πιστοποίηση τι έκανες? Στο ΚΤΕΟ τι θα δείξει, την απόδειξη από το LIDL?
Χμ, το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν σε βλέπουν απέξω, στο πίσω τζάμι βάλε ό,τι θέλεις αν έχεις καθρέφτες δεξιά αριστερά.... το θέμα είναι ότι τα καθρεφτιζέ απαγορεύονται έτσι κι αλλιώς...
Το θέμα ειναι ότι ακόμα και για πίσω, μπορείς μεν να βάζεις όσο σκούρα θες, ΑΛΛΑ πρέπει να έχεις πιστοποιητικό και αυτοκόλλητα κολλημένα πάνω σε κάθε μεμβράνη (μεταξύ τζαμιού και μεμβράνης). Ο νόμος έτσι λέει και στο ΚΤΕΟ τα ζητάνε-κοιτάνε (χωρια που πια παίρνουν και φωτογραφία το αμάξι).
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν συστολές για λάστιχα κήπου; Έχω ένα με διάμετρο μιας ίντσας και επειδή θέλω να συνδέσω σε αυτό έναν περιστρεφόμενο εκτοξευτήρα (μπεκ) νερού για πότισμα, έχω ένα μικρό θέμα, μιας και οι περισσότεροι που έχω βρει έχουν διατομή εισόδου 1/2 ή 3/4 της ίντσας.Συστολικοί σύνδεσμοι υπάρχουν, για όλες τις διατομές.
Παίρνεις κ ένα μικρό κομμάτι λάστιχο με την διατομή που χρειάζεσαι για τον εκτοξευτήρα, έτοιμος. -
Ευχαριστώ! Τότε απλά έτυχε να μην έχουν στα δυο μαγαζιά που έψαξα. Θα ψάξω κι άλλο και ελπίζω να βρω (αν έχει κανείς υπ' όψη του και κανένα internetικό στέκι με τέτοια πραγματάκια, θα βοηθούσε).
Υ.Γ. Κάτι βρήκα εδώ...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Το θέμα ειναι ότι ακόμα και για πίσω, μπορείς μεν να βάζεις όσο σκούρα θες, ΑΛΛΑ πρέπει να έχεις πιστοποιητικό και αυτοκόλλητα κολλημένα πάνω σε κάθε μεμβράνη (μεταξύ τζαμιού και μεμβράνης). Ο νόμος έτσι λέει και στο ΚΤΕΟ τα ζητάνε-κοιτάνε (χωρια που πια παίρνουν και φωτογραφία το αμάξι).
mέχρι εκεί δεν έχω φτάσει γιατί είναι μια quickfix λύση. αν μου την πουν στο ΚΤΕΟ, τα βγάζω εκείνη την ώρα.
απλά πήρα θάρος για τα καθρεπτιζε γιατί διώχνουν πολύ ήλιο, τα έχω φορεμένα καμια 6-7 χρόνια στο.. καθημερινό αγωνιστικό και μέχρι τώρα δε με έχει ενοχλήσει κανείς, που τα έχω και στα μπροστά παράθυρα. lycky guy i guess. -
Η ηλεκτροσυγκόληση του Lidl (http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/ ... _33779.htm) αξίζει για κάποιον που δεν έχει ιδέα από ηλεκτροσυγκόληση και κολλάει το πολύ 1-2 φορές τον χρόνο?
Η απορια είναι περισσότερο αν αξίζει να δώσω καμία 30Ε παραπάνω για αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή αν είναι στην ίδια κατηγορία με αυτές. Γενικά φαντάζομαι και οι δυο μάπα θα είναι , αλλά όπως είπα περισσότερο να πειραματιστώ θέλω και γενικά δεν πρόκεται να κολλάω συχνά (μερικές φορές θέλεις να κολλήσεις κάτι, πχ ένα καγκελο, και δεν βρίσκεις).
-
Είδα το paint roller pro στο telemarketing και φαίνεται καλό
το βρήκα και στο ebay πολύ φθηνότερα βέβαια
http://www.ebay.com/itm/Pro-Easy-Paint- ... 43b782077f
κάνει όντως δουλειά όπως υπόσχεται ;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]