-
πέρασα με φάρμακο το a/c μου έχοντας ξεχάσει να βάλω νερό στο δοχείο για να το διαλύσω
τι γίνεται τώρα; θα πεθάνω ή να περάσω από πάνω διαλυμένο; -
Να το ξεπλύνεις καλά με νερό και ν' αφήσεις με ανοιχτά παράθυρα να δουλέψει το κλιματιστικό μισή ώρα στο φουλ.
Καλύτερα να γεμίσεις νερό ένα δοχείο με αντλία σπρέυ και να κάνεις μ' αυτό τη δουλειά ψεκάζοντας όπου έριξες φάρμακο. 2-3 μπουκάλια νερό μάλλον αρκούν.
-
2-3 δοχεία ή 2-3 μπουκάλια στο δοχείο; και ν'αδειάσω ένα ολόκληρο δοχείο στο a/c ενώ δουλεύει; δε θα πάθει τπτ;
επίσης στο άλλο a/c που το πέρασα κανονικά, διαλυμένο, πρέπει να τ'αφήσω να δουλέψει ;
-
AAAA! STOP!
Σβηστό ενώ ρίχνεις το νερό! Καλύτερα ακόμα, εκτός μπρίζας. Και όχι με τη σέσουλα, φσιτ-φσιτ, το νερό θα φεύγει από την υδροροή και θα χύνεται έξω, όπως όταν λειτουργεί και διώχνει την υγρασία.Δυο-τρία ή και περισσότερα τέτοια μισόλιτρα (σκέτο νερό, επαναλαμβάνω):
-
ψέκασα κανά λίτρο και τώρα το χω ανοιχτό να δώσει. αν δε δώσω σημεία ζωής σε 24 ώρες κάτι πήγε στραβά
-
ένα καλό πήγα να κάνω χίλια κακά με βρήκαν.
με πήρε πριν λίγο η μάνα μου λέει ότι η μπανιέρα (επειδή εκεί ξέπλυνα το δοχείο κλπ) γέμισε καφέ κηλίδες και έχει φύγει το χρώμα του εμαγιέ. το φάρμακο φταίει γι'αυτό και αν ναι, διορθώνεται;
-
Θελω να επισκευαω τοιχο που φουσκωσε απο διαροη (εσπασε η βρυση απ'εξω στο μπαλκονι μες τον τοιχο) τι προτεινετε?
-
Ξυσιμο για αρχη,να φυγουν ολα τα φουσκωματα.Μετα να το αφησεις ετσι ανοικτο ενα διαστημα ωστε να φυγει η τυχον υγρασια που εχει μεινει μεσα(σε αυτο βοηθαει και ο καιρος).Στη συνεχεια στοκαρισμα και βαψιμο.Εννοειται οτι θα πρεπει να γινει ελεγχος στον σωληνα για σκουριες κλπ ωστε να μην ξανασπασει.
-
το στοκαρισμα απλα θα το κανει να αργησει να εμφανιστει
εαν η υγρασια ειναι πολλη μαλλον ενεσεις με ρητινη θες να μπει σε ολα τα αγγεια και να τα κλεισει -
Επίσης μπορεί να κατεβάσει τον τοίχο και να τον φτιάξει από την αρχή.
Αν δεν έχει σκοπό να σπάει τακτικά σωλήνες, δεν βλέπω τον λόγο να περιπλέκονται πολύ τα πράγματα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δεν έχει σκοπό να σπάει τακτικά σωλήνες, δεν βλέπω τον λόγο να περιπλέκονται πολύ τα πράγματα.εγω ειχα διπλο προβλημα στον ιδιο τοιχο
ειχα υγρασια να ανεβαινει απο τα θεμελια(πρωτη φορα το ειδα αυτο)
και ειχα υγρασια απο τον πανω με την τουαλετα του
ε ακρη δεν εβγαλα με τον στοκο πηρα το τρυπανι εκανα 5-6 τρυπες μεσα στην υγρασια εριξα την ρητινη μπαμ ενα μηνα μετα ο τοιχος ηταν σαν καινουργιος ο στοκος δεν λυνει το προβλημα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αν δεν έχει σκοπό να σπάει τακτικά σωλήνες, δεν βλέπω τον λόγο να περιπλέκονται πολύ τα πράγματα.εγω ειχα διπλο προβλημα στον ιδιο τοιχο
ε ακρη δεν εβγαλα με τον στοκο πηρα το τρυπανι εκανα 5-6 τρυπες μεσα στην υγρασια εριξα την ρητινη μπαμ ενα μηνα μετα ο τοιχος ηταν σαν καινουργιος ο στοκος δεν λυνει το προβλημαΜεσοτοιχία με τον Σπύρο;
Κοίτα, και στην Φουκοσίμα είχαν διάφορα προβλήματα, δεν σημαίνει πως όλα λύνονται με τον ίδιο τρόπο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ε ακρη δεν εβγαλα με τον στοκο πηρα το τρυπανι εκανα 5-6 τρυπες μεσα στην υγρασια εριξα την ρητινη μπαμ ενα μηνα μετα ο τοιχος ηταν σαν καινουργιος ο στοκος δεν λυνει το προβλημαΜεσοτοιχία με τον Σπύρο;
Κοίτα, και στην Φουκοσίμα είχαν διάφορα προβλήματα, δεν σημαίνει πως όλα λύνονται με τον ίδιο τρόπο.
λογικο ειναι απλα την γνωμη μου ειπα να χτυπησει τον οχτρο κατευθειαν εκει που ποναει
-
Θέλω να βάλω πλακάκια σε ένα μπανιο. Δέν έχω δεί το χώρο ακόμα αλλά ο τοίχος είναι σίγουρα σοβατισμένος και πιθανόν και βαμμένος. Πρέπει να κάνω κάτι στον τοίχο πρίν ξεκινήσω, πχ να τον ξύσω να φύγει το χρώμα ή ξεκινάω κατευθείαν?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ένα καλό πήγα να κάνω χίλια κακά με βρήκαν.με πήρε πριν λίγο η μάνα μου λέει ότι η μπανιέρα (επειδή εκεί ξέπλυνα το δοχείο κλπ) γέμισε καφέ κηλίδες και έχει φύγει το χρώμα του εμαγιέ. το φάρμακο φταίει γι'αυτό και αν ναι, διορθώνεται;
Εισαι σιγουρος οτι πηρες χημικο καθαριστικο για εξατμιστη και οχι για συμπυκνωτη?? Γιατι το δευτερο ειναι πολυ δυνατο και εχω ασπρισει τσιμεντα
-
Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ελλειπα εκτος πολης... Και φυσικα ευχαριστω για τον χρονο σας!
Ο μετασχηματιστης μπηκε μονο και μονο για ασφαλεια! Το θεμα ειναι οτι απο ενα συνολο 10 λαμπων που σηκωνει ο συγκεκριμενος μετασχηματιστης μονο η μια παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα! (σχεδον η καθε μια εχει δικο της καλωδιο)
Σε πρωτη φαση ψαχνω να βρω μια απλη λαμπα για να την βαλω να δω αν θα δημιουργησει προβλημα και εκει!Κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξω το καλωδιο της συγκεκριμενης λαμπας και το ντουι για να δουμε αν λυθει το προβλημα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ένα καλό πήγα να κάνω χίλια κακά με βρήκαν.
με πήρε πριν λίγο η μάνα μου λέει ότι η μπανιέρα (επειδή εκεί ξέπλυνα το δοχείο κλπ) γέμισε καφέ κηλίδες και έχει φύγει το χρώμα του εμαγιέ. το φάρμακο φταίει γι'αυτό και αν ναι, διορθώνεται;
Εισαι σιγουρος οτι πηρες χημικο καθαριστικο για εξατμιστη και οχι για συμπυκνωτη?? Γιατι το δευτερο ειναι πολυ δυνατο και εχω ασπρισει τσιμεντα
δεν ξέρω μου το δώσανε έτοιμο μέσα στην αντλία εγώ μόνο νερό έπρεπε να βάλω. Πράσινο ήταν πάντως, και το μπουκάλι που μου το βάλανε έμοιαζε πολύ με το δεύτερο εδώ http://www.zelekt.gr/klimatismos/katharistika.htm δε θυμάμαι αν είναι το ίδιο δε συγκράτησα μάρκα
να μερικές φωτό πώς έγινε η μπανιέρα
http://postimage.org/gallery/ukaivc6/ -
Δεν το ειχα για τοσο δυνατο το πρασινο . Το κοκκινο παλι τα γ@μ@ει ολα
-
το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε
-
Ευκαιρια για ανακαινηση μπάνιου!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]