-
Για μόνωση το θέλεις;
Θα κολλούσα φελιζόλ και θα το στοκάριζα με την ίδια κόλλα - είναι πολύ δυνατή και δεν ραγίζει.
Πρέπει να βάλεις ελάχιστη κόλλα για να μην έχει πολύ βάρος και πέσει το ταβάνι μαζί τον σοβά.Έχει και διακοσμητικά φελιζόλ (είναι όμως λεπτά) που δεν χρειάζονται στοκάρισμα (μόνο κόλλημα) αλλά τα έχουν ακριβά.
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Καζανακι spek με μηχανισμο αερος προ ημερων αποφασισε να παρουσιασει το εξης προβλημα.
Αυτο το μαυρο λαστιχενιο στρογγυλο πραγμα που σηκωνεται πανω οταν παταμε το μπουτον προκειμενου να φυγει το νερο, οταν επανερχεται στην αρχικη του θεση δεν εφαρμοζει πλεον καλα με αποτελεσμα να τρεχει νερο. Αν δοκιμασω με το χερι να το πατησω λιγα, φαινεται να εφαρμοζει κανονικα και να μην υπαρχει διαρροη αλλά μετα απο 2-3 πατηματα του μπουτον, αρχιζω παλι να εχω διαρροη.
Και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια, οριστε και σχετικο βιντεακι (εχει και αναλυση 1080 )
Youtube Videoany ideas?
βάλε μια γάτα απ'το επόμενο βίντεο
παίζουν autoplay τα επόμενα videos με γάτες (σε μένα τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
drdino επιστρέφω στο ερώτημα για το βάψιμο των ξύλινων.
πέτυχα λάδι για έπιπλα κήπου, απο teak. και στο Lidl (σε καλή τιμή) και σε Praktiker σαν teak oil.
είναι μια πολύ καλή λύση γιατί δεν είναι λούστρο να σκάει απο τον ήλιο και να αφήνει το νερό να μπει μετά.
το θέμα όμως είναι να μπορείς να το εφαρμόσεις στο ξύλο που έχεις. θέλει απορροφητικό ξύλο που θα το τρίψεις να φύγει τελείως το προηγούμενο βερνίκι. στο κόντρα πλακέ θαλάσσης έχεις πολύ καλές πιθανότητες να δουλέψει.Ευχαριστώ, θα εφοδιαστώ με σωστά υλικά για του χρόνου από την στεριά, στο νησί δεν βρήκα τίποτα πέρα από τα κλασικά (μέτρια) υλικά.
Τελικά έπεσε πιστόλι στα χοντρά και τρίψιμο με σφουγγάρι (γυαλόχαρτο) στα ψιλά, στοκάρισμα με ακρυλικό στόκο για ελαστικότητα και ξανά τρίψιμο. Λόγω του κωλοαέρα περισσότερη μπογιά πήγε πάνω μου παρά στα κάγκελα αλλά υγεία. Τουλάχιστον θα βγάλουν τον χειμώνα και βλέπουμε για του χρόνου.
Περιμένω και απάντηση από τον μηχανικό του νησιού σχετικά με το υλικό, αν επιτρέπεται το αλουμίνιο τελικά (χλωμό) θα γίνει κάτι τέτοιο.
-
παραπάνω έγραψα Lidl αλλά εννοούσα ΙΚΕΑ. στο IKEA έχει λάδι για teak σε καλή τιμή.
άμα μπορέσεις να κάνεις αλουμινένια σώθηκες. -
Πρόβλημα στο εξοχικό (Ραφήνα):
Έχει βουλώσει ο βόθρος.
Ήρθε από την αποφρακτική κάποιος το πρωί,
μου είπε ότι έχει γεμισει.
Ήρθε το βυτίο πριν λίγο, μου λέει έχει ρίζες στο 1.5 μέτρο
Δεν περνάει τίποτα. Πήρε τον δικό του αποφρακτικό
Του είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Πήρα αυτόν που ήρθε το πρωί και
μου ειπε ότι πρεπει να βρω κάποιον που ξέρει από αυτά.
(Wtf? ) Πρεπει να σπάσει κάποιος τι ρίζες Γα να ανοίξει και να χχωρεσει ο σωλήνας.Τι μπορώ να κάνω;
-
https://www.google.gr/search?q=ξ%C ... =firefox-a
@δρντίνο
ωραία δουλειά (και θέα) -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πρόβλημα στο εξοχικό (Ραφήνα):
Έχει βουλώσει ο βόθρος.
Ήρθε από την αποφρακτική κάποιος το πρωί,
μου είπε ότι έχει γεμισει.
Ήρθε το βυτίο πριν λίγο, μου λέει έχει ρίζες στο 1.5 μέτρο
Δεν περνάει τίποτα. Πήρε τον δικό του αποφρακτικό
Του είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Πήρα αυτόν που ήρθε το πρωί και
μου ειπε ότι πρεπει να βρω κάποιον που ξέρει από αυτά.
(Wtf? ) Πρεπει να σπάσει κάποιος τι ρίζες Γα να ανοίξει και να χχωρεσει ο σωλήνας.Τι μπορώ να κάνω;
Σκατοκατασταση
-
Καλησπέρα παίδες, μηπως θα μπορούσε κάποιος από εσάς να μου πει που μπορώ να διαβάσω διαφορές πληροφορίες για μερεμέτια, κατασκευές κλπ στα ελληνικά;
Είχα διαβάσει κάτι φυλλάδια οδηγιών εδώ http://www.leroymerlin.gr/el/entypa-odigiwn και μερικά άρθρα στο μαστωρέματα αλλά θελω και άλλα...
-
Ερώτησης:
Υπάρχει σπίτι νεόδμητο όπου λογικά υπάρχει παροχή ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ αλλά η δεύτερη είναι ανενεργή (δηλαδή έχει γίνει θέλω να πιστεύω η σύνδεση με το δίκτυο αλλά είναι σφραγισμένο το ρολόι).
Ποιά η διαδικασία για να ενεργοποιηθεί το ρολόι; Νομίζω θέλει κάποια υπογραφή του μηχανικού;
Και πόσες μέρες παίρνει η όλη διαδικασία; Κόστος;Εάν δεν υπάρχει κάν ρολόι, τι πρέπει να γίνει αντίστοιχα και πόσες μέρες να υπολογίζω;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ερώτησης:...
Ρίξε μιά ματιά εδώ ( ΕΥΔΑΠ ) και όταν τελικά ολοκληρώσεις τη σύνδεση , ενημέρωσέ μας σχετικά .
Το θέμα με ενδιαφέρει, γιατί -αν και υπάρχουν τα ρολόγια νερού-ρεύματος της κάθε κατοικίας στην οικοδομή, δεν έχω κάνει τις συνδέσεις γιατί νερό 'παίρνει' προς το παρόν απο κοινόχρηστο και το ρεύμα -λόγω χαρατσιού- δεν συνδέθηκε εσκεμμένα, αφού η κατοικία (ομοίως νεόδμητη) δεν χρησιμοποιείται και θα κατοικηθεί με το νέο έτος. -
Πώς φεύγουν λεκέδες από σκοτωμένα κουνούπια στον τοίχο;
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ερώτησης:
...
Ρίξε μιά ματιά εδώ ( ΕΥΔΑΠ ) και όταν τελικά ολοκληρώσεις τη σύνδεση , ενημέρωσέ μας σχετικά .
Το θέμα με ενδιαφέρει, γιατί -αν και υπάρχουν τα ρολόγια νερού-ρεύματος της κάθε κατοικίας στην οικοδομή, δεν έχω κάνει τις συνδέσεις γιατί νερό 'παίρνει' προς το παρόν απο κοινόχρηστο και το ρεύμα -λόγω χαρατσιού- δεν συνδέθηκε εσκεμμένα, αφού η κατοικία (ομοίως νεόδμητη) δεν χρησιμοποιείται και θα κατοικηθεί με το νέο έτος.Πολύ πιθανο να μην μάθω ποτέ μιας και ενδιαφέρομαι για ενοίκιο σε τέτοιο σπίτι, όμως κάτι μου λέεει ότι θα ειπναι χρονοβόρα η διαδικασία και θα αλλ´αξω απόφαση...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πώς φεύγουν λεκέδες από σκοτωμένα κουνούπια στον τοίχο;Αν δεν είναι υδρόχρωμα, με νερακι, σφουγγάρι και απαλό τρίψιμο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς φεύγουν λεκέδες από σκοτωμένα κουνούπια στον τοίχο;
Αν δεν είναι υδρόχρωμα, με νερακι, σφουγγάρι και απαλό τρίψιμο.
Sent from my GNex using smoke signals.
Αν ειναι υδροχρωμα ... βαψιμο.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Στο καινούριο σπίτι που μετακομίζω δεν υπάρχουν σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες. Υπάρχει κάποια οικονομική λύση για αυτό; Έψαξα να βρω κάποιο DIY κιτάκι τοποθέτησης κάθετα αναδιπλούμενης σίτας αλλά τζίφος. Στο eBay που έψαξα, μόνο κάτι αηδίες με μαγνητάκια βρήκα. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω;
-
Σίτα που τυλίγεται (μηχανισμός ΣΙΤΑΛ) σε αλουμινένιο πλαίσιο που το βιδώνεις με 4 βίδες.
Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε ΠΜ για το κατάστημα. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πώς φεύγουν λεκέδες από σκοτωμένα κουνούπια στον τοίχο;Θα αγορασεις απο το σουπερ μαρκετ το ειδικο σφουγγαρι με το λευκο χρωμα, κοστος περιπου 1,5€. Εχει περιεργη υφη και ειναι σαν γομα, απλα το βρεχεις με νερο και τριβεις. Λιωνει σταδιακα αλλα καθαριζει καλα τους τοιχους.
-
Ο χρήστης b18c έγραψε:
Στο καινούριο σπίτι που μετακομίζω δεν υπάρχουν σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες. Υπάρχει κάποια οικονομική λύση για αυτό; Έψαξα να βρω κάποιο DIY κιτάκι τοποθέτησης κάθετα αναδιπλούμενης σίτας αλλά τζίφος. Στο eBay που έψαξα, μόνο κάτι αηδίες με μαγνητάκια βρήκα. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω;Στο lidl ειχαν μπει προσφατα κατι επαναλαμβανομενες προσφορες για σιτες,καλες ηταν
Ριξε ενα τηλ μηπως και εχουν πουθενα σε στοκ -
Ο χρήστης b18c έγραψε:
Στο καινούριο σπίτι που μετακομίζω δεν υπάρχουν σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες. Υπάρχει κάποια οικονομική λύση για αυτό; Έψαξα να βρω κάποιο DIY κιτάκι τοποθέτησης κάθετα αναδιπλούμενης σίτας αλλά τζίφος. Στο eBay που έψαξα, μόνο κάτι αηδίες με μαγνητάκια βρήκα. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω;Πέρα από lidl που αναφέρθηκε, με το μειονέκτημα όμως ότι μπαίνουν σπάνια πολύ σε προσφορά κι εκτός προσφοράς δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια προϊόντα...μπορείς να δεις και σε Leroy Merlin και praktiker, έχουν τέτοια diy και μάλιστα το πρώτο σε μεγάλη ποικιλία.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread,το προβλημα μου ειναι η τηλεφωνικη γραμμη
Την ελεγξε τεχνικος της forthnet,ειπε οτι εχει προβλημα γιατι πχ οταν σηκωνει κανεις το τηλεφωνο επηρρεαζεται το internet και χρειαζεται να την δει ηλεκτρολογος.Επισης εχω προβλημα και στην ποιοτητα του ηχου.
Ομως να φωναξω εναν ηλεκτρολογο και να του πω τι,απο την στιγμη που το τηλεφωνο δουλευει,το ιντερνετ δουλευει και τυπικα ολα δουλευουν;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]