-
Δηλαδη αν το πλυστικο των 100 ευρω το θεωρουμε ακριβο, αυτα των 400-500-600 τι ειναι.Τα ALTO ειναι Δανεζικα,αρκετα καλα και εχουν ενα service και μια υποστηριξη απο πισω,τα no-name των 50 ευρω θα το παρεις αλλα αν παθει κατι θα το πεταξεις(υπαρχει ο αντιλογος οτι κανει μονο 50 ευρω,οποτε και να παθει κατι δεν πειραζει).Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τα εργαλεια δεν τα παιρνουμε για να τα πεταξουμε αλλα να τα κρατησουμε οσο πιο πολυ μπορουμε,και σιγουρα αυτο που κανει 100+ ευρω κατι παραπανω θα εχει απο αυτο που κανει 50,ειτε στην ποιοτητα κατασκευης,ειτε στις επιδοσεις.
-
Ολα ειναι θεμα χρησης. Αν το θες για να πλενεις το αμαξι 1 φορα στις 15 μερες και το φτηνο κανει δουλεια. Αν εχεις αυλη και το χρησιμοποιεις 2-3 φορες την εβδομαδα, θες κατι καλυτερο με υποστηριξη ανταλλακτικων , σερβις κλπ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν υπαρχει λόγος να πας σε κάτι τόσο ακριβό.
Το Carrefur βγαζει συχνά πυκνα πλυστικά με 50 ευρώ.Δε θελω το φθηνοτερο γιατι θα το χρησιμοποιησω αρκετα.
Δε θελω το ακριβοτερο γιατι δεν θα το χρησιμοποιησω επαγγελματικα.Νομιζω το NILFISK ALTO C110.3 ειναι το καλυτερο value for money γι'αυτο που ζηταω αφου εχει αρκετη δυναμη (440l/h & 110bar max.) , μεταλλικη αντλια και 2 χρονια εγγυση, ενω κατασκευαζεται απο επωνυμη εταιρια με εξειδικευση στο χωρο.
Ολα ειναι θεμα χρησης. Αν το θες για να πλενεις το αμαξι 1 φορα στις 15 μερες και το φτηνο κανει δουλεια. Αν εχεις αυλη και το χρησιμοποιεις 2-3 φορες την εβδομαδα, θες κατι καλυτερο με υποστηριξη ανταλλακτικων , σερβις κλπ.
Δεν προοριζεται (μονο) για πλυσιμο αμαξιου, αλλα κυριως για τη γενικοτερη καθαριοτητα του σπιτιου: αυλη, πλακακια, τοιχους, καγκελα, πατζουρια, τζαμια κτλ.
Οχι πως τωρα δεν γινεται δουλεια αλλα ξοδευω περισσοτερο χρονο, κοπο και νερο. -
To Νilfisk δεν υπαρχει διαθεσιμο.
Μου προτειναν το Annovi Reverberi 142 με παροχή νερού 370 λτ/ώρα & 120bar, 2 ετη εγγυηση και κοστος 78€.
Τη ξερετε τη φιρμα; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
εγώ πήρα το alto 3.5 από amazon. μια χαρά είναι για γενικές δουλειές στο σπίτι. πήρα και το εξάρτημα για το πάτωμα,με αυτό κάνω μπαλκόνια και γκαράζ χωρίς να πιτσιλάει
Πόσο κόστισε? (Το βρηκα 103€ στη Θεσσαλονικη)
Αμαξι πλενει?http://www.amazon.de/Nilfisk-126139570- ... 230&sr=8-1
75 ευρώ λέει και νομίζω ότι πιάνει δωρεάν μεταφορικά. πρακτικά κάπου 76-77 ευρώ θα σε χρεώσει. και έχει και το εξάρτημα που έλεγα για το πάτωμα
φυσικά και πλένει αυτοκίνητο, αν και υπάρχει έξτρα ειδικό ακροφύσιο για την ίσια δέσμη που είναι καλύτερη για κουνουπάκια κτλ.
για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο και φυσικά το έχεις για μια ζωή αν μιλάμε για σερβις κτλ. και φυσικά με μεταλλική αντλία...
-
'To Νilfisk δεν υπαρχει διαθεσιμο'
Που ρωτησες αν επετρεπεται,το συγκεκριμενο μοντελο δεν ηταν διαθεσιμο η γενικα η μαρκα.
-
Το site της εταιρειας ειναι αυτο
http://www.nilfisk.gr/ -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
'To Νilfisk δεν υπαρχει διαθεσιμο'Που ρωτησες αν επετρεπεται,το συγκεκριμενο μοντελο δεν ηταν διαθεσιμο η γενικα η μαρκα.
Σε καταστημα στη Θεσσαλονικη, οχι καποια γνωστη αλυσιδα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μου προτειναν το Annovi Reverberi 142 με παροχή νερού 370 λτ/ώρα & 120bar, 2 ετη εγγυηση και κοστος 78€.
Τη ξερετε τη φιρμα;...και τελικα το πηρα σαν εναλλακτικη του Nilfisk που δεν υπηρχε διαθεσιμο.
Αν και δεν γνωριζα τη φιρμα, δελεαστηκα απο το χαμηλοτερο κοστος.Το δοκιμασα κι'ολας, η αυλη ηταν χαλια απο τις προσφατες λασποβροχες και τελικα με καλυπτει απολυτα, βγαζει αρκετη δυναμη.
Αγορασα και δυο σπιραλ λαστιχα 15 & 8m για να καλυπτω ολο το σπιτι και ειμαι οκ.
-
για συμμαζεμα καλωδιων
προσανατολιζομαι σε απλο ασπρο σωληνα, σαν αυτον που βαζουν μεσα στους τοιχους για τις γραμμες καλωδιων,
σε συνδυασμο με εκεινα τα σπιραλ (που τα περνας τυλιχτα) για τις γωνιες
σκεφτομαι τον σωληνα να τον σκισω στην κοιλια ολο κατα μηκος, ωστε αν χρειαστει να τα μπαινοβγαζω ευκολα
μιλαμε για 3 μετρα μηκος το πολυ...
για δωστε καμια ιδεα, γιατι θα μαζευτουν και τα χαλια, και δεν κρυβονται πια τα καλωδια
-
ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 10Χ10ΜΜ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ κυρίως για πάνω απο το σοφατεπί, ή όποιο άλλο σου κάνει σε διάσταση-μήκος, βλέποντας και κάποιες άλλες επιλογές στο σύνδεσμο 'κανάλια' του link. Μπορείς να τα βρείς σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού .
-
@dbekos
thanx θα κανω μια βολτα απο πρακτικερ, διπλα μου ειναικαλυτερο μου φαινεται
-
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα.
Θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για τους μηχανισμούς των τεντών; Κατεβαίνουν και ανεβαίνουν πολύ δύσκολα. Είναι αρκετά παλιοί. Από την πλευρά που φαίνεται έχει κάτι βίδες και σκέφτηκα να τις ξεβιδώσω και να βάλω γράσο. Σκέφτηκα να ρίξω και λίγο αντισκωριακό σε χαραμάδες κ σε τέτοια σήμεια. Είναι δύσκολα τα πράγματα για να αλλάξω μηχανισμούς, και θέλω κάποια οικονομική λύση. Μπορεί να προτείνει κανείς κάτι; -
Γιατί στους παραπάνω βαμμένους τοίχους (με οικολογικό χρώμα vitex, φτιαγμένο στο μηχάνημα του χρωματοπωλείου, όχι ό,τι να 'ναι ανάμιξη δική μου) 'ξερνάει' σε διάφορες περιοχές ανοιχτόχρωμη ουσία, σαν πούδρα, που βγαίνει με υγρό πανάκι, αλλά εμφανίζεται μετά από λίγο καιρό πάλι;
Στο ροζ/φούξια κοιτάμε πάνω δεξιά, στο κεραμιδί στο κάτω μέρος.
Υγρασία, ιδίως στο κεραμιδί, πολύ δύσκολο να υπάρχει, δεν περνάει σωλήνα νερού από εκεί, ούτε είναι εξωτερικός τοίχος ο συγκεκριμένος.
Ίσως αν πλυθεί 5-6 φορές, να σταματήσει, αλλά ας μην κάνουμε τζάμπα κόπο. -
Εφόσον δεν υπάρχουν σωληνώσεις, ούτε οι τοίχοι είναι εξωτερικοί, μάλλον είναι θέμα κακής προεργασίας που έγινε στον τοίχο, πριν περαστεί το τελευταίο χέρι. Και ειδικά τα οικολογικά χρώματα, είναι απο τη φύση τους ευαίσθητα.
-
Και τσαπατσούλης και τσίπης ο μάνος.
Αντί να δώσει ένα μεροκάματο στην αγορά, πολεμάει να κάνει το μπογιατζή -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και τσαπατσούλης και τσίπης ο μάνος.
Αντί να δώσει ένα μεροκάματο στην αγορά, πολεμάει να κάνει το μπογιατζήΤώρα που το λές μου θύμισες κάποιον που πήρε πάμφθηνο laminate απο το ΙΚΕΑ, αλλά τελικά στην τοποθέτηση του βγήκε μάπα.
Να δείς ποιός ήταν ρε γμτ .... -
Να σε βοηθήσω, Vladimir
φαντάσου δε πήρε και ακριβότερη απ αυτή που του συστήσανε εδώ μέσα οι ειδικοί
-
Δεν σοβαρολογείτε κύριε!
Εγώ είμαι η παραγωγική δύναμη αυτού του τόπου. Όλα για την κομμούνα.
Α! Το πρόβλημα το εμφάνισαν μόνο τα σκούρα χρώματα με βάση το ΚΟΚΚΙΝΟ (βλ. παραπάνω)! Τα υπόλοιπα βγήκαν σούπερ!και μιλάμε για κάμποσα υπόλοιπα...
Όσο για το 'τσίπης', 10 ευρώ το κιλό το χρώμα. Και πλούσιες στρώσεις, όχι αστεία. Να κρατήσει μέχρι να κάνει επιθεώρηση η Πρόεδρος της Λ.Δ.ΕΛ., Αλέκα.
-
έβαλες καλό αστάρι;
οι τοίχοι δεν είναι 'φρέσκιοι' ε; έχω ακούσει αν μπει πολύς ασβέστης στο σοβά, να κάνει κάτι τέτοια κόλπα μετά στα χρώματα
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]