-
Υπάρχουν έτοιμες σωληνώσεις με το μαύρο μονωτικό. Αλλά, νομίζω, θέλει μόνο τη μόνωση, όχι και το σωλήνα.
Τη μόνωση όντως την περνάς σαν...κάλτσα στη σωλήνα,.
Αν όμως δεν γίνεται, την κόβεις κατά μήκος και τυλίγεις με αυτήν τη σωλήνα. Και την κολλάς με μονωτική ταινία, εγώ χρησιμοποίησα αυτές των ηλεκτρολόγων. Υπάρχουν και πιο παχιές, αλλά ακριβές και ίσως δεν σε βολεύουν (όπως εμένα).
Κάποιοι συνιστούν και επικάλυψη με αλουμινένια αυτοκόλλητη ταινία για να μη χαλάει.Όσον αφορά τη μόνωση, να μετρήσεις τη διάμετρο της σωλήνας σου ώστε να πάρεις το σωστό μέγεθος μόνωσης. (αν σκοπεύεις να την κόψεις για να την περάσεις, πάρε μεγαλύτερο μέγεθος μόνωσης από αυτή που χρειάζεσαι, θα καλύψει πολύ πιο σωστά τη σωλήνα)
Επίσης, υπάρχει και λίγο καλύτερη - παχύτερη μόνωση με άσπρη πλαστική επικάλυψη. -
-
-
Στο πορτάκι της αντλίας δεν έχει μοχλό χειροκίνητης απασφάλισης;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Προβλημα με το πλυντηριο ρουχων ,δεν ανοιγει η πορτα .
Ειναι miele κ η πορτα ανοιγει πατωντας ενα πληκτρο (το πρωτο) ,τωρα καθε φορα που το παταμε ,υποχωρει κ το δευτερο κ ηπορτα μενει κλειστηασχετο ,το πλυντηριο ειναι γεματο
Τα νερά έχουν αδειάσει;
Αν έχουν αδειάσει κοιταξτε για την χειροκίνητη απασφάλιση που έγραψε ο drdino -
Αναζητείται κατάλληλος καρυοθραύστης (μη γελάτε!)
Πολύ παλιά είχα έναν σαν αυτόν στην πρώτη εικόνα...κράτησε πολλά χρόνια, έκανε δουλειά, αλλά στο τέλος έσπασε.
Μετά πήρα έναν σαν αυτόν στη 2η εικόνα..κράτησε μερικά χρόνια, ήταν ΟΚ, έσπασε.
Ξαναπήρα έναν ίδιο και έσπασε μέσα σε τρεις μέρες
Ξαναπήρα έναν σαν τον 1ο, δεν έσπασε, αλλά υπάρχουν πολλά καρύδια που δεν μπορεί να σπάσει. Για αμύγδαλα καλός είναι πάντωςΑν έχετε κάτι να μου προτείνετε, ευχαρίστως να ακούσω....εκτός από το βραβείο του πιο αστείου post στο παρόν topic....
Η καλύτερη λύση πάντως είναι σκεπάρνι/πέτρα/πόδι. Αλλά λίγο δύσκολο σε διαμέρισμα λόγω εκτόξευσης των θραυσμάτων...
Κάποτε μπορούσα να τα σπάσω με το χέρι (Οκτώβρη, όταν είναι φρέσκα), αλλά τώρα μου είναι αδύνατο. -
Χμ... Για κοίτα κάτι σε Τσαϊκόφσκι...
-
Αναγκαστικα θα ψαξεις σαν τους πρώτους τους μεταλλικούς.
Τελευταία φορά που έκανα σαραγλί παντως βρήκα στο πατρικο μου κατι σαν αυτό απο μαγαζί σουβενίρ στην Παναγία Σουμελά. Νομιζα πως ήθελε πολύ δύναμη αλλα με μια ελαφριά στροφή έσπαγε το καρύδι. -
Ευχαριστώ. Ψάχνω κάτι που να είναι πράγματι 'heavy duty', γιατί οι δύο τελευταίοι υποτίθεται ήταν, αλλά παρέδωσαν πνεύμα.
Α, και κάτι έκτακτο. Φαίνεται ότι παρέδωσε το πνεύμα ο 18ετής ηλεκτρικός θερμοσιφωνάς μου (80λιτρος νομίζω είναι). Στάζει από τη βάση του κυλινδρικού καπακιού, και θεωρώ απίθανο να επισκευάζεται. Υπάρχουν καλές και οικονομικές προτάσεις (
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χμ... Για κοίτα κάτι σε Τσαϊκόφσκι... -
Ευχαριστω
Μαζευουμε τα νερα τωρα γιατι μαζι με την πορτα απασφαλισαμε κ τα νεραArrows
Τα καρυδια σπαζουν με το χερι ευκολα ,εγω με το ενα ,εσυ σαν πιο αδυναμος μπορει να χρειαστεις κ τα δυο
Δεν κανω πλακα -
Και ο Κίκιζας τα καταφέρνει καλά σε αυτό!
-
Αν θελεις κατι ακομα πιο heavy duty υπαρχει και αυτο
Σπαει καρυδια, αμυγδαλα, κεφαλια και αναλογα με το μεγεθος, ο,τι αλλο θες!
-
καλα τοσο σκληρο τσοφλι εχουνε τα καρυδια που χαλασανε τα μηχανιματα τι καρυδιες ειναι
παρε καμια βαριοπουλα καλα λεει
-
Προβλημα με το πλυντηριο ρουχων ,δεν ανοιγει η πορτα .
Ειναι miele κ η πορτα ανοιγει πατωντας ενα πληκτρο (το πρωτο) ,τωρα καθε φορα που το παταμε ,υποχωρει κ το δευτερο κ ηπορτα μενει κλειστηασχετο ,το πλυντηριο ειναι γεματο
Εχει σπασει η βαση που κραταει τα πληκτρα στην προσοψη,πατας εσυ το κουμπι και υποχωρει χωρις να πιανει μεσα μεσα για να ανοιξει την πορτα,για αυτο και υποχωρει και το διπλανο του.Προσπαθησε να κρατησεις το διπλανο κουμπι και πατα το κουμπι για την πορτα.Αν δεν εχω κανει λαθος στην διαγνωση θα ανοιξει η πορτα.Μετα θα πρεπει να βγαλεις ή καπακι ή την 'φατσα' που ειναι τα κουμπια και να βρεις τροπο να τα στερεωσεις.
-
Η τελευταια τεχνολογια στους καρυοθραυστες ειναι η παρακατω.
http://img832.imageshack.us/img832/9960 ... 9large.jpg -
Η δοκιμασε την Ορκα
http://periplanomeno.wordpress.com/2011 ... %8E%CE%BD/
-
Γ@μώ την ανεργία μου , ξεμείναμε από δουλειά και έχω να γράψω εδώ από το καλοκαίρι
No money, no mastoremata
-
Ευχαριστω
Μαζευουμε τα νερα τωρα γιατι μαζι με την πορτα απασφαλισαμε κ τα νεραΚαι τώρα κατάλαβες γιατί δεν άνοιγε η πόρτα
Δεν μπορούσες να το ξαναβάλεις να κάνει σκέτη άντληση;
Μετά θα άνοιγε η πόρτα κανονικά -
Για τα καρύδια σίγουρη λύση είναι ο κάβουρας
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]