-
Πόση ώρα θέλει να στεγνώσει ένα στρώμα σιλικόνης πάχους 2-3 χιλιοστών να στεγνώσει? Έβαλα λίγο κάτω από το νεροχύτη γιατί δεν έβαλε ο μάστορας κ όταν έφευγε πολύ νερό από μία ένωση κάτι σταγόνες έφευγαν. Το σπίτι έχει θερμοκρασία εντός 25°C κ έχω ανοίξει το ντουλάπι να αερίζεται.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πόση ώρα θέλει να στεγνώσει ένα στρώμα σιλικόνης πάχους 2-3 χιλιοστών να στεγνώσει? Έβαλα λίγο κάτω από το νεροχύτη γιατί δεν έβαλε ο μάστορας κ όταν έφευγε πολύ νερό από μία ένωση κάτι σταγόνες έφευγαν. Το σπίτι έχει θερμοκρασία εντός 25°C κ έχω ανοίξει το ντουλάπι να αερίζεται.υμενας διμιουργειτε σε μερικες ωρες μολις(2-3) αλλα για να στεγνωσει πληρως θελει σε λογικη θερμοκρασια 24 ωρες.Ολες οι σιλικονες εχε υποψιν σου οτι θελουν ζεστη για να στεγνωσουν γρηγορα.
-
'Λίγη' σιλικόνη κακώς έβαλες. Επειδή αντιμετώπισα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ξήλωσα το νεροχύτη (ΑΓΓΟΥΡΙ!), καθάρισα αυτόν και τον πάγκο, πλάκωσα με σιλικόνη και τον τοποθέτησα ξανά, με τη παραπανίσια σιλικόνη να ξεχειλίζει. Όταν στέγνωσε καλά (μετά από 24 ώρες τουλάχιστον) την έκοψα με κοπίδι περιμετρικά. Έκτοτε δεν έχει φύγει σταγόνα.
-
Ενας καταλογος(εμπορικος) με διαφορα καλωδια ειναι οπαρακατω,οπου αναγραφονται και οι μεγιστες εντασεις για καθε διατομη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Λίγη' σιλικόνη κακώς έβαλες. Επειδή αντιμετώπισα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ξήλωσα το νεροχύτη (ΑΓΓΟΥΡΙ!), καθάρισα αυτόν και τον πάγκο, πλάκωσα με σιλικόνη και τον τοποθέτησα ξανά, με τη παραπανίσια σιλικόνη να ξεχειλίζει. Όταν στέγνωσε καλά (μετά από 24 ώρες τουλάχιστον) την έκοψα με κοπίδι περιμετρικά. Έκτοτε δεν έχει φύγει σταγόνα.κατάλαβα τί εννοείς.
εγώ εννοούσα σε μία ένωση με πλαστικό από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις... είχε χώσει το ένα πλαστικό μες το άλλο όπως έπρεπε, αλλά εάν έκλείνες την τάπα κ γέμιζες τον νεροχύτη κ εν συνεχεία την άνοιγες, άρχιζε να φεύγει το νερό με ορμή κ έχανε από την ένωση. Εκεί έβαλα λίγο γύρω γύρω, δλδ το μπούκωσα... -
Φασίνα σήμερα στο σπίτι κ κάποια κάδρα που έπρεπε να μπουν στους τοίχους...
-
Τα κάδρα είναι τα αγαπημένα μου.
Μου λέει η μάνα μου να κρεμάσω 1-2-3 κάπου, 6 μήνες αργότερα είναι ακόμα ακουμπισμένα στο υπόγειο γιατί βαριέμαι απίστευτα να ασχοληθώ μαζί τους. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μου λέει η μάνα μου να κρεμάσω 1-2-3 κάπου, 6 μήνες αργότερα είναι ακόμα ακουμπισμένα στο υπόγειο γιατί βαριέμαι απίστευτα να ασχοληθώ μαζί τους.έτσι ακριβώς... ωρίμασαν 3 μήνες τα δικά μου
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μου λέει η μάνα μου να κρεμάσω 1-2-3 κάπου,** 6 μήνες αργότερα είναι ακόμα ακουμπισμένα στο υπόγειο** γιατί βαριέμαι απίστευτα να ασχοληθώ μαζί τους.έτσι ακριβώς... ωρίμασαν 3 μήνες τα δικά μου
Είστε τυχεροί που ....... δεν έχω τα προνόμια των mods , αλλιώς θα σας τακτοποιούσα καταλλήλως !!! Τεμπελόσκυλα !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μου λέει η μάνα μου να κρεμάσω 1-2-3 κάπου,** 6 μήνες αργότερα είναι ακόμα ακουμπισμένα στο υπόγειο** γιατί βαριέμαι απίστευτα να ασχοληθώ μαζί τους.έτσι ακριβώς... ωρίμασαν 3 μήνες τα δικά μου
Είστε τυχεροί που ....... δεν έχω τα προνόμια των mods , αλλιώς θα σας τακτοποιούσα καταλλήλως !!! Τεμπελόσκυλα !
1/2 χρόνο μετα από μετακόμιση ,κατόρθωσα με βοήθεια του πατερα,βεβαια, να τοποθετησω δυο ράφια που στηριζονται σε πύρους με 14αρια ούπατ.Τρύπησα με 14αρι τρυπάνι και βέβαια μεγάλο το άγχος μέχρι να δω ότι όλα μπήκαν σωστά στη θέση τους...
-
Α! Καδρα? Εχουμε και λεμε. Μετα απο ανακαινιση, στο σαλονι στους 5 μηνες κρεμαστηκαν δυο και στους 9 ενας καθρεφτης σε ενα δωματιο. Στα υπολοιπα δωματια ... εχουμε μελλον ακομα.
Το χειροτερο μου τα καρφια στους τοιχους.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Α! Καδρα? Εχουμε και λεμε. Μετα απο ανακαινιση, στο σαλονι στους 5 μηνες κρεμαστηκαν δυο και στους 9 ενας καθρεφτης σε ενα δωματιο. Στα υπολοιπα δωματια ... εχουμε μελλον ακομα.
Το χειροτερο μου τα καρφια στους τοιχους.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ξεχασες να πεις ποιος τα κρεμασε.
Sent from my Neo V using Tapatalk. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το χειροτερο μου τα καρφια στους τοιχους.Κι εμένα, με πιάνει άγχος γιατί αν το κάνεις δεν ξεγίνεται και σου μένει η τρύπα... Για αυτό τα καρφιά στον τοίχο τα βάζει η γυναίκα μου!
Πέρασα προ ημερών όμως ζόρι που έπρεπε σε φρεσκοβαμένο τοίχο για το δωμάτιο της κορούλας μου να βάλουμε ράγα για κουρτίνα.... η γυναίκα μου είναι καλή με τα καρφιά αλλά από ηλεκτρικά δράπανα δεν ξέρει.... Κρύος ιδρώτας με έλουσε μέχρι να γίνουν οι τρύπες όσο βαθειές έπρεπε χωρίς να πρέπει να ξανατρυπήσω σε άλλο σημείο (φοβόμουνα το δοκάρι αλλά με λίγο κρουστική λειτουργία όλα καλά) και να στηριχτούν με ούπα οι βάσεις... Που θα μου πάει όμως με λίγη επιμονή θα την μάθω να δουλεύει και το δράπανο!! -
Αν φοβαται τα ηλεκτρικα μπορει να αρχισει απο τα χειροκινητα.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φοβίζουν τόσο οι τρύπες. Ειδικά απο καρφιά, και λάθος να γίνει με λίγο στόκο είσαι κομπλέ και πάλι. Που να σας βάλουν δηλαδή να τρυπήσετε σε τοίχο από πλιθί .
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Αν φοβαται τα ηλεκτρικα μπορει να αρχισει απο τα χειροκινητα.Αυτα ειναι για ξυλο, δεν κανουν για τοιχο, εκτος αν εισαι 2φυλλη ντουλαπα.
Σε οσους δεν κρεμουν τα καδρα , μην τα ακουμπατε στο πατωμα η στα επιπλα επανω, σε κανενα σεισμο θα φυγουν και ισως υπαρξουν τραυματισμοι.
Στο σεισμο του '99, παρα πολλοι πελατες εφερναν σπασμενα καδρα για φτιαξιμο, επειδη δεν τα ειχαν κρεμασει. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φοβίζουν τόσο οι τρύπες. Ειδικά απο καρφιά, και λάθος να γίνει με λίγο στόκο είσαι κομπλέ και πάλι. Που να σας βάλουν δηλαδή να τρυπήσετε σε τοίχο από πλιθί . -
θέλω να μεταφέρω ένα ψυγειάκι με το αυτοκίνητο. θα πρέπει να κάνω κάτι πριν τη μεταφορά, π.χ. ν'αδειάσω κάποιο δοχείο, να κλείσω κάποια τρύπα για να μη μου στάξει στο αμάξι;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω να μεταφέρω ένα ψυγειάκι με το αυτοκίνητο. θα πρέπει να κάνω κάτι πριν τη μεταφορά, π.χ. ν'αδειάσω κάποιο δοχείο, να κλείσω κάποια τρύπα για να μη μου στάξει στο αμάξι;οταν το μεταφερεις και το τοποθετησεις να το αφησεις για 12-24 ωρες πριν το βαλεις στο ρευμα για να 'κατσει'το φρεον
-
το πριν ρώτησα όχι το μετά, μα καλά τι πίνετε κει κάτω;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]