-
Mήπως είναι απο αυτές που έχουν 'ασφάλεια' για να μην υπάρχει πρόσβαση στις υποδοχές που φέρνουν ρεύμα και οι τρύπες μένουν κλειστές όταν δεν υπάρχει τοποθετημένο φίς ? Οπότε μπλόκαρε και έμεινε στη θέση 'ασφάλισης' ...
Λέω μήπως ....
Edit: με πρόλαβε ο asteris -
Μμμ, όντως. Αν μπει πρίζα στις 2 τρύπες (και όχι ένα αιχμηρό αντικείμενο στη μία τρύπα μόνο), με λίγο κόπο υποχωρεί η ασφάλεια. Αλλά αρκετά δύσκολα και αφού χαλαρώσω τη βίδα στον τοίχο. Έριξα και λίγο λαδάκι μηχανής μπας και σφήνωσε με τον καιρό.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.
Της βγάζω το στέλεχος και βλέπω ότι ένα πλαστικό κομμάτι αποφάσισε να κλείσει τις 2 τρύπες. .Συμπαθα με το βρήκα πολύ αστείο!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
περίμενα ένα ηλεκρονικό LCD θερμομετράκι με αισθητήρα που θα καλωδιώσω πάνω στην πλάτη της αντίστασης, για να έχω μέσα στο σπίτι μιά ένδειξη θερμοκρασίας νερού,Πολύ καλή η ιδεα σου αν και εγώ για την αντίσταση εχω εφαρμόσει την λύση χρονοδιακόπτη στον πίνακα.
Τι θερμόμετρο πήρες, απο που κ πόσο?Σήμερα μέτρησα την θερμοκρασία νερού με όργανο και ήταν 69 βαθμοί. Οι τρεις τελευταίες μέρες ήταν 70/30 ήλιος/ελαφριά συνεφιά, ενώ έκανα και ένα μπανάκι κάθε βράδυ. Υποθέτω ότι είναι καλά με αυτές τις συνθήκες, ε?
Τζάμι είναι, καλορίζικος!
-
![](http://i.ebayimg.com/10/!CB5TMjg!2k~$(KGrHqR,!g4E0fNuEPHQBNJY!jrn1g~~0_12.JPG)
Ebay, 1.5€ με τα μεταφορικά...
-
![](http://i.ebayimg.com/10/!CB5TMjg!2k~$(KGrHqR,!g4E0fNuEPHQBNJY!jrn1g~~0_12.JPG)Ebay, 1.5€ με τα μεταφορικά...
Και το μαλλί?
Θα χρειαστεί να το ''εγχειρήσεις'' όμως για προεκτείνεις το καλώδιο -
Ποιό μαλλί? 1.5€ λέμε.
Το καλώδιο θα το κόψω και θα του προσθέσω επέκταση. Ομοαξονικό είναι, σαν τα μκρόφωνα.
-
Ποιό μαλλί? 1.5€ λέμε.Το καλώδιο θα το κόψω και θα του προσθέσω επέκταση. Ομοαξονικό είναι, σαν τα μκρόφωνα.
1.5 τα μεταφορικα λες. το κοστος ομως?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ποιό μαλλί? 1.5€ λέμε.
Το καλώδιο θα το κόψω και θα του προσθέσω επέκταση. Ομοαξονικό είναι, σαν τα μκρόφωνα.
1.5 € είναι το συνολικό κόστος.
-
http://cgi.ebay.co.uk/Digital-LCD-Therm ... 414d84c75c
-
Ποιό μαλλί? 1.5€ λέμε.Το καλώδιο θα το κόψω και θα του προσθέσω επέκταση. Ομοαξονικό είναι, σαν τα μκρόφωνα.
Κάτι ψιλοάσχετο, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις προέκταση σε τέτοιο καλώδιο?
-
Στα ομοαξονικα κανουμε προεκταση με αντιστοιχα κονεκτορακια,πανε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα(μαζι με το καλωδιο σαν δειγμα) και ζητα τους αντιστοιχους κονεκτορες,στην μια ακρη πχ θα εχεις θυληκο και στο αλλο ακρο(της προεκτασης πχ) αρσενικο οποτε ενωνοντας τους δυο κονεκτορες κανεις την προεκταση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιό μαλλί? 1.5€ λέμε.
1.5 € είναι το συνολικό κόστος.
Πλάκα με κάνεις?
1.5 € έχει η συσκευασία μόνο! -
ναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις είναι που θες να στο πούνε 10 νοματέοι;
-
Ρε!
Αυτός θόλωσε! -
Αν και το έχω ρωτήσει στα Τεχνικά, πώς μπορώ να κάνω επιχρωμίωση ενός κομματιού χαλκοσωλήνα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις είναι που θες να στο πούνε 10 νοματέοι;Eσυ γιατί τρελαίνεσαι τώρα δε το καταλαβα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε!
Αυτός θόλωσε! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε!
Αυτός θόλωσε!Μου κλεβεις τις ατακες
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μια και μιλήσαμε για χρώματα, να πώ ότι έβαψα με τα χεράκια μου όλες τις πόρτες-παράθυρα στο σπίτι, με οικολογική λαδομπογιά/ριπολίνη (αραιώνεται με νερό) της ΒΙΒΕΧΡΩΜ . Χρειάστηκαν 20 ημέρες με 5-6 ώρες δουλειά την ημέρα, για 10 πόρτες, 5 σετ παράθυρα/παντζούρια και 3 ντουλάπες με 6πλά φύλλα.[spoiler:2pqttx29]
[/spoiler:2pqttx29]
Ευκολοδούλευτο, με εξαιρετικό φινίρισμα, άοσμο, γρήγορο στέγνωμα, ΑΛΛΑ.....
αν θελήσεις να καθαρίσεις κάποιο σημείο που έχεις βάψει επειδή πχ: λέρωσε, θα ξεθωριάσει έως και θα ξεφτίσει , ακόμα και με το ελάχιστο τρίψιμο και ευάλωτο στα χτυπηματάκια σε αντίθεση με την κλασσική λαδομπογιά.θέλω να βάψω και γω τις πόρτες μου, τις καμαροπορτες και τις κάσες τους.
Είναι βαμμένες με λαδομπογια σε απόχρωση ξύλου-καφέ. Αναρωτιεμαι αν χρησιμοποιήσω ριπολίνη θα βαφτούν ή θα χρειαστεί κάποιου τύπου αστάρωμα? Σκέφτηκα να τις αφαιρέσω και να τις τρίψω με γυαλόχαρτο. θα αξίζει αυτό ή τζάμπα θα κουραστώ και θα σπαταλήσω χρόνο? Επίσης έχω σκεφτεί να αλλάξω και τα πόμολα με τους μηχανισμους τους μιας και έχουν 'κρεμάσει', όπως επίσης να τοποθετησω και αυτο το 'λαστιχακι' που έχουν οι καινουργιες για να κλείνουν ποιο εφαρμοστά και να μην ακούγονται!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]