-
Υπάρχουν νομίζω λαδομπογιές με ματ τελείωμα. Να μη γυαλίζει σαν τις ντουλάπες του 60, ούτε να αφήσει σημάδια από το ρολό το πλαστικό χρώμα.
Θα συνιστούσα να πέσει κάτω η ντουλάπα και να βαφτεί ενώ είναι σε οριζόντια θέση. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, να ξεβιδωθούν τουλάχιστον οι πόρτες και να βαφτούν/στεγνώσουν οριζόντια, κατά προτίμηση ενώ ακουμπάνε σε δυο καρέκλες ή σκαμπώ (καλυμμένα με χαρτί ή πλαστικό για να μη λερωθούν). Και πιο γρήγορα βάφονται, και δεν τρέχει το χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για τις πόρτες [edit: των δωματίων]. -
και με μαρκαδόρο γίνεται άμα θες αλλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα...
θα βγει τελείως γκέτο style και ειδικά σε κάποιο ανοιχτό χρώμα θα φαίνονται τα πάντα απο ψιλοσφάλματα με ρολό. -
Ο μπογιατζής μας είχε βάψει τις πόρτες από τις ντουλάπες με πιστόλι και κομπρεσέρ, τώρα για το είδος της μπογιάς δεν ξέρω.
-
υπάρχει σύστημα ανίχνευσης καπνού που να χτυπάει σειρήνα και αν γίνεται να στέλνει και μήνυμα μέσω GSM?
-
Kαπνου,συναγερμο,αμα ανοιξε κανεις το ψυγειο γενικα για τα παντα μπορεις να εχεις ειδοποιηση.Αυτο που θες ειναι ενα gsm pager,κανουν γυρω στα 200-250 με λιγο ψαξιμο στο νετ και σε κανα σοβαρο ηχοσυστηματα αυτοκινητου θα βγαλεις ακρη,απλα προσεχε τι ταση θελει για να ενεργοποιηθει το pager και τι ταση βγαζει το εκαστοτε αισθητηριο-συναγερμος κλπ
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν κάνει ωραία επιφάνεια το πλαστικό, δεν θα γυαλίζει και δεν θα είναι λεία!
Πάρε σπρέι κ ζωγράφισε (κυριολεκτικά). Αν δεν είσαι καλός, βρες κάποιον που να είναι. Στην ανάγκη, φώναξε τον σκάι.Στο χρωματοπωλείο αυτό μου είπαν. Μου πρότεινε όμως ένα νέο υλικό που μοιάζει με πλαστικό και κάνει για πολλές επιφάνειες (δεν θυμάμαι όνομα). Ακριβό, γύρω στα 15 ε το κιλό.
Για καλύτερο αποτέλεσμα μου πρότεινε ματ λαδομπογιά νερού.
manosk: θα ξεβιδωθούν οι πόρτες κλπ και θα βαφτούν ξαπλωμένα.
-
Αν τα ξεβιδώσεις, πήγαινε σε βαφέα να στα βάψει. Επαγγελματικό αποτέλεσμα και επιλογή εξαιρετικών αποχρώσεων.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν τα ξεβιδώσεις, πήγαινε σε βαφέα να στα βάψει. Επαγγελματικό αποτέλεσμα και επιλογή εξαιρετικών αποχρώσεων.είναι εντοιχισμένη ντουλάπα. Βγαίνουν μερικές πόρτες και ράφια, τα υπόλοιπα θα μείνουν επιτόπου.
Άσε και την χαρά του diy.
-
Πολύ καλό αποτέλεσμα είχα σε ανάλογη περίπτωση με ψιλό γυαλοχάρτιζμα και βαφή με ματ λαδομπογιά νερού. Το έβαψα με πινέλο και μετά πριν στεγνώσει το πέρασα με ρολό μικρό από αφρολέξ καλά νοτισμένο με μπογιά. Απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
-
+1 στον EMMANOYHL κι άσε τον χρωματοπώλη να λέει. (σε περίπτωση αλλαγής σε πολύ σκούρο χρώμα, ίσως χρειαστεί να περάσεις 2ο χέρι για να καλύψει τέλεια το λευκό)
-
ok! πάμε για λαδομπογιά (το πρότεινε και ο χρωμ)
αφού το λέει και ο ηλίας
-
.... EDIT
ΥΓ ... διάβασα κατα λάθος 'μαστουρωματα στο σπίτι #2' και λέω και εγω ... πως το έχασα τέτοιο τοπικ
-
Βγήκε μούχλα σε έναν εσωτερικό τοίχο του σπιτιού. Πίσω του ακριβώς υπάρχει το μπάνιο και συγκεκριμένα το πλυντήριο ρούχων (λούκι αποχέτευσης και βρύση νερού). Στα 2 μέτρα πιο εκεί υπάρχει η λεκάνη της τουαλέτας και η αποχέτευση της μπανιέρας.
Θα έρθει υδραυλικός. Τι να περιμένω; Διαρροή αποχέτευσης; Διαρροή από σωλήνα παροχής νερού;
Λύση; Δεν θέλω να σπάσουν τα πλακάκια του μισού μπάνιου (δεν υπάρχουν κιόλας ίδια στο εμπόριο). Σταδιάλα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγήκε μούχλα σε έναν εσωτερικό τοίχο του σπιτιού. Πίσω του ακριβώς υπάρχει το μπάνιο και συγκεκριμένα το πλυντήριο ρούχων (λούκι αποχέτευσης και βρύση νερού). Στα 2 μέτρα πιο εκεί υπάρχει η λεκάνη της τουαλέτας και η αποχέτευση της μπανιέρας.
Θα έρθει υδραυλικός. Τι να περιμένω; Διαρροή αποχέτευσης; Διαρροή από σωλήνα παροχής νερού;
Λύση; Δεν θέλω να σπάσουν τα πλακάκια του μισού μπάνιου (δεν υπάρχουν κιόλας ίδια στο εμπόριο). Σταδιάλα.Νομιζω οτι θα σου σπασουν καποια πλακακια, αλλα πρωτα θα το ελεγξει ο υδραυλικος, να ζητησεις και αποδειξη
-
βαλβίδα μπανιέρας από κάτω είναι κλασσικός ύποπτος
οι σωληνώσεις είναι παλιές γενικά;
-
Μπορεί να είναι η σωλήνα νερού του πλυντηρίου.
Την καταργείς και περνάς εξωτερικά χαλκοσωλήνα. -
Μάλλον τον ψιλοήπια δηλαδή.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.Να ζητήσω απόδειξη πριν ή αφού αρχίσει τη δουλειά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον τον ψιλοήπια δηλαδή.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.Να ζητήσω απόδειξη πριν ή αφού αρχίσει τη δουλειά;
οποτε θελεις ζητα αποδειξη, το καπελο θα στο βαλει
-
Θα τον απειλήσει με καταγγελία στο φόρουμ.
-
θα ιδρώσει!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]