-
δεν έχω τόσο μικρό με πλαστική λαβή
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Όπως βλέπω τή βίδα,μέ ένα στβροκατσάβιδο που να εφάπτεται ακριβώς ( όχι τα μεταλλικά που ειναι σετάκια ), κανονικό με πλαστική χειρολαβή ,θα κάνεις δουλειά.
Μήν το φοβάσαι , πίεσετο λίγο από πάνω ταυτόχρονα μέ την αριστερόστροφη ώθηση , και θα ξεβιδώσει.Το κατσαβιδι να μην εχει ομως μυτη ,να ειναι flat μπροστα.
-
Με τα μεταλλικά δέν θα κάνεις εύκολα δουλειά.
Με τό κατάλληλο κατσαβίδι ,θά εκπλαγείς γιά το πόσο εύκολα θα ξεβιδώσει,αφού η βίδα δέν φαινεται να έχει ιδιαίτερο στραπάτσο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όπως βλέπω τή βίδα,μέ ένα σταυροκατσάβιδο που να εφάπτεται ακριβώς ( όχι τα μεταλλικά που ειναι σετάκια ), κανονικό με πλαστική χειρολαβή ,θα κάνεις δουλειά.
Μήν το φοβάσαι , πίεσετο λίγο από πάνω ταυτόχρονα μέ την αριστερόστροφη ώθηση , και θα ξεβιδώσει.Το κατσαβιδι να μην εχει ομως μυτη ,να ειναι flat μπροστα.
Νά εφάπτεται ο σταυρός σωστά ,και ακόμα καλύτερα εάν είναι flat η μύτη.
-
οκ κ πού βρίσκω τέτοια κατσαβίδια; σε καταστήματα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό να φανταστώ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν έχω τόσο μικρό με πλαστική λαβήΘά σού έλεγα νά αγοράσεις ένα,άλλωστε μιλάμε γιά ελάχιστα ευρώ.Υπάρχουν παντού ,ακόμα και σε super market,σέ μαγαζί με εργαλεία θα βρείς μεγαλύτερη ποικιλία.
Είναι πολύ σημαντικό νά έχουμε τά κατάλληλα εργαλεία γιά τίς δουλειές μας. Θά δείς διαφορά οταν θα χρησιμοποιήσεις το σωστό κατσαβίδι. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οκ κ πού βρίσκω τέτοια κατσαβίδια; σε καταστήματα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό να φανταστώ;Σε καταστημα με εργαλεια ,πρακτικερ κλπ.Παρε και το κινητο μαζι να το δοκιμασεις επι τοπου,
-
Με το κατάλληλο κατσαβιδάκι φαίνεται να ξεβιδώνει πανεύκολα. Σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις απίστευτη ποικιλία.
ΥΓ. Πως το αντέχεις αυτό το κινητό; Έκτος ότι χρειάστηκε να το πάω δύο φορές για service, ήταν απίστευτα αργό και είναι ο κύριος λόγος που δε με βλέπω να ξανά αγοράζω LG.
-
δεν είναι δικό μου, είναι το παλιό της κοπέλας και έχει πρόβλημα δε φορτίζει μπαταρία ακόμα και καινούρια και με διαφορετικό φορτιστή και θέλω να τ΄ανοίξω να δω τι γίνεται κει μέσα κ να το καθαρίσω.
-
Τό συγκεκριμένο πρόβλημα συνήθως έχει νά κάνει μέ την χρήση τού βύσματος τροφοδοσίας που έχει επάνω του τό κινητό ,και δέχεται το βύσμα τού φορτιστή.
Σε αυτά είναι δύο συνήθως οι βλάβες ,η πρώτη έχει να κάνει μέ τις ακίδες εσωτερικά του βύσματος καί ,ή έχουν φθαρεί τόσο που δέν κάνουν επαφή ,ή μετακινηθεί σε σημείο που πάλι δέν κάνουν επαφή.Η δεύτερη βλάβη έχει να κάνει με τις κολλήσεις του βύσματος επάνω στήν πλακέτα,οπου μέ τήν χρήση κάποια απο αυτές ,ή και περισσότερες δέν κάνουν επαφή.
Δέν σου αναφέρω την περίπτωση άλλου προβλήματος ,πχ σέ ολοκληρωμένο της πλακέτας,επειδή μετά δέν αξίζει τόν κόπο νά ασχοληθείς.
Πρίν κάνεις οτιδήποτε, δές τίς ακίδες του βύσματος του κινητού,και με μία βελόνα μετακίνησε τις πρός το κέντρο του βύσματος.
Εάν είναι πρόβλημα από τήν επαφή των ακίδων ,τότε υπάρχει πιθανότητα έτσι νά κάνεις δουλειά. -
τελικά είχα κατσαβιδάκι πλαστικό μπρος στα μάτια μου και δε το χα καταλάβει θέλει τακτοποίηση ο πάγκος μου βγήκαν οι βίδες με το βύσμα θα ασχοληθώ αργότερα καθώς έφτιαχνα άλλα πράγματα.
θέλω μια βάση δραπάνου με σταθερό άξονα. είχα πάρει μια βλακεία απ'το lidl το οποίο όταν έχεις το δράπανο πάνω το σύστημα κατηφορίζει μόνο του από το βάρος μέχρι το στοπ που του έχεις θέσει θέλω λοιπόν μια βάση ώστε να μπορώ να τρυπάω άνετα με 1, 1.5 και 2mm τρυπανάκια γιατί έχω σπάσει δεκάδες μέχρι τώρα θα περάσω κι αύριο από leroy να ρίξω μια ματιά μιας κ θέλω να πάρω κάτι βίδες και τρυπανάκια (βασικά θέλω να τρυπήσω κάτι ορειχάλκινες βίδες)
-
μια βοηθεια ...
Λοιπον σε λιγο διαστημα που θα φτιαξει ο καιρος πρεπει να βαψουμε τα καγκελα του σπιτιου ..(2οροφη μεζονετα )
με 4 μπαλκονια . Εχει αγοραστει απο μηχανικο κ ειναι πια τα καγκελα σε αισχρη κατασταση . καταλαβαινεται την ποιοτητα βαφης που εχει .. εχει πεταξει σε πολλα σημεια το χρωμα εχει θαμπωσει κλπ, 4χρονια το καλοκαιρι τα χτυπαει ο ηλιος χειμωνα βροχη κλπ ...
επειδη πια δεν ειμαστε για τρελα εξοδα σκεφτομαι οτι κανω να το κανω μονος μου .. πρεπει να ξυθουν φανταζομαι και να ξαναβαφτουν.. οποιαδηποτε συμβουλη ΔΕΚΤΗΝ .. ευχαριστω -
Για αρχή, είναι ξύλινα, σιδερένια (γαλβανιζέ;), αλουμινένια;
-
'τελικά είχα κατσαβιδάκι πλαστικό μπρος στα μάτια μου και δε το χα καταλάβει θέλει τακτοποίηση ο πάγκος μου βγήκαν οι βίδες με το βύσμα θα ασχοληθώ αργότερα καθώς έφτιαχνα άλλα πράγματα.
θέλω μια βάση δραπάνου με σταθερό άξονα. είχα πάρει μια βλακεία απ'το lidl το οποίο όταν έχεις το δράπανο πάνω το σύστημα κατηφορίζει μόνο του από το βάρος μέχρι το στοπ που του έχεις θέσει θέλω λοιπόν μια βάση ώστε να μπορώ να τρυπάω άνετα με 1, 1.5 και 2mm τρυπανάκια γιατί έχω σπάσει δεκάδες μέχρι τώρα θα περάσω κι αύριο από leroy να ρίξω μια ματιά μιας κ θέλω να πάρω κάτι βίδες και τρυπανάκια (βασικά θέλω να τρυπήσω κάτι ορειχάλκινες βίδες)'
Τι δραπανο εχεις,κανονικο μεγεθος η τυπου dremel(γιατι τα 1-1,5-2μμ ταιριαζουν καλυτερα σε αυτα τα εργαλεια),αν εχεις κανονικο μεγεθος σιγουρα θελεις κατι στιβαρο ωστε να μην αφηνει το εργαλειο να πεφτει προς τα κατω οπως σου γινεται μεχρι τωρα,το κακο με τις στιβαρες βασεις ειναι οτι κοστιζουν αλλα με το σκεπτικο(τουλαχιστον το δικο μου)οτι εργαλεια παιρνεις για μια ζωη αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για να εισαι ησυχος ολα τα χρονια.
Τωρα αν εχεις μικροδραπανο παλι η κατασταση ειναι ιδια.http://www.etools.gr/eksarthmata/eksart ... sch-2.html
http://www.etools.gr/mikroergaleia/pros ... hma-5.html -
Καρεκλα γραφειου με ροδακια στα ποδια:
Σε μια θεση-υποδοχη για ρόδα υπαρχει ενα ραγισμα,αποτελεσμα ειναι οτι η ροδα (που ειναι κουμπωτη και οχι βιδωτή ,καπως ετσι http://www.chdist.com/images/products/70-192_bk.jpg) βγαινει (και η καρεκλα κανει λιγο σούζα).
Προκειται για μια θαυμασια φαρσα-τρικ,αλλα αν θελω να χρησιμοποιω την καρεκλα,που θα μπορουσα να την παω για επιδιόρθωση; -
Οι ρόδες είναι πολύ φθηνές και μπορείς να τις αλλάξεις εύκολα.
Αν έχει χαλάσει η βάση τότε πρέπει να αλλάξεις όλη τη βάση. Δεν είναι εύκολο να βρεις ίδια βάση αλλά μπορείς να βάλεις μια παρόμοια βάση.Αλλιώς κόλλησε γερά τη ρόδα στη βάση.
-
Ακόμα μπορείς να βγαλεις και τις υπόλοιπες
Πέρα απο την πλάκα.
Αν έχει σπάσει η βάση της, δύσκολα τα πράγματα...
Πας ΙΚΕΑ και παίρνεις μια καινούρια καρέκλα και τέλος. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καρεκλα γραφειου με ροδακια στα ποδια:
Σε μια θεση-υποδοχη για ρόδα υπαρχει ενα ραγισμα,αποτελεσμα ειναι οτι η ροδα (που ειναι κουμπωτη και οχι βιδωτή ,καπως ετσι http://www.chdist.com/images/products/70-192_bk.jpg) βγαινει (και η καρεκλα κανει λιγο σούζα).
Προκειται για μια θαυμασια φαρσα-τρικ,αλλα αν θελω να χρησιμοποιω την καρεκλα,που θα μπορουσα να την παω για επιδιόρθωση;Στο πισω μερος της καρεκλας θα βρεις την ετικετα του εργοστασιου κ αυτο ισως σε βοηθησει να βρεις κ το ονομα της καρεκλας ,
Ναι οι επωνυμες καρεκλες εχουν ονομα κ χωρις αυτο δεν βγαζεις ακρη .
Αν ειναι ακριβη καρεκλα ,δερμα /ανατομικη κτλ θα σου στοιχισει η βαση κανα 80 κ δεν χρειαζεται να την κουβαλας για επιδιορθωση ,κουμπωτη ειναι . -
Μήπως κάνει η παρακάτω εταιρεία;
http://www.roda.gr/ -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ακόμα μπορείς να βγαλεις και τις υπόλοιπεςhttp://www.rodatsantakaikopana.com/ κανονικά
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]