-
Ερώτηση ηλεκτρολογικής-τηλεφωνικής φύσεως
Σε ένα χώρο στο γραφείο έχουμε μία πρίζα τηλεφώνου που δέχεται RJ-45 κλιπάκι (το φαρδύ, του δικτύου. Όχι το συνηθισμένο των τηλεφώνων). Σε αυτήν τη πρίζα φτάνουν όπως φαίνεται δύο γραμμές τηλεφώνου - έτσι μπορούμε να συνδέσουμε δύο διαφορετικά ζεύγη σε ένα RJ-45 κλιπάκι, και να συνδέσουμε δύο διαφορετικές τηλεφωνικές συσκευές.
Επειδή λοιπόν ξήλωσα το ένα καλώδιο-ζεύγος κατά λάθος και πρέπει να ξανακάνω τη σύνδεση.....
Γνωρίζει κανείς τη συνδεσμολογία; Το κλιπάκι έχει 8 θέσεις, εγώ στα χέρια μου έχω 2 ζεύγη καλωδίων....καμιά ιδέα για το ποιες 'θέσεις' πρέπει να πάρει το καθένα από τα τέσσερα καλωδιάκια;
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Αλλιώς θα βγάλω άκρη με την αθάνατη μέθοδο trial and error.
-
-
ουφ δέχομαι πιέσεις από άνωθεν να μην βάλω πλακάκι αλλά πλαστικό δάπεδο αντέχει αμάξι αυτό ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ουφ δέχομαι πιέσεις από άνωθεν να μην βάλω πλακάκι αλλά πλαστικό δάπεδο αντέχει αμάξι αυτό ?Δεν βαζεις τσιμεντο καλυτερα.
-
Βάλε αυτό που βάζουν στα κλειστά parking να τελειώνουμε ρε μαν!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βάλε αυτό που βάζουν στα κλειστά parking να τελειώνουμε ρε μαν!το ξέρω ότι έχω κουράσει, κι εγώ έχω κουραστεί μ'αυτό. τι είναι αυτό που βάζουν στα κλειστά πάρκιν ?
-
Είναι το υγρό που γίνετε σαν λάστιχο... βιομηχανικό δάπεδο το λένε...
Φθηνό και εύκολο στο να το βάλεις. Την μια το περνάς την άλλη βάζεις τα πράγματα και πατας άνετα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είναι το υγρό που γίνετε σαν λάστιχο... βιομηχανικό δάπεδο το λένε...Φθηνό και εύκολο στο να το βάλεις. Την μια το περνάς την άλλη βάζεις τα πράγματα και πατας άνετα.
Το βιομηχανικο δαπεδο δεν ειναι βαμμενο με ειδικη μπογια??
-
Βάλε αυτό που βάζουν στα κλειστά parking να τελειώνουμε ρε μαν!
το ξέρω ότι έχω κουράσει, κι εγώ έχω κουραστεί μ'αυτό. τι είναι αυτό που βάζουν στα κλειστά πάρκιν ?
Δεν το βαφεις με
http://www.drapa.gr/site/index.php?opti ... 19&lang=el ?
Το κακο ειναι οτι υπαρχει σε 3 μονο χρωματα : Λευκό, κίτρινο, μαύροκαι το http://www.drapa.gr/site/index.php?opti ... 19&lang=el
-
Τσου, είναι έτοιμο σε 2-3 χρώματα... όπως γκρι, πράσινο και μπορντό... φυσικά και σε λευκό.
-
Bill δεν κάνει αυτό γιατί γλυστράει...
-
ουφ δέχομαι πιέσεις από άνωθεν να μην βάλω πλακάκι αλλά πλαστικό δάπεδο αντέχει αμάξι αυτό ?βαλε πλαστικο και αν βρεχει και εχει μπει μεσα κανα αμαξι με βρεγμενες ροδες θα ντριφταρεις και με καροτσι λαικης. τσιμεντο με μια περιποιηση για parking IMO
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Dude έχω εγώ σέγα αν θες...
Και τα άλλα δεν τα λένε καπς, αλλά κλέμες.Δεν ήταν κλέμα, ήταν καπάκια πλαστικά με αγώγιμο υλικό μέσα που πιάνεις τα 2 καλώδια μαζί, τα βάζεις μέσα και τα στρίβεις (βιδώνουν). Πολύ ωραία!
@ Onyx & Bill
Είχα ξεχάσει κάν οτι υπάρχουν αυτά! Ναι λογικά αυτά θα λέει. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...δεν τα λένε καπς, αλλά κλέμες.
Έχω την εντύπωση ότι ξέρω τι εννοεί και είναι άλλο πράμα από τις κλέμες. Πρέπει να εννοεί κάτι σαν δαχτυλήθρες πλαστικές (εμένα είναι πορτοκαλί) που μέσα έχουν μεταλλικό σπείρωμα που 'βιδώνεις' με το χέρι πάνω από τις πλεγμένες άκρες των δύο προς σύνδεση καλωδίων ώστε να εξασφαλίσεις την συγκράτησή τους μαζί. Εύκολα, γρήγορα, με το χέρι, δε θέλει ούτε μονωτική γιατί δεν περισσεύει γυμνό καλώδιο.
Πολύ ωραίο εργαλείο, δεν το χα ξαναδεί!
Καλού κακού έβαλα και λίγη μονωτική, δεν ξέρεις ποτέ...Μάλλον βρήκα σέγα δανεική! Έχει κανέναν 'οδηγό' για το κόψιμο ή θα κάνω κανένα έργο τέχνης?
-
ωχ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ωχκοπηκες?
-
@ Ξένο... έχω εγώ σέγα να σου δώσω ρε, στο είπα και πριν!
@ Μερσεντάκια... οχι εγώ, αλλα ο πάγκος. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
@ Ξένο... έχω εγώ σέγα να σου δώσω ρε, στο είπα και πριν!
@ Μερσεντάκια... οχι εγώ, αλλα ο πάγκος.RIP στον παγκο λοιπον
-
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ερώτηση ηλεκτρολογικής-τηλεφωνικής φύσεωςΣε ένα χώρο στο γραφείο έχουμε μία πρίζα τηλεφώνου που δέχεται RJ-45 κλιπάκι (το φαρδύ, του δικτύου. Όχι το συνηθισμένο των τηλεφώνων). Σε αυτήν τη πρίζα φτάνουν όπως φαίνεται δύο γραμμές τηλεφώνου - έτσι μπορούμε να συνδέσουμε δύο διαφορετικά ζεύγη σε ένα RJ-45 κλιπάκι, και να συνδέσουμε δύο διαφορετικές τηλεφωνικές συσκευές.
Επειδή λοιπόν ξήλωσα το ένα καλώδιο-ζεύγος κατά λάθος και πρέπει να ξανακάνω τη σύνδεση.....
Γνωρίζει κανείς τη συνδεσμολογία; Το κλιπάκι έχει 8 θέσεις, εγώ στα χέρια μου έχω 2 ζεύγη καλωδίων....καμιά ιδέα για το ποιες 'θέσεις' πρέπει να πάρει το καθένα από τα τέσσερα καλωδιάκια;
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Αλλιώς θα βγάλω άκρη με την αθάνατη μέθοδο trial and error.
συντενίστα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε γνωρίζω. αν δεν βρεις απάντηση, ρώτα αν έχεις χρόνο στον Μουτσιούλη, στη Βασ. Ηρακλείου, βρίσκεται δίπλα στο γραφείο σου. Έχει ηλεκτρονικό κ ηλεκτρολογικό υλικό.
Ελπίζω να βοήθησα.
http://www.vres.gr/company.php?company_id=173171
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]