-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω μιλαω για ενσωματωμενο card reader.
Κατι τετοιο
Δεν μιλαω για την firewire που λογο USB3.0 θα ναι αχρηστη, αλλα για κατι που ειναι πολυ χρησιμο εξω απο τον κοσμο της Apple!Τι σχέση έχει η firewire με τη USB 3.0? Κάτσε πρώτα να δούμε να γίνεται standard η USB 3, να βγουν και περιφερειακά που να την εκμεταλλεύονται, και βλέπουμε. Περιφερειακά με firewire, από την άλλη, υπάρχουν αμέτρητα στην αγορά, ειδικά για επαγγελματική χρήση (κάρτες ήχου, περιφερειακά εικόνας, σκληροί δίσκοι κ.ά.) Το βλέπω λίγο δύσκολο οι επαγγελματίες, των οποίων εξαρτάται η δουλειά από την αξιοπιστία των συσκευών τους, να αλλάξουν standards έτσι απλά, μόνο και μόνο λόγω specs στο χαρτί.
Όσο για ενσωματωμένο card reader, έχουν πλέον όλα τα MBP (προσωπικά το βρίσκω άχρηστο, but that's me). Επομένως, αν κάποιος σώνει και ντε χρειάζεται MBP και card reader, αγοράζει το φτηνότερο 13άρι. Αν, από την άλλη, δεν θέλει να ξοδέψει τόσα, αλλά θέλει να πάρει Apple, παίρνει το απλό MB και δίνει και άλλα 10 ευρώ για το ανταπτοράκι. As simple as this.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εγω μιλαω για ενσωματωμενο card reader.
Κατι τετοιο
Δεν μιλαω για την firewire που λογο USB3.0 θα ναι αχρηστη, αλλα για κατι που ειναι πολυ χρησιμο εξω απο τον κοσμο της Apple!Τι σχέση έχει η firewire με τη USB 3.0? Κάτσε πρώτα να δούμε να γίνεται standard η USB 3, να βγουν και περιφερειακά που να την εκμεταλλεύονται, και βλέπουμε. Περιφερειακά με firewire, από την άλλη, υπάρχουν αμέτρητα στην αγορά, ειδικά για επαγγελματική χρήση (κάρτες ήχου, περιφερειακά εικόνας, σκληροί δίσκοι κ.ά.) Το βλέπω λίγο δύσκολο οι επαγγελματίες, των οποίων εξαρτάται η δουλειά από την αξιοπιστία των συσκευών τους, να αλλάξουν standards έτσι απλά, μόνο και μόνο λόγω specs στο χαρτί.
Όσο για ενσωματωμένο card reader, έχουν πλέον όλα τα MBP (προσωπικά το βρίσκω άχρηστο, but that's me). Επομένως, αν κάποιος σώνει και ντε χρειάζεται MBP και card reader, αγοράζει το φτηνότερο 13άρι. Αν, από την άλλη, δεν θέλει να ξοδέψει τόσα, αλλά θέλει να πάρει Apple, παίρνει το απλό MB και δίνει και άλλα 10 ευρώ για το ανταπτοράκι. As simple as this.
Αχρηστο για τον μεσο χρηστη, στον οποιο απευθυνετε το ΜΒ
-
... καποιο καλο προγραμμα για εύρεση και καταπολέμιση trojan που να μην δημιουργει πρόβλημα η συνύπαρξή του με το antivirus Nod32
( εαν ειναι freeware ακόμα καλύτερα ... )
thnx in advance ...
-
**Apple Reports Fourth Quarter Results
**
Most Profitable Quarter Ever; Record Mac and iPhone SalesCUPERTINO, California—October 19, 2009—Apple today announced financial results for its fiscal 2009 fourth quarter ended September 26, 2009. The Company posted revenue of $9.87 billion and a net quarterly profit of $1.67 billion, or $1.82 per diluted share. These results compare to revenue of $7.9 billion and net quarterly profit of $1.14 billion, or $1.26 per diluted share, in the year-ago quarter. Gross margin was 36.6 percent, up from 34.7 percent in the year-ago quarter. International sales accounted for 46 percent of the quarter’s revenue.
http://www.apple.com/pr/library/2009/10/19results.html
ποια κριση,και μπουρδες...Αντε γεια ρε ολοι οι υπολοιποι,αντε γεια!
(τωρα που επεστρεψε κι o Jobs )
-
4 τριμηνο 2009 ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
4 τριμηνο 2009 ;Είναι το λογιστικό έτος, μην το μπερδεύεις με το ημερολογιακό. Για την apple μπορεί να είναι από τον Οκτώβρη του 08 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 09.
-
4 τριμηνο 2009 ;CUPERTINO, California—October 19, 2009—Apple today announced financial results for its fiscal 2009 fourth quarter ended September 26, 2009. The Company posted revenue of $9.87 billion and a net quarterly profit of $1.67 billion, or $1.82 per diluted share.*
-
ξερει κανεις ποτε ερχονται οι νεοι iMac στην Ελλαδα και αν εχουμε καμια πληροφορια για τιμες?
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
4 τριμηνο 2009 ;
Είναι το λογιστικό έτος, μην το μπερδεύεις με το ημερολογιακό. Για την apple μπορεί να είναι από τον Οκτώβρη του 08 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 09.
Μαλιστα. Μπερδευτηκα. Σε αλλες εταιριες που βλεπω αποτελεσματα τριμηνου ειναι ημερολογιακα.
-
Ερώτηση και απο εμένα.
Ποια Macbook έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο; Όλα ή μόνο τα pro;
Μπορώ να κάνω συγχρονισμό ανάμεσα στον iMac μου και στο Macbook ;Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξερει κανεις ποτε ερχονται οι νεοι iMac στην Ελλαδα και αν εχουμε καμια πληροφορια για τιμες?Φετος κυκλοφορησαν.... Ε... Υπολογησε σε κανα τετραμηνο για να φυγει το στοκ που εχουν στα μαγαζια και στην Rainbow και κανα διμηνο για να δωθει η παραγγελεια και να ρθουν καινουρια κομματια.
-
Εντάξει όχι τόσο πολύ...
Σε κανένα 3μηνο το πολύ θα είναι εδω.
-
4 τριμηνο 2009 ;
Είναι το λογιστικό έτος, μην το μπερδεύεις με το ημερολογιακό. Για την apple μπορεί να είναι από τον Οκτώβρη του 08 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 09.
Μαλιστα. Μπερδευτηκα. Σε αλλες εταιριες που βλεπω αποτελεσματα τριμηνου ειναι ημερολογιακα.
Οπως θες το υπολογηζεις το 'οικονομικο τετραμηνο'
Αν εχεις μια συνελευση αυριο, μπορεις να υπολογησεις το περασμενο τετραμηνο.
Δηλ. απο σημερα, 4 μηνες πισω -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ποια Macbook έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο; Όλα ή μόνο τα pro;
Μπορώ να κάνω συγχρονισμό ανάμεσα στον iMac μου και στο Macbook ;Φυσικά και μπορείς, είτε μέσω migration assistant, είτε μέσω Time Machine.
Για το backlighting στα macbook δεν ξέρω, πρέπει να κοιτάξουμε τα specs στα καινούργια. Θα μου πεις... μέχρι να έρθουν αυτά στην Ελλάδα, εμείς θα έχουμε πεθάνει από γηρατειά.
-
Εντάξει όχι τόσο πολύ...Σε κανένα 3μηνο το πολύ θα είναι εδω.
Α... εισαι απο αυτους που βλεπουν το ποτηρι μισογεματο ε;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εντάξει όχι τόσο πολύ...
Είμαι απο αυτούς που ψωνίζουν απο εκεί και όχι λένε όσα ακούν...
-
Ερώτηση και απο εμένα.Ποια Macbook έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο; Όλα ή μόνο τα pro;
Μπορώ να κάνω συγχρονισμό ανάμεσα στον iMac μου και στο Macbook ;Ευχαριστώ
Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο έχουν πλέον όλα τα αλουμινένια (δηλαδή τα pro). Από άποψη συγχρονισμού μπορείς να κάνεις τα πάντα (μέχρι και τα ίδια προγράμματα μπορείς να έχεις σε όλα σου τα μηχανάκια, με τη βοήθεια του migration assistant).
-
Όμορφα!
Σας ευχαριστώ! -
Εντάξει όχι τόσο πολύ...
Είμαι απο αυτούς που ψωνίζουν απο εκεί και όχι λένε όσα ακούν...
Κ εγω απο κει ψωνιζω.... Οχι για μενα μεν, αλλα ψωνιζω
Ασε που ειδα κ επαθα μεχρι να παρω το 3GS... 4 μηνες υπομονη και καντηλια! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξερει κανεις ποτε ερχονται οι νεοι iMac στην Ελλαδα και αν εχουμε καμια πληροφορια για τιμες?Εδώ λέει:
Ο ανταγωνισμός όμως φαίνεται ότι καλά κρατεί και όπως μας ενημέρωσαν επίσημα από χθες το βράδυ, οι σελίδες του Ελληνικού δικτυακού καταστήματος Electroland.gr (ανεξάρτητος εισαγωγέας) έχουν ήδη αναρτημένα τα νέα μοντέλα - με τιμές φυσικά - και προβλεπόμενη διαθεσιμότητα στο πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]