-
Τουλάχιστον στο Wix υπάρχουν διάφορα προγράμματα.
Ξεκινά απο το δωρεάν που ναι μεν κάνεις την δουλεια σου (οτι πρεπει για στησιμο) αλλα σου εχει διαφημίσεις και δεν μπορείς να βαλεις το δικό σου url και μετά ανεβαίνει ανάλογα τον χώρο που νοικιάζεις.
Εγώ είχα παρει για ένα μηνα το πρόγραμμα που είναι στα ~9.5€/μήνα που ούτε διαφημίσεις έχει, αλλά βάζεις και το δικό σου url.
Και αν θυμάμαι καλά είχα κάπου στο 1.5giga χώρο.Φυσικά το στήσιμο της σελίδας το κάνεις μόνος σου (έχει και την επιλογή να στο κάνει κάποιος απο εκεί, αλλα πληρώνεις)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προτάσεις για λάπτοπ μέχρι 700 ευρώ?Κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... EA-B1A.htm ,με μεγαλη οθονη μιας κ ανεφερες για ταινιες.Το δικο μου το hp βραζει απο θερμοκρασιες αλλα αυτη η καινουρια σειρα απο 2-3 λαπτοπακια που ετυχε να χρησιμοποιησω την παλευει καλυτερα.Παντως αν καλυπτεσαι και με 15αρα οθονη κανεις τη δουλεια σου και πολυ φθηνοτερα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προτάσεις για λάπτοπ μέχρι 700 ευρώ?αν θες ενα ΣΟΒΑΡΟ λαπτοπ τοτε δωσε ενα 100αρικο ακομη και παρε αυτο :
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 6EAABB.htm
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.
Η οθόνη που πρότεινα τις προάλλες στο Στέφανο , είναι κλάσεις ανώτερη από τη tn samsung μου, αυτό που λες δε στέκει
Οι mainstream samsung και lg (σαν αυτές του πλαισίου ) είναι για το πούτσο
Αν θες σου δίνω την 23αρα μου για κάνα 120-130αρι (syncmaster p2350) και με χαρά δίνω τη διαφορά για τη dell
Sent from my LG-P500
Λοιπόν, από το device manager (γιατί στην οθόνη δεν μπορώ να το βρω ), βλέπω ότι πρόκειται για το μοντέλο E1911. Επιμένω ότι ούτε στο 17'' iMac δεν έχω τόσο φθηνιάρα εικόνα. Αν θέλεις, έλα στην εταιρεία να την πάρεις. Χάρισμά σου.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τουλάχιστον στο Wix υπάρχουν διάφορα προγράμματα.Ξεκινά απο το δωρεάν που ναι μεν κάνεις την δουλεια σου (οτι πρεπει για στησιμο) αλλα σου εχει διαφημίσεις και δεν μπορείς να βαλεις το δικό σου url και μετά ανεβαίνει ανάλογα τον χώρο που νοικιάζεις.
Εγώ είχα παρει για ένα μηνα το πρόγραμμα που είναι στα ~9.5€/μήνα που ούτε διαφημίσεις έχει, αλλά βάζεις και το δικό σου url.
Και αν θυμάμαι καλά είχα κάπου στο 1.5giga χώρο.Φυσικά το στήσιμο της σελίδας το κάνεις μόνος σου (έχει και την επιλογή να στο κάνει κάποιος απο εκεί, αλλα πληρώνεις)
και πάλι, δε λες τι ακριβώς ζητάς. θέλεις κάποια hosting εταιρεία και να το φτιάχνεις μόνος σου τσούκου τσούκου ή μια επαγγελματική δουλειά; συνήθως ό,τι δίνεις παίρνεις
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γνωρίζουμε κάτι παρόμοιο ;
Κάποια άλλη εταιρία που μπορώ να κανω πάνω κατω τα ίδια;Θάνο, γενικώς υπάρχουν 2 δρόμοι σε αυτό:
-πας σε μια έτοιμη λύση πακέτο, τύπου Photoshelter, Smugsmug κλπ
-το φτιάχνεις μόνος σου, αγοράζοντας ξεχωριστά domain, hosting και τη σελίδα.Για το δικό μου, αγόρασα χωριστά χώστηνγκ (~50/χρόνο) και ένα θήμ για Wordpress (~50, μια φορά). Έχει και τη δυνατότητα για eshopping, αλλά μου φαίνεται κάπως περίπλοκο, κι έτσι κι αλλιώς δεν το προσφέρω ακόμα. Αν ήθελα να το κάνω κι αυτό όμως, ίσως σκεφτόμουν σοβαρά κάποια από τις έτοιμες λύσεις.
-
Εχω ενα λογαριασμο email του ΤΕΕ. Το προβλημα ειναι οτι ο outgoing server ειναι εδω και καιρο πεσμενος και απ οτι φαινεται δεν προκειται να το φτιαξουν. Σε επικοινωνια μου με την υποστηριξη μου ειπαν να χρησιμοποιω τον outgoing του isp μου. Αυτο κανω αλλα οταν ειμαι εξω συνδεδεμενος σε καποιο wifi δεν λειτουργει.
Οποτε ψαχνω καποιον δωρεαν outgoing server που να επιτρεπει να στελνεις απο email του τεε.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
Βασικά θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πάς σε κάποιο Dell. Είναι φοβερά αξιόπιστα και το service τους είναι εκτός συναγωνισμού. Μιλάμε για αυθημερόν ή την επόμενη μέρα παραλαβές από το χώρος σου και επιδιόρθωση σε χρόνο dt. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι τα dell είναι εκτός συναγωνισμού στο service.
Αν έχει δει αυτό τον καιρό στα Mutlirama παίζει προσφορά για χωρίς ΦΠΑ σε laptop.
Με μια πρόχειρη ματιά μπορείς να βρεις αυτό που θες. Πρόταση δική μου:
Το Dell Inspiron 15R με νέα σειρά επεξεργαστών της Intel Core i5-480M το έχει από 669 € στα 543,91 €
check: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0577406&catid=010200 -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.Η οθόνη που πρότεινα τις προάλλες στο Στέφανο , είναι κλάσεις ανώτερη από τη tn samsung μου, αυτό που λες δε στέκει
Αν θες σου δίνω την 23αρα μου για κάνα 120-130αρι (syncmaster p2350) και με χαρά δίνω τη διαφορά για τη dell
Sent from my LG-P500
Λοιπόν, από το device manager (γιατί στην οθόνη δεν μπορώ να το βρω ), βλέπω ότι πρόκειται για το μοντέλο E1911. Επιμένω ότι ούτε στο 17'' iMac δεν έχω τόσο φθηνιάρα εικόνα. Αν θέλεις, έλα στην εταιρεία να την πάρεις. Χάρισμά σου.
Τόσο χάλια, ε;
Δεν την ξέρω την κυρία ( και βαριέμαι να ψάξω ), αλλά μη βγάζεις συμπέρασμα για την 911, αν έχεις οδηγήσει σκαραβαίο βρε συ. Αυτή είναι TN.
Επίσης την έχεις καλιμπράρει; Καμία δεν έρχεται καλιμπραρισμένη από το εργοστάσιο ( όχι Dell, γενικώς), και κάποιες φορές η βελτίωση είναι αισθητή. Επίσης, η φωτεινότητα που ανέφερες, αν κρίνω από τις μεγάλες ultrasharp, πρέπει να μένει χαμηλά! Πάνω από 40 βάζουν οι τυφλοί.
Εγώ δεν την παίρνω, δε δέχομαι τίποτα κάτω από H-IPS .
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι ό,τι* έχω δει είτε Samsung, είτε Lg σε 23-24 από 150 μέχρι 300+ ευρώ ήταν αχαρακτήριστο μπροστά σε ips ( το οποίο ενίοτε κοστίζει και λιγότερο) ντελεία και παύλα.
*εξαιρείται η F2380, η οποία ούτως η άλλως είχε PVA. -
Ο χρήστης Miltos Economou έγραψε:
Βασικά θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πάς σε κάποιο Dell. Είναι φοβερά αξιόπιστα και το service τους είναι εκτός συναγωνισμού. Μιλάμε για αυθημερόν ή την επόμενη μέρα παραλαβές από το χώρος σου και επιδιόρθωση σε χρόνο dt. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι τα dell είναι εκτός συναγωνισμού στο service.
Αν έχει δει αυτό τον καιρό στα Mutlirama παίζει προσφορά για χωρίς ΦΠΑ σε laptop.
Με μια πρόχειρη ματιά μπορείς να βρεις αυτό που θες. Πρόταση δική μου:
Το Dell Inspiron 15R με νέα σειρά επεξεργαστών της Intel Core i5-480M το έχει από 669 € στα 543,91 €
check: http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200Δεν ανήκει στη νέα γενια επεξεργαστών ο 480M.
Οι τελευταία φουρνιά αναγνωρίζεται από τους τετραψήφιους κωδικούς π.χ. i5-2410M -
οι εκπτωσεις του multirama δεν πρεπει να ειναι και κατι ουσιαστικα φοβερο
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.
Η οθόνη που πρότεινα τις προάλλες στο Στέφανο , είναι κλάσεις ανώτερη από τη tn samsung μου, αυτό που λες δε στέκει
Sent from my LG-P500
Τόσο χάλια, ε;
Δεν την ξέρω την κυρία ( και βαριέμαι να ψάξω ), αλλά μη βγάζεις συμπέρασμα για την 911, αν έχεις οδηγήσει σκαραβαίο βρε συ. Αυτή είναι TN.
Επίσης την έχεις καλιμπράρει; Καμία δεν έρχεται καλιμπραρισμένη από το εργοστάσιο ( όχι Dell, γενικώς), και κάποιες φορές η βελτίωση είναι αισθητή. Επίσης, η φωτεινότητα που ανέφερες, αν κρίνω από τις μεγάλες ultrasharp, πρέπει να μένει χαμηλά! Πάνω από 40 βάζουν οι τυφλοί.
Εγώ δεν την παίρνω, δε δέχομαι τίποτα κάτω από H-IPS .
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι ό,τι* έχω δει είτε Samsung, είτε Lg σε 23-24 από 150 μέχρι 300+ ευρώ ήταν αχαρακτήριστο μπροστά σε ips ( το οποίο ενίοτε κοστίζει και λιγότερο) ντελεία και παύλα.
*εξαιρείται η F2380, η οποία ούτως η άλλως είχε PVA.Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, εννοείται, και παραμένει κουραστική. Να προσθέσω τέλος στα μείον την ανύπαρκτη υποστήριξη της dell σε ιδιώτες.
Ας δει κι από κοντά ο Στέφανος να κρίνει καλύτερα.
-
ρε συ εννοειται οτι και αυτοι θα εχουν μοντελα για τα μπαζα, αλλα οι ultrasharp εστω και με το φθηνο ips ειναι πολυ καλυτερες απο τις syncmaster της samsung πχ..
ειναι πολυ εντονη η διαφορα , πώς να το κανουμε.. και δε σου μιλαω για υποθετικο σεναριο, τις εχουμε βαλει διπλα διπλα να δουλευουν ταυτοχρονα
και μονο οι αθλιες γωνιες θεασης της tn, ειναι αρκετο επιχειρημα..
οκ βγαζουν γαματες τηλεορασεις (αν τα χοντροσκασεις), βγαζουν θεικες οθονες στα κινητα, αλλα στα μονιτορ οι ανθρωποι κοροιδευουν
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προτάσεις για λάπτοπ μέχρι 700 ευρώ?αν θες ενα ΣΟΒΑΡΟ λαπτοπ τοτε δωσε ενα 100αρικο ακομη και παρε αυτο :
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 6EAABB.htmΔεν είναι απαραίτητο να ανέβει κι'άλλο για να πάρει καλό λάπτοπ.
Ἀσε που στα λεφτά αυτά παίζουν i7 2630QM, ίσως 6gb ram, και GT 525M, σιγά να μην πάρει το hp -
τα hp αν δε ψηνονται δεν ειναι κακα.. (απλα αν μπει κατι ζεστο μεσα , κανεις δεν μελεταει τη ψυξη, lego.. )
ομως οι νεοι επεξεργαστες ειναι αρκετα κρυοι.. το πολυ πολυ να τα σκασεις καποια στιγμη για τροφοδοτικο γιατι εκει μαλλον θα συνεχιζουν να χρησιμοποιουν πραγματα της πλακας
-
Κυρίως λόγω specs το είπα
Δες εδώ π.χ. -
καλα σιγουρα, δεν ειναι vfm το συγκεκριμενο , οταν πριν 3 χρονια ειχα δωσει αναλογο ποσο για hp τα specs του ηταν με διαφορα καλυτερα απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο , το συγκεκριμενο ειναι τσιμπημενο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε συ εννοειται οτι και αυτοι θα εχουν μοντελα για τα μπαζα, αλλα οι ultrasharp εστω και με το φθηνο ips ειναι πολυ καλυτερες απο τις syncmaster της samsung πχ..ειναι πολυ εντονη η διαφορα , πώς να το κανουμε.. και δε σου μιλαω για υποθετικο σεναριο, τις εχουμε βαλει διπλα διπλα να δουλευουν ταυτοχρονα
και μονο οι αθλιες γωνιες θεασης της tn, ειναι αρκετο επιχειρημα..
οκ βγαζουν γαματες τηλεορασεις (αν τα χοντροσκασεις), βγαζουν θεικες οθονες στα κινητα, αλλα στα μονιτορ οι ανθρωποι κοροιδευουν
Κοίτα, γούστα είναι αυτά. Εσύ δεν πας την apple εγώ δεν πάω την dell με τίποτα. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έδινα χρήματα σε dell για κανένα λόγο πόσο μάλλον από τη στιγμή που την έχω φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια στην εταιρεία γνωρίζοντας πόσο αστεία είναι και ακόμα περισσότερο γιατί στα τελευταία pc που παραλάβαμε δεν υπάρχει magnetic shield στην κάρτα ήχου. & -
Και για να μην είμαι off-topic, δυο αναλυτικά review για τη dell με εξαιρετικές βαθμολογίες.
http://www.pcmonitors.org/monitor-reviews/dell-u2412m
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1312883832Εγώ νίπτω τας χείρας μου.
-
οκ δεν πας στην dell, αλλα η λυση δεν ειναι να πας στη samsung
εγω πηγα και δεν ξαναπαω
μακαρι να εχω τα λεφτα να ξαναπαω στην eizo
-
δεν πας στην dell
δεν πας στην eizo
δεν πας στην lg
δεν πας στην sony
και δεν πας σε εταιρεια που δινει σχεδον σε ολους spva ips tn panels samsung
κοινως περιμενεις να αναπτυχθει το ολογραμμα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]