-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και τι γράφει;!Να είμαι καλό παιδί γιατί με τσάκωσαν να κατεβάζω πράγματα που δεν πρέπει
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμεραποιος είναι ο provider σου ???
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμεραμηπως εισαι σε φοιτητικο πακετο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμερα
μηπως εισαι σε φοιτητικο πακετο?
Όχι βέβαια, έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η ηλικία
Provider είναι η vivodi
-
Είναι που είναι 3 και ο κούκος στο τέλος μετά από αυτά θα μείνουν μόνοι τους.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμερα
Provider είναι η vivodi
Στειλε τους και συ μια επιστολη οπου καταγγελεις την συνδεση, και πανε ΟΤΕ, HOL, κλπ...
-
Provider είναι η vivodi
Στειλε τους και συ μια επιστολη οπου καταγγελεις την συνδεση, και πανε ΟΤΕ, HOL, κλπ...
Εννοείται, το έχω δρομολογήσει ήδη
Το αστείο της υπόθεσης: στην επιστολή που μου έστειλαν, μου ανέφεραν συγκεκριμένη ταινία που κατέβασα (hint: προσοχή όταν κατεβάζετε ταινίες της Warner ), την οποία δύο μέρες πριν την είχα δει στον κινηματογράφο. Ο καραγκιόζης ο αιθουσάρχης είχε σταματήσει την προβολή πάνω στο πέσιμο των τίτλων για να πουλήσει περισσότερα ποπ κορν. Έλα όμως που στη συγκεκριμένη ταινία όλο το ζουμί ήταν στις σκηνές που προβάλλονταν παράλληλα με τους τίτλους, και τελικά είχαμε μείνει με την απορία τι γινόταν στο τέλος; Αναγκάστηκα να την κατεβάσω λοιπόν, μόνο και μόνο για να δω τους τίτλους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι υπότιτλοι έχουν συνήθως επέκταση '.srt'. Αν τα ΄χεις βρει κάνεις αυτό που λέει ο tazz.
δαναε εσυ δεν ελεγες οτι δεν ειναι καλο να κλεβουμε?
πώς και ξερεις απο srt????
Ωχ, ωχ, ωχ!
Σσσστ. Θα μας ακούσουν
-
To τι ιστορίες σκαρφίζονται οι παράνομοι για να δικαιολογηθούν όταν τους πιάνουν στα πράσα είναι απερίγραπτο.
-
το 10ιντσο Αcer d250 λέει τίποτις ? Τα φτυσε το Asus Eee (7') που είχα...και ξέμεινα
δεν θέλω να δώσω πάνω από 300 ευρά...299 έχει αυτό. -
Provider είναι η vivodi
εχουν καποια καλωδιακη τηλεοραση ή κατι τετοιο αυτοι?
γιατι αν εχουν , τοτε θιγονται τα συμφεροντα τους
και ο οτε παντως εχω ακουσει οτι μπορει να σου ριχνει την ταχυτητα οταν χρησιμοποιεις peer to peer αλλα δεν το παραδεχεται
να ναι καλα η ΝΔ που καταργησε το απορρητο τον επικοινωνιων με το ετσι θελω χωρις εισαγγελεα ακομα και για πλημμεληματα
αν αυτο γινοταν πριν καποιο καιρο θα μπορουσες να τους τραβηξεις μια πολυ ωραια μηνυση να ερθουν στα ισια τους
αληθεια αυτη η επιστολη ηταν ενυπογραφη? γιατι οσες ειχαν σταλει στο παρελθον μου φαινεται οτι δεν ειχαν υπογραφες ωστε να φαινεται απο που ηρθαν
αμα συνεχισουν ετσι θα παμε να βαλουμε ολοι 1 Mbps (γιατι κανονικα δε θελουμε παραπανω ) να δουμε τι θα γινουν τα ωραια εσοδακια τους μετα
τι τις παιρνουμε τις μεγαλες ταχυτητες ρε ζωα για να βλεπουμε βιντεακια στο youtube?
-
τι τις παιρνουμε τις μεγαλες ταχυτητες ρε ζωα για να βλεπουμε βιντεακια στο youtube?Και αυτό είναι επιχείρημα που δικαιολογεί την παράνομη διαμοίραση υλικού;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
τι τις παιρνουμε τις μεγαλες ταχυτητες ρε ζωα για να βλεπουμε βιντεακια στο youtube?
Και αυτό είναι επιχείρημα που δικαιολογεί την παράνομη διαμοίραση υλικού;
εγω δε μιλησα για τιποτα παρανομο, ουτε προετρεψα καποιον να κανει κατι παρανομο, απλα εθιξα το να παρακολουθουν τι κανεις με τη συνδεση σου και να στο λενε κιολας
δεν ξερω τι κανουν σε αλλες χωρες και δεν με νοιαζει, δε μου αρεσει να με παρακολοθουν απο τη στιγμη που δεν κανω καποιο σοβαρο εγκλημα
οποιος παροχος κανει τετοια καραγκιοζηλικια καλο ειναι να μην προτιμαται απο τον κοσμο και αν ολοι αρχισουν να κανουν τετοια καραγκιοζηλικια καλο ειναι να παμε ολοι να βαλουμε 1 Mbps να τελειωνει το θεμα και μετα αστους να απλωνουν οπτικες ινες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και αυτό είναι επιχείρημα που δικαιολογεί την παράνομη διαμοίραση υλικού;
όχι αλλά τους πιέζει προς την σωστή τιμολόγηση πολλές φορές των υπερτιμημένων προϊόντων τους.
βλέπε την νέα μόδα που αρκετοί σκυλο-ποπ βγάζουν τα «αλμπουμ» τους στα περίπτερα με 9.90 όταν για τα ίδια χάλια κάποτε σου ζήταγαν 20 και 25 ευρώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To τι ιστορίες σκαρφίζονται οι παράνομοι για να δικαιολογηθούν όταν τους πιάνουν στα πράσα είναι απερίγραπτο.Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα...
@QsisVTS: Η επιστολή είχε μια τζίφρα στο τέλος, χωρίς να λέει σε ποιον ανήκει. Και ναι, οι συγκεκριμένοι κύριοι έχουν και καλωδιακή τηλεόραση (χείριστης ποιότητας -όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες τους- απ' ό,τι διαβάζω).
-
-
επισης οι περισσοτερες εταιρειες (παροχοι) μεχρι στιγμης εχουν κερδισει απο αυτο, αν θελουν οι δισκογραφικες ας τους βαλουν ενα χαρατσι (οπως βαλανε και στις καφετεριες) ή ας πανε να ζητησουν τα ρεστα απο τις εταιρειες που φτιαχνουν dvd γιατι αν δεν υπηρχαν αυτες δε θα υπηρχε πειρατεια
οταν εταιρειες κονσολων για παραδειγμα αφηναν τοσα χρονια τα διαφορα ps1/2 απροστατευτα στη πειρατεια για να πουλησουν μηχανηματα και να εδραιωθουν στο ευρυ κοινο ηταν καλα , μετα τους πειραζαν οι κοπιες ..
οταν ο ιδιες οι εταιρειες σου εκαναν διαφημισεις για τη μουσικη και τις ταινιες που μπορεις να κατεβασεις και σε παρεσυραν να βαλεις μεγαλες συνδεσεις ηταν καλα
οταν εχουμε τη πιο ακριβη συνδρομητικη τηλεοραση στην ευρωπη και οταν ειχαμε γεμισει ενα σωρο πανακριβα video club που σου χρεωναν πανακριβα το χιλιγρατζουνισμενο dvd το οποιο ο αλλος ειχε ριξει στη κοκα κολα του του και δε μπορουσες να δεις ταινια σαν ανθρωπος (σε χαλια μαλιστα αναλυση) ηταν ωραια
-
και ο οτε παντως εχω ακουσει οτι μπορει να σου ριχνει την ταχυτητα οταν χρησιμοποιεις peer to peer αλλα δεν το παραδεχεται
Με ΟΤΕ χρονια τωρα κανενας δεν με ενοχλησε για το τι κατεβαζω... και δεν ειναι να πεις οτι κατεβαζω και λιγα... ουτε και εδω και κανα χρονο που εχω Conn-x TV ( σιγα το ανταγωνιστικο πακετο δλδ...)
Σχετικα με την πτωση ταχυτητας κλπ... ακουγονται διαφορα κατα καιρους. Προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι χτυπητο για να πεσει στην αντιληψη μου. Αν βρω καλο τορρεντ παει τερμα (οπως το χτεσινο εργακι... που 4.3GB τα ξοφλησε εντος λιγων ωρων) Βεβαια υποψιν πως ο ΟΤΕ εχει δικαιωμα να ορισει priorities στο traffic και καλα θα κανει αν ειναι να γονατιζει το δικτυο του απο p2p και κλαταρουν ολα τα αλλα...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To τι ιστορίες σκαρφίζονται οι παράνομοι για να δικαιολογηθούν όταν τους πιάνουν στα πράσα είναι απερίγραπτο.
Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα...
@QsisVTS: Η επιστολή είχε μια τζίφρα στο τέλος, χωρίς να λέει σε ποιον ανήκει. Και ναι, οι συγκεκριμένοι κύριοι έχουν και καλωδιακή τηλεόραση (χείριστης ποιότητας -όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες τους- απ' ό,τι διαβάζω).
εχω διαβασει σε αλλα τεχνολογικα φορα οτι οι συγκεκριμενοι το εχουν ξανακανει αυτο το πραγμα..
εμενα πχ η forthnet ή η hol σε αλλους φιλους δεν εχει στειλει ποτε τιποτα, αλλα δεν ξερω αν θα μου εστελνε αν εκανε συμφωνια με τη nova οπως υπηρχαν φημες
φυσικα και δεν φαινεται απο πού ειναι , το κανουν για να σε τρομαξουν γιατι ειπαμε καταργηθηκε το απορρητο , αλλα αυτο δεν ισχυει για καθε υπαλληλακο της καθε εταιρειουλας
τεσπα φυγε οσο ειναι καιρος
-
Με ΟΤΕ χρονια τωρα κανενας δεν με ενοχλησε για το τι κατεβαζω... και δεν ειναι να πεις οτι κατεβαζω και λιγα... ουτε και εδω και κανα χρονο που εχω Conn-x TV ( σιγα το ανταγωνιστικο πακετο δλδ...)
Σχετικα με την πτωση ταχυτητας κλπ... ακουγονται διαφορα κατα καιρους. Προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι χτυπητο για να πεσει στην αντιληψη μου. Αν βρω καλο τορρεντ παει τερμα (οπως το χτεσινο εργακι... που 4.3GB τα ξοφλησε εντος λιγων ωρων) Βεβαια υποψιν πως ο ΟΤΕ εχει δικαιωμα να ορισει priorities στο traffic και καλα θα κανει αν ειναι να γονατιζει το δικτυο του απο p2p και κλαταρουν ολα τα αλλα...
αυτο το ειχα ακουσει ως φημη , εννοειται οτι οταν το δικτυο κλαταρει αυτοι που θα τη πλησωσουν πρωτοι ειναι οσοι χρησιμοποιουν εκεινη τη στιγμη p2p
ουτε εγω ειχα προβλημα οσο ειχα οτε (αν και πανε χρονια)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]