-
Ο χρήστης avel έγραψε:
...κι εγώ θα σε μπλοκάρω ώστε να μη χρειάζεται να διαβάζω τέτοιες 'κακομοιριές'.
Πολύ κρίμα... Η αποθέωση της ελληνικής νοοτροπίας.
Καλα, δεν με νοιαζει... μπλοκαρισε με... εγω δεν ειμαι στοκος και μπορω και βλεπω με τα ματακια μου οτι απλα ΤΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ τα 2 αυτα προγραμματα. Οποιος δεν το βλεπει απλως διακατεχεται απο το anti-MS στυλακι που ειναι και της μοδως βεβαιως βεβαιως...
Την δουλεια μου εχω μαθει να την κανω με το καλυτερο, οχι με το φτηνοτερο .&-
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτό 'αναμένεται ακόμα' στην χώρα μας, όταν το βρήκα ετοιμοπαράδοτο πριν ένα μήνα ακριβώς στο Μόναχο και μάλιστα €100 φθηνότερο*;
Δηλαδή, τα mac που θα βγουν τον Σεπτέμβρη και θα φοράνε το Snow Leopard πότε θα έρθουν στην Ελλάδα; Το 2010;
*δυστυχώς, με Γερμανικό πληκτρολόγιο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τα HP στις σειρες DV εχουν ελεεινες οθονες...μια χαρά οθόνες έχουν οι DV.
κατά τα άλλα οι Vaio είναι κορυφαίοι. φιλαράκι μου έχει εκσπ...ρμ@τ%σει σε vaio και μια χαρά δουλεύει
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τα HP στις σειρες DV εχουν ελεεινες οθονες...
μια χαρά οθόνες έχουν οι DV.
DON'T take my word... βαλε οποιο αλλο φορητο θες διπλα στα DV3-5-6... ειναι ορατη η διαφορα! Μαλιστα ακόμα και καποια ομοσταβλα el cheapo Compaq εχουν καλυτερες οθονες! Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι αξιολογα...
*** Επειδη βλεπω οτι δυσκολευεσαι καπου στo spelling... ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΕΙ γραφετε
-
DON'T take my word... βαλε οποιο αλλο φορητο θες διπλα στα DV3-5-6... ειναι ορατη η διαφορα! Μαλιστα ακόμα και καποια ομοσταβλα el cheapo Compaq εχουν καλυτερες οθονες! Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι αξιολογα...
δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις, όμως εγώ ένα χρόνο πέρασα μέχρι τώρα με τον DV, τον είχα στο εξωτερικό σαν τηλεόραση, έβλεπα τα πάντα μέσω υπολογιστή λόγω έλλειψης τηλεόρασης, νιώθω πως είναι κορυφαία η οθόνη του. ποτέ δε με κούρασε, μα ποτέ.
και τον είχα και 10ωρα ανοιχτό, σχεδόν κάθε μέρα για 9 μήνες. ίσως οι άλλοι που λες να είναι καλύτεροι, όμως οι DV δεν έχουν διόλου χάλια οθόνες. επίσης το περίβλημα δεν γυαλίζει όταν παρακολουθείς και δεν ενοχλεί, οι μοίρες θέασης είναι καλές, κτλ.
ΥΓ: μη μου την ματιάσεις τώρα!!!
-
δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις, όμως εγώ ένα χρόνο πέρασα μέχρι τώρα με τον DV, τον είχα στο εξωτερικό σαν τηλεόραση, έβλεπα τα πάντα μέσω υπολογιστή λόγω έλλειψης τηλεόρασης, νιώθω πως είναι κορυφαία η οθόνη του. ποτέ δε με κούρασε, μα ποτέ.
και τον είχα και 10ωρα ανοιχτό, σχεδόν κάθε μέρα για 9 μήνες. ίσως οι άλλοι που λες να είναι καλύτεροι, όμως οι DV δεν έχουν διόλου χάλια οθόνες. επίσης το περίβλημα δεν γυαλίζει όταν παρακολουθείς και δεν ενοχλεί, οι μοίρες θέασης είναι καλές, κτλ.
ΥΓ: μη μου την ματιάσεις τώρα!!!
Κοιτα να δεις... υπο αυτη την εννοια... και ενα Polo και ενα Q5... την ιδια δουλεια κανουν... σε πανε απο το σημειο Α στο Β! Δεν σου ειπα πως δεν θα δειχνει... πως δεν θα κανεις την δουλεια σου, αλλα πρεπει να το συγκρινουμε και με αλλες προτασεις... και συμφωνα με τον ανταγωνισμο θα κριθει...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ratanplan, vaio ;;
Γιατι όχι ρε φιλε? Εξηγησε το λίγο. Σα να μου λες μην πάρεις mini cooper S, αλλα να μην λες το γιατι, οι παραγοντες ας πουμε που ποτρεπουν εσενα, εμενα να μην με πειραζουν
Ειναι ακριβοτερα. Αν σε ενδιαφερει το κατι γουαου κατασκευαστικα go on.
Υπαρχουν ανταγωνιστες με επαρκη λογο και λογικη τιμη. -
εγώ για να είμαι ειλικρινής θα παρότρυνα κάποιον να στραφεί κατά σειρά με βάση την αντοχή, την εγγύηση, το service, την ποιότητα σε παρόμοια μηχανήματα.
Από τη στιγμή που πρέπει κανείς να ψάξει αρκετά για χρόνους απόκρισης και τέτοια δεδομένα για να συγκρίνει οθόνες, θεωρώ πως χάνει το δάσος και βλέπει το δέντρο. εγώ θα εστίαζα σε αντοχή μητρικής, σκληρού, κτλ. σπανίως έχω δει να καταστρέφεται οθόνη. για την ακρίβεια μία φορά άκουσα πριν 8 μήνες, όταν ο τοσίμπα μιας τουρκάλας φίλης μου χάλασε στην οθόνη. αγορασμένος μεν από τουρκία, επισκευάστηκε κανονικότατα στη γερμανία. η διεθνής εγγύηση μετράει πολύ. πχ για aser είχα ακούσει ότι η εγγύηση παραείναι διεθνής, τους στέλνουν στην ιταλία.
εγώ τον φίλο δε θα τον απέτρεπα από ένα μηχανημα hp
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε όχι και Acer ρε Hifi
Kατα τα άλλα και στο Mini πληρώνεις design αλλά δεν σε πτοεί να το αγοράσειςΚοίτα, άμα ρίξεις γκόμενα με designάτο laptop, να μας το πεις! Το ΜΙΝΙ δεν στο εγγυάται, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει...
Τα Acer τα πρότεινα σαν φτηνή λύση. Πχ δουλεύω στο εταιρικό netbook και πραγματικά, ενώ ήταν το φθηνότερο, είναι άψογο και κατασκευαστικά δεν του βρίσκω κουσούρι. Και πλέον, δεν υπάρχει και το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία, αφού το Eshop πχ αν χαλάσει στο αντικαθιστά αμέσως.
Κατά τ' άλλα, είναι τι θέλει και τι ψάχνει ο άλλος... Εγώ δεν θα απέρριπτα τα Vaio, απλώς αυτός που θα τ' αγοράσει, να ξέρει πως πληρώνει παραπάνω για όνομα και design. Τίποτε παραπάνω από αυτό.
Εγώ πχ θα πρότεινα ένα HP ακόμη και τα φθηνότερα Compaq τα βρίσκω μια χαρά, με κάνα 600άρι παίρνεις άψογο μηχανηματάκι, αν καταλαβαίνω καλά τις ανάγκες του Στέλιου...
Είναι και τι ψάχνει ο καθένας: πχ εγώ στο laptop ψάχνω φορητότητα και πρακτικότητα, δεν θέλω desktop replacements. Πχ κάτι τέτοιο θ' αγόραζα, αν δεν βολευόμουν με το εταιρικό:
http://www.skroutz.gr/s/71337/HP-Compaq ... 914AW.html
Αλλά καταλαβαίνω πως είναι κάπως ειδική επιλογή... Οι περισσότεροι θα κοιτάξουν κάνα 'φορητό' με 17άρα που μαζί με το τροφοδοτικό θα είναι 4 κιλά και θα θέλει...καρότσι για να το κουβαλάς! -
εγώ για να είμαι ειλικρινής θα παρότρυνα κάποιον να στραφεί κατά σειρά με βάση την αντοχή, την εγγύηση, το service, την ποιότητα σε παρόμοια μηχανήματα.Επειδη λιγο πολυ ολα στο ιδιο καζανι βραζουνε με καποια εξαιρεση στην Ελλαδα σε οτι αφορα το service για μερικες εταιριες... γι αυτο και τα κριτηρια επιλογης αφορουν αλλα ποιοτικα χαρακτηριστικα συνηθως!
Εναν φορητο, ποιοτικα θα τον κρινεις, απο το μεγεθος, βαρος, μπαταρια, ποιοτητα απεικονισης, συνδεσιμοτητα, απαγωγη θερμοτητας, ergonomics, ποιοτητα touchpad-πληκτρων και solidity... Ο καθενας μπορει να κρινει τον καθε τομεα με διαφορετικη βαρυτητα αναλογα με τα γουστα... αλλα πανω σε αυτα κρινουμε περαν των hardware spec...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και πλέον, δεν υπάρχει και το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία, αφού το Eshop πχ αν χαλάσει στο αντικαθιστά αμέσως.Μην φας, εχουμε γλαροσουπα...
Αιντε ρε Γρηγορη... εχει βουηξει ποια ο τοπος με δαυτους... οι ανθρωποι κινουνται στα ορια της νομιμοτητας-απατεωνιας πλεον. Ειδικα δε αμα πας στο skroutz.gr στα σχολια για το μαγαζακι τους θα φριξεις... -
Για λαπτοπ δεν μπορω να σχολιασω αλλα για gadget,κινητα και παμπολλα παρελκομενα Η/Υ
εχω μεινει κατα 98% ευχαριστημενος. -
Και πλέον, δεν υπάρχει και το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία, αφού το Eshop πχ αν χαλάσει στο αντικαθιστά αμέσως.
Μην φας, εχουμε γλαροσουπα...
Αιντε ρε Γρηγορη... εχει βουηξει ποια ο τοπος με δαυτους... οι ανθρωποι κινουνται στα ορια της νομιμοτητας-απατεωνιας πλεον. Ειδικα δε αμα πας στο skroutz.gr στα σχολια για το μαγαζακι τους θα φριξεις...Εντάξει, όχι πως δεν διαβάζεις αρκετές ιστορίες...τρόμου στο skroutz για το eshop, αλλά είναι και λίγο λογικό, αν σκεφτείς τι πουλάνε αυτοί και τι πουλάνε οι υπόλοιποι, όλο και κάποιος θα είναι δυσαρεστημένος, όλο και κάπου θα τα κάνουν σκ@τα!
Εγώ ανέφερα το μαγαζί γιατί αποδεδειγμένα είναι οι φθηνότεροι και εγώ επειδή έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές από αυτούς, δεν είχα προβλήματα. Βέβαια, δεν τους έχω χρειαστεί για κάτι δύσκολο... Πάντως μέχρι στιγμής και στην Αθήνα και στην επαρχία όταν μου έχουν στείλει, ήταν άψογοι.
Σε ό,τι αφορά την Acer πάντως, προτιμώ το...κακό eshop, παρά την γνωστή σημείωση 'οι υπολογιστές Acer σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίστανται, αλλά επισκευάζονται' που τους συνόδευε παλιά! Εκεί υπήρχαν τραγικές καταστάσεις!
Τώρα, αν σε χαλάει τόσο πολύ , αγόρασε από το Πλαίσιο πχ, δεν θα τα χαλάσουμε! Εγώ αγοράζω κι από κει!
-
Τώρα, αν σε χαλάει τόσο πολύ , αγόρασε από το Πλαίσιο πχ, δεν θα τα χαλάσουμε! Εγώ αγοράζω κι από κει!
Αυτα που αναφερεις εχουν φυσικα λογικη... Το Σκρουτζ στο αναφερα ενδεικτικα! Το προβλημα ειναι πως υπαρχει πολυ καπνος οπου και να ψαξεις για το e-shop... Και γω ειμαι πελατης του, αλλα πλεον αποφευγω αγορες αξιας απο αυτους... δεν χρειαζεται να τα δω και γω απο πρωτο χερι. Και πλεον δεν ειναι φτηνοτεροι, μιας και τους κανει σε πολλα ειδη price match το Πλαισιο.
Σε οτι αφορα την νεα εγγυηση στους φορητους... αμα δεν καλυπτονται απο την εργοστασιακη, ηδη απο τωρα φανταζομαι τα σκηνικα και τις τρελες δικαιολογιες για να σε βγαλουν off. Και οταν λενε αντικατασταση... με τι ακριβως δεν διευκρινιζουν...
-
Ε όχι και Acer ρε Hifi
Kατα τα άλλα και στο Mini πληρώνεις design αλλά δεν σε πτοεί να το αγοράσειςΚοίτα, άμα ρίξεις γκόμενα με designάτο laptop, να μας το πεις! Το ΜΙΝΙ δεν στο εγγυάται, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει...
Δεν αγοράζω με βάση το τί αρέσει στις γκόμενες αλλά με βάση το τι αρέσει σε μένα. Η γκόμενα αμα με γουστάρει ας με γουστάρει γι αυτό που είμαι κι όχι γι αυτά που έχω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε όχι και Acer ρε Hifi
Δεν αγοράζω με βάση το τί αρέσει στις γκόμενες αλλά με βάση το τι αρέσει σε μένα. Η γκόμενα αμα με γουστάρει ας με γουστάρει γι αυτό που είμαι κι όχι γι αυτά που έχω
11880
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε όχι και Acer ρε Hifi
Δεν αγοράζω με βάση το τί αρέσει στις γκόμενες αλλά με βάση το τι αρέσει σε μένα. Η γκόμενα αμα με γουστάρει ας με γουστάρει γι αυτός που είμαι κι όχι γι αυτά που έχω
Ζέστες ή τίποτα από αλφα στερητικό
-
Άπνοια
Ο adis το έθεσε σωστά -
Καλησπέρα!
Μια ερωτησούλα που έχει ξαναγίνει αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση.
Μια φίλη έκανε κατα λάθος διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης της μηχανής της, έχουμε καποιο πρόγραμμα να προσπαθίσω να τις επαναφέρω;
-
http://www.filerecoverytools.com/products/fr_sd/
και πολλά ακόμα...
http://www.google.gr/search?hl=el&q=REC ... CARD&meta=ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την κάρτα μέχρι να γίνει ανάκτηση των δεδομένων.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]