-
Ποια είναι η διαδικασία για να επανεγκαταστήσω τα vista σε notebook που τα είχε προεγκατεστημένα;
Ο δίσκος είναι χωρισμένος σε και και υπάρχει ακόμα ένα μικρό κρυφό διαμέρισμα που έχει τα αρχεία της εγκατάστασης. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία στον αλλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία στον
-
Καποιος συνδιασμος πληκτρων που αναφερεται συνηθως στο boot screen. πχ alt-F10
-
Έτσι βγαίνει σε boot menu. Την επανεγκατάσταση των vista πως θα ξεκινήσω;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έτσι βγαίνει σε boot menu. Την επανεγκατάσταση των vista πως θα ξεκινήσω;Μηπωε εχει προγραμμα για δημιουργια recovery disk?
-
Που θα είναι αυτό το πρόγραμμα; Θα το ψάξω στο CD με τους drivers.
-
Δεν ξερω, εμενα το εχει στην επιφανεια εργασιας απο την αρχη,τοσιμπα.Εκανα δυο dvd οταν το πρωτοανοιξα και δεν ξανασχοληθηκα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω, εμενα το εχει στην επιφανεια εργασιας απο την αρχη,τοσιμπα.Εκανα δυο dvd οταν το πρωτοανοιξα και** δεν ξανασχοληθηκα**.σε κανα εξαμηνο ηδη φανταζομαι post σου του στυλ 'δεν δουλευουν τα recovery, τι να κανω?'
Image λειτουργικου καλο θα ηταν να περνεις που και που με κανα Acronis!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν ξερω, εμενα το εχει στην επιφανεια εργασιας απο την αρχη,τοσιμπα.Εκανα δυο dvd οταν το πρωτοανοιξα και** δεν ξανασχοληθηκα**.
σε κανα εξαμηνο ηδη φανταζομαι post σου του στυλ 'δεν δουλευουν τα recovery, τι να κανω?'
Image λειτουργικου καλο θα ηταν να περνεις που και που με κανα Acronis!
Ειναι τοσιμπα και δεν χαλαει Εσυ μου το προτεινες
Λες ε;Το εχω το ακρονις στο σταθερο,θα το περασω και εδω.
-
Ακόμα καλύτερα ένα προγραμματάκι να τρέχει στο boot, κι αν έχουν τρέξει πάνω απο 5 φορές τα win να κάνει repair ενα ghost-άκι
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ακόμα καλύτερα ένα προγραμματάκι να τρέχει στο boot, κι αν έχουν τρέξει πάνω απο 5 φορές τα win να κάνει repair ενα ghost-άκιΤο οποιο προγραμματακι ειναι .............;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακόμα καλύτερα ένα προγραμματάκι να τρέχει στο boot, κι αν έχουν τρέξει πάνω απο 5 φορές τα win να κάνει repair ενα ghost-άκι
Το οποιο προγραμματακι ειναι .............;
under construction
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καποιος συνδιασμος πληκτρων που αναφερεται συνηθως στο boot screen. πχ alt-F10Πάτησα πολλά πλήκτρα μαζί και άνοιξε το μενού που ανοίγει με το F8.
Το ζητούμενο μαγικό πλήκτρο είναι το F9.
Τρέχει το setup από το κρυφό διαμέρισμα και ΣΒΗΝΕΙ τα πάντα στο notebook (C: + D:) -
-
Για αυτο το λαπτοπακι τι λετε? Κάποια άλλη μαρκα ισως? Δεν εχω ιδεα ρε γμτ απο αυτα!
-
Mια χαρα ειναι, πολυ καλο
Και αρκετα καλο κινητρο:
http://www.ideal.gr/index.php?option=co ... Itemid=543
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905359Βασικα, τι αναγκες εχεις ;
Ενα των
(οχι οσο κανεις για τον πατρινο βεβαια)Βασικα θελω πολύ μνημη, μου τη σπάει οταν εχεις ανοιχτα μερικα παραθυρακια και μπλοκαρει το συμπαν παιχνιδια δεν θα παιζω, inernet,word,excel και κανα dvd. Απλα δεν θελω σε 1 χρονο να θελω να το αλλαξω.
Γενικα μου αρεσουν τα vaio
-
Fashion victim
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα θελω πολύ μνημη, μου τη σπάει οταν εχεις ανοιχτα μερικα παραθυρακια και μπλοκαρει το συμπαν παιχνιδια δεν θα παιζω, inernet,word,excel και κανα dvd. Απλα δεν θελω σε 1 χρονο να θελω να το αλλαξω.
Γενικα μου αρεσουν τα vaio
Μια γρηγορη σκεψη:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905934
και με καλη καρτα γραφικων... δεν εχει σημασια αν παιζεις παιχνιδια... απο την στιγμη που ειναι το main system, καλο ειναι να εχει κατι καλυτερο... u never know! Δεν ειναι ολο γυαλιστερο για να τριβεις συνεχεια σαν τον πουστη την λιγδα απο πανω του, και ειναι πολυ ποιο slimline απο τα μπαουλα της Toshiba. Η Toshiba έχει κάνει κοιλια στους φορητους και την ποιοτητα/σχεδιαση τα τελευταια 1-2 χρόνια. Απο οτι βλεπω η Sony δίνει 2ετης εγγυήσεις πλέον... οπότε θα είσαι καλλυμένος για την οφέλιμη ζωή του.
Αααα, μην κάνεις όμως καμιά μαλατσία και το πάρεις απο e-shop γιατί θα αμα δε σου ρίξω εγώ φολα θα σου ρίξουν αυτοί σίγουρα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Fashion victimκοιτα ποιος μιλαει...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]