-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
:rant:Τα είδα όλα σου λεω!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Η φρυγανιές είναι για τις γιαγιάδες!
το μπισκοτάκι είναι για τον καφέ δεν μου πάει για το τσάι
Γενικα δε βουτας τιποτα στο τσαϊ.....
-
ξεκινησε ο πολεμος στα blogs>....
μολις εκλεισε το τροκτικο....
κριμα
-
Μπραβο!!!
Το δικαιωμα της ελευθερια λογου καταπατηθικε απο την σουπερ δημοκρατικη κυβερνησουλα μας! -
My heart weeps.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ξεκινησε ο πολεμος στα blogs>....μολις εκλεισε το τροκτικο....
κριμα
Με τόσα άρθρα ότι να ναι και με τόση παραπληροφόρηση και αντιγραφή από άλλα επίσημα site λογικό ήταν να γίνει κι αυτό.
Κάπου στην πορεία χάθηκε η μπάλα στο εν λόγω blog
A κai to blog το έκλεισε η google προφανώς μετά από καταγγελίες χρηστών -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
My heart weeps.μισό λεπτό να παίξω το πιο μικρό βιολί του κόσμου
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
μισό λεπτό να παίξω το πιο μικρό βιολί του κόσμου
το 'ξερα , το 'ξερα οτι θα μπει αυτο
-
-
This day: Aug. 6, 1997: Apple Rescued — by MicrosoftΠες μας οτι ειστε τοσο χαλια 12 χρονια τωρα μονο και μονο επειδη η Microsoft επενδυσε $150εκ. το 1997....
-
Α, είναι χάλια; Δεν το είχα προσέξει.
-
-
η ερώτηση είναι
πόση ταχύτητα χρειαζεστε πραγματικά
-
Η ερώτηση είναι πως αντέχω και δεν κόβω τις φλέβες μου εδώ στο χωριό με την GPRS που είναι πιο αργή και από dial up PSTN.
-
μην πάμε στο αλλο ακρο
-
Α, είναι χάλια; Δεν το είχα προσέξει.Ειναι χαλια!
Και επιτελους εμαθα γιατι σ ολες τις φωτο σου εισαι αξυριστος!!! -
Είμαι μονίμως αξύριστος γιατί έτσι αρέσει στις πιτσιρίκες.
-
Είμαι μονίμως αξύριστος γιατί έτσι αρέσει στις πιτσιρίκες.Ναι....Ναι....Αυτο θα ναι.... Παω στοιχημα....
-
Χθες , μετά από μια ξεγυρισμένη αϋπνία (λογικό, κοιμόμουν σαν βόδι όλη μέρα! ), αποφάσισα ν' ασχοληθώ με το πρόβλημα που είχε ο υπολογιστής μου από την στιγμή που τον αγόρασα (ή καλύτερα τον...συναρμολόγησα! ).
Είχα αγοράσει το παρακάτω κουτί:
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 001bns.asp
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650632
Αυτό έρχεται με ενσωματωμένο το Media Kit της Thermaltake που σημαίνει πως στην οθόνη δείχνει διάφορα, ενώ επιπλέον έχει και τηλεκοντρόλ (ήταν και ο βασικός λόγος που έδωσα 125€ για το κουτί μονον... ).
Το μεγάλο πρόβλημα εξ αρχής, ήταν πως το τηλεκοντρόλ δεν έπιανε από απόσταση! Έπρεπε να πας στο 1 μέτρο για να πιάσει!
Μετά από δοκιμές, κατάλαβα πως ο IR sensor ήταν στην δεξιά μεριά όπως βλέπουμε την πρόσοψη και μάλλον δεν φαινόταν καλά, ίσως να κρυβόταν... Με δυο κατσαβίδια ανα χείρας, αποφάσισα να ...λύσω το πρόβλημα μια και καλή!Το κουτί δεν χρειάζεται κατσαβίδι για να το ανοίξεις, έχει τις βίδες που ξεβιδώνουν με το χέρι. Κατσαβίδι χρειάζεται για να λύσεις την πρόσοψη.
Αφού την έλυσα (4 βίδες), είδα την πλακέτα της οθόνης. Υπέθεσα πως πάνω της είναι ο IR sensor, οπότε, αφαιρώντας άλλες 4 βίδες, ξεβίδωσα και την οθόνη. Τότε, το πλαστικό τζάμι που είχε μπροστά από την οθόνη το κουτί, έφυγε. Αυτό είναι από την μια μεριά φιμέ και από την άλλη σαν καθρέπτης.Σκέφτηκα πως μάλλον αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το τηλεκοντρόλ , αφού θα χαλάει το reception (πώς διάολο το λένε στα ελληνικά αυτό! ). Δοκιμή και...πέτυχε! Χωρίς την μαλ@κία το τζάμι, έπιανε από παντού!
Η λύση; Καταργώ το τζάμι και βάζω μπροστά μια απλή διαφανή...σακούλα (για να μην μπαίνει σκόνη). Την κόλλησα με μονωτική (από μέσα, είναι όμορφο κουτάκι μην το κάνουμε και χάλια! ), βίδωσα ξανά την πρόσοψη και ...έτοιμο! Το μόνο που χειροτέρεψε είναι πως η απουσία του φιμέ, κάνει τα γράμματα της οθόνης πιο...LCD-like !
Κατά τ' άλλα, σουπερ, τώρα έχω πραγματικά media center PC, αφού το τηλεκοντρόλ κάνει παπάδες (μπορείς να χειριστείς ακόμη και το ποντίκι από αυτό και άλλα πολλά που...ακόμη δεν τα έχω δει! Έχει ολόκληρο manual! ).Αν και δύσκολο να βρεθεί κάποιος άλλος μουρλός εδώ μέσα με τέτοιο κουτί, ίσως βρεθεί κάποιος με...πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ! Πολλές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι ένα ηλίθιο τζαμάκι!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]