-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ψάχνω ελληνικές γραμματοσειρές... .......http://www.in.gr/grfonts.htm
κανει; -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ανάμεσα στα 2: ?τρομερα εργαλεια..
με αυτα θα κανεις επεξεργασια video (γινεται αρκει να να το ξεκινησεις αποβραδις για να εχει τελειωσει το πρωι)spamaro ή μου φαινεται
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ανάμεσα στα 2: ?Το U400 ειναι ποιο πληρες, ποιο ακριβο, ποιο μπαουλο με ουτε την μιση αυτονομια του 3810t.
Το 3810t ειναι βελτιστοποιημενο για mobility... που σημαινει ποιο αδυναμο επεξεργαστη (οχι πως θα καταλαβεις τιποτα) και ποιο basic καρτα γραφικων (αμα δεν παιζεις παιχνιδια δεν θα σε νοιαξει). Το κακο ειναι πως δεν εχουν φερει ακομα το καλο μοντελλο του 3810t με διπλο πυρηνα και bluetooth.
Βλεπεις τα specs και αποφασιζεις βασικα... αν και σε κοβω για Toshibaki
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψάχνω ελληνικές γραμματοσειρές... .......
http://www.in.gr/grfonts.htm
κανει;Thanks, but no...
Ψάχνω πιο 'προφεσιοναλ' πράγματα. (αυτά που έχω, τα βαρέθηκα και με'χει πιάσει το μακετίστικό μου πάλι!) -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ψάχνω ελληνικές γραμματοσειρές... .......http://www.greekfontsociety.gr/
και open font license
-
Ευχαριστώ τζέι-(μ)άρ!
-
Υπάρχει καποιο αξιόπιστο τεστ/δείκτης που να αξιολογεί της μπαταρίες των laptop ?
( να προβλέπει την χρηση ασυρματου δικτύου ... κάποιων ενδεχωμένως βαριών εφαρμογών ... βιντεο .... κτλ )
Γιατι εχω την αίσθηση ότι οι χρόνοι που διαφημίζουν οι εταιρίες ειναι εντελώς αλλού για αλλού .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Υπάρχει καποιο αξιόπιστο τεστ/δείκτης που να αξιολογεί της μπαταρίες των laptop ?( να προβλέπει την χρηση ασυρματου δικτύου ... κάποιων ενδεχωμένως βαριών εφαρμογών ... βιντεο .... κτλ )
Γιατι εχω την αίσθηση ότι οι χρόνοι που διαφημίζουν οι εταιρίες ειναι εντελώς αλλού για αλλού .
Μονο απο reviews θα παρεις ρεαλιστικες μετρησεις... Οι κατασκευαστες το τραβανε το σχοινι αναλογα το μοντελλο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το U400 ειναι ποιο πληρες, ποιο ακριβο...
TOSHIBA SATELLITE PRO U400-18S: 539.00 €
ACER ASPIRE 3810T-354G32N TIMELINE: 578.99 €Το U400 ειναι ...ποιο μπαουλο...
TOSHIBA SATELLITE PRO U400-18S: Διαστάσεις (W x L x H): 314 x 229 x 27.5 (front) / 35 (back)
ACER ASPIRE 3810T-354G32N TIMELINE: Διαστάσεις: 322 (W) x 228 (D) x 23.4 - 28.9 (H) mmΤώρα για τους επεξεργαστές δεν ξέρω πόσο διαφορά έχουν μιας και είναι διαφορετικής τεχνολογίας. Αυτονομία γνωρίζουμε στα 2 μοντέλα περίπου?
(το τοσίμπα ρε γμτ μόνο το ε-σοπ το έχει?)
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το U400 ειναι ποιο πληρες, ποιο ακριβο...
TOSHIBA SATELLITE PRO U400-18S: 539.00 €
ACER ASPIRE 3810T-354G32N TIMELINE: 578.99 €Το U400 ειναι ...ποιο μπαουλο...
TOSHIBA SATELLITE PRO U400-18S: Διαστάσεις (W x L x H): 314 x 229 x 27.5 (front) / 35 (back)
ACER ASPIRE 3810T-354G32N TIMELINE: Διαστάσεις: 322 (W) x 228 (D) x 23.4 - 28.9 (H) mmΤώρα για τους επεξεργαστές δεν ξέρω πόσο διαφορά έχουν μιας και είναι διαφορετικής τεχνολογίας. Αυτονομία γνωρίζουμε στα 2 μοντέλα περίπου?
(το τοσίμπα ρε γμτ μόνο το ε-σοπ το έχει?)
Ωπππ κατσε... μιλας για το el cheapo U400!!! Αυτο εχει ιδια καρτα γραφικων με το 3810t, επισης δεν εχει και αυτο ΒΤ... και επισης... δεν εχει HDMI!!!
Η διαφορα στο βαρος και στο μεγεθος ειναι μεγαλη... δες τα απο κοντα! Το 3810t ειναι πολυ ποιο λεπτο και πολυ ποιο ελαφρυ με πολυ καλυτερη αυτονομια.
Οποτε με βαση τα specs του U400-18s προσωπικα θα προτιμουσα με τα χιλια το 3810τ λογω καλυτερου portability και HDMI. Η μη υπαρξη optical drive θεωρειται μονο πλεονεκτημα!
-
-
-
χτύπησα το toshiba τελικά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χτύπησα το toshiba τελικάΩχ.... Πολυ;;;;
Καλοριζικο!!!
Εγω ειμαι σε διλημμα .....Επεξεργασεια RAW αρχειων σε διπυρινο ειναι αυτοκτονια σκετη!
Τις τελευταιες μερες ειχαμε καυσωνα, λογο του επεξεργαστη μου, που βαραγε υπερωριες!!!Οποτε.
α - Μαζευω σιγα σιγα φραγκα και ετοιμαζω χαρτια για καταναλωτικο δανειο, ουτως ωστε να προχωρησω σε αγορα iMac....
β - Στηνω μιχανακι στα ιδια λεφτα.... Και του περναω με Windows 7 και Mac OSXΚαι οταν μιλαμε για 2μιση και χιλιαρικα γιουργια (Mac Pro + Apple LED Cinema Display 24'' +Ελληνικο πληκτρολογιο+ Mighty Mouse), βγαινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ PC!!!
Mε Intel Core I7-950, Asus P6T7 WS SC (Dual Raid), 2χAsus GTX 275 SVGA (SLi), 2χWestern Digital Velociraptor 150 GB (Raid για το OS), 2xWestern Digital RE3 1TB (Raid για αποθhκευση) και οθονη 24' LG W2453V-PF -
-
Τέλειο το i pod (χαλαρά με τον νεο χρόνο εχω χτυπήσει i phone 3GS λευκό) αλλά.
α) δεν εχω καταφέρει ακόμα να περάσω video
β) ωραιο το App store, αλλά ακόμα και για τα free θέλει να εχεις κανει λογαριασμό, που για τον λογαριασμό θέλει κάρτα, που εγώ κάρτα δεν έχω -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τέλειο το i pod (χαλαρά με τον νεο χρόνο εχω χτυπήσει i phone 3GS λευκό) αλλά.α) δεν εχω καταφέρει ακόμα να περάσω video
β) ωραιο το App store, αλλά ακόμα και για τα free θέλει να εχεις κανει λογαριασμό, που για τον λογαριασμό θέλει κάρτα, που εγώ κάρτα δεν έχωα) τα κανεις mp4 και μεσω itunes κανεις sync (με καποιος φακελο οπου θα τα βαζεις εκει).
β) a piece of cake. Κανε μια χρεωστικη και βαλε ενα 20€ μεσα. Θα σου χρειαστει
για καμια εφαρμογη κλπ -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
α) τα κανεις mp4 και μεσω itunes κανεις sync (με καποιος φακελο οπου θα τα βαζεις εκει).Και πως στο καλό το κάνω αυτο;
Προσπάθησα αλλα δεν κατάφερα τιποτα... είχα κατι ταινίες στο μακ, αλλα δεν τις εβλεπε καν το i tunes...
-
Α!
Και το αλλο σπαστικό είναι οτι, έσκασα 1.000+ ευρω για τον mac και δεν ειχε κανενα αυτοκόλλητακι μέσα και το i pod με 230 ειχε δυο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]