-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
http://www.apple.com/games/Τι να σου πω εχω δοκιμάσει το wow και το warhammer (το δεύτερο φημίζεται ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις αλλά εγώ μια χαρα έπαιζα σε fhd και μέτριες/φουλ απαιτήσεις). Μετά υπάρχουν και τα warcraft (που προφανώς δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις).
Βρήκα μία λίστα, αλλά απ'ότι βλέπω δεν έχει και πολλές επιλογές. Δε πειράζει, ούτως ή άλλως δεν θα μας χρησιμεύει για παιχνίδια ο imac. Μεγάλο κρίμα είναι που δε συνδέεται η οθόνη με μη-apple προϊόντα, 27 άχρηστες ίντσες . Θα μπορούσα να συνδέσω το xbox360, αλλά οι φραγκοφονιάδες την έκαναν πάλι.
-
Και αυτό αξιόπιστο ήταν, αλλά βρέθηκαν και καλύτεροι τρόποι. Τα καλώδια είναι ένας αναχρονισμός.
-
Όχι και αναχρονισμός τα καλώδια. Δεν μιλάμε για τηλέφωνο πχ αλλά για μάλλον σταθερότερες εγκαταστάσεις.
Ερώτηση.
Η μεγάλη μου ( στα 10 πλέον ) περιμένει το ΜΡ3 της.
Σκέφτηκα αφού θα το πάρουμε να πάρουμε κάτι αρκετά καλό και εύχρηστο άρα πάμε στην λογική του iPod.
Η ερώτηση των περίπου 200€ :iPod Nano 16GB ( 5th gen ) ή iPod touch 8GB ( 3rd gen ). Το μεν πρώτο στα 185 ( μέγιστη τιμή , στο skroutz το είχα βρει και 142 ) το άλλο περί τα 198. Τι λέτε από τα δύο ;
-
Τα gb μη τα σκέφτεσαι, από 8 και πάνω είναι το χάος.
Τα 8 δηλαδή φτάνουν και περισσεύουν, εκτός και αν αρχίσει να περνάει βίντεο για να βλέπει. -
Χαλαρά το δεύτερο!
Το 8άρι έχω και εγώ και το έχω ερωτευθεί!!!Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος λόγος που θα πάω σε i phone κάποια στιμη.
-
Είναι σαφώς καλλίτερο το touch σε όψη και με ιντριγκάρει κάπως το touch screen. Όμως έχει ραδιόφωνο και φωτογραφική μηχανή ( που ενσωματώνει το nano ) ; Και λογικά , πέρα από το eye candy , οι επιπλέον λειτουργίες που παρέχει το nano , για ένα 10χρονο που δεν έχει συνεχόμενη ροή χρημάτων ( όπως πχ ένας 20χρονος ) ενδεχομένως να είναι πιο χρήσιμες από την όμορφη όψη αλλά τις μειωμένες standard λειτουργίες ( που μπορούν (;) να προστεθούν εάν όμως πληρωθούν )
-
Έτσι ναι, δεν έχεις άδικο...
Τότε, πάρε το nano στην μικρή, και το touch σε εσένα! -
Σ'εμένα έχω σχεδιάσει να πάρω το iphone....Και με τη μέγιστη δυνατή μνήμη...
Τα gadget μου μέσα....Διαβρώνουν το αριστερό μου παρόν.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όχι και αναχρονισμός τα καλώδια. Δεν μιλάμε για τηλέφωνο πχ αλλά για μάλλον σταθερότερες εγκαταστάσεις.Ερώτηση.
Σκέφτηκα αφού θα το πάρουμε να πάρουμε κάτι αρκετά καλό και εύχρηστο άρα πάμε στην λογική του iPod.
Η ερώτηση των περίπου 200€ :iPod Nano 16GB ( 5th gen ) ή iPod touch 8GB ( 3rd gen ). Το μεν πρώτο στα 185 ( μέγιστη τιμή , στο skroutz το είχα βρει και 142 ) το άλλο περί τα 198. Τι λέτε από τα δύο ;
+50Eu iPod touch 16GB (3rd gen)
Αλλα κρυψε την πιστοτικη σου καρτα.... Και προσευχησου να μη μαθει τι ειναι το App Store... -
μια και πρόκειται για δεκάχρονο θα ελεγα το Nano (αν θέλουμε σώνει και καλά iProduct) ή εναλακτικά κάτι απο iriver
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όχι και αναχρονισμός τα καλώδια. Δεν μιλάμε για τηλέφωνο πχ αλλά για μάλλον σταθερότερες εγκαταστάσεις.
Ερώτηση.
+50Eu iPod touch 16GB (3rd gen)
Αλλα κρυψε την πιστοτικη σου καρτα.... Και προσευχησου να μη μαθει τι ειναι το App Store...Δεν θέλω να πάω πάνω από τα 200. Και δεν είδα κάπου να υπάρχει iPod Touch 16gb αλλά 32 και 64GB.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια και πρόκειται για δεκάχρονο θα ελεγα το Nano (αν θέλουμε σώνει και καλά iProduct) ή εναλακτικά κάτι απο iriverΑκριβούτσικα τα iriver και όχι τόσο κουκλίστικα όσο τα iPod. Ιδέα μου ; Το site τους είναι κάπως φτωχό και δεν έδειχνε καλά το προϊόν. Πάντως τα αντίστοιχα προϊόντα με το iPod nano σε 8GB μάλιστα είναι ακριβότερα από τα apple.
-
-
Θα ηθελα να αντικαταστησω τον βασικο σκληρο μου δισκο στο laptop μιας και τωρα τελευταια δε μας τα λεει πολυ καλα και θελω να τον προλαβω, οπως επισης και να ανεβω σε ταχυτητα γιατι ειναι αργοοοοος.
Το θεμα ειναι...πως μπορω να τον αντικαταστησω και να μην περναω λειτουργικα, προγραμματα κλπ ξανα?
Να ειναι δηλαδη ακριβως οπως ο παλιος.
Σημειωτεον οτι το laptop εχει και εναν δευτερο σκληρο μεσα, ο οποιος ειναι αδειος. -
Acronis true image home 10 ή 11 ή 2010 για backup του πρώτου σκληρού στον δεύτερο σκληρό συν ένα USB στικάκι για να εκκινήσεις το σύστημα σε περιβάλλον acronis και να επαναφέρεις από το backup το λειτουργικό και λοιπά αρχεία στο νέο σκληρό.
Αν ο δεύτερος σκληρός θέλει φορμάρισμα, acronis disk director suite 10 (επίσης χρήση του USB stick για εκκίνηση του συστήματος και φορμάτ όταν τοποθετήσεις τον δεύτερο σκληρό).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν κατάλαβες...Όταν είπα δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 εννοούσα τα 200 ευρώ , όχι τα 200 φράγκα ( 200 δρχ δηλαδή ) ή τα 200 λεπτά του ευρώ.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
μια και πρόκειται για δεκάχρονο θα ελεγα το Nano (αν θέλουμε σώνει και καλά iProduct) ή εναλακτικά κάτι απο iriver
Ακριβούτσικα τα iriver και όχι τόσο κουκλίστικα όσο τα iPod. Ιδέα μου ; Το site τους είναι κάπως φτωχό και δεν έδειχνε καλά το προϊόν. Πάντως τα αντίστοιχα προϊόντα με το iPod nano σε 8GB μάλιστα είναι ακριβότερα από τα apple.
παίζουν περισσοτερα format και δεν χρειάζονται προγραμματα για να μεταφέρεις μουσική
γενικά το θεωρώ μαλακία να δώσει κάποιος λεφτά για iPod
δες και τα Cowon και Sony
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Acronis true image home 10 ή 11 ή 2010 για backup του πρώτου σκληρού στον δεύτερο σκληρό συν ένα USB στικάκι για να εκκινήσεις το σύστημα σε περιβάλλον acronis και να επαναφέρεις από το backup το λειτουργικό και λοιπά αρχεία στο νέο σκληρό.Αν ο δεύτερος σκληρός θέλει φορμάρισμα, acronis disk director suite 10 (επίσης χρήση του USB stick για εκκίνηση του συστήματος και φορμάτ όταν τοποθετήσεις τον δεύτερο σκληρό).
Ωχ ωχ ωχ, πολλα αγνωστα πραγματα.
Προμηθευτικα ηδη το acronis true image home 10.
Κανω full backup στον δευτερο σκληρο του laptop.
Αυτο θα ειναι full πραγματι?
Δηλαδη και το λειτουργικο και κρυφα αρχεια συστηματος κλπ, ωστε να μπορεσει να δουλεψει σωστα?Μετα κανω boot απο usb μνημη για να μπω μεσω acronis και να μεταφερω τα αρχεια στο νεο?
Αυτο δεν το βρισκω.Ο δευτερος σκληρος πως καταλαβαινω αν θελει format?
Λειτουργει μια χαρα και αυτη τη στιγμη ειναι σβησμενος με διαμορφωση που του εκανα απο τα windows.Το norton ghost μηπως ειναι πιο καταλληλο?
Δημιουργει ενα iso του δισκου αλλα και παλι αμφιβαλω αν θα ειναι πληρες και λειτουργικο μετα την επαναφορα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
[γενικά το θεωρώ μαλακία να δώσει κάποιος λεφτά για iPodδες και τα Cowon και Sony
Έχω και sony και ipod. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έτη φωτός μπροστά το ipod και έχει και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Μονόδρομος σε mp3 κατ'εμέ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παίζουν περισσοτερα format και δεν χρειάζονται προγραμματα για να μεταφέρεις μουσικήγενικά το θεωρώ μαλακία να δώσει κάποιος λεφτά για iPod
δες και τα Cowon και Sony
Και εγώ θεωρώ μαλακία να σε λαμβάνει κάποιος υπόψιν...
Είδες; ολα σχετικά είναι...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]