-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Είπαμε...
Windows 7 is here and it's not gonna have any of the problems that Vista had. Trust me!
Βρηκατε λυση στο προβληματακι του Snow Leopard που εσβηνε user files οποτε γουσταρε;;;
Εσείς πώς νιώθετε που αγοράσατε το service pack του ίδιου λειτουργικού που είχατε ξαναγοράσει πριν μερικά χρόνια;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Είπαμε...
Windows 7 is here and it's not gonna have any of the problems that Vista had. Trust me!
Βρηκατε λυση στο προβληματακι του Snow Leopard που εσβηνε user files οποτε γουσταρε;;;
οuch!
-
Σα γκόμενες κάνετε!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιδότησης! Η Cosmote μου δίνει για τους δύο αριθμούς μου 205 ευρώ επιδότηση και βγαίνει το 16άρι 3GS €364...έχω τώρα το 3G...να πάρω το 3GS, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?Υποθέτω ότι θα το πουλήσω το 3G καμιά 200άρια ευρά...
Anybody??
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είπαμε...
Εσείς πώς νιώθετε που αγοράσατε το service pack του ίδιου λειτουργικού που είχατε ξαναγοράσει πριν μερικά χρόνια;
ποιος ηρθε???
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είπαμε...
Τι ειχαμε κανει;;;;
Ξερεις πολους που τα αγορασαν;;; Αυτο ειναι το καλο με μας.
Κατεβαζεις σπασμενο το λειτουργικο, το 'δοκιμαζεις' και το αγοραζεις νομημα αν σ αρεσει τοσο πολυ.
Δεν μας εξαναγκαζει κανενας να το χρυσοπληρωσουμε μαζι με τον υπολογιστη.Εγω μονο τα ΧΡ εχω αγορασμενα και το Οφφις 2007....
Τα sVista με πληρωναν και δεν τα πηρα!
Τα 7αρια τα πηρα μεσω MSDN, αφου μουστειλε η ιδια η Microsoft ενα e-mail μ ενα καρο serial numbers για τα προγραμματα που θα βγαλει. -
Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιδότησης! Η Cosmote μου δίνει για τους δύο αριθμούς μου 205 ευρώ επιδότηση και βγαίνει το 16άρι 3GS €364...έχω τώρα το 3G...να πάρω το 3GS, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?
Υποθέτω ότι θα το πουλήσω το 3G καμιά 200άρια ευρά...
Anybody??
τα κινητα ειναι ετσι και αλλιως πεταμενα λεφτα.
το 3GS ειναι σαφως καλυτερο, με εξαιρεση τη μπαταρια η οποια νομιζω οτι βγαζει μονο 1 μερα.
-
Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιδότησης! Η Cosmote μου δίνει για τους δύο αριθμούς μου 205 ευρώ επιδότηση και βγαίνει το 16άρι 3GS €364...έχω τώρα το 3G...να πάρω το 3GS, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?
Υποθέτω ότι θα το πουλήσω το 3G καμιά 200άρια ευρά...
Anybody??
Κοιτα....
Εχει καλυτερη καμερα, βιντεο εγγραφη, πυξιδα, καλυτερη αποδωση στα τρισδιαστατα γραφικα και ειναι λιγο ποιο γρηγορο.
Αν βρεις να δωσεις το προηγουμενο 200γιουργια, τοτε αξιζει να παρεις το τωρινο. -
ξερει κανεις πως μπλοκαρουμε ενα λογαριασμο στο hotmail?μου ερχονται συνεχεια μαιλ απο ενα φορουμ που ειχα γραφτει καποτε και δεν χρησιμοποιω,μιλαμε για ενα ανα δυο λεπτα,δεν θυμαμαι κωδικους του φορουμ για να μπω και να αλλαξω ρυθμισεις οποτε θελω απλα να μπλοκαρω τη διευθυνση
για καποιο λογο κανοντας σημανση ως ανεπιθυμητη αλληλογραφια δεν κανει τπτ,οσο εκανα να γραψω αυτο το ποστ ηρθαν σιγουρα 5-6
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ξερει κανεις πως μπλοκαρουμε ενα λογαριασμο στο hotmail?μου ερχονται συνεχεια μαιλ απο ενα φορουμ που ειχα γραφτει καποτε και δεν χρησιμοποιω,μιλαμε για ενα ανα δυο λεπτα,δεν θυμαμαι κωδικους του φορουμ για να μπω και να αλλαξω ρυθμισεις οποτε θελω απλα να μπλοκαρω τη διευθυνσηγια καποιο λογο κανοντας σημανση ως ανεπιθυμητη αλληλογραφια δεν κανει τπτ,οσο εκανα να γραψω αυτο το ποστ ηρθαν σιγουρα 5-6
ναι και γω θελω να το θυμηθω αυτο γιατι εχω γ@μηθει στα σκουπιδια..ειδικα apple και ashampoo δεν ξερω τι εχουν παθει μαζι μου
-
Σε δυο μηχανηματα με ΧΡ και Βιστα με παντα περασμενα τα τελευταια updates δεν εχω κανενα προβλημα.
-
Δεξιά πάνω, Options>More Options>Junk e-mail>Safe and blocked senders>Blocked senders.
Αν και λογικά όταν το δηλώνεις junk, σου κάνει την ίδια δουλειά.
Εγώ έχω βάλει τα email του facebook να μπαίνουν αυτόματα σε ξεχωριστό φάκελο, μέσω του
Options>More Options>Customize your mail>Automatically sort e-mail into folders.
Αν είναι μηνύματα που θέλετε να κρατήσετε, αλλά δεν θέλετε να σας τα μετράει στο inbox ή/και στο φακελάκι στο live messenger, κάντε το. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε δυο μηχανηματα με ΧΡ και Βιστα με παντα περασμενα τα τελευταια updates δεν εχω κανενα προβλημα.δε μιλαμε για ιο, αλλα για spam το pc εννοειται οτι ειναι καθαρο (με xp και svista επανω)
@festonero thanx
-
H Microsoft πάντως διέψευσε τα περί μαύρης οθόνης: http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=3 ... ct=14&la=1
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε δυο μηχανηματα με ΧΡ και Βιστα με παντα περασμενα τα τελευταια updates δεν εχω κανενα προβλημα.
δε μιλαμε για ιο, αλλα για spam το pc εννοειται οτι ειναι καθαρο (με xp και svista επανω)
Για τις μαυρες οθονες μιλαω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δε μιλαμε για ιο, αλλα για spam το pc εννοειται οτι ειναι καθαρο (με xp και svista επανω)
Για τις μαυρες οθονες μιλαω
-
Τι αλλάξανε χρώμα; Από μπλε τώρα έχουν μαύρο;
Άτιμο μάρκετινγκ ! -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τι αλλάξανε χρώμα; Από μπλε τώρα έχουν μαύρο;
Άτιμο μάρκετινγκ !υπαρχουν ακομα και οι μπλε
-
Αχά!! Ποικιλία για το καταναλωτικό κοινό δηλαδή!
-
Εχω δει μπλε οθονη στα 7αρια.....
Αλλα εκανα χοντρη μαλακια -που εχει σχεση με aPple- εγω και την πεταξε
Συνδεσα το iPod χωρις να χω περασει τα iTunes....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]