-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί laptop στο σπίτι του αντί για desktop, είναι ή υπερβολικά μαζοχιστής ή τελείως τρελός.
Σε κάθε περίπτωση είναι επικύνδυνος για την κοινωνία και πρέπει να εκτελείται χωρίς χρονοτριβές.Για το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα σουτζουκάκια Σμυρναίικα.
Χαλασε πριν κανα 8μηνο το ντεσκτοπ, και ειμαι με το λαπτοπ (16'' οθονη πολυ γρηγορο κλπ) νταξ δεν την παλευω ρε παιδια, θελω το ντεσκτοπ μου
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί laptop στο σπίτι του αντί για desktop, είναι ή υπερβολικά μαζοχιστής ή τελείως τρελός.
Σε κάθε περίπτωση είναι επικύνδυνος για την κοινωνία και πρέπει να εκτελείται χωρίς χρονοτριβές.εγκώ ντεν ξέρει τίποτα.....
-
Σε κάθε περίπτωση είναι επικύνδυνος για την κοινωνία και πρέπει να εκτελείται χωρίς χρονοτριβές.Για το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα σουτζουκάκια Σμυρναίικα.
Πώς φαίνεται ότι λείπουν τα έμπειρα γυναικεία χέρια.
Πάρε ένα μπέργκερ μαρούλι και πολύ σου είναι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αλήθεια, πώς την παλεύετε με τα λαπτοπάκια σας σαν μοναδικό μηχάνημα? Πώς βλέπετε στην οθονίτσα, πώς γράφετε στο πληκτρολογιάκι και πώς ακούτε απο τα μπιπεράκια?Και το κυριότερο πώς μπορείτε με ένα λειτουργικό για το οποίο δέν τρέχουν το 99,9% των προγραμάτων εκεί έξω?
Με οθόνη 15 ιντσών με απίστευτη φωτεινότητα και ανάλυση 1440χ900, δεν χρειάζεται να παλέψουμε, έχουμε πολύ φιλική σχέση.
Το πληκτρολόγιο είναι απλά υπέροχο, πραγματικά δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο. Μπορείς να το διαπιστώσεις και με τα μάτια/δάχτυλα σου σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει apple.
Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για τις ανάγκες μου (Core 2 Duo @2.66GHz με 4GB RAM DDR3 - επεκτάσιμη στα 8 ) και με GeForce 9400M και GeForce 9600M GT, είμαι απόλυτα καλυμμένος για τα επόμενα 3-4 χρόνια, ή μέχρι να το βαρεθώ. Άλλωστε τα προγράμματα που χρησιμοποιώ πολύ συχνά και συνήθως ταυτόχρονα (Photoshop, iMovie, iPhoto, lightroom, iWork, Safari, iTunes, iCal, Adium και Mail) δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον υπολογιστή, τουλάχιστον στο OS-X. Το παλιό μου Desktop όντως γονάτιζε με το photoshop και κόλλαγε ακόμα και με το Outlook.
Τα ηχεία του είναι αρκετά καλά, αλλά όταν έχω όρεξη για μεγαλύτερη ένταση, συνδέω ένα σετάκι από αυτά που είχα πάρει πριν χρόνια. Τα ενσωματωμένα επαρκούν πάντως για να κάνω listening σε τάξη με 5-10 παιδιά και τα παράθυρα ανοιχτά.
Δεν έχει υπάρξει πρόγραμμα που να χρειάζομαι και να μην μπορώ να βρω για OS-X. Και δεν με χαλάει διόλου ότι το 99% των χρηστών χρησιμοποιεί άλλο λειτουργικό, αυτοί κάνουν την δουλειά τους και εγώ την δική μου.
-
¨Με οθόνη 15 ιντσών με απίστευτη φωτεινότητα και ανάλυση 1440χ900, δεν χρειάζεται να παλέψουμε, έχουμε πολύ φιλική σχέση.
αδυνατουν να καταλαβουν οτι ειναι δεδομενη η αποσταση απο την οποια δουλευεις εναν φορητο... οποτε δεν υπαρχουν θεματα θεασης... τεσπα...
-
ελπιζω όσοι έχετε λάπτοπ ως μοναδικό μηχάνημα στο σπίτι ή στη δουλειά σας να έχετε workstation αλλιώς πάτε καρφωτοί για RSI...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ελπιζω όσοι έχετε λάπτοπ ως μοναδικό μηχάνημα στο σπίτι ή στη δουλειά σας να έχετε workstation αλλιώς πάτε καρφωτοί για RSI...μπαααα... τιποτα ακομα.... οποιος ξερει να ψωνιζει, δεν παθαινει τιποτα....
-
Τις περισσότερες φορές είμαι αραχτός στον καναπέ (το καλοκαίρι σε καμιά πολυθρόνα στον κήπο) με το φορητό στα πόδια. Αυτό με κάνει υποψήφιο για RSI;
-
πως δεν το χετε πάθει ακόμα
εγώ την έχω πατήσει πλεόν απ το ποντίκι
-
Εχμμ, έχω αναφέρει ότι τα touchpad στα MacBook Pro είναι απίστευτα εύχρηστα;
Τόσο απίστευτα, που το καινούργιο ποντίκι της apple, επιχειρεί να φέρει την λειτουργικότητα του touchpad στο mouse, χωρίς πάντως να το καταφέρνει απόλυτα, από ότι διαβάζω.
-
Εγώ που έχω 24αρα οθόνη( και έχω πληρώσει μαζί με το υπόλοιπο σύστημα 600Ε) ποιο laptop ή άλλο all-in-one θα μπορούσα να πάρω σε αυτά τα λεφτά που να καλύπτει τις ανάγκες μου;
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν λόγοι που τα desktops ζουν ακόμα.
-
Εχμμ, έχω αναφέρει ότι τα touchpad στα MacBook Pro είναι απίστευτα εύχρηστα;Τόσο απίστευτα, που το καινούργιο ποντίκι της apple, επιχειρεί να φέρει την λειτουργικότητα του touchpad στο mouse, χωρίς πάντως να το καταφέρνει απόλυτα, από ότι διαβάζω.
Ενιοττε παντως θελεις καμια κλωτσια να συνελθεις....
Σαν το ποντικι.. ΔΕΝ εχει .-
-
:yikes:πως δεν το χετε πάθει ακόμα
εγώ την έχω πατήσει πλεόν απ το ποντίκι
πάρε κανένα κάθετο εργονομικό και ξέχνα logitech microsoft κλπ
και οσο ποιο γρηγορα μπορείς
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σαν το ποντικι.. ΔΕΝ εχει .-Επειδή υπήρξα χρήστης διαφόρων ποντικιών για πάρα -μα πάρα- πολλά χρόνια, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι έχει.
Όταν αγόρασα το πρώτο μου MBP, το πρώτο πράγμα που παρήγγειλα ήταν ένα mighty mouse, το οποίο -ευτυχώς- ήταν σε έλλειψη. Μια εβδομάδα μετά, όταν το φέρανε, με κάλεσαν για να το παραλάβω, αλλά ήταν πια αργά. I was hooked στα apple touchpads και δεν ξανακοίταξα πίσω.
Το καινούργιο πηγαίνει την λειτουργικότητα αρκετά βήματα πιο πέρα με δυνατότητα όχι μόνο scroll προς κάθε κατεύθυνση (ακόμα και διαγώνια, ή σε τεθλασμένη) με 2 δάχτυλα, αλλά εμπρός-πίσω με 3, καθώς και μεγέθυνση/σμίκρυνση/περιστροφή με 'τσίμπημα'. Και βέβαια διπλό tap οπουδήποτε στην τεράστια γυάλινη επιφάνεια είναι το option (δεξί) click.
Ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι ασύλληπτα intuitive και γίνεται δεύτερη φύση σε λιγότερο από 5 μέρες.
-
έχω πάρει ειδικό ποντίκι πλέον, αλλά η ζημιά έχει γίνει...
Χρήστο δεν νομίζω οτι το σύστημα του μακ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δουλειά μου -
έχω πάρει ειδικό ποντίκι πλέον, αλλά η ζημιά έχει γίνει...
Χρήστο δεν νομίζω οτι το σύστημα του μακ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δουλειά μουDual, triple boot etc.
Τα δικά μας Mac τρέχουν και Ubuntu.
Την περίοδο αυτή ψάχνομαι για laptop δεν μπορώ να καταλήξω κάπου αφού θέλω δυνατό μηχάνημα και από κάθε πρόταση τις αγοράς δείχνει να λείπει κάτι. Θα ήθελα desktop αλλα δυστυχώς για μένα τίθεται θέμα χώρου περισσότερο και λιγότερο φορητότητας αφού έχω και το Advent.
Παναγιώτη το RSI έχει να κάνει με κακό κράτημα ποντικιού/πληκτρολογίου και όχι με το αν δουλεύεις σε laptop η desktop. Σε κάποια φάση παραλίγο να το πάθω κι εγώ και δούλευα σε desktop όχι σε laptop. Ευτυχώς το κατάλαβα έγκαιρα και άλλαξα συνήθειες. Εδώ οι σχεδιαστές χαρτών έχουν εφοδιαστεί υποχρεωτικά με εργονομικά ποντίκια, γραφεία και καθίσματα -
Θα ηθελα να κανω αναβαθμιση επεξεργαστη σε ενα laptop acer. (ναι δουλευει ακομα )
Αυτη τη στιγμη εχει εναν core 2 duo T7300 στα 2.0 GHz.
Ποιες σειρες της Intel η αλλης εταιριας ειναι συμβατες για να κοιταξω? -
έχει θέση μιραγε έχει άμεση σχέση με το άν έχεις λάπτοπ ή ντέσκτοπ, γιατί στο λάπτοπ δεν έχεις σωστή απόσταση απ την οθόνη.
Εξ ού και θέση που μπαίνουν τα λάπτοπ.
Εδώ στο γραφείο απαγορεύεται να δουλεύεις σε λάπτοπ χωρίς σταντ -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
πάντα είχα την απορία για το πόσο βλαμμένος μπορεί είναι κάποιος που ξεσπάει σε ποντίκια πληκτρολόγια κλπ
ελεοccc
Eγω παντα ειχα την απορια για το ποσο βλαμμενος μπορει να ειναι καποιος που ξεσπαει οπουδηποτε αλλου εκτος απο ποντικια, πληκτρολογια κτλ...
Τα ποντίκια είναι ο δεύτερος καλύτερος αγχο-νευρομειωτικός παράγωντας μετά από την στάση που φεύγουν σκαμπίλια 'πίσω...' και εσύ φωνάζεις 'πάρτα μωρή !'
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αλήθεια, πώς την παλεύετε με τα λαπτοπάκια σας σαν μοναδικό μηχάνημα? Πώς βλέπετε στην οθονίτσα, πώς γράφετε στο πληκτρολογιάκι και πώς ακούτε απο τα μπιπεράκια?Και το κυριότερο πώς μπορείτε με ένα λειτουργικό για το οποίο δέν τρέχουν το 99,9% των προγραμάτων εκεί έξω?
+1
σταθερός και πάλι σταθερός και ας έχω 1 εκατομμύριο καλώδια.
έχω και λαπτοπ αλλά με την καμία δεν θα το κράταγα για βασικό.Α στο destop βάζεις κ ότι πληκτρολόγιο θες: (κοιτάξτε τον τύπο)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]