-
Ωραία, για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πετάξω μαργαριτάρι..
Μου φαίνεται πάρα πολύ ακριβό Και να πεις ότι στα μαζεύει όλα σε 1... Έχεις το μόντεμ κάπου εκεί κοντά..
-
Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά. Τι εννοείς modem; Το Time Capsule είναι ένα Wi-Fi base station με την διαφορά ότι κρατάει και αντίγραφα ασφαλείας κάθε φορά που είσαι εντός εμβέλειας του.
-
Κλασικό μόντεμ. Για να συνδεθούμε στο ιντερνετ.
Δηλαδή να παίρνεις το καλώδιο από το τηλέφωνο (splitter, filter) να το βάζεις στο time capsule, να συνδέεσαι μ' αυτό και να χεις ίντερνετ και τον σκληρό του δίσκο.Άν δεν είναι και μόντεμ, τότε αναμεσα σε splitter/ filter και TC χρειάζεσαι ένα μόντεμ.
-
με το Time Capsule ΔΕΝ μπορείς να συνδεθείς στα intrawebz
μπορείς να φτιάξεις δίκτυο υπολογιστών (wired ή wireless) και να έχεις και μέσο αποθήκευσης (για backup) στο δίκτυο αυτό
αν έχεις modem/router είναι άχρηστο και αν θες αποθηκευση στο δίκτυο που έχεις παίρνεις ενα απο τα πολλά NAS που κυκλοφορούν
-
Νομίζω ότι για μια τυπική ADSL σύνδεση δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από το Time Capsule και ένα Mac/Windows computer.
-
Στα ethernet ports συνδέονται άλλα τερματικά. Στο wan port τι συνδέεται;
-
στη WAN θα συνδέσεις το modem σου -το οποίο υποτίθεται δεν είναι router- και έχει μια μονο εξοδο ethernet για το PC ή για εξωτερικό router
στα ethernet θα συνδέσεις συσκευές που θες να είναι στο δίκτυο ενσύρματα και στη USB σκληρό εξωτερικό αν θές κι άλλο χώρο ή εκτυπωτή
waste of money
-
Ωραία.
Το TC δεν είναι μόντεμ όπως είπαμε. Για να 'έχει' ίντερνετ πρέπει να έχεις και ένα μόντεμ.
Βιντεάκι wireless basics, χρόνος 1:04.Οπότε δεν βλέπω το νόημα να δώσεις 200-600ε για 1 και 2 TB αντίστοιχα ώστε να μην έχεις τουλάχιστον όλες τις συσκευές σου μαζεμένες.
Με ελάχιστο κόστος παίρνεις ένα modem router με θύρες για σκληρούς δίσκους/εκτυπωτές, παίρνεις και ότι σκληρό θες εσύ και τέλειωσε η υπόθεση. Έχεις καλώδια, ναι. Αλλά και με το TC πάλι τα ίδια σκ@τα...Ο χρήστης j.marr έγραψε:
waste of money+1
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ωραία.
Το TC δεν είναι μόντεμ όπως είπαμε. Για να 'έχει' ίντερνετ πρέπει να έχεις και ένα μόντεμ.Είστε σίγουροι ότι χειάζεται και ξεχωριστό μηχάνημα για να έχεις internet;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα iMac είναι υπέροχα, ειδικά το 27 πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία για gamers.
The new 21.5-inch iMac features 1920-by-1080 HD resolution. Apple engineers could simply have stretched that resolution up and out for the 27-inch iMac. Instead, they took the display well beyond HD with* 2560-by-1440 resolution**. That’s 78 percent more pixels than the 21.5-inch iMac*
Τρελή επιφάνεια εργασίας!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ωραία.
Το TC δεν είναι μόντεμ όπως είπαμε. Για να 'έχει' ίντερνετ πρέπει να έχεις και ένα μόντεμ.Είστε σίγουροι ότι χειάζεται και ξεχωριστό μηχάνημα για να έχεις internet;
Oh yes
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ωραία.
Oh yes
Δες και το βιντεάκι που παραθέτω πιο πάνω Χρήστο. Γι' αυτό και ξενέρωσα με το tc...
-
Magic Mouse is mine.....
το περιμενω σε μια εργασιμη εβδομαδα ειπαν στο apple store...
60κατι πηγε...το μικρο macbook εγινε πιο ελκυστικο απο ποτε.
πολυ καλη λυση...
η πλακα ειναι στοιχιζει 899Ε εξωτερικο οταν το iPhone 32GB στοιχιζει 719Ε...τα iMac πανεμορφα αλλα αφου δεν ειμαι μονιμα καπου δεν κανω κινηση...
ο μικρος ειναι κουκλι ομως... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Magic Mouse is mine.....το περιμενω σε μια εργασιμη εβδομαδα ειπαν στο apple store...
60κατι πηγε...Θα αγοραστεί κι από εμένα άμεσα. Όχι ότι το mighty mouse που έχω δεν μου αρέσει, αλλά και μόνο που το magic mouse υποστηρίζει λειτουργίες τύπου ΜΒP trackpad που με έχουν βολέψει τόσο, μου αρκεί
το μικρο macbook εγινε πιο ελκυστικο απο ποτε.
πολυ καλη λυση...Έξυπνος ο διαχωρισμός μεταξύ macbook και ΜΒP. Από το μικρό απουσιάζει η firewire και το sd slot, αλλά έχει τη μεγάλη μπαταρία, ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζονται οι πιτσιρικάδες που το παίρνουν μαζί στο σχολείο στις ΗΠΑ.
τα iMac πανεμορφα αλλα αφου δεν ειμαι μονιμα καπου δεν κανω κινηση...
ο μικρος ειναι κουκλι ομως...Το 27άρι με τον i5 είναι πλήρως ερωτεύσιμο
Βέβαια, μέχρι να έρθουν όλα αυτά στην Ελλάδα, το καινούργιο μοντέλο θα έχει παλιώσει δυο γενιές. Παρεμπιπτόντως, σε multirama της περιοχής μου πουλάνε 17άρι MBP προ-προηγούμενης γενιάς (non Unibody) 2200 ευρώ!!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Magic Mouse is mine.....
το περιμενω σε μια εργασιμη εβδομαδα ειπαν στο apple store...
60κατι πηγε...Θα αγοραστεί κι από εμένα άμεσα. Όχι ότι το mighty mouse που έχω δεν μου αρέσει, αλλά και μόνο που το magic mouse υποστηρίζει λειτουργίες τύπου ΜΒP trackpad που με έχουν βολέψει τόσο, μου αρκεί
το μικρο macbook εγινε πιο ελκυστικο απο ποτε.
πολυ καλη λυση...Έξυπνος ο διαχωρισμός μεταξύ macbook και ΜΒP. Από το μικρό απουσιάζει η firewire και το sd slot, αλλά έχει τη μεγάλη μπαταρία, ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζονται οι πιτσιρικάδες που το παίρνουν μαζί στο σχολείο στις ΗΠΑ.
τα iMac πανεμορφα αλλα αφου δεν ειμαι μονιμα καπου δεν κανω κινηση...
ο μικρος ειναι κουκλι ομως...Το 27άρι με τον i5 είναι πλήρως ερωτεύσιμο
Βέβαια, μέχρι να έρθουν όλα αυτά στην Ελλάδα, το καινούργιο μοντέλο θα έχει παλιώσει δυο γενιές. Παρεμπιπτόντως, σε multirama της περιοχής μου πουλάνε 17άρι MBP προ-προηγούμενης γενιάς (non Unibody) 2200 ευρώ!!!!!
Και οι πιτσιρικαδες στις ΗΠΑ δεν εχουν αναγκη απο card reader???
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις μια χαρά και με ένα usb sd ανταπτοράκι των 10 ευρώ.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις μια χαρά και με ένα usb sd ανταπτοράκι των 10 ευρώ.
δεν μπορείς να καρφώσεις USB πάνω στη μηχανή ή σε όποια αλλη συσκευή έχει κάποια καρτούλα και να διαβάσεις απευθείας
αν μπορείς τα card readers μου φαίνονται ανευ ουσίας
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι αλλα ανταπτορακια πρεπει να κουβαλας για να κανεις την δουλεια σου;;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν μπορείς να καρφώσεις USB πάνω στη μηχανή ή σε όποια αλλη συσκευή έχει κάποια καρτούλα και να διαβάσεις απευθείας
Εγώ έλεγα για ένα τέτοιο μαραφέτι
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803190@Wagner669 ανάλογα τι δουλειά θες να κάνεις. Εσύ π.χ. τι θα ήθελες να κάνεις με ένα laptop (πρόσεξε, μη μου πεις desktop replacement), που δεν μπορεί να στο κάνει το ΜΒ;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εγώ έλεγα για ένα τέτοιο μαραφέτι
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803190@Wagner669 ανάλογα τι δουλειά θες να κάνεις. Εσύ π.χ. τι θα ήθελες να κάνεις με ένα laptop (πρόσεξε, μη μου πεις desktop replacement), που δεν μπορεί να στο κάνει το ΜΒ;
EDIT
Εγω μιλαω για ενσωματωμενο card reader.
Κατι τετοιο
Δεν μιλαω για την firewire που λογο USB3.0 θα ναι αχρηστη, αλλα για κατι που ειναι πολυ χρησιμο εξω απο τον κοσμο της Apple!Εχω ενα 15αρη HP dv5 1030ev το οποιο με βολευει απιστευτα!
Πηρε και τα 7αρια τωρα και δεν εχω κανενα λογο να σκεφτομαι κατι αλλο!
Ταχυτατο, βολικο και ΗΡ.
Κανω την δουλεια μου, χαζευω το ΝΕΤ, εχω το Live Messenger, το Skype παιζω και κανα need for speed shift και μετα το παραταω στο γραφειο επανω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]