-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΦΑΛΑ corsair απο αυριο εχεις πρωθυπουργο apple fan boy καραμπινατο!ετσι για να μαθεις!
-
ο ΓΑΠ είναι τόσο χαζός που μονο Mac user θα μπορούσε να είναι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ο ΓΑΠ είναι τόσο χαζός που μονο Mac user θα μπορούσε να είναι -
Ελπίζω τώρα με τον ΓΑΠ κάτι να γίνει με το θέμα της αντιπροσωπείας της Apple στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΦΑΛΑ corsair απο αυριο εχεις πρωθυπουργο apple fan boy καραμπινατο!ετσι για να μαθεις!
Τοσο noobas ειναι ακομα? Ακομα προσχολικης ηλικιας PC χρησιμοποιει?
-
Ξέρουμε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το DVD Shrink για να αντιγράψω DVD?
Σε ένα DVD μου βγάζει cyclic redundancy error ...λογικά θέλει άλλο 'κολπάκι' για να το 'ανοίξει'. Είναι το 'Seven Pounds'.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέρουμε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το DVD Shrink για να αντιγράψω DVD?Σε ένα DVD μου βγάζει cyclic redundancy error ...λογικά θέλει άλλο 'κολπάκι' για να το 'ανοίξει'. Είναι το 'Seven Pounds'.
DVDFAB ?
-
Ξέρουμε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το DVD Shrink για να αντιγράψω DVD?Σε ένα DVD μου βγάζει cyclic redundancy error ...λογικά θέλει άλλο 'κολπάκι' για να το 'ανοίξει'. Είναι το 'Seven Pounds'.
Δεν θελει κανενα κολπακι! Η το δισκακι ειναι χτυπημενο η το drive τα φτυνει... Διαλεξε και παρε!
http://www.softwarepatch.com/software/cd-recovery.html
Με αυτό θα σωσεις οτι σώζεται! Πρώτα δοκίμασε όμως να καθαρίσεις το δισκάκι και να το διαβάσεις απο άλλο drive.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε ένα DVD μου βγάζει cyclic redundancy error ...λογικά θέλει άλλο 'κολπάκι' για να το 'ανοίξει'. Είναι το 'Seven Pounds'.
Δεν θελει κανενα κολπακι! Η το δισκακι ειναι χτυπημενο η το drive τα φτυνει... Διαλεξε και παρε!
Με αυτό θα σωσεις οτι σώζεται! Πρώτα δοκίμασε όμως να καθαρίσεις το δισκάκι και να το διαβάσεις απο άλλο drive.
Προ πολλών μηνών είχα αγοράσει ένα Sony Optiarc και έγραφα σε DVD μάρκας Taiyo-Yuden. Τα έγραφε μια χαρά, όλοι οι υπολογιστές τα διάβαζαν, αλλά το Optiarc αρνείτο να τα ξαναδιαβάσει μετά την εγγραφή. Και σε εμένα έβγαζε CRC Error ενώ ο δίσκος ήταν μια χαρά.
Το πήγα στο σέρβις όπου μου είπαν ότι του έκαναν διεξοδικά τεστ και το μαραφέτι δούλευε μια χαρά. Ο υπάλληλος μου είπε (αν θέλουμε να τον πιστέψουμε) ότι υπάρχει ασυμβατότητα με τα Taiyo-Yuden. Μου φάνηκε κουφό, αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα.
Δες μήπως το επίμαχο DVD είναι Taiyo Yuden..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το drive παίζει κανονικά...το δισκάκι είναι λίγο γρατζουνισμένο όμως.
-
**Τα περι ADSL μεταφερθηκαν στο σωστο viewtopic.php?f=13&t=20880#p732443 θεμα **
-
Χαλαρώστε ρε σεις, κλασικό λάθος του Shrink είναι αυτό, τίποτα δεν έχει το δισκάκι.
Το Shrink έχει σταματήσει να εξελίσεται εδώ και πολλά χρόνια. Βάλε το DVD Fab Platinum. -
Ειχα την ευκαιρια να συγκρινω διπλα διπλα PSP 3000 με PSP Go.Συμπαθητικο το νεο αιμα,μικροτερο,ελαφρυτερο,ποιοτικοτερο.με μικροτερη ομως οθονη(αν και ευκρινεστερη) και μειωμενη εργονομια λογω του slide σχεδιασμου.Στα 250 ομως ευρω δεν πιστευω να πολυαξιζει τη στιγμη που το PSP 3000 θα κατσει γυρω στα 150.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Χαλαρώστε ρε σεις, κλασικό λάθος του Shrink είναι αυτό, τίποτα δεν έχει το δισκάκι.
Το Shrink έχει σταματήσει να εξελίσεται εδώ και πολλά χρόνια. Βάλε το DVD Fab Platinum.Τα Cyclic Errors δεν εχουν να κανουν με το software αλλα με το hardware! Αδυναμια αναγνωσης ειναι...
-
Αδυναμία ανάγνωσης επειδή είναι κλειδωμένο;
'Κυκλικός έλεγχος πλεονασμού' έγραφε κάθε φορά που δεν μπορούσε να 'σπάσει' μια ταινία.
Θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος.
Ωστοσο ξέρεις περισσότερα από μένα, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος, δεν είμαι σίγουρος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αδυναμία ανάγνωσης επειδή είναι κλειδωμένο;
'Κυκλικός έλεγχος πλεονασμού' έγραφε κάθε φορά που δεν μπορούσε να 'σπάσει' μια ταινία.
Θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος.
Ωστοσο ξέρεις περισσότερα από μένα, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος, δεν είμαι σίγουρος.Δεν μπορει να σπασει το encryption του DVD δισκου και και κατ επεκταση να διαβασει τα περιεχομενα του, με αποτελεσμα να διαβαζει συνεχεια τα ιδια bytes.
Δοκιμασε το προγραμμα που λενε παραπανω και θα σαι ΟΚ
-
Εμένα μου έβγαζε το 'Κυκλικός έλεγχος πλεονασμού' όταν ήταν να τα παίξει το dvd reader, αλλά και όταν ήταν γρατζουνισμένο το cd. δοκίμασε με άλλο driver, αλλά υπάρχει περίπτωση να φταίει και το dvd.
-
http://gizmodo.com/5374876/windows-mobile-65-review-theres-no-excuse-for-this
Windows mobile 6.5, όλο και πιο καλά, όλο και πιο γρήγορα
-
-
edit
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]