-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
βαρέθηκα............βυζιά που ανοίγουν........Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα βυζιά ;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
βαρέθηκα............βυζιά που ανοίγουν........
Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα βυζιά ;;;
Κανένα απολύτως. Ο web browser του wagner είχε
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
βαρέθηκα............βυζιά που ανοίγουν........
Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα βυζιά ;;;
Κανένα απολύτως. Ο web browser του wagner είχε
cliphunter ρε για βυζιά κ όχι μόνο
έχω βάλει τα w7 που βρήκα στο πάιρετ μπέι κ λέει ότι είναι ήδη ενεργοποιημένα και δε μου έχει βγάλει κάποια σημείωση ως το παρόν
υπάρχει κάποιο tool να τσεκάρω ένα site που έχω φτιάξει για τρύπες, root exploits, reverse shell php scripting κλπ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω βάλει τα w7 που βρήκα στο πάιρετ μπέι κ λέει ότι είναι ήδη ενεργοποιημένα και δε μου έχει βγάλει κάποια σημείωση ως το παρόν
look closer Τα Windows σου ληγουνε! Φαινονται σαν RC! Ακομα δεν εχει βγει στην πιάτσα 'σπασιματακι', οχι τουλαχιστον μεχρι κανα 2 βδομαδες πριν που ειχα ριξει μια ματια...
-
Ελληνικά ή αγγλικά; 32 ή 64 bit;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελληνικά ή αγγλικά; 32 ή 64 bit;αγγλικά 64βιτ αλλά το dvd έχει language packs μέσα καθώς και 32bit έκδοση (έτσι λέει τουλάχιστον, δεν έχω δοκιμάσει)
-
Υπάρχει όντως λόγος για 64 bit; Κέρδος σε επιδόσεις; Γιατί σίγουρα χάνεις σε ποικιλία λογισμικού.
Αγγλικά χρησιμοποιώ από το 1997. -
Aν εχεις το κατάλληλο hardware να το υποστηρίξει έχει μεγάλη διαφορά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aν εχεις το κατάλληλο hardware να το υποστηρίξει έχει μεγάλη διαφοράτου μπι χονεστ, ναιδερ κολντ ορ χοτ τα 64bit! Δεν εχω δει καποια διαφορα σε σχεση με τα 32bit. Τουλαχιστον με το ματι δλδ
@manosk: Γιατι ρε συ χανει σε ποικιλια λογισμικου? Εγω εχω εγκαταστησει οτι ειχα και στα 32bit. Μπορουν αλλωστε τα Win64 να τρεχουν κανονικα 32bit apps. Μονο στο hardware ισως καποιος αντιμετωπισει θεματακι με drivers ειδικα αν προκειτε για παλια συσκευη.
-
Παιδιά, βρήκα σε προσφορά το Lenovo G530 290 €! Μου φαίνεται καλή τιμή!
Τι λέτε εσείς; Το έχει κανείς; Η οθόνη τι λέει; Αξίζει; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά, πριν αρχίσεις το θάψιμο. Ποιος σου είπε ότι το SL στήνεται μόνο σε MBP; Το ίδιο καλά τρέχει και σε mac mini και σε iMac και σε mac Pro.
Ακόμα, το OSX έρχεται σε μία μόνο έκδοση, χωρίς διαχωρισμούς και πετσοκοψίματα τύπου Home, Premium, Platinum και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όσο για λογότυπα στο καπάκι και άλλα επιχειρήματα, προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω ένα μηχάνημα που να μου κάνει τις δουλειές μου αξιόπιστα, γρήγορα και με ασφάλεια, στο οποίο το hardware να έχει τοποθετηθεί με γνώμονα το software και το αντίστροφο. Το αν στο καπάκι έχει μήλο, αχλάδι ή κάποιο ζαρζαβατικό ποσώς με ενδιαφέρει.
Δεν με νοιάζει να αποδείξω σε κανέναν ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, μου αρκεί να γνωρίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα. Αν εσείς πιστεύετε ότι τα Win 7, 8, κ.λπ. είναι τα καλύτερα, με γεια σας και χαρά σας, δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω, ούτε ποσοστά από την apple παίρνω, ούτε νιώθω καμιά ηθική ικανοποίηση κάθε φορά που κάποιος κάνει το switch.
Απλώς βαριέμαι να διαβάζω posts για χτυπημένες registries, βυζιά που ανοίγουν από web browsers και δωρεάν αντιϊκά
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το Λεοπαρντ, OSX και τα σχετικα μπαινουν ΜΟΝΟ σε μηχανακια που φερουν το λογοτυπο με το μυλο και δεν μπορω να το περασω στο ΗΡ που εχω, γιατι δεν θα δουλεψει σωστα ΠΟΤΕ.
Τα 7αρια και τα ΧΡ τα χα δει να μπαινουν χωρις πολυ προσπαθεια σε apple based μηχανακια.Κατα τα αλλα, δεν καταλαβαινω...
Τι προβλημα εχεις με τα βυζια;;;;
Εκανα χαζομαρα, την πατησα, επανεφερα το μηχανακι μου και περασα το ESET.
Απλα πραγματα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατα τα αλλα, δεν καταλαβαινω...
Απλα πραγματαΗρέμησε, ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλον έχω πρόβλημα. Απλώς το έφερα σαν παράδειγμα των τρυπών που κουβαλάει το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Τέλος, επειδή κάτι έγραψες για πεταμένα λεφτά μόνο και μόνο για ένα λογότυπο, πες μου σε παρακαλώ ποιο μηχάνημα είναι πιο value for money: αυτό που έρχεται με εγκατεστημένο λειτουργικό και πανάκριβες εφαρμογές, και στο οποίο μπορείς να τρέξεις όποιο άλλο λειτουργικό θέλεις, ή το μηχάνημα που ΔΕΝ μπορεί να τρέξει όλα τα λειτουργικά (λύσεις τύπου hackintosh στερούνται σοβαρότητας) και έρχεται με ΜΗΔΕΝ προγράμματα εγκατεστημένα;
Το τι κάνει το κάθε μηχανάκι στα benchmarks μού είναι παντελώς αδιάφορο στην καθημερινότητά μου.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κατα τα αλλα, δεν καταλαβαινω...
Απλα πραγματαΗρέμησε, ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλον έχω πρόβλημα. Απλώς το έφερα σαν παράδειγμα των τρυπών που κουβαλάει το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Τέλος, επειδή κάτι έγραψες για πεταμένα λεφτά μόνο και μόνο για ένα λογότυπο, πες μου σε παρακαλώ ποιο μηχάνημα είναι πιο value for money: αυτό που έρχεται με εγκατεστημένο λειτουργικό και πανάκριβες εφαρμογές, και στο οποίο μπορείς να τρέξεις όποιο άλλο λειτουργικό θέλεις, ή το μηχάνημα που ΔΕΝ μπορεί να τρέξει όλα τα λειτουργικά (λύσεις τύπου hackintosh στερούνται σοβαρότητας) και έρχεται με ΜΗΔΕΝ προγράμματα εγκατεστημένα;
Το τι κάνει το κάθε μηχανάκι στα benchmarks μού είναι παντελώς αδιάφορο στην καθημερινότητά μου.
Προφανος:)
Χαβαλε κανουμε -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ηρέμησε, ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλον έχω πρόβλημα. Απλώς το έφερα σαν παράδειγμα των τρυπών που κουβαλάει το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Δεν πιστευω να σε πειραζει να το κρατησω για future reference, και να στο θυμιζω καθε φορα για το υπολοιπο της ζωης σου
Ειμαι της αποψης οτι δεν μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου. Το οτι δεν ασχολειτε κανεις με την πλατφορμα του μηλου, και ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους... σας κανει να ζειτε σε μια ψευδαισθηση ασφαλειας.
Προσεξτε... ο καιροc γαρ εγγυc
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ηρέμησε, ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλον έχω πρόβλημα. Απλώς το έφερα σαν παράδειγμα των τρυπών που κουβαλάει το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Δεν πιστευω να σε πειραζει να το κρατησω για future reference, και να στο θυμιζω καθε φορα για το υπολοιπο της ζωης σου
H δήλωση αιώνιας φιλίας που μόλις έκανες, με τιμά αφάνταστα
-
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!
-
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!http://www.microsoft.com/security_essentials/
- Just tested and it looks fine
** Σκέφτομαι οτι θα ζοριστούν πολλές antivirus εταιρίες μετα απο αυτό...
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ όμως ότι για να εγκατασταθεί θα πρέπει να τρέξει το genuine advantage authentication tool στα μηχανήματα μας με τις «νόμιμες» και κανονικά αγορασμένες εκδόσεις των Μ$ λειτουργικών που διαθέτουμε...
-
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!http://www.microsoft.com/security_essentials/
- Just tested and it looks fine
** Σκέφτομαι οτι θα ζοριστούν πολλές antivirus εταιρίες μετα απο αυτό...
. Αφού δουλεύει, το βάζω να κατεβαίνει να το πάρω στο σπίτι.
Είναι απαιτητικό; Θα το σηκώνει το πι-σι της δουλειάς που έχει XP και είναι ελαφρώς της πλάκας; -
εγώ το δοκιμάζω στο πισι του γραφείου που τα έχει και αυθεντικά
να πετάξω το άλλο αντιϊκο όμως? (μακαφι )
-
Επειδή βαρέθηκα τις άδειες και τα δωρεάν, έβαλα το Norton Antivirus Corporate και γεια σας. Πιο ελαφρύ από τη μούφα τη σπιτική έκδοση, δεν θέλει ενεργοποιήσεις και τέτοια και κάνει τη δουλειά του (πέραν του bloatware που σε φορτώνει το ΝAV 360, 2010 κλπ, το Norton γενικά είναι από τα κορυφαία στον εντοπισμό ιών).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]