-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επισκευάζονταν αλλά εγώ χαλάστηκα και τον έστειλα στην αποθήκη.Φαντάσου μόνο πόσο πιο δύσκολα και $$$ότερα θα επισκευάζονταν οι αντίστοιχες βλάβες σε λάπτοπ.
-
+1
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω Ups και δεν έχω πτώσεις τάσης.Αν εννοείς ότι δεν έχεις πτώσεις τάσης εξαιτίας του ups, δεν ισχύει, αν δεν απατώμαι.
Sent
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
επισκευάζονταν αλλά εγώ χαλάστηκα και τον έστειλα στην αποθήκη.
Φαντάσου μόνο πόσο πιο δύσκολα και $$$ότερα θα επισκευάζονταν οι αντίστοιχες βλάβες σε λάπτοπ.
Θες ένα 200αρι χαλαρό για τα επάνω σε desktop και πέταμα για το λαπτοπ αν είσαι εκτός εγγύησης.
Για μένα το να παίρνω το 17αρι μου παντού, να μην πιάνει χώρο, να μην έχω άπειρα καλώδια και να είναι εξίσου καλό για αυτά που το χρησιμοποιώ με χαμηλό κόστος σχετικά είναι priceless.
Δεν την ξαναπατάω με τα παλαιολιθικά σταθερά.@Αρης, απλά δεν έχω πτώση τάσεως. Αλλιώς θα καίγονταν και άλλες συσκευές.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ξεχνας ενα πραγματακι μικρο ομως..οι i3 εδω ειναι clarckdale οχι sb(μεχρι τις γιορτες τουλαχιστον δεν φαινεται να ερχεται καποιος εδω) συνεπως δεν βλεπω πως ακριβως ειναι καλυτεροι
Σωστός γενικά για τους clarkdale, αν και έχουν βγει τα πρώτα i3-χχχχ
Π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678 500€ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επισκευάζονταν αλλά εγώ χαλάστηκα και τον έστειλα στην αποθήκη.
Φαντάσου μόνο πόσο πιο δύσκολα και $$$ότερα θα επισκευάζονταν οι αντίστοιχες βλάβες σε λάπτοπ.
Θες ένα 200αρι χαλαρό για τα επάνω σε desktop και πέταμα για το λαπτοπ αν είσαι εκτός εγγύησης.
Για μένα το να παίρνω το 17αρι μου παντού, να μην πιάνει χώρο, να μην έχω άπειρα καλώδια και να είναι εξίσου καλό για αυτά που το χρησιμοποιώ με χαμηλό κόστος σχετικά είναι priceless.
Δεν την ξαναπατάω με τα παλαιολιθικά σταθερά.@Αρης, απλά δεν έχω πτώση τάσεως. Αλλιώς θα καίγονταν και άλλες συσκευές.
Τα 200 μου ακούγονται υπερβολή, το θέμα είναι το desktop και λιγότερο ευαίσθητο είναι και είσαι σε θέση να το φτιάχνεις μόνος σου χωρίς να χρειάζεσαι τα 'τσακάλια' τεχνικούς , αλλά και να βρίσκεις πιο εύκολα ανταλλακτικά
Μπορείς εσύ ο ίδιος να προσδιορίζεις τη ποιότητα κατασκευής του (εκτός αν παίρνεις έτοιμα , όπου χώνουν μέσα όλη τη σαβούρα ) και όταν ζεσταίνεται μπορείς τελικά να κάνεις κάτι από το να περιμένεις στωικά να σου χαλάσει
Και για να χω και καλό ερώτημα, το pc σου είχε έστω και έναν ανεμιστήρα πίσω ?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μπορείς εσύ ο ίδιος να προσδιορίζεις τη ποιότητα κατασκευής του (εκτός αν παίρνεις έτοιμα , όπου χώνουν μέσα όλη τη σαβούρα ) και όταν ζεσταίνεται μπορείς τελικά να κάνεις κάτι από το να περιμένεις στωικά να σου χαλάσει
Sent from my LG-P500
Eίχα καλό κουτί, της thermaltake με ανεμιστήρες μπρος πίσω και πλάγια και το καθάριζα συχνά.
Τα είχαμε πάρει μαζί με τον spiros από το πλαίσιο απλά εγώ είχα αλλάξει λίγο το configuration.
Σου ξαναλέω έδωσα 1500€ το 2006 νομίζω. Δεν ήταν λίγα τα λεφτά... -
με 260 περνεις ανανεωμενο υπολογιστη μαρκας με εγγυηση..
http://www.ebay.com/itm/Gateway-DX4320- ... 48421f1521
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
+1έχω Ups και δεν έχω πτώσεις τάσης.
Αν εννοείς ότι δεν έχεις πτώσεις τάσης εξαιτίας του ups, δεν ισχύει, αν δεν απατώμαι.
Sent
όχι ρε, το ups λειτουργεί σαν buffer, δεν έχεις πτώσεις τάσης
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sent from my LG-P500
Eίχα καλό κουτί, της thermaltake με ανεμιστήρες μπρος πίσω και πλάγια και το καθάριζα συχνά.
Τα είχαμε πάρει μαζί με τον spiros από το πλαίσιο απλά εγώ είχα αλλάξει λίγο το configuration.
Σου ξαναλέω έδωσα 1500€ το 2006 νομίζω. Δεν ήταν λίγα τα λεφτά...Κι εγώ έκανα το λάθος να δώσω τόσα λεφτά το 2006 , αλλά ευτυχώς το μηχάνημα υπάρχει ακόμα , δουλεύει καλά και ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρω πίσω
(αν και αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δωσω το i5 εγω φταιω που καλομαθαινω τις γυναικες )
-
Toshiba AT200 tablet
ΑΘΗΝΑ 27/09/2011Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε ένα νέο συγκλονιστικό προϊόν – το εξαιρετικά λεπτό 25.7cm (10.1’’) AT200 tablet. Αν και έχει πάχος μόνο 7.7mm** από την μπροστά έως την πίσω όψη**, το Toshiba AT200 περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα βασικών θυρών και διασυνδέσεων.
Διαθέτει μια καταπληκτική οθόνη για άνετη κατανάλωση περιεχομένου και ενισχυμένες δυνατότητες web browsing ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο δημοφιλείς χρήσης των tablet.** Κάθε bit είναι εξίσου ισχυρό, κομψό και δυνατό, ώστε να ξεπερνά τις προσδοκίες του χρήστη**. Το Toshiba AT200 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2011.
Απίστευτα λεπτό, εκπληκτικά ισχυρό
«Το νέο εξαιρετικά λεπτό 25.7cm (10.1') tablet Toshiba AT200 με Android 3.2, Honeycomb, είναι η τελευταία προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια των άριστα κατασκευασμένων προϊόντων της Toshiba», υπογραμμίζει ο Marco Perino, General Manager Product Marketing. «Με πάχος μόλις 7.7mm, το κομψό Toshiba AT200 χαρακτηρίζεται από υψηλή φορητότητα ενώ είναι συγχρόνως έξυπνο και ισχυρό»
Όλες οι βασικές λειτουργίες ενσωματωμένες
Προκειμένου να συνδεθεί με άλλες συσκευές το εξαιρετικά λεπτό tablet διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις βασικές λειτουργίες και θύρες: ανάμεσά τους micro-USB, micro-SD, Wi-Fi και Bluetooth. Η θύρα micro-HDMI-port επιτρέπει streaming HD περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη μιας TV. Οι HD κάμερες που υπάρχουν μπροστά και πίσω το καθιστούν ιδανικό για video conference και ενισχυμένες εφαρμογές.
Ενισχυμένη εμπειρία πολυμέσων – όπου και αν βρίσκεστε
Το Toshiba AT200 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν videos στο σπίτι αλλά και όταν βρίσκονται εκτός. Διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη υψηλής ευκρίνειας μεγέθους 25.7cm (10.1') που εμφανίζει εικόνες με ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες. Παρά το εξαιρετικά λεπτό του μέγεθος, επιτρέπει οκτώ ώρες κατανάλωση βίντεο. Σε αυτό το λεπτό περίβλημα χωρούν επίσης ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά τις δυνατότητες του AT200 και εγγυώνται μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες.
Ατέλειωτες δυνατότητες χρήσης
Το νέο tablet της Toshiba προσφέρει επίσης πλούσια εμπειρία web browsing ενώ περιλαμβάνει Adobe Flash Player, πρόσβαση σε περισσότερα από 250,000 apps στο Android Market και Toshiba Places για ατέλειωτες δυνατότητες.
Στοιχεία & Χαρακτηριστικά
· Android 3.2, Honeycomb
· High resolution 25.7cm (10.1’’) capacitive LCD panel με LED backlight, 1,280 x 800 pixels (16:10) και υποστήριξη multi-touch
· CPU: TI OMAP 4430, 1.2GHz
· RAM 1GB DDR2
· Internal μνήμη έως 64 GB
· Micro-USB, micro-SD, micro-HDMI, Bluetooth, Wi-FiTM (802.11b/g/n), docking port
· GPS, 3D Accelerometer, gyrometer, ηλεκτρονική πυξίδα, ambient light sensor
· 5.0 MPixel camera (πίσω), 2.0 MPixel camera (μπροστά)
· Stereo ηχεία (2x 1.5W)
· Toshiba Media Player που υποστηρίζει πολλές επιλογές video, εικόνας και ήχου
· Βάρος: 558g
· Διαστάσεις: 256mm x 176mm x 7.7mm
· Διάρκεια μπαταρίας (backlight 60nits): 8h (100% video playback), 8h (65% Web browsing via WLAN 10% video playback 10%; 25% standby)
μα καλά, έχουν τον θεό τους αυτοί που μεταφράζουν άρθρα
-
Πρόταση αξιόπιστου προγράμματος για μέτρηση κίνησης στο ιντερνετ; Το θέλω για το ασύρματο cosmote που έχω μην πάθω καμιά νίλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόταση αξιόπιστου προγράμματος για μέτρηση κίνησης στο ιντερνετ; Το θέλω για το ασύρματο cosmote που έχω μην πάθω καμιά νίλα...Στην Βοντα το ίδιο το πρόγραμμα είχε μετρητή δεδομένων. Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα η Κοσμοτε που εγκατέστησες?
-
Για τους μπρούκληδες με τα HTPCs:
http://www.insomnia.gr/topic/421251-log ... -logitech/
Εδιτ: 65 λίρες πλέον ( ήταν 50, απλά δεν παίρνει πλέον τον εκπτωτικό κωδικό ) -
ναι τελειωσε.. μου περασε η σκεψη απο το μυαλο, αλλα τελικα αποφασισα οτι δε πρεπει να ξοδευω αλλο
και μου αρεσουν τα πραγματα της logitech ρε γαμωτο.. αλλα ειναι πανακριβα
πλακα πλακα κανα πληκτρολογιο σε καλη τιμουλα για να αλλαξω τη παλιατζουρα παιζει.. ?
απο ποντικι ειμαι κομπλε
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Pe ... 001116.htmή μηπως απλα να μην ξοδεψω ανουσια χρηματα και να κατσω ησυχος?
-
To κλασσικό SideWinder X6 στα ~20ε;
έδιτ: πάει και αυτό. Στα 50 πλέον. -
Ε όχι και 50, μάλλον δε θα κάνω τίποτα , θα περιμένω στο επόμενο pc
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παίδες, δώστε μου λίγο τα φώτα σας:Σύνδεση HDMI με laptop (Windows 7) στην τηλεόραση. Αμέσως σβήνει η οθόνη του laptop, για να κάνει extend στην τηλεόραση, αλλά επειδή η tv δεν βρίσκει σήμα από υπολογιστή, έχω ένα ωραιότατο σκοτάδι και στα δύο μέχρι να βγάλω το HDMI από το laptop και αφού περάσει και λίγη ώρα ακόμα.
Σαν λύση, έχει προταθεί (ως γνωστό πρόβλημα) να σβήνω την τηλεόραση και να κάνω όλη τη διαδικασία σύνδεσης ενώ είναι σβηστή και μετά θα βρίσκει σήμα. Το δοκίμασα, αλλά δεν είναι 100% η επιτυχία κάθε φορά. Καμιά άλλη ιδέα ή κάποιο πρόγραμμα manager που να με αφήνει να κάνω τις ρυθμίσεις χωρίς να σκοτεινιάζει το laptop και να αναγνωρίζει σίγουρα την τηλεόραση χωρίς να μου σπάνε τα νεύρα;
Διορθώθηκε το πρόβλημα. Οι νέοι drivers της κάρτας γραφικών (Geforce 8200m g) ακυρώνουν λόγω βλακείας τη σύνδεση με HDMI. Για αυτό παλιότερα συνδεόταν μια χαρά, ενώ 1 χρόνο μετά όχι. Έκανα εγκατάσταση drivers του 2009 (186.81) και όλα δουλεύουν ρολόι, θα ήθελα όμως να μπορούσα να κάνω ένα προφίλ με έτοιμη ανάλυση για όταν συνδέεται. Τώρα χρειάζεται κάθε φορά να μπω στο NVIDIA Control Panel και να τη διορθώνω.
Βρήκα και για την τηλεόραση ένα σπασιματάκι που της επιτρέπει να παίζει αρχεία avi, mkv κλπ. και με υπότιτλους και δεν με χάλασε καθόλου.
Ευχαριστώ ωστόσο για τις συμβουλές, οι δοκιμές που έγιναν ήταν καλές για να αρχίσω να νιώθω λίγο παραπάνω στο θέμα.
-
Φιλη με ρωταει πως να συνδεθει απο linux laptop στο wifi του ρουτερ της.Παρακαλω απαντηστε οσο πιο απλα γινεται γιατι δε τα ξερω αυτα τα παλιοsoftware
ubuntu 9.04 εχει -
Κάπως έτσι ίσως;
http://www.ubuntugeek.com/wifi-radar-si ... files.html -
system ->administrator->network manager
βρισκει το καναλι βαζει τον κωδικο και μπηκε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]