-
Aπο εδώ :
Πήγαμε σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μας είπαν:ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ , είναι και άλλα κομμάτια ίδιου τύπου που τους παρουσίασαν πρόβλημα.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, θα το έστελναν στη SONY και θα καταλήξει στο service, που για όλη την ΕΥΡΩΠΗ είναι στο ΒΕΛΓΙΟ, με παραλαβή-παράδοση με μέριμνα της SONY, door to door.
Πρέπει να επικοινωνήσουμε και έρχονται σπίτι και το παίρνουν, οπότε ελπίζω να το πάρουν απο τη Μons και να το φέρουν πίσω σωστό.Στην χειρότερη περίπτωση, το Service είναι στο ZAVENTEM, στην ίδια οδό που ειναι και το NOVOTEL που
ενοικίασα το αυτοκίνητο και πήγαμε μαζί. Θα πάει μόνη της και τους τα σπάει κιόλας. Αν και ευγενική, άμα την δυσκολέψουν, εύκολα γίνεται 'στρίγγλα' , οπότε ....Συμπέρασμα: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ???
Το συγκεκριμένο μοντέλο προφανώς το επισκευάζουν, γιατί είναι για τα πανηγύρια.
Τώρα υπομονή. -
Απλά να αναφέρω ότι σε αντίστοιχη δικιά μου περίπτωση με ελλατωματικο λάπτοπ, απαιτησα και πέτυχα αντικατάσταση με καινούργιο, καλύτερο. Αυτο έγινε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες επισκευής.
Γενικά μην δεχτεις πολλά πολλα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
..πέτυχα αντικατάσταση με καινούργιο, καλύτερο...Dell;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ειδικά για το Linux...
Σήμερα πήγα σε ημερίδα πληροφορικής.
Ως χάρη σε φίλο.
Εχμ, παρακολούθησα όλες τις διαλέξεις με ενδιαφέρον.
Δεν το περίμενα. -
ειναι παλιο , αλλα εγω τωρα το ανακαλυψα και πρεπει να το μοιραστω μαζι σας, δε μπορω να κρατησω τετοια κωμωδια για τον εαυτο μου
(προσεξτε ποσα χιλιοστα λεει )
εχει πολλα βιντεακια το πλαισιο βρηκα νεα ενασχοληση
-
οσο πιο παχυ το μεταλλο τοσο μεγαλωνει η μαλακια
-
-
βγαινουν οι bulldozers στην ελλαδα τελος του μηνα(max 150 ) Καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομη..
-
Βulldozers-->Sandy bridge?
Mιλάς με γρίφους γέροντα.
-
amd bulldozers x8 στα 150 ευρω Max και αν θυμαμαι καλα οι τρεις top ειναι χαλαρα παραπανω απο τους sandy
-
http://myplaisio.gr/news/οι-% ... E%BF%CF%85
.. Καλό value for money φαίνεται να είναι. Θα το έχω υπ'όψιν.
Αν και η παραπάνω σύνθεση δεν το χρειάζεται. Δεν προορίζεται για κάτι το απαιτητικό. Υπεραπλή χρήση(browsing,word,powerpoint). Για αυτό είναι καλό πακέτο? Ζητούμενο είναι η αξιοπιστία-bulletproofing.
-
για τωρα ενα Medium συστημα δεν παει σε i3 αλλα σε a8 με 6750 η 6690
-
carfanatic σου εχω στειλει πμ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για τωρα ενα Medium συστημα δεν παει σε i3 αλλα σε a8 με 6750 η 6690η υπερβολη στο μεγαλειο της
-
για τωρα ενα Medium συστημα δεν παει σε i3 αλλα σε a8 με 6750 η 6690α8 το διάβασα σαν αντίστοιχο του i7. Mόνο medium δεν είναι.
Και εγώ σε σένα.
-
βγαινουν οι bulldozers στην ελλαδα τελος του μηνα(max 150 ) Καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομη..Το κούρασαν...
Sent from my LG-P500
-
οχι θα βγουν οντως..
-
1 μήνα περιμένω κι εγώ και τίποτα
Θα χτυπήσω κανέναν phenom X6 να ξεμπερεδύω μου φαίνεται... -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
για τωρα ενα Medium συστημα δεν παει σε i3 αλλα σε a8 με 6750 η 6690
α8 το διάβασα σαν αντίστοιχο του i7. Mόνο medium δεν είναι.
Και εγώ σε σένα.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?& ... lter-175=1
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?& ... ter-4634=1
δεν θα το ελεγα και αντιστοιχο -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
1 μήνα περιμένω κι εγώ και τίποτα
Θα χτυπήσω κανέναν phenom X6 να ξεμπερεδύω μου φαίνεται...θα σου λεγα να περιμενεις , μεχρι εδω εφτασες
αν ειναι να χτυπησεις ντε και καλα κατι αμεσα, χτυπα ενα sandy να εισαι βεβαιος οτι αυτο που θα παρεις ειναι δοκιμασμενα καλο γιατι εχε γουστο τωρα να εχουν θεματα νεοτητας οι amd (οπως ειχαν οι sandy με τις προβληματικες μητρικες)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]