-
οσο και να κραζω τα λαπτοπ , τελικα μου λειπουν..
τωρα που εκλασε ο σκληρος μου και δεν εχω εδω και κατι μερες , μονο με το desktop τη βγαζω , αλλα θελω το λαπτοπ στο σαλονι με τηλεορασουλα και τσιγαρακι (γιατι δεν καπνιζω στο δωματιο)
πηρα στο eshop να δω τι γινεται μιας και δε με πηρε κανεις.. αλλα τελικα μου ειπαν οτι αναγνωρισαν το προβλημα και εχουν ηδη παραγγειλει αλλο
ελπιζω αυτη τη φορα με τη χρηση της βασης να μη μου ξαναψηθει ερχεται και χειμωνας , οποτε για κανα χρονο ακομα θα τη βγαλει σιγουρα ο νεος
καταραμενα HP
εν τω μεταξυ μιας και ειπα hp, μου εβγαζε ειδοποιηση τωρα τελευταια οτι πεθανε η μπαταρια και οτι πρεπει να την αλλαξω
αν τελικα κανω κατι τετοιο , μαλλον θα κινηθω σε china λυση (και προσευχη να μη μου σκασει στα ποδια ) , απο την αλλη ομως δεν ψηνομαι να ξαναδωσω cent για αυτο το κωλομηχανημακαποιες φορες ομως χρειαζομαι και την αυτονομια εκτος πριζας
ωρες ωρες ευχομαι να καει μια και καλη και ας χρειαστει να τα ξανασκασω για να παρω αλλο.. εχει καταντησει ταλαιπωρια σκετη αυτο το λαπτοπ
ευτυχως το pc μου ειναι βραχος αξιοπιστιας με μονο προβλημα οτι αν μου χαλασει η μητρικη, το πλαισιο πλεον εχει μονο μητρικες turbo x σε P55
χαλασε μιας γνωστης μου και θελαν να της πασαρουν τη μουφα
ελπιζω να μη μου χαλασει , γιατι θα γινουν μεγαλα οργια αν μου πουν για μητρικη turbo xθαυμαστε το αποκορυφωμα της τεχνολογιας , τι usb 3 και μαλακιες..
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... H55MXV.htm
-
Παιδιά, τα Taiyo Yuden (CD και DVD) έχουν εξαφανιστεί από την αγορά;
Μόνο στο Πλαίσιο τα βρίσκω και στην διπλάσια τιμή σε σχέση με πριν...Εναλλακτικά ποια DVD, CD προτείνεται; Τα JVC τι λένε;
-
verbatim
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσο και να κραζω τα λαπτοπ , τελικα μου λειπουν..τωρα που εκλασε ο σκληρος μου και δεν εχω εδω και κατι μερες , μονο με το desktop τη βγαζω , αλλα θελω το λαπτοπ στο σαλονι με τηλεορασουλα και τσιγαρακι (γιατι δεν καπνιζω στο δωματιο)
πηρα στο eshop να δω τι γινεται μιας και δε με πηρε κανεις.. αλλα τελικα μου ειπαν οτι αναγνωρισαν το προβλημα και εχουν ηδη παραγγειλει αλλο
ελπιζω αυτη τη φορα με τη χρηση της βασης να μη μου ξαναψηθει ερχεται και χειμωνας , οποτε για κανα χρονο ακομα θα τη βγαλει σιγουρα ο νεος
καταραμενα HP
εν τω μεταξυ μιας και ειπα hp, μου εβγαζε ειδοποιηση τωρα τελευταια οτι πεθανε η μπαταρια και οτι πρεπει να την αλλαξω
αν τελικα κανω κατι τετοιο , μαλλον θα κινηθω σε china λυση (και προσευχη να μη μου σκασει στα ποδια ) , απο την αλλη ομως δεν ψηνομαι να ξαναδωσω cent για αυτο το κωλομηχανημακαποιες φορες ομως χρειαζομαι και την αυτονομια εκτος πριζας
ωρες ωρες ευχομαι να καει μια και καλη και ας χρειαστει να τα ξανασκασω για να παρω αλλο.. εχει καταντησει ταλαιπωρια σκετη αυτο το λαπτοπ
ευτυχως το pc μου ειναι βραχος αξιοπιστιας με μονο προβλημα οτι αν μου χαλασει η μητρικη, το πλαισιο πλεον εχει μονο μητρικες turbo x σε P55
χαλασε μιας γνωστης μου και θελαν να της πασαρουν τη μουφα
ελπιζω να μη μου χαλασει , γιατι θα γινουν μεγαλα οργια αν μου πουν για μητρικη turbo xθαυμαστε το αποκορυφωμα της τεχνολογιας , τι usb 3 και μαλακιες..
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... H55MXV.htm
ειναι η μονη εταιρεια εκ ελλαδης που βγαζει με το ονομα της κατι σε αυτο ομως δυστηχως η ευτηχως
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Παιδιά, τα Taiyo Yuden (CD και DVD) έχουν εξαφανιστεί από την αγορά;
Μόνο στο Πλαίσιο τα βρίσκω και στην διπλάσια τιμή σε σχέση με πριν...Εναλλακτικά ποια DVD, CD προτείνεται; Τα JVC τι λένε;
Νομιζω οτι θα βρεις σε ebay αν σε ενδιαφέρει..
Για σημαντικά δεδομένα που θελουμε να διατηρήσουμε, τα Taiyo Yuden παντως αξιζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
verbatim+1
Sent from my LG-P500
-
Ρε γμτ θέλω να γράψω ένα review για την οθόνη να το παίξω ψαγμένος και δεν ξέρω τι να γράψω...
Καλή είναι πάντως! -
πες ειναι samsung και τελειωσες
-
Αφού σου λέω θέλω να το παίξω ψαγμένος! Dell πήρα, πρέπει να υποστηρίξω την επιλογή μου!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρε γμτ θέλω να γράψω ένα review για την οθόνη να το παίξω ψαγμένος και δεν ξέρω τι να γράψω...
Καλή είναι πάντως!μπααααααααα
δεν ειναι καλη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι η μονη εταιρεια εκ ελλαδης που βγαζει με το ονομα της κατι σε αυτο ομως δυστηχως η ευτηχωςΝα μου έλεγες ότι τα φτιάχνει η ίδια σε ελληνικά εργοστάσια με έλληνες εργαζόμενους , να συμμεριστώ την 'εθνική υπερηφάνεια' , αλλά το να βάζει το όνομά της σε κινεζιές της πλάκας και να στις πουλάει με υπερκέρδη δε μου λέει κάτι και ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω
Επίσης όταν έχεις δώσει ένα σεβαστό ποσό για p55 με usb3 και sata3 και διάφορα αλλά καλούδια , είναι υποχρέωση τους να πάνε στη gigabyte και να σου βρουν μια αντίστοιχη , όχι να σου πλασάρουν μητρική της πλάκας
Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση που είδαν κοπελίτσα άσχετη , αυτά που της έλεγαν δεν είχαν προηγούμενο
Τα 'τσακαλια'
Sent from my LG-P500
-
Εσύ χρωστάς 11€.
Βρήκα ένα site και την έχω καλυμπράρει κιόλας σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου αλλά δεν έχω τίποτα σε HD να της βάλω να δω πως παίζει. Πρέπει να δοκιμάσω το PS3 με κάνα blueray πάνω της να δω τι λέει...
-
εγω αυτο το ειδα σαν μητρικη για το ελληνικο δημοσιο πραγματικα δεν εχει τιποτα και εχει ide!
-
Εσύ χρωστάς 11€.Βρήκα ένα site και την έχω καλυμπράρει κιόλας σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου αλλά δεν έχω τίποτα σε HD να της βάλω να δω πως παίζει. Πρέπει να δοκιμάσω το PS3 με κάνα blueray πάνω της να δω τι λέει...
YouTube 1080p , απλά τα πράγματα
Sent from my LG-P500
-
Εσύ χρωστάς 11€.Βρήκα ένα site και την έχω καλυμπράρει κιόλας σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου αλλά δεν έχω τίποτα σε HD να της βάλω να δω πως παίζει. Πρέπει να δοκιμάσω το PS3 με κάνα blueray πάνω της να δω τι λέει...
http://www.youtube.com/results?search_t ... 2C20&uni=3
-
Ντάξει εκτός από γιουτούμπι. Έλεγα να πάω να πάρω κάνα Avatar πχ σε blueray να δοκιμάσω.
-
Τι είναι τα bluray ?
Sent from my LG-P500
-
-
Γιατί τα κοροιδεύεις? Δεν είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα αυτή τη στιγμή?
Και το γραφα και λάθος τόση ώρα...δίκιο έχεις bluray είναι κανονικά... -
Γιατί τα κοροιδεύεις? Δεν είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα αυτή τη στιγμή?
Και το γραφα και λάθος τόση ώρα...δίκιο έχεις bluray είναι κανονικά...Δεν πρόσεξα το ορθογραφικό, απλά θέλω να δείξω πόσο άσχετος είμαι με αυτή τη τεχνολογία και ότι έχω να ασχοληθώ χρόνια με δισκάκια
Sent from my LG-P500
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]