-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πίνακας ελέγχου --> Ποντίκι και βάζεις σε κάθε κουμπί ότι θέλεις.
Τουλαχιστόν στα XP πανεύκολο είναι.αυτο,και νομιζω η επιλογη για να ανοιγει και να κλεινει tabs ειναι το autoscroll
-
Παιδιά καλημέρα
Μπορούμε να πάρουμε δυο εξωτερικούς 2.5ριδες σκληρούς δίσκους και να τους κάνουμε mirror ;
Δηλαδή ότι μπαίνει στον έναν ταυτόχρονα να μπαίνει και στον άλλον για back up. -
Έχουμε και λέμε. Στις 13 σεπτεμβρίου είχα την φωτογραφική μου μηχανή (panasonic TZ7) στο μπουφάν μου. Το βράδυ μάλιστα έτυχε και έβγαλα κανονικά φωτογραφία. Την επόμενη μέρα πάω να την πάρω και είχε σπάσει η οθόνη της. Εσωτερικά μόνο. Δεν έχει κάποιο χτύπημα. Απλά δεν έγινε κάτι. Και κανείς δεν την πείραξε.
Την πήγα στην εταιρία και μου λένε ότι είμαι εκτός εγγύησης και θέλουν 172ευρώ (edit:370 κάνει καινούρια). Είναι απαράδεκτο. Με νκανονική χρήση να γίνεται αυτό. Μπορώ τους κάνω τίποτα ώστε να μου την φτιάξουν χωρίς χρέωση; Και αν μου ξανασυμβεί 2η φορά και είναι ελωτιματικό; Πάλι θα πληρώσω 170ευρώ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδιά καλημέραΜπορούμε να πάρουμε δυο εξωτερικούς 2.5ριδες σκληρούς δίσκους και να τους κάνουμε mirror ;
Δηλαδή ότι μπαίνει στον έναν ταυτόχρονα να μπαίνει και στον άλλον για back up.μπορουμε, αλλα καλυτερα -απο οικονομικης αποψης- να εχουμε 2 εσωτερικους στο tower μας....
http://www.everythingusb.com/lacie_little_big_disk_240gb.html -
τα σπαει σημερα η ταχυτητα μου
(ειναι και απο private tracker βεβαια)
-
Πάλι καλά που έχεις και κάτι γρήγορο....
-
-
[πασχος mode]
Ευτυχώς που τα μόντεμ-ρούτερ δεν έχουν πολλαπλασιαστές.
[/πασχος mode] -
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα
Μπορούμε να πάρουμε δυο εξωτερικούς 2.5ριδες σκληρούς δίσκους και να τους κάνουμε mirror ;
Δηλαδή ότι μπαίνει στον έναν ταυτόχρονα να μπαίνει και στον άλλον για back up.μπορουμε, αλλα καλυτερα -απο οικονομικης αποψης- να εχουμε 2 εσωτερικους στο tower μας....
http://www.everythingusb.com/lacie_little_big_disk_240gb.htmlΕυχαριστώ!
Τους θέλω για τον φορητό υπολογιστή -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα σπαει σημερα η ταχυτητα μου
(ειναι και απο private tracker βεβαια)
αυτο ειναι το γρηγορο???
-
Δεν μένουν όλοι μέσα στον ΟΤΕ ρε!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο ειναι το γρηγορο???
καλο ειναι για torrent (συγχρονιζω στα 15 αυτη τη στιγμη) και οπως λεει και ο funky δεν ειμαι και πολυ κοντα σε dslam
τεσπα δε με χαλασαν 7 giga σε μιαμιση+ λιγο ωρα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα
http://www.everythingusb.com/lacie_little_big_disk_240gb.htmlΕυχαριστώ!
Τους θέλω για τον φορητό υπολογιστήΨαξε καλυτερα -ΙΜΗΟ- για εξωτερικο RAID backup με κανονικους σκληρους.
Και ποιο φτηνα θα σου βγει και θα χεις μεγαλυτερη χωριτικοτητα.
Εχω δει μεχρι με 4x1Τera -
Πρέπει να επιλέξω ένα από τα παρακάτω netbook, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει κανένα τους. Βάση χαρακτηριστικών έχω κάποια προτίμηση αλλά αν υπάρχει προσωπική άποψη, με θετικά και αρνητικά, θα βοηθούσε.
Dell Inspiron Mini 10
Samsung NC10
Lenovo S10-2
Toshiba NB 200-13JΕίμαι κυρίως μεταξύ Toshiba και Lenovo, ενώ το Samsung μου είναι ψιλοαδιάφορο.
Το Dell έρχεται τελευταίο στις προτιμήσεις μου, λόγω της μικρότερης ανάλυσης (1024χ576) και της έλλειψης oled οθόνης. Είναι στον κατάλογο λόγω ονόματος και 3G, που όμως δε χρειάζεται στην παρούσα φάση.
Ευχαριστώ.
-
oled oθόνες δεν έχει κανένα
LED backlit ναι
μάλλον για το Lenovo θα πήγαινα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο
σαν το Booklet 3G βέβαια κανένα
-
@fog δεν ειχες netbook; το ξαποστειλες;
κατα την ταπεινη μου γνωμη σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει κανενα netbook γιατι παιρνεις laptop... θα μου πεις ειναι θεμα φορητοτητας αλλα εσυ εχεις ηδη netbook... κ παλι ομως για netbook εγω θα επαιρνα κατι φθηνοτερο..
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
oled oθόνες δεν έχει κανένα
LED backlit ναιwishful thinking και γι αυτό και το έξτρα ο
μάλλον για το Lenovo θα πήγαινα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο
Ανάμεσα σε αυτό και στο Toshiba είμαι. Αν ήταν για μένα θα το προτιμούσα, (μεγαλύτερη ανάλυση, έτσι λέει τουλάχιστον, QuickStart, να δω πως είναι, One Key Rescue, λέμε τώρα και Veriface, να με βλέπει και να του φτάνει ώστε να μη με κουράζει με password ).
Το Toshiba το σκέφτομαι για το USB Sleep-and-Charge, δυνατότητα να φορτίζει συσκευές και σβηστό, μιας και το άτομο για το οποίο προορίζεται φορτίζει διάφορα συνεχώς.
Ξέρω πως δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός, αλλά έτσι κι αλλιώς στα σημεία παίζουν, εκτός αν υπάρχουν προβλήματα άλλα.σαν το Booklet 3G βέβαια κανένα
Αυτό είναι άλλη κατηγορία και άλλη περίπτωση. Αν ήταν για μένα και ανέβαινα ως εκεί σε τιμή, ΙΣΩΣ το σκεφτόμουν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@fog δεν ειχες netbook; το ξαποστειλες;κατα την ταπεινη μου γνωμη σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει κανενα netbook γιατι παιρνεις laptop... θα μου πεις ειναι θεμα φορητοτητας αλλα εσυ εχεις ηδη netbook... κ παλι ομως για netbook εγω θα επαιρνα κατι φθηνοτερο..
Δεν πρόκειται για μένα. Η 'αγορά' αυτή θα γίνει έτσι κι αλλιώς, μιας και πρόκειται για το πρόγραμμα που ισχύει για μαθητές πρώτης γυμνασίου και την απόκτηση netbook. Εγώ απλά θα κάνω την επιλογή.
Συνεχίζω να έχω το msi και περνάω την καλύτερη φάση μαζί του και εξακολουθεί να υπάρχει το macbook, οπότε για μερικά χρόνια ακόμα, εκτός βλάβης, είμαι οκ.
-
Αυτό για τη 1η γυμνασίου, είναι υποχρεωτικό να είναι νετμπουκ;
Γιατί δεν είναι και τα πιο εύχρηστα μηχανήματα..Α στο καλό μόλις έσκασε ένα περιστέρι πάνω στη μπαλκονόπορτα και χ3στηκ@!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]