-
τον αφηνει να βλεπει και τσοντες?
βεβαια 3 heat sensors στο κουτι ειναι για τα ματια του κοσμου λεμε -
το εχω πλασαρει ως κατι φυσιολογικο που κανουν ολοι
(αν και ειναι κατι φυσιολογικο που κανουν ολοι )
-
Ρε παλιοεγκάθετοι, ελάτε από το thread των mac να σας περιλάβουμε όλοι μαζί, με βρήκατε μόνο και με χτυπάτε
-
εμ εφυγες απο την αγγελη και ηρθες κοντα στα λιονταρια με τα PC
-
αγελη ή κοπαδι ?
και σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι τα μακ ζεσταινονται και κανουν θορυβο, αυτο ειναι ψεμα
(μια χαρα ειναι παντως οι θερμοκρασιες του ο,τι και να λεμε )
-
καλα ναι απλα ειπα για τα 3 sensors στο κουτι
-
ναι αυτα δεν καταλαβα γιατι υπαρχουν (και μαλιστα 3) , λες να ζεσταθει και να χαλασει το κουτι ?
ξοδευεται η apple
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα το λαπτοπ μου κανει μπαρμπεκιου απλα και μονο που καθεται (65) αλλα αυτο ειναι γτπ ετσι κι αλλιωςκαι το κανονικο pc μου ομως απο 30-35 idle εχει ανεβει στους 45-47 και η καρτα μια απο τα ιδια
οποτε σε παιχνιδι μονο a/c για να ζησει για αρκετα χρονια ακομα
Το δικό μου HP ίσως επειδή είναι 17αρι με μεγάλο πλαίσιο και ανεμιστήρια (αθόρυβα πάντως) δουλεύει άψογα και σε καύσωνα. Ούτε καν καίει στους καρπούς όπως το νετμπουκ που ζεματάνε ακόμα και τα πλήκτρα.
-
με ποιο προγραμμα βλεπετε θερμοκρασιες παιδια (windows 7)
-
-
φχαρστω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mάλλον θερμοκρασία ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει. Στο κάνει και σε δωμάτιο με A/C ?Βασικα δεν το εχω δοκιμασει σε δωματιο με A/C αλλα το εχω με τη βαση του και χτες δεν ειχε και τη τρελη ζεστη το βραδυ(περιπου 25 βαθμους στο δωματιο μου).Κατι μου λεει πως πρεπει να αγορασω αλλη βαση και να παιζω σε γραφειο... Επισης κατι αλλο.Ειδα στο ιντερνετ για επεκταση εγγυησης απο εναν χρονο σε τρια χρονια με 130€.Πρεπει να παω εκει που το αγορασα η μπορω να το κανω οπουδηποτε???Στη συγκεκριμενη περιπτωση το ειδα εδω http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=203.
-
Tι να την κανεις ρε geo την επεκταση,μ αυτα τα λεφτα χιλιες φορες παρε μια καλυτερη,ακριβη βαση να σωσεις τις θερμοκρασιες(εστω και σε μικρο βαθμο) παρα να επεκτεινεις την εγγυηση που πολυ σπανια θα χρειαστει.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Tι να την κανεις ρε geo την επεκταση,μ αυτα τα λεφτα χιλιες φορες παρε μια καλυτερη,ακριβη βαση να σωσεις τις θερμοκρασιες(εστω και σε μικρο βαθμο) παρα να επεκτεινεις την εγγυηση που πολυ σπανια θα χρειαστει.Εγω πληρωσα ενα σκληρο και ενα τροφοδοτικο απο τη τσεπη μου για να συνεχιζω να εχω λαπτοπ, αρα μην αποκλειεις οτι αξιζει η εγγυηση..
Sent from my LG-P500
-
Με τρια λαπτοπ να εχουν περασει απο τα χερια μου,πιστευω πως αν απο την αρχη δεν εχει καποιο προβλημα,μετα πολυ δυσκολα θα χρειαστεις(ή θα σε καλυψει) η εγγυηση.Αλλα οπως και στα αυτοκινητα,ετσι κ εδω παιζει μεγαλο ρολο και σε τι περιπτωση θα πεσεις.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Με τρια λαπτοπ να εχουν περασει απο τα χερια μου,πιστευω πως αν απο την αρχη δεν εχει καποιο προβλημα,μετα πολυ δυσκολα θα χρειαστεις(ή θα σε καλυψει) η εγγυηση.Αλλα οπως και στα αυτοκινητα,ετσι κ εδω παιζει μεγαλο ρολο και σε τι περιπτωση θα πεσεις.ναι οκ , αλλα και στο αυτοκινητο τα εβγαλα τα λεφτα της επεκτασης
σκληρο ειναι πολυ ευκολο να χαλασεις σε λαπτοπ (εχουν αλλωστε χειριστης ποιοτητας) και απο τροφοδοτικο τα hp δε φαινεται να τη παλευουν και αν παρεις κανενα aftermarket το κοστος ειναι λογικο , γιατι τα αυθεντικα αν και πατατες ειναι πανακριβα
-
Ε γιαυτο θα ριξω το 130αρι και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο μεχρι να παρω αλλο.
-
Γνωριζει κανεις απο osCommerce?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γνωριζει κανεις απο osCommerce?speak it
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γνωριζει κανεις απο osCommerce?
speak it
Το ηξερα οτι εσυ θα απαντησεις.
Oscommerce 2.3.1 + Easy Populate για να εισαγω μαζικα δεδομενα (προιοντα).
Κανω export, και συμφωνα με το αρχειο, συμπληρωνω τα προιοντα απο ενα αρχειο excel.
Γινεται κανονικα upload, αλλα κατι παιζει με την κωδικοποιηση και μου βγαζει κουτακια στα πρωτα γραμματα της περιγραφης, ενω 'περναει' μονο η πρωτη λεξη καθε περιγραφης.Ολα ειναι σε utf8, δοκιμασα και αλλες κωδικοποιησεις αλλα τζιφος...
Υποψιν, σε μανουαλ εισαγωγη δεδομενων, ολα ειναι οκ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]