-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γέροι
Καποια στιγμη θα ερθει κι εσενα η ωρα σου
θα αργησει βεβαια, ειμαι μικρος ακομα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Kαποιο προγραμμα οπως το deamon tools αλλα freeware που να κανει mount τα ISO σαν system device.
-υπαρχει περιπτωση στα 7αρια χ64 να συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο με Win7 χ86 και να τα φορτώσει σε virtual περιβαλλον για δω αν δουλευει σωστα ενα προγραμμα;;;- μπορείς με προγράμματα όπως το 7zip (δωρεάν) να τα αποσυμπιέσεις, αν αυτό σε βολεύει. Θέλεις υποχρεωτικά virtual drive;
- Έτσι όπως το θέτεις, όχι. Δοκίμασε ίσως αυτό που προτείνει ο roman_k.
1 - Θελω υποχρεωτικα virtual drive, γιατι οταν εχει image 6-7GB μεχρι να το αποσυμπιεσεις, θα χεις ξεχασει γιατι το ξεκινησες
2 - Δεν επαιξε αυτο που ηθελαΓια να κάνεις mount κάποιο iso, ίσως θα μπορούσε να σε βοηθήσει το WinCDEmu. Είναι open source και νομίζω ότι τρέχει και σε 64-bit Windows 7.
-
Τι δουλειά έχει το DAT και το Minidisc με τα pc και τις εμπορικές βλακείες με τους αιμοδότες/κομπλεξικούς επιδειξιομανής καταναλωτές της apple και τα συζητάτε εδώ?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
-Kαποιο προγραμμα οπως το deamon tools αλλα freeware που να κανει mount τα ISO σαν system device.
-υπαρχει περιπτωση στα 7αρια χ64 να συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο με Win7 χ86 και να τα φορτώσει σε virtual περιβαλλον για δω αν δουλευει σωστα ενα προγραμμα;;;- μπορείς με προγράμματα όπως το 7zip (δωρεάν) να τα αποσυμπιέσεις, αν αυτό σε βολεύει. Θέλεις υποχρεωτικά virtual drive;
1 - Θελω υποχρεωτικα virtual drive, γιατι οταν εχει image 6-7GB μεχρι να το αποσυμπιεσεις, θα χεις ξεχασει γιατι το ξεκινησες
2 - Δεν επαιξε αυτο που ηθελαΓια να κάνεις mount κάποιο iso, ίσως θα μπορούσε να σε βοηθήσει το WinCDEmu. Είναι open source και νομίζω ότι τρέχει και σε 64-bit Windows 7.
Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό το Virtual Clone Image.
Free και κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. (φτιάχνεις μέχρι 15 virtual drives και φορτώνει τα πάντα)
http://www.slysoft.com/el/virtual-clonedrive.html -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό το Virtual Clone Image.
Free και κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. (φτιάχνεις μέχρι 15 virtual drives και φορτώνει τα πάντα)
http://www.slysoft.com/el/virtual-clonedrive.htmlΠολύ καλό.
Βασικά επειδή έχω XP στο σπίτι και 2003 στη δουλειά, χρησιμοποιώ ένα utility της microsoft (Virtual CD Control Panel) που είχα κατεβάσει από το msdn. Αλλά δεν τρέχει σε Windows 7 που θέλει ο Wagner669.
-
Για mount αρχειων iso κτλ χρησιμοποιω το magicdisk (δωρεαν).
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Αγαπητοι συνφορουμίστες S.O.S. Προσπαθώ να μοντάρω τα 'in car' με τα αγοραστά Videos του Ιστορικού Ακρόπολις και ενώ παλιά κάτι είχα καταφέρει , τώρα τάχω κάνει θάλασσα . Ποιός υπέροχος και φανταστικός συνφορουμίστας ξέρει από Μac και iMovie για να με ξεστραβώσει ; Κερνάω καφέδες ή μπύρες και μετά βόλτα με το Alpine. Στείλτε ΠΜ ή παρτε τηλ 6977625576δοκίμασε και στο Mac θέμα
-
To twitter στέλνει μηνύματα και σε ελληνικά δίκτυα;
Αν όχι έχει κάποιο νόημα να ασχοληθεί κάποιος? Βασικά δεν έχω καταλάβει το σκοπό του.
-
όταν αρχίζει και βγαίναι άσχημη μυρωδιά από ενα PC desktop, μυρωδιά σαν κακης ποιότητας πλαστικού, υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθεί από ποιο εξάρτημα προέρχεται? ....από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα μάλλον από μητρική έρχεται ή τροφοδοτικό
-
Ισως να ψοφησε κανα αρουρι μεσα στο pc...
Κοιταξε το βυσμα του καλωδιου του τροφοδοτικου για τη μητρικη και την αντιστοιχη υποδοχη.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όταν αρχίζει και βγαίναι άσχημη μυρωδιά από ενα PC desktop, μυρωδιά σαν κακης ποιότητας πλαστικού, υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθεί από ποιο εξάρτημα προέρχεται? ....από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα μάλλον από μητρική έρχεται ή τροφοδοτικό-
Συνήθως μυρίζει η μάκα που μαζεύεται πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή αλλά δεν μυρίζει σαν καμένο.
-
Με το πισί κλειστό βάζεις την μύτη σου στα fins του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού και μυρίζεις.
Κατά 99% είναι το τροφοδοτικό. -
Αν είναι παλιό πισί ενδέχεται να έχει ξεκολήσει καμμία ψύκτρα και να ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία, μου είχε συμβεί με επεξεργαστή Ρ4.
-
Επίσης ενδέχεται κάποιο καλώδιο να ακούμπησε σε καμμιά ψύκτρα, ειδικά αν η π.χ. κάρτα γραφικών είναι silent/fanless και να ψιλοπήρε λίγο.
Τσέκαρε το αλλά μην το αφήνεις γιατί αν κάνει κάνα μπάμ μπορεί να στα κάψει όλα.
-
-
thanks!
από χτες εχει αυτη την μυρωδιά, το ειχα ανοιχτο για 12+ ωρες
-
τελικά όλη η μπόχα από το τροφοδοτικό ήταν, το αλλάζω αυριο
-
τελος καλο, ολα καλα. Και επειδη γνωριζω ποση αναστατωση εφερε αυτη η αναστατωση, σου στελνω αμεσως υλικο για ανορθωση διαθεσης και αναζωογονησης σωματικης ευεξιας
-
Μπορει να επισκευαζεται παντως, αλλα θες ειδικο τεχνικο με αναλογο εξοπλισμο
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Εχω παθει μεγαλη ζημια με την εγκατασταση του SP 1 στα Win 7 Ultimate x64...
Μετα απο 5 προσπαθειες εγκαταστασης, δεν εχω καταφερει να ξεκινησω τον υπολογιστη....
-fresh install
-unmodified system
-no pending updatesΚαι παρολα αυτα... πεταει καθε φορα διαφορετικο error code
μαλλον τα καταφερα....
-
υπάρχει τρόπος να βάλω τον ie9 σε XP? Αν όχι, θα υπάρχει πρόβλημα αν τον κατεβάσω και τον βάλω σε νοικιασμένα win7 ή συμπεριλαμβάνουν κανα check ασφαλείας;
-
@wagner: έκανε επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ;
@dmitspan: Εγώ τον πέρασα, όλα κανονικά . W7-64 -
Μετα απο 5 προσπαθειες εγκαταστασης, δεν εχω καταφερει να ξεκινησω τον υπολογιστη....
-fresh install
-unmodified system
μαλλον τα καταφερα....
κατεβαζεις yamisoft windows 7 manager και κανεις fix.
-
-fresh install
-unmodified system
μαλλον τα καταφερα....
Ρε φίλε Wagner, πώς γίνεται και σε σένα τυχαίνουν τα πιό κουφά προβλήματα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]