-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει τρόπος να βάλω τον ie9 σε XP?Επίσημα, όπως γνωρίζεις όχι. Απλά να ξέρεις ότι λόγω της υποστήριξης HTML5, ο IE9 χρησιμοποιεί hardware acceleration μέσω του λειτουργικού κάτι το οποίο δεν υποστηρίζεται στα XP, οπότε ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο hack, το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι τραγικό (για παράδειγμα ο IE9 θα σέρνεται ή θα γονατίσει όλο το σύστημα κοκ).
-
βασικα δεν μπορω να σκεφτω ΕΝΑΝ λογο του να βαλεις IE αντι να τον βγαλεις
-
Περίμενε, βρήκα δυο λόγους.
-
Απαιτήσεις σε ανάπτυξη λογισμικού.
-
Καμία μα καμία σχέση με τις προηγούμενες γενιές ΙΕ.
Εντάξει, ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά υποκειμενικός, αλλά όσον αφορά τον πρώτο, με την HTML5 στον ΙΕ9 κάνεις θαύματα αυτή τη στιγμή. Και να συμπληρώσω ότι η HTML5 είναι το μέλλον καθώς, εκτός των τεχνικών χαρακτηριστικών που προσφέρει, (θα) τρέχει σε όλους τους browsers χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στον κώδικα.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Περίμενε, βρήκα δυο λόγους.-
-
Εντάξει, ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά υποκειμενικός, αλλά όσον αφορά τον πρώτο, με την HTML5 στον ΙΕ9 κάνεις θαύματα αυτή τη στιγμή. Και να συμπληρώσω ότι η HTML5 είναι το μέλλον καθώς, εκτός των τεχνικών χαρακτηριστικών που προσφέρει, (θα) τρέχει σε όλους τους browsers χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στον κώδικα.
με 43% support και demo με το δικο τους προγραμμα hardly το λεω θαυμα..
http://caniuse.com/ -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Περίμενε, βρήκα δυο λόγους.
-
-
με 43% support και demo με το δικο τους προγραμμα hardly το λεω θαυμα..
http://caniuse.com/Αυτό το 43% από που προκύπτει;
Εν πάσει περιπτώσει, δεν τα γράφεις καθόλου καλά.
Το w3c το οποίο είναι υπεύθυνο για την τυποποίηση έχει μια σουίτα με 925 test για html5.
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
**Προσοχή - Δεν βάζω link γιατί ενδέχεται με τη συγκεκριμένη σελίδα να κρεμάσει ο browser. Εγώ την έτρεξα με opera 11.10. Το spoiler περιέχει φωτογραφία μόνο. **
[spoiler:3uifvazq]Uploaded with ImageShack.us[/spoiler:3uifvazq]
Αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα. Τώρα test σελίδα μπορώ να φτιάξω κι εγώ. Αν θεωρείς ότι τα αποτελέσματα θα είναι σοβαρά...
-
-
η ms δεν ελεγε οτι το wc3 ειναι το μονο σοβαρο για html5?
βεβαια οπως ειπα το wc3 απλα το ελενχει η ουσια ειναι εδω
http://caniuse.com/
και
http://beta.html5test.com/
οπου σε μερικες περιπτωσεις το x64 ειναι πιο αργο και απο τον ιδιο του τον εαυτο!
(βεβαια φανταζομαι οτι εχεις βαλει τα και plugins γιατι αλλιως..) -
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Προφανώς έχεις περισσότερες γνώσεις πάνω σε οποιοδήποτε τομέα (π.χ νομική, πληροφορική, κλπ).
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω παθει μεγαλη ζημια με την εγκατασταση του SP 1 στα Win 7 Ultimate x64...
Μετα απο 5 προσπαθειες εγκαταστασης, δεν εχω καταφερει να ξεκινησω τον υπολογιστη....
-fresh install
-unmodified system
-no pending updatesΚαι παρολα αυτα... πεταει καθε φορα διαφορετικο error code
μαλλον τα καταφερα....
@wagner: έκανε επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ;
Ναι, σωστα.
Ξεκινουσε να περασει το SP 1 και καποια στιγμη πεταγε Fatal error κατι applying operation κατικατεβαζεις yamisoft windows 7 manager και κανεις fix.
Ευχαριστω, αλλα δεν χρειαστικε.
Μετα την 6η εγκατασταση των Win 7 δεν περασα το security essentials, μερικα ακομα ΚΒ κ εκανα 2 reboot καλου-κακου πριν ξεκινησω την εγκατασταση κ ολα καλαΡε φίλε Wagner, πώς γίνεται και σε σένα τυχαίνουν τα πιό κουφά προβλήματα
Δεεν ειμαι ο μονος.
Την εχει πατησει πολυς κοσμος.Εγω εστισα τα Win 7 Ultimate x64 σε εναν παλιο σκληρο, περασα τα προγραμματα που χριημοποιο, περασα και τα αρχεια μου, περασα και το SP 1 και ηταν ολα ετοιμα να τα κανω clone στο laptop μου.
Την ωρα που εκανε clone, τα φτυσε ο παλιος δισκος, με αποτελεσμα να χασω και το παλιο συστημα και το καινουριο.
Οταν ξεκινησα να στινω τα 7αρια απο την αρχη, αρχισε η Οδυσσεια με το SP 1Απ οτι ειδα, στα διαφορα φορουμ, δεν ειμαι ο μονος που του προκαλεσε προβλημα η μαλακια, το SP 1.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Προφανώς έχεις περισσότερες γνώσεις πάνω σε οποιοδήποτε τομέα (π.χ νομική, πληροφορική, κλπ).δεν σου ειπα κατι παραξενο..
http://en.wikipedia.org/wiki/Test-driven_development
διαβασε το να δεις -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω παθει μεγαλη ζημια με την εγκατασταση του SP 1 στα Win 7 Ultimate x64...
Μετα απο 5 προσπαθειες εγκαταστασης, δεν εχω καταφερει να ξεκινησω τον υπολογιστη....
-fresh install
-unmodified system
-no pending updatesΚαι παρολα αυτα... πεταει καθε φορα διαφορετικο error code
μαλλον τα καταφερα....
@wagner: έκανε επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ;
Ναι, σωστα.
Ξεκινουσε να περασει το SP 1 και καποια στιγμη πεταγε Fatal error κατι applying operation κατικατεβαζεις yamisoft windows 7 manager και κανεις fix.
Ευχαριστω, αλλα δεν χρειαστικε.
Μετα την 6η εγκατασταση των Win 7 δεν περασα το security essentials, μερικα ακομα ΚΒ κ εκανα 2 reboot καλου-κακου πριν ξεκινησω την εγκατασταση κ ολα καλαΡε φίλε Wagner, πώς γίνεται και σε σένα τυχαίνουν τα πιό κουφά προβλήματα
Δεεν ειμαι ο μονος.
Την εχει πατησει πολυς κοσμος.Εγω εστισα τα Win 7 Ultimate x64 σε εναν παλιο σκληρο, περασα τα προγραμματα που χριημοποιο, περασα και τα αρχεια μου, περασα και το SP 1 και ηταν ολα ετοιμα να τα κανω clone στο laptop μου.
Την ωρα που εκανε clone, τα φτυσε ο παλιος δισκος, με αποτελεσμα να χασω και το παλιο συστημα και το καινουριο.
Οταν ξεκινησα να στινω τα 7αρια απο την αρχη, αρχισε η Οδυσσεια με το SP 1Απ οτι ειδα, στα διαφορα φορουμ, δεν ειμαι ο μονος που του προκαλεσε προβλημα η μαλακια, το SP 1.
Κλασσικό πρόβλημα αν τα SP1 δεν περαστούν πριν τα υπόλοιπα 250 μαζεμένα updates. Μας έτυχε σε 5 PC που συνήθως τρέχουν Ubuntu. Υπάρχει τρόπος επίλυσης δημοσιευμένος από την microsoft και δεν είναι κάτι δύσκολο.
-
Να υποθέσω ότι αυτο δεν θα συνέβαινε σε genuine copy των windows?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να υποθέσω ότι αυτο δεν θα συνέβαινε σε genuine copy των windows?Δεν εχει καμια απολυτως σχεση, εγω δεν εχω συναντησει ποτε το προβλημα ουτε ξερω καποιον που να το εχει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Λάθος υποθέτεις. Δεν έχει σχέση με το licence αλλα με την σειρά που γίνονται τα updates και συμβαίνει, όταν συμβαίνει, σε μηχανήματα που προσπαθούν να περάσουν πολλά updates μαζί με το service pack
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να υποθέσω ότι αυτο δεν θα συνέβαινε σε genuine copy των windows?Μα ειναι genuine και οχι 'genuine'
Το προβλημα ειναι καθαρα στις ενεργειες που πρεπει να γινουν πριν περασεις το SP1 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λάθος υποθέτεις. Δεν έχει σχέση με το licence αλλα με την σειρά που γίνονται τα updates και συμβαίνει, όταν συμβαίνει, σε μηχανήματα που προσπαθούν να περάσουν πολλά updates μαζί με το service packΟπως συμβαινει μετα απο fresh install...
-
Ειναι παντως εκνευριστικο το θεμα με τα updates οταν χρειαστει να περασεις πολλα μαζι, ολο και καποιο συχνα πυκνα δε μπορει να εγκαταστθει μαζι με υπολοιπα και πρεπει να περιμενεις το reboot για να το περασεις και αυτο (επειδη συνηθως αποτυγχανει η εγκατασταση του)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειναι παντως εκνευριστικο το θεμα με τα updates οταν χρειαστει να περασεις πολλα μαζι, ολο και καποιο συχνα πυκνα δε μπορει να εγκαταστθει μαζι με υπολοιπα και πρεπει να περιμενεις το reboot για να το περασεις και αυτο (επειδη συνηθως αποτυγχανει η εγκατασταση του)Sent from my LG-P500 using Tapatalk
δεν λες καλα που bootαρουν πιο γρηγορα τα 7 φαντασου να ειχαν κανα χρονο τυπου xp
-
Μια χαρα μπουταραν τα xp, εκτος αν αναφερεσαι σε εγκατασταση 3ετιας+ με βαρυ antivirus πανω, ή εχεις στο νου σου παλιοτερο μηχανημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μια χαρα μπουταραν τα xp, εκτος αν αναφερεσαι σε εγκατασταση 3ετιας+ με βαρυ antivirus πανω, ή εχεις στο νου σου παλιοτερο μηχανημαSent from my LG-P500 using Tapatalk
και για τα δυο σε μερικες περιπτωσεις αμα εβγαζες off τα visuals εβλεπες -10 δευτερα στο boot
-
σε xp μη αγoρασμένα αν και εχω κάνει επικύρωση γνησιώτητας, δεν μου τρέχει το security essentials γιατι λεει δεν είναι...
καμια ιδέα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]