-
Εχω ορίσει να μου ανοίγουν τα βίντεο .mp4 με το media player classic. Το κάνει καλώς.
Μόλις κλείσω τον Η/Υ και πάω να τα ξανανοίξω πάλι προσπαθεί να τα ανοίξει με το Winamp ενώ του έχω ορίσει το mpc.
edit: στα default programs του control panel το έχει ξετικαρισμένο το winamp και ορισμένο το mpc.Τι στο κόρακα θέλει; Σφαλιάρες ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω ορίσει να μου ανοίγουν τα βίντεο .mp4 με το media player classic. Το κάνει καλώς.
Μόλις κλείσω τον Η/Υ και πάω να τα ξανανοίξω πάλι προσπαθεί να τα ανοίξει με το Winamp ενώ του έχω ορίσει το mpc.Τι στο κόρακα θέλει; Σφαλιάρες ;
Όχι, ακόμα.
Winamp keeps making itself the default player! How do I stop this from happening?
If you overlooked the Setup page during installation where it asks what file types to associate with Winamp and whether to maintain them, go to the above-mentioned Preferences page, deselect the relevant extensions, uncheck 'Restore associations at Winamp start-up' and, if enabled, uncheck 'Maintain file associations' under Winamp Agent.
-
Nα σαι καλά, μου χε σπάσει τα νεύρα.
-
Ίσως έπρεπε να πάει στ'ανέκδοτα, αλλά το αφήνω εδώ:
Πριν λίγο ο πατέρας μου μου ζήτησε 'να κοιτάξω στο raid (σ.σ. 1) μήπως είναι γραμμένο διαφορετικά στον κάθε δίσκο' ένα αρχείο που του χάλασε.
...
-
στην μάνα σου το είπες...;
-
ηξερε raid ο μπαμπακας και δεν ηξερε για mirroring ;
-
Και απ' τα 2 ξέρει.. Απλά δεν έχει καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί το raid
Η/Υ πρωτοχρησιμοποίησε το 1978, με punch cards.. δεν είναι καινούριος..
-
τελικά αγόρασα τον Εψον ΣΧ218. εκτυπωτής και σκάνερ στα 45 ευρουλάκια.
δοκίμασα μολις και με 100άρι χαρτί να εκτυπώσω και δουλεψε μια χαρά.
θεωρητικά εκτυπωνει και φώτοζ (εχει ανάλογο κουμπί, οδηγίες κλπ) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα το κανει μιας και μια απλούστατη φώτο λίγων εκατοστών Χ λίγων εκατοστών δεν μπορεσε να την εκτυπώσει ετσι οπως την έχω στο αρχείο μου.
δοκίμασα και με φουλ ανάλυση πέραν της νορμάλ και δεν ειδα καμιά διαφορά
είναι θεμα ειδικού χαρτιού; θα τις βγάλει κανονικά πολύχρωμες με το χαρτί ή @@ πάλι;
-
Η MS τσιμπαει το skype τελικα..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
...εγω εχω το sx115
τι εννοεις 100αρι χαρτι εμενα σε απλο Α4 μια χαρα της εκτυπωνει της φωτος
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η MS τσιμπαει το skype τελικα..Εγώ ήδη άρχισα να ψάχνω για εναλλακτικές λύσεις!
- Jitsi (SIP Communicator) (Open Source,Free for OS: Windows, Mac OS, Linux)
- Google voice and video chat (Free for OS: Windows, Mac OS, Linux)
- Ekiga (Open Source,Free for OS: Windows, Mac OS, Linux)
- ooVoo (Free for OS: Windows, Mac OS)
Πρέπει να ξεκινήσω τις δοκιμές!
-
το δικό σου ειναι πιο συμμαζεμένο. το κοιτούσα κι αυτό αλλά με κέρδισε τελικά το 218.
100 γραμμάρια/m². ειναι πιο χοντρό και ενδείκνυται για αυτό που το θέλω.
φωτογραφίες που να μοιάζουν με... φωτογραφιες, δε χρειάζεται να εχεις και το αντίστοιχο χαρτι;; εκεινο το χοντρό κ γυαλιστερό. σε απλό χαρτί δεν ειναι λίγο φτωχο ρε γμτ;
ρωτησα κάπου έξω για τιμή του μαυρου μελανιού και με ειπαν λίγο λιγοτερο απο 6 ευρώ. καλά ειναι; εσύ ποσο τα παίρνεις; (για τα άλλα χρώματα δε ρώτησα)
-
6€ καλα ειναι, αν δεν απατωμαι το μαυρο ειναι πιο ακριβο απο τα αλλα
ειδικο χαρτι για φωτος δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω δοκιμασει ''iron-on cool peel TRANSFER PAPER'' που ειναι για να κανεις σταμπες της φωτος σου πανω σε μπλουζακια
-
delete
-
Η MS τσιμπαει το skype τελικα..http://www.engadget.com/2011/05/10/micr ... es-offici/
-
http://www.engadget.com/2011/05/10/micr ... es-offici/
ευτύχως να λέμε που δεν το πήραν τα ζώα του Facebook. Με την MS ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, αρκεί να μην το εισάγει στο πακέτο LIVE.
-
http://www.engadget.com/2011/05/10/micr ... es-offici/
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πριν λίγο ο πατέρας μου μου ζήτησε 'να κοιτάξω στο raid (σ.σ. 1) μήπως είναι γραμμένο διαφορετικά στον κάθε δίσκο' ένα αρχείο που του χάλασε.
...Μπαμπάς φίλου μου δε μπορούσε με κανέναν τρόπο να τον βοηθήσει τηλεφωνικώς όταν του ζήτησε να ανοίξει ένα αρχείο word στο pc του. Του έλεγε 'πήγαινε προς τα πάνω το mouse μέχρι να πάει ο κέρσορας στο αρχείο τάδε' πάνω στο desktop. Μπαμπάς: 'το πάω προς τα πάνω αλλά ο κέρσορας κινείται μία προς τα πάνω, μία προς τα κάτω' (με μπίλια το mouse να προσθέσω). Αφού πέρασαν 10 λεπτά επίμονης προσπάθειας να φτάσει ο κέρσορας στο αρχείο και τελικά δεν τα κατάφερε, ο φίλος μου τα παράτησε αγανακτισμένος. Γυρίζοντας στο σπίτι πήγε τον πατέρα του στο pc για να του δείξει τι έκανε και δε μπορούσε να τον βοηθήσει. Ε λοιπόν ο άνθρωπος όταν του έλεγε 'πήγαινε το mouse προς τα πάνω' σήκωνε το mouse στον αέρα
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...Μπαμπάς φίλου μου δε μπορούσε με κανέναν τρόπο να τον βοηθήσει τηλεφωνικώς όταν του ζήτησε να ανοίξει ένα αρχείο word στο pc του. Του έλεγε 'πήγαινε προς τα πάνω το mouse μέχρι να πάει ο κέρσορας στο αρχείο τάδε' πάνω στο desktop. Μπαμπάς: 'το πάω προς τα πάνω αλλά ο κέρσορας κινείται μία προς τα πάνω, μία προς τα κάτω' (με μπίλια το mouse να προσθέσω). Αφού πέρασαν 10 λεπτά επίμονης προσπάθειας να φτάσει ο κέρσορας στο αρχείο και τελικά δεν τα κατάφερε, ο φίλος μου τα παράτησε αγανακτισμένος. Γυρίζοντας στο σπίτι πήγε τον πατέρα του στο pc για να του δείξει τι έκανε και δε μπορούσε να τον βοηθήσει. Ε λοιπόν ο άνθρωπος όταν του έλεγε 'πήγαινε το mouse προς τα πάνω' σήκωνε το mouse στον αέρα
Μου θυμίζει το ακόλουθο παλιό ανέκδοτο:
[spoiler=:1eofz6h7]Η ακόλουθη είναι μια πραγματική (?)ιστορία από την υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Word Perfect (Πρόγραμμα σαν το Word).
Είναι αυτονόητο ότι ο υπάλληλος απολύθηκε, παρ' όλα αυτά ο ίδιος έχει κάνει αγωγή για αναίτια απόλυση.
Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνηση που οδήγησε στην απόλυση:
Διαβάστε τον διάλογο:- Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας βοηθήσω;
- Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect.
- Τι είδους πρόβλημα;
- Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν.
- Χάθηκαν;
- Εξαφανίστηκαν.
- Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;;;;
- Τίποτα.
- Τίποτα;;;;
- Είναι κενή. Δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω.
- Είστε ακόμα μέσα στο...Word Perfect ή έχετε βγει;
- Πως μπορώ να το καταλάβω;
- Βλέπετε το σήμα στην οθόνη;
- Τι σημασία έχει η οθόνη;
- Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor) στην οθόνη;
- Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω!
- Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;
- Τι είναι μόνιτορ;
- Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμμένο;
- Δεν ξέρω.'
- Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρείτε από που βγαίνει το καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;
- Ναι, νομίζω.
- Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα.
- ...Ναι, είναι.
- Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε αν έβγαιναν δύο καλώδια και όχι μόνο ένα;
- Όχι.
- Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο καλώδιο.
- Εντάξει, το βρήκα.
- Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.
- Δεν μπορώ να φτάσω εκεί.
- Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;
- Όχι.
- Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;
- Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι.
- Σκοτάδι;
- Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται από το παράθυρο.
- Τότε ανάψτε το φως.
- Δεν μπορώ.
- Γιατί όχι;
- Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος.
- Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; 'Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή σας;
- Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα.
- Ωραία.. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου το πήρατε.
- Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;
- Δυστυχώς ναι.
- Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;
- Πέστε τους ότι με την μαλακία που σας δέρνει, δεν μπορείτε να έχετε υπολογιστή.[/spoiler:1eofz6h7]
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]