-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαστορα εξηγησε μου ακριβως τι θες να κανεις?θες προγραμμα που να λειτουργει συνεχεια και να βλεπεις συνεχεια real time τι παιζει
πχ να εχεις μονιμα μια μπαρα τετοιου στυλ στο desktop σουΤέτοιο αλλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος
-
κάτι τέτοιο δλδ;
-
μικρο ειναι κανονικα, απλα στη φωτο μεγαλωσε
(επισης αν θες του βαζεις και λιγοτερα δεδομενα, εμενα μου ρθε και του βαλα τοσα , υπαρχουν και πολλα περισσοτερα που θα μπορουσα να βαλω)
αυτο ειναι το everest ultimate
βρες το (δεν ειναι τσαμπα) και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις του να το φερεις στα μετρα σου
αυτο που βλεπεις ειναι gadget του everest για το desktop των windows , αλλα υπαρχει μονο στα 7 και vista , αν εχεις xp και θες απλα να τσεκαρεις να δεις τι παιζει, τσεκαρε το edit που εκανα στο παραπανω ποστ
με xp δεν μπορεις να εχεις μονιμα μια τετοια μπαρα (gadget) στο desktop σου
μπορεις ομως (νομιζω ) να βαλεις το coretemp και να επιλεξεις απο τις ρυθμισεις του να ξεκιναει μαζι με τα windows αν θες μονιμα νουμερα
αν ομως σε νοιαζει απλα να δεις αν εχεις θεμα ζεστης κατεβασε intel burn test (ή linx ) με ενα hw monitor ή coretemp να καταγραφουν, τρεξε μερικες λουπες (10 τουλαχιστον) και δες αν εχεις προβλημα
αν εχεις προβλημα ή θα σβησει το pc ή θα καει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κάτι τέτοιο δλδ;
Ποιό μικρό δε γίνετε?
Με ενδιαφέρει να βλέπω σε πρώτη φάση θερμοκρασία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών,δε θέλω τόσο μεγάλο πλάισιο στην επιφάνεια εργασίας και για τα υπόλοιπα ας μπαίνω στο μενού δε με πειράζει. -
πιο μικρό είναι υπερβολή, ποιος θα το διαβάσει μετά;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πιο μικρό είναι υπερβολή, ποιος θα το διαβάσει μετά;Πάλι δεν κατάλαβες,δυό ενδείξεις θέλω να βλέπω και τα υπόλοιπα απ το μενού
-
πλάκα σου κάνω με τη σμίκρυνση.
Εγώ μια μλκία της Motherboard και της κάρτας γραφικών έχω και βλέπω τις θερμοκρασίες. Γενικώς δεν με πολυαπασχολεί το ζήτημα.
-
θα σου βγαλω μια ολο το desktop με αυτο μαζι να ηρεμησεις , να δεις οτι δεν ειναι μεγαλο
w8
-
οριστε
η αναλυση της οθονης μου ειναι 1920 x 1080 βεβαια , αλλα και σε μικροτερη οθονη δεν το λες μεγαλο
πριν ειχα και δευτερο gadget για το cpu usage , εδω ειναι το εβερεστ μοναχο του -
ΙΕ 9 final για Windows 7 32-bit ή Windows 7 64-bit [ download ]
-
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552434
Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ γρήγορο και έχει τεράστια χωρητικότητα για μνήμη Usb. Το μόνο παράπονο μου είναι η τιμή
(-1), κατά την γνώμη μου, μια σωστή τιμή θα ήταν 700€ και ίσως λέω πολύ.υπηρχε οταν οι ψηφοι ηταν μονο 2.
μπραβο στα τσακαλια του e-shop -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552434Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ γρήγορο και έχει τεράστια χωρητικότητα για μνήμη Usb. Το μόνο παράπονο μου είναι η τιμή
(-1), κατά την γνώμη μου, μια σωστή τιμή θα ήταν 700€ και ίσως λέω πολύ.υπηρχε οταν οι ψηφοι ηταν μονο 2.
μπραβο στα τσακαλια του e-shopΛίγο περισσότερο context παρακαλώ;
-
πανε παρε ακομη 4 GB ραμ... ειναι ευκαιρια που οι τιμες ειναι στον πατο...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δηλ?πας να καθαρησεις τη registry απο σαβουρα και σου σβηνει ακομα και πραγματα που χρειαζεται το συστημα.
Αν δεν ξερεις να σκαλιζεις τη registry, μη το κανεις -
Το Everest μπορεί να εμφανίζει τις πληροφορίες θερμοκρασίας και στη γραμμή εργασιών - εκεί που είναι το ρολόι - οπότε αν το βάλεις εκεί δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το χώρο που καταλαμβάνει στο Desktop σου
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πανε παρε ακομη 4 GB ραμ... ειναι ευκαιρια που οι τιμες ειναι στον πατο...
το χω σκεφτει αλλα ουσιαστικα μιλαμε για gaming pc ισως δε χρειαζομαι παραπανω μνημη
(επισης εχω και κατι χωροταξικα λογω socket 1156 και ψυκτρας , μνημες ακριβως ιδιες με αυτες που εχω δε χωρουν να μπουν, τα heatspreaders τους θα βρισκουν δες σε φωτο να καταλαβεις )
η επομενη μου αναβαθμιση οταν με το καλο θα ξαναχω λεφτα για ξοδεμα (γιατι οπου να ναι θα μου ζητησει κατι πραγματακια και το αυτοκινητο και μολις αλλαξα gpu) θα ειναι μαλλον ενας ssd
αλλα θελω τουλαχιστον 120 GB για να μη ζοριζομαι πολυ απο χωρο
με αυτη την αναβαθμιση πιστευω θα 'ανασανει' πραγματικα το συστημα μου απο ram δεν εχω τοσο μεγαλη αναγκη
(επισης τα 4 dimm και το overclocking δεν πολυαγαπιουνται ) -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Το Everest μπορεί να εμφανίζει τις πληροφορίες θερμοκρασίας και στη γραμμή εργασιών - εκεί που είναι το ρολόι - οπότε αν το βάλεις εκεί δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το χώρο που καταλαμβάνει στο Desktop σουεκει κατω κανει τη δουλεια του και με ενα coretemp που ειναι πολυ πιο απλο (και τσαμπα)
το everest θελει ενασχοληση
-
Σωστός
-
Να σε ρωτήσω κάτι; Τι επεξεργαστής είναι αυτός που δουλεύει 65 βαθμούς;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι; Τι επεξεργαστής είναι αυτός που δουλεύει 65 βαθμούς;
54 είναι και δες και το usage ... 100% ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]