-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Στο θέμα που είχα σχετικά με το λαπτοπ hp κ την τροφοδοσία του, τελικά βρέθηκε λύση όπως φαίνεται. Εντός εγγύησης, μετά από 2,5 χρόνια το τροφοδοτικό παρέδωσε πνεύμα. Τελικά αλλάχθηκε από το επίσημο σέρβις στην Θεσσαλονίκη, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος για 2η φορά. Το σέρβις βρίσκεται στην περιοχή των Κωνσταντινουπολίτικων στην Θεσσαλονίκη.ποσα χρονια εχεις εγγυηση ?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
μπουταρε με ενα live cd linux εαν τον βλεπει παει να πει οτι το προβλημα ειναι στα windows και οχι στο δισκοοχι, σε linux δεν εμφανιζεται τιποτα.
-
Πώς μπορώ να βλέπω τα email μου στο web GMAIL ανα κατηγορίες ανάλογα με τον αποστολέα και όχι χρονικά όπως μου τα βάζει τώρα κ είναι ανακατεμένα;
Θα με βόλευε ειδικά στα email που έρχονται από forum να τα βλέπω ανα forum. -
Noμιζω πρεπει να δημιουργησεις μια 'ετικετα'... Αν καταλαβα αυτο που θελεις..
Στο windows live ειναι πιο ευκολο γιατι δινει την επιλογη απο 'social groups', 'friends' κτλπ..
-
δηλ ? τι κάνω ?
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απορια....
Φεραμε απο Ελλαδα ενα ασυρματο ρουτερ... παμε να το συνδεσουμε και να κανουμε σετ απ αλλα δεν 'βλεπει' την γραμμη ... Δλδ, το βαζω στη πριζα και δεν αλλαζει κατι εαν βαλω και την γραμμη ADSL επανω του η οχι.??? Χωρις να πειραξω κατι βαζω την γραμμη στο προηγουμενο ρουτερ και συνδεεται κανονικα... τι μπορει να φτaiει και δεν 'καταλαβαινει' οτι το συνδεω με γραμμη ADSL????Κοίτα τις ετικέτες στην κάτω πλευρά του ρούτερ. Κάπου θα γράφει Annex A ή Annex B. Annex A είναι για απλή γραμμή PSTN και Annex B για ISDN. Αν δεν γράφει ξεκάθαρα τη λέξη annex τότε θα είναι κάπου αλλου στο serial πχ το γραμμα Α η Β.
Επίσης μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το τηλεφωνικό καλώδιο. Στην Ελλάδα και τις πιό πολλές χώρες το default είναι να χρησιμοποιούνται οι δύο μεσαίες επαφές του βύσματος για τη γραμμή 1, αλλά σε μερικές χώρες χρησιμοποιούνται οι δύο ακριανές επαφές.
-
O.K. Θα το ψαξω.... και θα επανελθω..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ ? τι κάνω ?Aνοιγεις το gmail. Πας ρυθμισεις --> φιλτρα -- > δημιουργια νεου. Βαζεις το π.χ forum@4troxoi.gr στο 'Από' και πατας επομενο.
Δημιουργεις μια ετικετα με ονομα Forum και πατας οκ.. Λογικα θα σου εμφανισει στα αριστερα αυτο το label (Forum) και λογικα ολα τα email απο αυτο τον αποστολεα θα πηγαινουν εκει..
Δες και εδω γιατι εγω καπως μπερδεμενα τα εγραψα
http://email.about.com/od/gmailtips/qt/ ... _Gmail.htm -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απορια....
Φεραμε απο Ελλαδα ενα ασυρματο ρουτερ... παμε να το συνδεσουμε και να κανουμε σετ απ αλλα δεν 'βλεπει' την γραμμη ... Δλδ, το βαζω στη πριζα και δεν αλλαζει κατι εαν βαλω και την γραμμη ADSL επανω του η οχι.??? Χωρις να πειραξω κατι βαζω την γραμμη στο προηγουμενο ρουτερ και συνδεεται κανονικα... τι μπορει να φτaiει και δεν 'καταλαβαινει' οτι το συνδεω με γραμμη ADSL????Κοίτα τις ετικέτες στην κάτω πλευρά του ρούτερ. Κάπου θα γράφει Annex A ή Annex B. Annex A είναι για απλή γραμμή PSTN και Annex B για ISDN. Αν δεν γράφει ξεκάθαρα τη λέξη annex τότε θα είναι κάπου αλλου στο serial πχ το γραμμα Α η Β.
Επίσης μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το τηλεφωνικό καλώδιο. Στην Ελλάδα και τις πιό πολλές χώρες το default είναι να χρησιμοποιούνται οι δύο μεσαίες επαφές του βύσματος για τη γραμμή 1, αλλά σε μερικές χώρες χρησιμοποιούνται οι δύο ακριανές επαφές.
ξεχασες το βασικο.......
η αμερικη εχει διαφορετικη ταση στα καλωδια τηλεφωνου.. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
δηλ ? τι κάνω ?
Aνοιγεις το gmail. Πας ρυθμισεις --> φιλτρα -- > δημιουργια νεου. Βαζεις το π.χ forum@4troxoi.gr στο 'Από' και πατας επομενο.
Δημιουργεις μια ετικετα με ονομα Forum και πατας οκ.. Λογικα θα σου εμφανισει στα αριστερα αυτο το label (Forum) και λογικα ολα τα email απο αυτο τον αποστολεα θα πηγαινουν εκει..
http://email.about.com/od/gmailtips/qt/ ... _Gmail.htmΕφτιαξα labels και filters και έτσι κάτι γίνεται. Σε μερσώ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ ? τι κάνω ?
Aνοιγεις το gmail. Πας ρυθμισεις --> φιλτρα -- > δημιουργια νεου. Βαζεις το π.χ forum@4troxoi.gr στο 'Από' και πατας επομενο.
http://email.about.com/od/gmailtips/qt/ ... _Gmail.htmΕφτιαξα labels και filters και έτσι κάτι γίνεται. Σε μερσώ!
Aλλη λυση δεν ξερω και δεν βρηκα..
-
συνδεω το laptop με την tv, μεσω HDMI.
εχω κανονικα εικονα, αλλα οχι ηχο. Βασικα ο ηχος ακουγεται απο το laptop και οχι απο την τηλεοραση.
μολις εκανα φορματ στο laptop και δε θυμαμαι τι ρυθμιση ειχα κανει πιο παλια που ο ηχος μεταφεροταν κανονικα.
καμια ιδεα?
win7 -
Στις επιλογές ήχου πρέπει να επιλέξεις την έξοδο του HDMI και όχι των ηχείων του Laptop σου
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Στις επιλογές ήχου πρέπει να επιλέξεις την έξοδο του HDMI και όχι των ηχείων του Laptop σουτο εχω δοκιμασει, δεν ειναι αυτο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στις επιλογές ήχου πρέπει να επιλέξεις την έξοδο του HDMI και όχι των ηχείων του Laptop σου
το εχω δοκιμασει, δεν ειναι αυτο.
Στις επιλογές ήχου, αν σου βγάζει s/pdif ή digital output, διάλεξε αυτό σαν default.
-
Το Pwn2Own είναι μια ετήσια διοργάνωση κατά την οποία προγραμματιστές επιχειρούν να παραβιάσουν δημοφιλείς browsers, αποκαλύπτοντας τα κενά ασφαλείας τους. Οι πρώτοι συμμετέχοντες που έμειναν εκτός φέτος ήταν ο Internet Explorer 8 σε Windows 7 64bit και ο Safari σε Mac OSX. Chrome και Firefox 3.6 αποτελούν πλέον τους μοναδικούς εναπομείναντες, αφού ο Opera δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό.
Ο άνθρωπος που κατάφερε να παραβιάσει τον Internet Explorer 8 ήταν ο ανεξάρτητος ερευνητής Stephen Fewer, που εκμεταλλεύτηκε τρία κενά ασφαλείας για να παρακάμψει τους μηχανισμούς προστασίας ASLR και DEP, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κατάφερε να προσπεράσει και το Protected Mode του browser.
Ο Safari, από την άλλη, που έτρεχε σε ένα MacBook Air, παραβιάστηκε μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα από τη Γαλλική εταιρεία ασφαλείας, Vupen. Και οι δύο επιτυχόντες αποκόμισαν από** 15.000 δολάρια.**
Ο διαγωνισμός, που διαρκεί συνολικά 3 μέρες, συνεχίζεται αύριο, οπότε και αναμένεται η «επίθεση» στον Firefox 3.6. Αύριο επίσης αναμένεται και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ mobile browsers και συγκεκριμένα των προεπιλεγμένων εφαρμογών πλοήγησης των Windows Phone 7, iOS και RIM OS.
Δεν είναι τυχαίο ότι Google, Mozilla και Apple κυκλοφόρησαν αναβαθμίσεις για τους browsers τους αμέσως πριν την έναρξη του Pwn2Own.
τα πιο ευκολα λεφτα που υπηρξαν ποτε!
-
καλά για να βρεθεί αυτό το exploit δούλεψαν πολύ περισσότερο από τα 5 δευτ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ ? τι κάνω ?
Δες και αυτό - νομίζω πως στην περίπτωσή σου ταιριάζει...
GMail --> Mail Settings --> Labs --> SmartLabels κάνε enable.
**SmartLabels
**by Stanley, Arturo, Deepak, NileshAutomatically categorizes incoming Bulk, Notification or Forum messages. Filters are created to label mail with these categories and Bulk is filtered out of the Inbox by default. Use Settings -> Filters to modify these defaults or create new filters. Report mis-categorized email from the 'Reply' dropdown menu.
Ρίξε γενικώς μια ματιά στα Labs
-
edit: κάνει αυτό που κάνω κ εγώ πάνω βέβαια ...
-
Έχω ένα IMB ThinkPad R50e μοντέλο 1834-2PG (Celeron M 1.3, 512kb cache) ο οποίος πρέπει να είναι αυτός.
Θεωρητικά, και κοιτώντας τη λίστα με τα part numbers, η μητρική του μπορεί να 'σηκώσει' μέχρι Pentium M 755 (2.0 Ghz, 2MB cache) ο οποίος σίγουρα θα τον απογειώσει. Ουσιαστικά, για τη δουλειά που το θέλω μέχρι να καεί .
2 ερωτήσεις τώρα αν κάποιος ξέρει σίγουρα γιατί ο γούγλης ήταν αρκετά ασαφής:- Σίγουρο είναι ή θα πετάξω 60 Ευρώ;
- Επειδή υπάρχει προηγούμενο με το BIOS των thinkpad να δέχονται μόνο αγορασμένο από τη 'μαμά' H/W, να ψάξω μήπως για cpu από τη 'μαμά' ή δεν θα έχω πρόβλημα από έναν τυχαίο απ'το ebay;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]