-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Στο γκατζετ κολλάει.Σωστα....
Ετσι και αλλιως αν μετα την εγκατασταση του,δω οτι δεν δουλευει,θα το μεταφερω στο τοπικ της alfa romeo -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;Ναι.
νομίζω σε delphi πρέπει να χα φτιάξει και το crack της xtreme που σου δινε τσάμπα internet με τη σπαστική διαφήμιση
Που το θυμήθηκες αυτό τώρα!
-
το λαπτοπ μου εκλεισε τα 3.5 χρονια του και χτυπαει κοκκινα κλεινοντας το λειτουργικο.
παλιοτερα, σε παρομοιες περιπτωσεις, το ανοιγα και το ξεσκονιζα και τραβουσε κι αλλο.
Αν εκθετω την ... εξετμιση του σε ανοιχτο δαπεδο, κατι γινεται ..κανα cooling pad σκεφτομαι
αλλος για την βαρκα μου (σχετικες εμπειριες) ;
-
ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;Γιατί ρωτάς? Συνέβη τίποτα με καμιά παραγγελία σου?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μολις εφαγα και ban απο το facebook
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ εγω τον Αυγουστο που μας περασε!
Και καλου κακου ανοιξα αλλα 4 να υπαρχουν!Ο λόγος;
Δεν μου απαντησαν ποτε!!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πηρα απο το λιντλ το παρακατω.
Αυριο λεω να κανω το instalation και η νεκροψια θα δειξει....
Αυτο στην εικονα τι ειναι;;;
-
Μετράει χιλιοστά βροχόπτωσης.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μετράει χιλιοστά βροχόπτωσης.Καλη φαση!
Ξερουμε ποσο πηγε το ολο πακετο;;;ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
υπαρχουν φανακια για τα laptop???
ψαχνω για το δικο μου και δεν ειχει ουτε η Fujitsu ουτε η Miesens -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλη φαση!
Ξερουμε ποσο πηγε το ολο πακετο;;;ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
ψαχνω για το δικο μου και δεν ειχει ουτε η Fujitsu ουτε η MiesensSiemens ήθελες να πεις....ε????
-
Καλη φαση!
Ξερουμε ποσο πηγε το ολο πακετο;;;αν θυμαμαι καλα 40κατι ευρα
-
Καλη φαση!
ψαχνω για το δικο μου και δεν ειχει ουτε η Fujitsu ουτε η Miesensδεν χρειαζεται να βγαλει καμια εταιρεια του χωρου πες σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα με το παλιο και περνεις ενα μεγαλυτερο αλλα στο ιδιο παχος κανεις 2 τρυπουλες ισα ισα και εχεις ενα βαρβατο
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;
Γιατί ρωτάς? Συνέβη τίποτα με καμιά παραγγελία σου?
Οχι, ενας φιλος ψωνισε κατι απο pc1 πολυ φτηνοτερο απο το e-shop, κι επειδη τυχαια ειχα πεσει σε μια κουβεντα σε ενα φορουμ που πιθανολογουσε τη σχεση τους, αυτη η διαφορα στην τιμη μου εκανε εντυπωση.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Στο γκατζετ κολλάει.
Σωστα....
Ετσι και αλλιως αν μετα την εγκατασταση του,δω οτι δεν δουλευει,θα το μεταφερω στο τοπικ της alfa romeo -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατακαθαρισμα : done.
βρισκω ευκολα fan για λαπτοπ 4ετιας ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
καθαρισμα : done.
βρισκω ευκολα fan για λαπτοπ 4ετιας ;το ολο θεμα εχει να κανει να ειναι λιγο μεγαλυτερο αλλα στο ιδιο παχος εγω το εκανα σε ενα laptop προιστορικο compaq presario και δουλευει μια χαρα το θεμα ειναι η τρυπουλα να γινει σωστε να μην διαπερασει το πλαστικο αρκει να πιασει
-
Γιατι να κανει τετοιες μοντες ο ανθρωπος χωρις λογο? Καθαρισματακι και παστουλα ειναι παραπανω απο αρκετα
Εγω παντως μονο το φυσαω, δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στον κοπο να το ανοιξω, ας καει το μπουρδελο να μαθω να αγοραζω λαπτοπ
Δε του δινω παντως πανω απο διετια ζωης ακομα (ειναι ηδη 2+) αν σε ματροσκες βαραει 80αρια..
Οσο σκεφτομαι οτι το desktop μου ψωλαρει ολη μερα στους 30κατι βαθμους (πλεον και η gpu μαζι ) μου ρχεται να βαλω τα κλαματα με το λαπτοπ που για να πεσει στους 50 θα πρεπει να κανω ευχελαιοΚαι μετα μου λενε οτι τα φορητα ειναι το μελλον.. κουταρα και παλι κουταρα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Tι συγκρίνεις τώρα ρε?
Αλλη η διάταξη του laptop άλλη του desktop. Το ίδιο στριμόκωλα είναι?
Το καθένα με τα + και τα - του. Και οι σταθεροί δεν έχουν μόνο +.
-
μολις εφαγα και ban απο το facebook
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ εγω τον Αυγουστο που μας περασε!
Και καλου κακου ανοιξα αλλα 4 να υπαρχουν!Ο λόγος;
Δεν μου απαντησαν ποτε!!!
nudity!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατι να κανει τετοιες μοντες ο ανθρωπος χωρις λογο? Καθαρισματακι και παστουλα ειναι παραπανω απο αρκεταΕγω παντως μονο το φυσαω, δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στον κοπο να το ανοιξω, ας καει το μπουρδελο να μαθω να αγοραζω λαπτοπ
Δε του δινω παντως πανω απο διετια ζωης ακομα (ειναι ηδη 2+) αν σε ματροσκες βαραει 80αρια..
Οσο σκεφτομαι οτι το desktop μου ψωλαρει ολη μερα στους 30κατι βαθμους (πλεον και η gpu μαζι ) μου ρχεται να βαλω τα κλαματα με το λαπτοπ που για να πεσει στους 50 θα πρεπει να κανω ευχελαιοΚαι μετα μου λενε οτι τα φορητα ειναι το μελλον.. κουταρα και παλι κουταρα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
το λες και μονος σου..αλλωστε σιγα δεν του ειπαμε να μονταρει το laptop επανω σε ανεμιστηρα θα εχει απλα απειρως καλυτερη ροη αερα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]