-
Με'γεια Γιώργο! Καλόπαιχτη η νέα κάρτα !
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Με'γεια Γιώργο! Καλόπαιχτη η νέα κάρτα !ευχαριστω
-
-sp1 is out
- κιουση, ποια υλοποιηση πηρες;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
-sp1 is out- κιουση, ποια υλοποιηση πηρες;
Sapphire 1 gb ,δεν εχει ξεκλειδωματα και κολπα παραξενα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, ένα site με εξαιρετικά laptop/netbook/tablet reviews
http://www.notebookcheck.net/ -
Παιδιά καλημέρα. Τη βοήθειά σας αν είναι εύκολο!
Έχω ένα λαπτοπ compaq CQ71 - 110EV. Το χω ενάμιση χρόνο. Πριν λίγο καιρό παρουσίασε ένα στιγμιαίο πρόβλημα: είχα συνδεδεμένα ακουστικά και μόλιςτα αποσυνέδεσα, ο ήχος δεν πέρασε στα ηχεία και το εργαλείο...μουγκάθηκε! Με επανεκκίνηση έφτιαξε.
Χθες που παρουσίασε κάτι παρόμοιο: έβλεπα το νέο επεισόδιο του TG στον VLC player και πάτησα παύση για αρκετή ώρα. Από εκείνη τη στιγμή παίζει μεν ήχο στον player , αλλά δεν παίζει ήχο στον mozilla και στον ΙΕ !!!
Έχετε καμιά ιδέα;;
Ευχαριστώ.
-
ούτε με restart δεν παίζει;
μήπως έχει κάποιο feature το πρόγραμμα της κάρτας ήχου που όταν του βάζεις ακουστικά να κάνει mute τα ηχεία αλλά να έχει κολλήσει εκεί; αν βάλεις τα ακουστικά και τα ξαναβάλεις; -
Έκανα shut down και νέα εκκίνηση και αυτή τη φορά έπιασε. Μάλιστα τις προηγούμενες φορές δεν ακουγόταν καν ο χαρακτηριστικός ήχος των Windows (vista ). Τώρα παίζει ΟΚ.
Δημήτρη δεν έχει καμία τέτοια ρύθμιση η κάρτα. Μάλιστα αρκετές φορές στο παρελθόν είχα βγάλει τα ακουστικά και έπαιζε κανονικά...Το θέμα είναι οτι τώρα δε χρησιμοποιήσα καν ακουσικά...Βέβαια τώρα έφτιαξε, αλλά συτό δεν είναι λύση...
-
Γιατί στις φωτό του google δεν μου βγάζει πολλά αποτελέσματα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γιατί στις φωτό του google δεν μου βγάζει πολλά αποτελέσματα?απενεργοποιησε την ασφαλη αναζητηση
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Έκανα shut down και νέα εκκίνηση και αυτή τη φορά έπιασε. Μάλιστα τις προηγούμενες φορές δεν ακουγόταν καν ο χαρακτηριστικός ήχος των Windows (vista ). Τώρα παίζει ΟΚ.Δημήτρη δεν έχει καμία τέτοια ρύθμιση η κάρτα. Μάλιστα αρκετές φορές στο παρελθόν είχα βγάλει τα ακουστικά και έπαιζε κανονικά...Το θέμα είναι οτι τώρα δε χρησιμοποιήσα καν ακουσικά...Βέβαια τώρα έφτιαξε, αλλά συτό δεν είναι λύση...
σβησε τα svista και βαλε 7
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
-sp1 is outΜε το KB971033 τι γίνεται; Περιλαμβάνεται στο SP1; Αν ναι, κάποιοι θα αποκτήσουν πρόβλημα.
-
no problem μεχρι στιγμης!!!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
-sp1 is out
Με το KB971033 τι γίνεται; Περιλαμβάνεται στο SP1; Αν ναι, κάποιοι θα αποκτήσουν πρόβλημα.
αν το χεις κανει hide απο πριν υποθετω οτι (γιατι δεν ξερω απο αυτα τα κολπα) δεν σκαει μυτη, δεν ειναι κομματι του sp
αλλα και να το φας (απο οσο ξερω) βγαινει αλλα και να το αφησεις θα χεις απλα μαυρο desktop , προβλημα με την εννοια του σοβαρου προβληματος (να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη σου) δεν παιζει
η ms απλα σε 'ενοχλει' αλλα δε σε αποτρεπει απο το να χρησιμοποιησεις κανονικα το λειτουργικο της
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Με το KB971033 τι γίνεται; Περιλαμβάνεται στο SP1; Αν ναι, κάποιοι θα αποκτήσουν πρόβλημα.
κανε αποκρυψη μαλλον ειναι η γνωστη ενημερωση......
ακομα κι αν εχεις κανει παλιοτερα αποκρυψη θα εμφανιστει ξανα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αν ειχες εκδοση που ειναι activated απο την αρχη και το κανεις hide απο την αρχη δεν εμφανιζεται ποτε
εμφανιζεται ξανα μονο αν το χεις φαει και το χεις βγαλει
διαφορετικα δε σε ενοχλει ποτε
(απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν ειχες εκδοση που ειναι activated απο την αρχη και το κανεις hide απο την αρχη δεν εμφανιζεται ποτε
εμφανιζεται ξανα μονο αν το χεις φαει και το χεις βγαλει
δεν εχω αυτη την εκδοση, το εχω κανει activate μετα την εγκατασταση
χαιρομαι που ολοι εχουμε γνησια παραθυρα -
εγω δε ξερω απο αυτα, στα ξενα φορα τα διαβαζω
-
Ποιος καλός νοτιοπροαστιοτης θα μας βάλει και εδώ καλέ τα 7 που δεν έχουμε να φάμε και δεν σκαμπάζουμε πολλά απο τα κουτια αυτά?
Ντόσε κάτι, πεινάει. Καθαρίσω φανάρια, τζάμι όλα αόρατα.
Τα 32bit Ε!
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Γιατί στις φωτό του google δεν μου βγάζει πολλά αποτελέσματα?
απενεργοποιησε την ασφαλη αναζητηση
Ήθελε να καθάρισμα η cache. ok ΄τωρα!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]