-
καλά έκανα τις προάλλες εγκατάσταση το αντομπ cs5 και γονάτισε όλος ο υπολογιστής, με 0 ελεύθερη ram θα πα να βάλω κανά 16ρι gb να βάλω κ έναν 8πύρηνο να ηρεμήσω
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ποιος καλός νοτιοπροαστιοτης θα μας βάλει και εδώ καλέ τα 7 που δεν έχουμε να φάμε και δεν σκαμπάζουμε πολλά απο τα κουτια αυτά?Ντόσε κάτι, πεινάει. Καθαρίσω φανάρια, τζάμι όλα αόρατα.
Τα 32bit Ε!
πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2gb ram για να δουλεψουν σωστα να ξερεις....
-
Απερρίφθησαν οι ενστάσεις των εταιρειών Accenture και Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. - ΕΠΙΤΣ Πολυτεχνείου Κρήτης-ΕΠΙΣΕΥ σχετικά με την τεχνική αξιολόγηση των προσφορών τους όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 14-01-2011 με την υπ΄αριθμό Διαδικτυακή Ανάρτηση (ΑΔΑ) 4Α921-Χ και με αριθμό πρωτοκόλλου 57875/8936. Οι προσφορές είχαν υποβληθεί στα πλαίσια του διαγωνισμού 'Παροχή τεχνικοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του έργου: Εθνική Υποδομή παθητικού Δικτύου Οπτικών Ινών Ανοικτής Πρόσβασης μέχρι το σπίτι με συμμετοχή του δημοσίου καθώς και το ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης της Εθνικής Υποδομής Δικτύου Οπτικών Ινών Ανοικτής Πρόσβασης'.
Οι δύο εταιρείες είχαν καταθέσει ενστάσεις κατά της παραπάνω τεχνικής αξιολόγησης, στις 26-01-2011 και στις 27-01-2011.
Η Επιτροπή εξέτασης και κρίσης των ενστάσεων και των προσφυγών του Υπουργείου με συνεδρίαση της στις 1-2-2011 απέρριψε τις ενστάσεις των δύο εταιρειών λόγω του ότι από τα αναφερόμενα στις εν λόγω προσφυγές δεν τεκμηριώνεται η άποψη των εταιρειών αυτών, ότι η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού δεν έλαβε υπόψη της και κατά συνέπεια δεν αξιολόγησε ορθά τις τεχνικές προσφορές τους.
Με σημερινή του απόφαση (Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης 4ΑΛ51-ΝΒ και αριθμός πρωτοκόλλου 5119/841) ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενέκρινε την απόφασης της επιτροπής, απέρριψε τις ενστάσεις των δύο εταιρειών και ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την ανακήρυξη του αναδόχου της μελέτης.
μονο στην ελλαδα μετα απο αξιολογηση η τελευταια εταιρεια περνει διαγωνισμο!
-
μολις εφαγα και ban απο το facebook
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μολις εφαγα και ban απο το facebookΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
διλαδι?
-
έχοντας πρόβλημα με ένα acer τον πήγα στο επίσημο σέρβις του προκαταβάλλοντας 36 ευρώ και μετά από δυο ημέρες με ενημέρωσαν ότι θέλει αλλαγή μητρικής και μπαταρία, αλλά για να συνεχίσουν την επισκευή πρέπει να πάω σε τράπεζα και να προκαταβάλλω πλέον το πόσο των 310 ευρώ που αντιστοιχεί στην επισκευή και εργασία του.
αυτό δεν μου έχει τύχει άλλη φορά να δίνω μπροστά όλο το ποσό της επισκευής ενός αντικείμενου, θέλουν φαίνεται να έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους ενώ με αυτή την συμπεριφορά τους είναι σαν να σου λένε ότι σε θεωρούμε απατεώνα και θα μας φας τα λεφτά για αυτό ρίχτα κορόιδο μπροστά τα λεφτά και άλλη φορά φρόντισε να μην ξανά πάρεις δικό μας μηχάνημα.
θα με ξανά δείτε σαν πελάτη κύριοι της acer. -
Αξίζει να τα δώσεις; Τί λάπτοπ είναι;
Τα 36€ γιατί τα έδωσες; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αξίζει να τα δώσεις; Τί λάπτοπ είναι;
Τα 36€ γιατί τα έδωσες;για να πάρω τον ίδιο θέλω 700 που δεν τα έχω.(θα μου πεις έχεις τα 310)
τα 36 είναι για την περίπτωση που τους πεις πως δεν θα τον φτιάξω γιατί δεν με συμφέρει,δεν θα πληρωθεί ο τεχνικός που έκανε την διάγνωση
αμ πως τους εχεις για -
Παιδιά, ψάχνω για σερβερ και βρήκα την Tophost.gr, την ξέρει κανεις σαν εταιρία;
Οι τιμές της είναι πολύ καλές... αξίζει να παω εκεί; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παιδιά, ψάχνω για σερβερ και βρήκα την Tophost.gr, την ξέρει κανεις σαν εταιρία;
Οι τιμές της είναι πολύ καλές... αξίζει να παω εκεί;περίμενε να κάνω την δική μου να είσαι στο τσάμπα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
έχοντας πρόβλημα με ένα acer τον πήγα στο επίσημο σέρβις του προκαταβάλλοντας 36 ευρώ και μετά από δυο ημέρες με ενημέρωσαν ότι θέλει αλλαγή μητρικής και μπαταρία, αλλά για να συνεχίσουν την επισκευή πρέπει να πάω σε τράπεζα και να προκαταβάλλω πλέον το πόσο των 310 ευρώ που αντιστοιχεί στην επισκευή και εργασία του.
αυτό δεν μου έχει τύχει άλλη φορά να δίνω μπροστά όλο το ποσό της επισκευής ενός αντικείμενου, θέλουν φαίνεται να έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους ενώ με αυτή την συμπεριφορά τους είναι σαν να σου λένε ότι σε θεωρούμε απατεώνα και θα μας φας τα λεφτά για αυτό ρίχτα κορόιδο μπροστά τα λεφτά και άλλη φορά φρόντισε να μην ξανά πάρεις δικό μας μηχάνημα.
θα με ξανά δείτε σαν πελάτη κύριοι της acer.Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για παλιό και πιθανώς κατηργημένο μοντέλο πλέον.
Τα 36ευρώ είναι τα έξοδα ελέγχου που θα τα έδινες σε κάθε περίπτωση αφού είσαι εκτός εγγύησης.Τώρα, καλώς έκαναν και σε ενημέρωσαν αρχικά για το κόστος.
Από ότι κατάλαβα τώρα, αυτοί πρέπει να αγοράσουν τα ανταλλακτικά και για αυτό το λόγο θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη και να τους μείνουν αμανάτι.Ποιό είναι όμως αυτό το «επίσημο» σέρβις επειδή από όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπεία αλλά μόνο εξουσιοδοτημένα κέντρα.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Ποιος καλός νοτιοπροαστιοτης θα μας βάλει και εδώ καλέ τα 7 που δεν έχουμε να φάμε και δεν σκαμπάζουμε πολλά απο τα κουτια αυτά?
Ντόσε κάτι, πεινάει. Καθαρίσω φανάρια, τζάμι όλα αόρατα.
Τα 32bit Ε!
πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2gb ram για να δουλεψουν σωστα να ξερεις....
Μπορεί το μηχανάκι να είναι πλέον αργό αλλά είχα φροντίσει για μια 2άρα επιπλέον μπας και ξελαμπικάρουν τα vista. Eίδα μια μικρή διαφορά αλλά τα vista είναι vista...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
θα με ξανά δείτε σαν πελάτη κύριοι της acer.Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για παλιό και πιθανώς κατηργημένο μοντέλο πλέον.
Τα 36ευρώ είναι τα έξοδα ελέγχου που θα τα έδινες σε κάθε περίπτωση αφού είσαι εκτός εγγύησης.Τώρα, καλώς έκαναν και σε ενημέρωσαν αρχικά για το κόστος.
Από ότι κατάλαβα τώρα, αυτοί πρέπει να αγοράσουν τα ανταλλακτικά και για αυτό το λόγο θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη και να τους μείνουν αμανάτι.Ποιό είναι όμως αυτό το «επίσημο» σέρβις επειδή από όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπεία αλλά μόνο εξουσιοδοτημένα κέντρα.
δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το αναφέρω εδώ μέσα στο forum
αλλά είναι δίπλα από την Παντιο -
δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το αναφέρω εδώ μέσα στο forum
Μπαταρία μπορείς να βρείς και από το ebay πολύ φθηνότερα από ότι θα αγόραζες από εδώ.
Για το μπόρντ τώρα, υπάρχουν τεχνικοί που βρίσκουν ανταλλακτικά μέσω e-bay σε τιμές υπο-υπο-πολλαπλάσιες από όσα σου ζήτησαν.
Δώσε τα στοιχεία του φορητού και το πρόβλημα που παρουσίασε και αν υπάρχει λύση θα σου στείλω πμ... -
αργά πλέων, την παρασκευή θα τον πάρω
ευχαριστώ όμως. -
Win 7 SP1
-
Στην TOSHIBA πριν μερικές μέρες που πήγα τον λαπτοπ για επισκευή τον άφησα κανονικά για έλεγχο (δεν άναβε η οθόνη) χωρίς να πληρώσω τίποτα. Με πήραν τηλ και μου λένε οτι έχει καεί ο ενισχυτής οθόνης. 'αν τον αλλάξετε 110 ευρώ αν δεν προχωρήσουμε σε επισκευή 47€ για τον έλεγχο'. Φυσικά τους είπα να προχωρήσουν αλλά δεν ζήτησαν λεφτά από πριν. Τελικά όταν τον παρέλαβα μου ζήτησαν και 10€ λιγότερα. Ήταν και γρήγοροι. Καλές εντυπώσεις από Ideal.
-
στους κυρίους που πήγα εγώ τα ζητάνε μπροστά, για αυτό θα με ξαναδεί η acer.
-
στους κυρίους που πήγα εγώ τα ζητάνε μπροστά, για αυτό θα με ξαναδεί η acer.cpi καπως ;
Ειχα παρε δωσε με αυτους πριν 2 χρονια για να εξυπηρετησω φιλο,ηταν μεσα στην εγγυηση οποτε χρεωσαν μονο το κουριερ στην επιστροφη.
Τα λεφτα τα ζητανε προκαταβολικα για να το φτιαξουν και δεν πας να το παρεις.Δυστυχως πολλοι τεχνητες κλπ το κανουν πλεον αφου επισκευαζουν τα μηχανηματα αλλα ο πελατης δεν τα παραλαμβανει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οι τιμές της είναι πολύ καλές... αξίζει να παω εκεί;Σαν εταιρία ξέρω την Banet - ρώτα και εκεί
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]