-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τέλος πάντων, με τα πολλά καταλήγω εδώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... EA-B1A.htm (είναι πάνω από το όριο τιμής που έθεσα, το ξέρω, αλλά δεν βλέπω τίποτα της προκοπής πιο χαμηλά)
Υπόψιν, μην αρχίσετε προτάσεις του τύπου 'ανέβα άλλα 50€ και πάρε αυτό', εκτός αν έχετε σκοπό να τα τσοντάρετε εσείς
Το εργαλείο λέει τίποτα ή τζάμπα το ζαχαρώνω;
Το μόνο αμφίβολο σημείο το 'Μέγεθος Μνήμης 2 GB' θα έλεγα ...
-
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic, αλλά μάλλον χρειάζομαι γνώμη/συμβουλή από ηλεκτρονικούς-προγραμματιστές.
Στη δουλειά έχουμε ένα ψηφιακό θερμόμετρο για εργαστηριακή χρήση. Με ακρίβεια 3 δεκαδικών, εξωτερικό αισθητήρα (probe) θερμοκρασίας με καλώδιο και έξοδο για pc (RS232, που όμως με καλώδιο-μετατροπέα φεύγει και σε usb).Αυτό που θέλω είναι το εξής: χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να κάνει data-logging τις θερμοκρασίες συναρτήσει του χρόνου, με οριζόμενο από τον χρήστη μεταβλητό χρονικό διαστήμα (π.χ. ανά 15 sec ή 30 sec) και να μπορουν τα δεδομένα να εξαχθούν σε excel.
Από άποψη προγραματισμού είναι εύκολο ή δεν αξίζει να αγγαρέψω έναν φίλο για να παιδευτεί λιγάκι;;;Υ.Γ.: Το original σύστημα καταγραφής δεδομένων για το όργανο υπάρχει (και το έχω βρει σε demo) αλλά αν γίνεται να να την βγάλουμε φθηνότερα είναι προτιμότερο...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν κάνεις export τα user settings των windows, πιθανότατα να κρατάει και αυτή την πληροφορία.Πως τα κάνεις export όμως;
@ carfanatic: Για κάποιο λόγο αυτό το προγραμματάκι δε μου εμφανίζει όλα τα pass -
καλησπέρα στους ειδήμονες του topik.
έχω αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω, γίνετε κάτι.
vivid workshopdata 10.2 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
vivid workshopdata 10.2Σε τι μορφη ειναι;Μηπως εχει καταληξη iso;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εγκατάσταση κάνω, το κρακ του δεν δουλεύει.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εγκατάσταση κάνω, το κρακ του δεν δουλεύει.
Tετοιες πληροφοριες δεν επιτρεπονται
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τέλος πάντων, με τα πολλά καταλήγω εδώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... EA-B1A.htm (είναι πάνω από το όριο τιμής που έθεσα, το ξέρω, αλλά δεν βλέπω τίποτα της προκοπής πιο χαμηλά)
Υπόψιν, μην αρχίσετε προτάσεις του τύπου 'ανέβα άλλα 50€ και πάρε αυτό', εκτός αν έχετε σκοπό να τα τσοντάρετε εσείς
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900632
Με λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών αλλά...
καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο πληκτρολόγιο, 1000άρη δίκτυο, win 7 Pro και όχι home, 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 και γλυτώνεις και 30 ευρά...Όποιο και να πάρεις πάντως, οverkill θα είναι για την σύζυγο...
-
Εγώ θα σου έλεγα να υπολογίσεις στην τιμή του φορητού το κόστος της επέκτασης εγγύησης καθώς και την τιμή πολύμπριζου ασφαλείας.
Για την HP που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω περίπου στο 80αρι:
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ HP COMMERCIAL NOTEBOOKS ΑΠΟ 2 ΣΕ 3 ΕΤΗ
APC P1-GR ESSENTIAL SURGE ARREST
Έχω δει λάπτοπ στη διετία να μένει από κάρτα γραφικών που (συνήθως) συνεπάγεται αντικατάσταση μητρικής και λάπτοπ με καμμένη μητρική από υπερτάση. Και στις 2 περιπτώσεις το κόστος αντικατάστασης ήταν πολύ υψηλό. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Βασικά έλεγα για τους κωδικούς που είναι περασμένοι στο laptop (πάνω από 50 access points ).Αν έχεις win 7
Backup & Restore Wireless Settings in Windows 7
Easily Backup & Import Your Wireless Network Settings in Windows 7
Για όλα τα ΛΣ
Backup Key Recovery
WirelessKeyView 1.11
Wireless Key View – retrieve your lost WiFi WEP key on demand -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900632
Με λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών αλλά...
καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο πληκτρολόγιο, 1000άρη δίκτυο, win 7 Pro και όχι home, 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 και γλυτώνεις και 30 ευρά...Πολύ καλή πρόταση, ευχαριστώ!
Όποιο και να πάρεις πάντως, οverkill θα είναι για την σύζυγο...
Γνωρίζεστε;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα να υπολογίσεις στην τιμή του φορητού το κόστος της επέκτασης εγγύησης καθώς και την τιμή πολύμπριζου ασφαλείας.
APC P1-GR ESSENTIAL SURGE ARRESTΑυτό μπορεί να γίνει και μετά την αγορά, σωστά; Στα mac π.χ. έχεις 12 μήνες να αγοράσεις την extra εγγύηση...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
APC P1-GR ESSENTIAL SURGE ARRESTΑυτό μπορεί να γίνει και μετά την αγορά, σωστά; Στα mac π.χ. έχεις 12 μήνες να αγοράσεις την extra εγγύηση...
Αντιγράφω από τη σελίδα που παρέθεσα:
'Η επέκταση εγγύησης μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός 6 μηνών από την αγορά του φορητού υπολογιστή επεκτείνοντας έτσι την εργοστασιακή εγγύηση του προϊόντος απο 2 σε 3 χρόνια' -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic, αλλά μάλλον χρειάζομαι γνώμη/συμβουλή από ηλεκτρονικούς-προγραμματιστές.
Στη δουλειά έχουμε ένα ψηφιακό θερμόμετρο για εργαστηριακή χρήση. Με ακρίβεια 3 δεκαδικών, εξωτερικό αισθητήρα (probe) θερμοκρασίας με καλώδιο και έξοδο για pc (RS232, που όμως με καλώδιο-μετατροπέα φεύγει και σε usb).Αυτό που θέλω είναι το εξής: χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να κάνει data-logging τις θερμοκρασίες συναρτήσει του χρόνου, με οριζόμενο από τον χρήστη μεταβλητό χρονικό διαστήμα (π.χ. ανά 15 sec ή 30 sec) και να μπορουν τα δεδομένα να εξαχθούν σε excel.
Από άποψη προγραματισμού είναι εύκολο ή δεν αξίζει να αγγαρέψω έναν φίλο για να παιδευτεί λιγάκι;;;Υ.Γ.: Το original σύστημα καταγραφής δεδομένων για το όργανο υπάρχει (και το έχω βρει σε demo) αλλά αν γίνεται να να την βγάλουμε φθηνότερα είναι προτιμότερο...
Προγραμματιστικά είναι εφικτό. Λογικά ο κατασκευαστής δίνει στο manual τις εντολές που υποστηρίζει το θερμόμετρο, οπότε μπορείς μέσω RS232 να επικοινωνήσεις με κάποια γλώσσα προγραμματισμού (π.χ C#).
Τώρα για το USB, θα πρέπει να εγκατασταθεί driver που μάλλον θα δείχνει τη θύρα σαν σειριακή. Περισσότερα δεν ξέρω, γιατί σιχαίνομαι το USB programming.
-
ε όχι και C#
c/c++ ίσως και Mikropascal αν πρόκειται περί PIC -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε όχι και C#
c/c++ ίσως και Mikropascal αν πρόκειται περί PICΓιατί όχι; Και unsafe κώδικα μπορείς να γράψεις.
C/C++
Pascal
-
απο που θα 'αγορασω' spell check Ελληνικο, για Office 2008 for MAC?
δεχομαι και p.m.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο που θα 'αγορασω' spell check Ελληνικο, για Office 2008 for MAC?δεχομαι και p.m.
Ξεκίνα από εδώ.
-
Ας μεταφέρω και εδώ το ερώτημά μου:
μπορώ κάπου να βρω driver για μια κάρτα CF (όπως έγραψα και εδώ) που θα ήθελα πολύ να τη κάνω να δουλέψει?
Μέχρι στιγμής, αναζήτηση σε sites τύπου driverzone δεν απέδωσε.... -
Καλησπερα παιδια.
Θελω να κανω ενα partition στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου.Εχω κατεβασει το EASEUS αλλα δε μπορω με τιποτα να καταλαβω πως να κανω partition!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]