-
Από εδω
viewtopic.php?f=13&t=31740
-
Από εδω
-
Από εδω
-
Αν ενα φλασακι σπασει (π.χ. ηταν στην τσεπη και ανοιξε απο την πιεση) γινεται αντικατασταση
απο το καταστημα (εντος εγγυησης) ;Εξεταζουν λογους και αιτιες σαν τα κινητα ας πουμε;
-
Χλωμό να στο αλλάξουν.
-
Εχω καποιες συσκευες (wii, δορυφορικη κλπ) συνδεδεμενες με καλωδιο lan που παιρνουν Internet απο το modem.
Με ποια επιλογη μπορω οποτε θελω να κοβω το internet απο αυτες τις συσκευες?
Δε βρηκα τιποτα που να δουλευει.Aν εχει σημασια εχω το net faster απο τη Hol.
-
λογικά το web interface του router σου σου δίνει αυτη την δυνατότητα (έστω με την MAC)
ψαξ 'το από εκεί
εναλλακτικά μπορείς να βγάζεις το καλώδιο
-
Ειναι λιγο δυσπροσιτα γιαυτο και θα ηθελα να εχω την ευκολια να το κανω απο το μενου.
Τι ψαχνω στο περιπου?
Βρηκα τις συσκευες lan και πατησα release στο ip τους αλλα δεν ειχε αποτελεσμα.
Απο τις mac τι μπορω να κανω? -
αμα έχει mac filtering το ρουτερ μπορείς να τις κοβεις απο εκεί
δεν το ξέρω το router οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ παραπανω
-
Ευχαριστω!
-
Ανάλογα με το ρούτερ μπορείς να φτιάξεις ένα χρονοδιάγραμμα, ποιες ώρες να έχουν internet. Για μόνιμη πρόσβαση (ή μη) στο internet, χρησιμοποιείς τα φίλτρα mac address. Για να απενεργοποιείς τις συσκευές όποτε θέλεις, πιο εύκολο είναι να βγάλεις το καλώδιο.
-
μια ακόμα πρόταση αλλά δεν είμαι 100% σιγουρος οτι θα πιάσει (και αν γίνεται με το ρουτερ που έχεις)
αν οι συσκευές παίρνουν -ή μπορούν να ρυθμιστούν να παίρνουν- στατική IP μπορείς να κοβεις το ίντερνετ απο τις IP
μαλλον γινεται και με DHCP αλλά θα πρέπει να ξέρεις την IP του κάθε μηχανήματος
-
Ευχαριστω, το πετυχα μεσω mac filtering οπου μου εβγαλε τις ip ολων των συνδεδεμενων συσκευων!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χλωμό να στο αλλάξουν.Μαλιστα . Να 'ταν κι αλλο !
Βασικα αλλουνου ειναι και ρωταω, το ΙΔΙΟ που ειχα εγω μου το κλεψανε
Προσοχη , τα kingston τραβανε ! -
-
Καλοτάξιδο!
Που το βρήκες τόσο;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Χλωμό να στο αλλάξουν.
Μαλιστα . Να 'ταν κι αλλο !
Βασικα αλλουνου ειναι και ρωταω, το ΙΔΙΟ που ειχα εγω μου το κλεψανε
Προσοχη , τα kingston τραβανε !αρα καλά έκανα κ πήρα Sandisk
ρε συ εχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους, ας πάρει ένα άλλο. Ευκαιρία να αυξήσει και χωρητικότητα.
εγώ είχα αγοράσει ένα με 128Μb τότε 55 ευρώ. Οταν τις προάλλες το άλλαξα με ένα 8Gb πλήρωσα 30 ευρώ. -
καλό είναι να δώσετε χρήματα για καλή εταιρία usb. επίσης καλό είναι να έχει λαστιχένιο περίβλημα για τους κραδασμούς.
είχα αγοράσει ένα πέρυσι πολύ μικρό για τα κλειδιά, όμως τώρα δεν το διαβάζει κανενας υπολογιστής. μάλλον κάτι έπαθε από τους κραδασμούς. το κόστος να μη σε ενδιαφέρει, μόνο τα αρχεία του. εμένα ήταν kingston. τώρα πήρα ένα sandisk και περιμένω. -
Έχουν τεράστιες διαφορές στην ταχύτητα. Αγόρασα (δυστυχώς) 3 φτηνά και αναγκάστηκα να τα δωρίσω σε άτομα που δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ (στη μάνα μου, στον πατέρα μου και σε μια φίλη μου δικηγόρο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχουν τεράστιες διαφορές στην ταχύτητα. Αγόρασα (δυστυχώς) 3 φτηνά και αναγκάστηκα να τα δωρίσω σε άτομα που δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ (στη μάνα μου, στον πατέρα μου και σε μια φίλη μου δικηγόρο).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]