-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ακομη δεν ειδαμε που πανε οι ssd και η hp βγαζει αντικαταστατη και μαλιστα πολυ καλυτερο και φτηνοτερο!
http://www.electronicsweekly.com/Articl ... n-2013.htm
Μου φαίνεται τα έχουν μπλέξει λίγο εκεί στην ΗΡ. Δεν είναι να αποσυρθούν τελείως από την αγορά των υπολογιστών? Ή θα συνεχίσουν να ασχολούνται με περιφερειακά?
οχι απλα μας επιασαν αλλη μια φορα μαλακες ειχαν καλυτερη τεχνολογια και μας εδωσαν χειροτερη
για αλλη μια φορα μπραβο μας (well σε οσους αγορασαν ssd ) -
καλα κατσε να βγει πρωτα..
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ακομη δεν ειδαμε που πανε οι ssd και η hp βγαζει αντικαταστατη και μαλιστα πολυ καλυτερο και φτηνοτερο!
http://www.electronicsweekly.com/Articl ... n-2013.htm
Μου φαίνεται τα έχουν μπλέξει λίγο εκεί στην ΗΡ. Δεν είναι να αποσυρθούν τελείως από την αγορά των υπολογιστών? Ή θα συνεχίσουν να ασχολούνται με περιφερειακά?
αυτοι τη τεχνολογια εχουν βρει, λογικα αυτο που θα γινει ειναι να δωσουν την αδεια σε διαφορους κατασκευαστες
-
ειναι 3d print η τεχνολογια για να γινει υπαρχει το θεμα δεν ειναι η αδεια αλλα εαν θα θελησουν να την βγαλουν ΤΩΡΑ η θα μας πηδηξουν με τους δηθεν ταχεις ssd ?
-
βασικα το θεμα ειναι αν οι διαφοροι κατασκευαστες θα 'αγκαλιασουν'¨αυτη τη τεχνολογια , ή αν θα μεινουν για καιρο ακομα στους ssd, η hp λογικα θα θελει να το προωθησει αλλα δεν πρεπει να ειναι μονο στο δικο της χερι
-
αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα ποιος θα ειναι ο πρωτος που θα βγαλει αυτη την τεχνολογια ΤΩΡΑ π.χ?
-
Kαποιος μηπως ξερει καταστηματα με custom desktops sτο UΚ?
-
Δε σου κάνει το www.dell.co.uk ή θέλεις κάτι πιο σπεσιαλ;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης (μεταφοράς, καταταξης κλπ) των τραγουδιών απο τον Η/Υ στο Ipod πέρα απο το αθλιότατο ITunes? Καποιο απλό και κατανοητό με copy-paste τελοσπάντων?
Δεν έχει επιλογή στο itunes (όταν συνδέεις το Ipod) 'manually manage music'. Στο iphone τουλάχιστον υπάρχει αυτή η επιλογή και τα περνάω τα τραγούδια με ένα απλό drag n drop.
Δεν έχω δει κάτι τετοιο και μάλλον δεν υπάρχει. Αν υπήρχε ...
Ονομα, εμφάνιση ... cool και in fashion κατασταση! Και ήταν και ακριβό.
ευτυχως ολα αυτα πλεον θα τελειωσουν
Δυστυχώς δεν έχω χρυσά αυτιά για να κρίνω.
Πάνο ήταν στην περίοδο του 'Λεφτα υπάρχουν'. Γυάλιζε και το άτιμο ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δε σου κάνει το http://www.dell.co.uk ή θέλεις κάτι πιο σπεσιαλ;Mια χαρα το βλεπω!
Thanks! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης (μεταφοράς, καταταξης κλπ) των τραγουδιών απο τον Η/Υ στο Ipod πέρα απο το αθλιότατο ITunes? Καποιο απλό και κατανοητό με copy-paste τελοσπάντων?Δεν έχει επιλογή στο itunes (όταν συνδέεις το Ipod) 'manually manage music'. Στο iphone τουλάχιστον υπάρχει αυτή η επιλογή και τα περνάω τα τραγούδια με ένα απλό drag n drop.
Υπάρχει.
Fyi cosneo, μπορείς να χρησιμοποιήσεις winamp για τα ipods αν σε βολεύει περισσότερο.
Αρη ... παραείμαι μεγάλος για να μου λες winamp και να καταλαβαίνω.
Δωσε κανενα στοιχείο παραπάνω! Πρόγραμμα είναι αυτό?Λοιπόν:
το winamp είναι και αυτό πρόγραμμα ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπητά. Είναι ένα αντίστοιχο του iTunes, δηλαδή πάλι θα πρέπει να χειρίζεσαι πρόγραμμα για να περνάς/σβήνεις τραγούδια, δημιουργία λιστών αναπαραγωγής κ.λπ. γενικά για να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο ipod σου. Την ευκολία που κάποιοι ζητούν με drag&drop ( απλό copy- paste δηλαδή) απευθείας στο iPod, σαν απλό στικάκι, δε θα την έχεις ποτέ με ένα iPod ( μιλάμε για τραγούδια τα οποία έχεις σκοπό να ακούσεις με τα ακουστικά σου, γιατί φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ipod σαν εξωτερικό σκληρό, στον οποίο έχεις πρόσβαση μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Με λίγα λόγια μπορείς κάλλιστα να πετάξεις ένα τραγούδι χύμα σαν στικάκι για να το μεταφέρεις σε ένα άλλο υπολογιστή π.χ., αλλά δε θα μπορείς να το δείς από το μενού του για να το ακούσεις στο δρόμο).
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις ότι εμφανίζονται με άλλη ονομασία τραγούδια, δεν είναι θέμα του iTunes, θα το έχεις με κάθε πρόγραμμα. Και δεν είναι ..πρόβλημα . Είναι άλλη η ονομασία του αρχείου 'blahblah by Blahs.mp3' και άλλη η ονομασία του τραγουδιού. Για να βρεις την τελευταία κάνεις δεξί κλικ> ιδιότητες> και μετά στο φάκελο details. Θα βγεις εδώ:
.
Αυτά είναι τα στοιχεία που θα εμφανίζονται στο ipod ( και σε κάθε player). Όχι το '02 - hang on to a dream'.Αναλυτικές οδηγίες για το winamp: http://www.simplehelp.net/2007/07/07/ho ... your-ipod/
Έχει αλλάξει ριζικά οπτικά, αλλά οι επιλογές είναι εκεί.Προσωπικά προτείνω να χρησιμοποιήσεις το itunes, το βρίσκω καλύτερη επιλογή. Οδηγίες:
http://www.apple.com/support/ipod/ και πατάς πάνω στο μοντέλο που έχεις.Γενικά το κόλπο είναι να έχεις μία καθαρή ψηφιακή δισκοθήκη, με τα σωστά tags ( οι τίτλοι), να μην έχεις διπλότυπα. Μετά τα άλλα έρχονται. Εξώφυλλα άλμπουμ, στίχοι είναι για αργότερα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης (μεταφοράς, καταταξης κλπ) των τραγουδιών απο τον Η/Υ στο Ipod πέρα απο το αθλιότατο ITunes? Καποιο απλό και κατανοητό με copy-paste τελοσπάντων?
Δεν έχει επιλογή στο itunes (όταν συνδέεις το Ipod) 'manually manage music'. Στο iphone τουλάχιστον υπάρχει αυτή η επιλογή και τα περνάω τα τραγούδια με ένα απλό drag n drop.
Για δες το screenshot, μήπως και δεν το έχεις προσέξει..
http://img28.imageshack.us/img28/8750/1 ... itunes.png
Με αυτή την επιλογή μπορείς να κάνεις drag n drop όποιο τραγούδι/δίσκο θέλεις αριστερά στο tree view, επάνω στο iphone/ipod και να περαστεί στο κινητό/player. Και φυσικά μπορείς κανονικά να τα δεις τα mp3s μέσα από την εφαρμογή ipod.
-
Άντε να τα χιλιάσουμε
-
1000;
φτου!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ονομα, εμφάνιση ... cool και in fashion κατασταση! Και ήταν και ακριβό.
ευτυχως ολα αυτα πλεον θα τελειωσουν
Δυστυχώς δεν έχω χρυσά αυτιά για να κρίνω.
Πάνο ήταν στην περίοδο του 'Λεφτα υπάρχουν'. Γυάλιζε και το άτιμο ...
Κώστα, κατά την ταπεινή μου γνώμη η συσκευούλα είναι άψογη και μπορείς να δοκιμάσεις μια ευρεία γκάμα από ακουστικά, αν δεν σε ικανοποιούν τα μαμά (απαράδεκτα ).
Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, νομίζω ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το automatic sync. Στα windows πας Edit-> Preferences -> Devices και κάνεις check την επιλογή Prevent iPods, iPhones, and iPads from syncing automatically. Ισχύει για όλες τις συσκευές. Διαφορετικά πας στη λύση που προτείνει ο φίλος Bayern7 και η οποία ισχύει για τη συγκεκριμένη συσκευή.
-
400-450watt psu φτανει για εναν amd x3 και μια απλη καρτα γραφικων?
-
ναι , και περισσευει.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
400-450watt psu φτανει για εναν amd x3 και μια απλη καρτα γραφικων?Σε γενικές γραμμές ναι, αρκεί το τροφοδοτικό να είναι σοβαρό και όχι του κιλού και η κάρτα γραφικών όντως απλή.
Κοίτα εδώ:
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
400-450watt psu φτανει για εναν amd x3 και μια απλη καρτα γραφικων?
Σε γενικές γραμμές ναι, αρκεί το τροφοδοτικό να είναι σοβαρό και όχι του κιλού και η κάρτα γραφικών όντως απλή.
Κοίτα εδώ:
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jspναι με διαφορες καρτες(ακομη και με 6770) δεν ειδα πανω απο 300 σε high load!
-
Θα την κάνω κι εδώ την ερώτηση γιατί μου έχουν σπάσει τα νέυρα!
Έχω ένα laptop (win 7) και θέλω να φτιάξω δίκτυο με το desktop μου (win XP). Και τα δύο συνδέονται ασύρματα στο ίδιο router. Έχω ακολουθήσει κάποια tutorials που βρήκα και 'βλέπω' κανονικά τον ένα υπολογιστή στον άλλο. ΌΜΩΣ...
-
στο desktop 'βλέπω' τα κοινόχρηστα αρχεία του laptop αλλά δεν με αφήνει να τα ανοίξω όλα, ενώ σε όλα τα αρχεία υπάρχουν οι ίδιες ρυθμίσεις
-
στο laptop ενώ 'βλέπω' το desktop, δεν με αφήνει να κάνω καν browse στα κοινόχρηστα αρχεία
Καμιά ιδέα? Υπάρχει περίπτωση απλά να φταίει η διαφορά Windows 7 με Windows XP?
-
-
Ακομα αυτη η χιλιοστη σελιδα??
edit. την εγκαινιασα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]