-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Microsoft’s Bing uses Google search results—and denies itΜάλιστα ... No Comment
στo σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
**Πτώση στις πωλήσεις CPU - Κατακόρυφη άνοδος των tablets **μου φαινεται λιγο ακυρος ο τιτλος
τα tablets δεν εχουν cpu?
και βεβαια εχουν , απλα επιτρεπουν και σε αλλους κατασκευαστες (πχ nvidia) να μπουν στο παιχνιδι σε αντιθεση με τα παραδοσικα pc οπου μονοπωλουν την αγορα οι intel/amd
απο τα επομενα windows θα δουμε σημαντικη διαφορα μιας και απο οτι ακουγεται θα τρεχουν και σε αλλους επεξεργαστες εκτος απο τους x86
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?
Οχι.
Περιορισμος του FAT32Kαντο NTFS
viewtopic.php?f=13&t=35899&p=1928332&hilit=Ntfs#p1928332
windows was unable to complete the format
-
δε πιανει το δεξι κλικ --> format και ntfs?
(4096 kb και quick format αστα οπως ειναι)edit, ασχετο..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?
Οχι.
Eγω τοτε με αυτες τις οδηγιες το ειχα κανει και ολα ειχαν παει κανονικα.. (hp 16gb)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
**Πτώση στις πωλήσεις CPU - Κατακόρυφη άνοδος των tablets **
μου φαινεται λιγο ακυρος ο τιτλος
τα tablets δεν εχουν cpu?
και βεβαια εχουν , απλα επιτρεπουν και σε αλλους κατασκευαστες (πχ nvidia) να μπουν στο παιχνιδι σε αντιθεση με τα παραδοσικα pc οπου μονοπωλουν την αγορα οι intel/amd
απο τα επομενα windows θα δουμε σημαντικη διαφορα μιας και απο οτι ακουγεται θα τρεχουν και σε αλλους επεξεργαστες εκτος απο τους x86
Ο τίτλος είναι 'λάθος' γιατί το κείμενο αναφέρεται σε GPU.
-
αυτο ειναι λογικο απο τη στιγμη που μπορεις να παιζεις αρκετα πραγματα με μια οχι και τοσο καινουρια πραγματα
ας ειναι καλα οι κονσολες
εγω πχ θελω να παρω καινουρια καρτα ετσι να χω να λεω, δεν την εχω πραγματικη ανταγκη
η αρχαια 4αρα μου τα βγαζει περα με τα περισσοτερα ακομα και σημερα -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Οχι.
Eγω τοτε με αυτες τις οδηγιες το ειχα κανει και ολα ειχαν παει κανονικα.. (hp 16gb)
Ναι μου βγαζει αυτο το μηνυμα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι.
Ναι μου βγαζει αυτο το μηνυμα...
δοκιμασα σε αλλο πισι και το εκανε κανονικα.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Γι'αυτό λες;
Intel: σχεδιαστικό λάθος στο chipset P67 θα κοστίσει $700 εκατ.Τώρα το είδα
EDIT: Χριστέ μου..
Εδώ περισσότεραΟ πανικός ο ίδιος...
Εργάζομαι σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής και αυτή η ανάκληση προκάλεσε ήδη και θα προκαλέσει ακόμα μεγάλο πανικό και αναστάτωση
Είναι φοβερό και συνάμα καταστροφικό ότι μαζί με τα ελαττωματικά προϊόντα βγαίνει off εμπορικά και τεράστιο stock προϊόντων-κυρίως επεξεργαστών των οποίων η πώληση εξαρτάται από την πώληση των ελαττωματικών παρτίδων... το κερασάκι στην τούρτα δηλαδή... -
Q:
Αύριο θα πρέπει να δουλέψω σε ένα αρχαίο μηχανάκι, το οποίο είναι κατα 101% φουλ στον ιό. Πριν κουμπώσω επάνω το δίσκο με τα δεδομένα που θα επεξεργαστώ, θέλω να του κάνω μια καλή αντιβίωση. Αλλά το μηχανάκι δεν έχει σύνδεση στο Ιντερνετ, που σημαίνει ότι όποιο από τα γνωστά light αντιικά που μπορώ να του στήσω (πχ Αvira) δε θα μπορούν να δουλέψουν, αφού θα θέλει 'ενημέρωση'.
Κάποιο αλλο που να μπορώ να το έχω κατεβασμένο εκ των προτέρων και να τρέξει κανονικά offline? -
Το Norton Corporate Edition (προσοχή να είναι για την έκδοση των windows στα οποία θα το εγκαταστήσεις) με κατεβασμένο το αντίστοιχο αρχείο ενημέρωσης από την εταιρεία.
http://www.symantec.com/business/securi ... sp?gid=n95Εμένα μου δούλευε έτσι παλιότερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Norton Corporate Edition (προσοχή να είναι για την έκδοση των windows στα οποία θα το εγκαταστήσεις) με κατεβασμένο το αντίστοιχο αρχείο ενημέρωσης από την εταιρεία.
http://www.symantec.com/business/securi ... sp?gid=n95Εμένα μου δούλευε έτσι παλιότερα.
Ευχαριστώ Μάνο. Θα το προσπαθήσω.
-
να προσθέσω ότι θα το εγκαταστήσεις οπωσδήποτε ως 'client', όχι 'server'.
-
Mπορεις να κανει το update χειροκινητα αν θες
Manual Update of AntiVir
Steps on how to update AntiVir Avira:
· Download the latest virus definition file (IVDF) on a PC with internet access.
· Copy the downloaded file to a portable media storage such as an USB Stick or a CD-ROM for transferring it to the PC without internet access. Note: Extracting of the ZIP file is not necessary.
· Insert the media storage into the PC without internet access.
· Start AntiVir Personal Edition Classic / Premium and go the menu Update' and select Manual Update'.
· Select the downloaded IVDF file from your media storage and click open'.Your AntiVir PersonalEdition Classic / Premium is now up to date.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Γι'αυτό λες;
Intel: σχεδιαστικό λάθος στο chipset P67 θα κοστίσει $700 εκατ.Τώρα το είδα
EDIT: Χριστέ μου..
Εδώ περισσότεραΟ πανικός ο ίδιος...
Εργάζομαι σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής και αυτή η ανάκληση προκάλεσε ήδη και θα προκαλέσει ακόμα μεγάλο πανικό και αναστάτωση
Είναι φοβερό και συνάμα καταστροφικό ότι μαζί με τα ελαττωματικά προϊόντα βγαίνει off εμπορικά και τεράστιο stock προϊόντων-κυρίως επεξεργαστών των οποίων η πώληση εξαρτάται από την πώληση των ελαττωματικών παρτίδων... το κερασάκι στην τούρτα δηλαδή...Η gigabyte παντως δεσμευτηκε να αντικαταστησει τις προβληματικες μητρικες, ελπιζω οι μεγαλες εταιρειες πληροφορικης να μην κανουν τους μαλακες..
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Q:
Αύριο θα πρέπει να δουλέψω σε ένα αρχαίο μηχανάκι, το οποίο είναι κατα 101% φουλ στον ιό. Πριν κουμπώσω επάνω το δίσκο με τα δεδομένα που θα επεξεργαστώ, θέλω να του κάνω μια καλή αντιβίωση. Αλλά το μηχανάκι δεν έχει σύνδεση στο Ιντερνετ, που σημαίνει ότι όποιο από τα γνωστά light αντιικά που μπορώ να του στήσω (πχ Αvira) δε θα μπορούν να δουλέψουν, αφού θα θέλει 'ενημέρωση'.
Κάποιο αλλο που να μπορώ να το έχω κατεβασμένο εκ των προτέρων και να τρέξει κανονικά offline?Κάποια portable έκδοση, αυτόνομη σε usb στικάκι, όπως πχ το clamwin.
-
Απ' ότι άκουσα θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες αντικαταστάσεις, προφανώς αυτό όμως θα πάρει χρόνο όμως μιας και δεν είναι ότι μια μικρή παρτίδα βγήκε ελαττωματική, το σύνολο της παραγωγής αποδείχτηκε ότι ήταν προβληματικό
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απ' ότι άκουσα θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες αντικαταστάσεις, προφανώς αυτό όμως θα πάρει χρόνο όμως μιας και δεν είναι ότι μια μικρή παρτίδα βγήκε ελαττωματική, το σύνολο της παραγωγής αποδείχτηκε ότι ήταν προβληματικόΜακαρι, θα γινει και για τους υπολοιπους κατασκευαστες μητρικων τιποτα?
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Πως μπορώ να φτιάξω μια ιστοσελίδα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]