-
k lite codec pack με media player classic
παιζει πραγματικα τα παντα
http://www.codecguide.com/download_kl.htm
για τι συστημα μιλαμε παντως? απο θερμοκρασιες πώς τα παει?
-
εγω το εβαλα στα 7 και ξαφνικα μετα απο λιγο καιρο σταματησε ο ηχος!
ρε τι uninstall και install να εκανα δεν ακουγα..
τι περασα επιλεγμενους codecs τιποτα...
μεχρι σημερα δεν ξερω τι επαθαν και με αναγκασαν να παω στο vlc.. -
παραξενο, εγω παντως (σε 3 pc, ολα 7 64) και οι γνωστοι μου το χρησιμοποιουμε αβερτα εδω και χρονια και δεν ειχαμε ποτε κανενα θεμα
παντως ουτε hw acceleration εβαλα ποτε (γιατι δε με πειθει και προτιμω να ζοριζω τη cpu που δε χαλαει με τιποτα) , ουτε τιποτα 64μπιτο
-
και εγω αλλα μονο στα 7 μου το εχει κανει!
-
παιζει να ηθελε καμια προστυχη ρυθμιση ειτε στο driver της καρτας ηχου, ειτε κατα την εγκασταση (εγω αφηνω συνηθως το same as input/output δε θυμαμαι τι ελεγε ακριβως , εχω μηνες να περασω καινουρια εκδοση)
μπορει εκει να ηθελε να του πεις κανα 5.1 ή να μην ηθελε να του πεις 5.1 ή δε ξερω κι εγω τι εχεις
-
μωρε μια χαρα τα ειχα και hw acc τα ειχα ολα μια χαρα δουλευε απλα μια μερα σταματησε!το γιατι ενας θεος ξερει..
-
εγω το hw acceleration παντως δε το γουσταρω
δεν μου χει κρασαρει μια και δυο το flash (σε ολα τα pc ), δε ξερω αν ειναι θεμα driver ή του flash αλλα απο την επαφη που εχω με το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο προτιμω τη cpu
αμα εχεις 2πυρηνο και πανω δεν εχεις θεμα
-
οτιδηποτε ετρεχε στην gpu τα εβαζα μυριζω μαλακια στην ρυθμιση του hd ηχου αλλα που στο καλο την εκανα δεν μπορω να καταλαβω
-
Aν αφήσεις την cpu να παίζει το βίντεο, μπορείς να βάλεις φίλτρα όμως;
Νομίζω όχι. -
και με την gpu μπορουσα αν και εκει που ηθελα μερικα καλα hd φιλτρα τελικα δεν βρηκα καμια διαφορα (αν και φταιει λογικα τα βιντεο που εβλεπα)
-
Ρα καμπάλα, εγώ λέω ότι μόνο βάζοντας τη gpu μπορείς.
Γίνεται και χωρίς να τη χρησιμοποιείς;Ίσα ίσα νομίζω ότι ακόμα και κάποιες ψιλοκαλές gpu κωλώνουν βάζοντας συνδιασμό φίλτρων, αλλά μπορεί να έχω και λάθος, γιατί είνια ένα από τα πολλά θέματα που τα έχω μπερδεμένα στο κεφάλι μου
Γι'αυτό που λες ότι δεν είδες διαφορά, ναι οφείλεται στο βίντεο που έπαιζες. Εγώ έχει τύχει να δω τεράστιες διαφορές, το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
-
ξερεις καλα ολα αυτα αλλα το να βλεπω βουβη ταινια με σουπερ ντουπερ φιλτρο δεν μου λεει κατι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οτιδηποτε ετρεχε στην gpu τα εβαζα μυριζω μαλακια στην ρυθμιση του hd ηχου αλλα που στο καλο την εκανα δεν μπορω να καταλαβωΑν παίζεις τις ταινίες σου με το vlc πάντως, σίγουρα δεν φταίνε drivers και υλικό.. κάποια ρύθμιση στο media player classic θα είναι.. (αυτό δεν είπες ότι χρησιμοποιείς;)
Σε αυτό το υπέροχο λειτουργικό τα windows πάντως, ΔΕΝ αρκεί να κάνεις κάτι uninstall για να φύγει από το pc σου.. υπάρχει αυτή η ριμάδα η registry. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις uninstall, κατέβασε το CCleaner (ή κάτι αντίστοιχο) και ρίξε ένα καθάρισμα στο registry.. Μετά κάνε το ξανά install.
-
το εχω δοκιμασει..
μαλιστα περασα και τα default codecs που ειχαν τα windows και περναγα ενα ενα να δω αλλα τιποτα..
απλα σταματησαν μουγκα μου κρατανε μουτρα -
Ε κοίτα, αν έχεις κάνει απεγκατάσταση, έχεις σβήσει τον κατάλογο και τα αρχεία από το δίσκο και έχεις καθαρίσει και τη registry, που στο καλό κρατάει τις λάθος ρυθμίσεις του;;
-
δεν ξερω θα προσπαθησω αλλη μια τωρα να δω με πληρη καταργηση των codecs μαζι με τα defaults και θα δουμε
-
yeap τιποτα απολυτως!
αλλο ενα μυστηριο στο Pc Μου.. -
τελικα βρηκα την λυση (νομιζω αφου τωρα δουλευει καλα..)
ειχα για ολα τα video να εχει το spidf out ως τα ηχεια! -
ΠΡΙΝ καταφυγω σε φορματ στο δισκο του λαπτοπ (ο οποιος φαινεται να εχει bad sectors), ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω μπας και διορθωσει καποια απο αυτα ή τουλαχιστον να τα μαρκαρει σωστα ωστε να μην εχω στο μελλον προβληματα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τελικα βρηκα την λυση (νομιζω αφου τωρα δουλευει καλα..)
ειχα για ολα τα video να εχει το spidf out ως τα ηχεια!Άντε, λύθηκε κι αυτό το μυστήριο!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]