-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γενικά πάντως κλίνω περισσότερο για καινούρια κάρτα, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους.
ναι σε καταλαβαινω, απλα σου προτεινα μια εναλλακτικη
μην ανησυχεις θα φυγει γρηγορα οταν ειναι να τη διωξω
αν μιλαμε για καινουρια παντως δες καλυτερα τη 460 ή αν πας σε πιο πανω χρηματα αξιζει πολυ και η 6870
οσο για το 1 6πινο, εισαι βεβαιος πρεπει να υπαρχει και αλλο ενα σιγουρα.. για δες μπας και ειναι δεμενο καπου τριγυρω
επισης εχε το νου σου αν καποιες θελουν 8πινα, εκει θα θες ανταπτορα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θα παρεις νεο notebook πιθανως πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα+οτι θα εχεις εγγυηση
2)
ο νομος του moore λεει οτι αμα παει κατι στραβα ολα θα πανε.. (δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες ηθελαν να αλλαξω τηλ οταν εβλεπα οτι το δικο μου τα επαιζε σιγα και αποφασιζα να αγορασω κατι αλλο..)
3)το ipad ομως ειναι καλη επιλογη αμα το δεις για αυτο που ειναι ενα tablet οχι υποκαταστατο (με οτι αυτο συνεπαγεται χωρις flash κτλ κτλ+οτι δεν μπορεις να περασεις κατι αλλο επανω)Το 3 , ειναι το ολο ζουμι... δηλαδη το ιδανικο θα ηταν να ειχα ενα tower, και αντι για notebook , ενα ipad. Αλλα ας μη τα θελουμε ολα δικα μας , οποτε θα καταληξω στον Dell μαλλον
Πάρε ένα dell tablet:
http://www.dell.com/content/topics/topi ... ?c=us&l=en
δεν ν κακο
Το iPad είναι πολύ κοντά στην αντικατάσταση από νέο μοντέλο.
Απο οτι φαινεται εχεις δικιο, και εδωσες την χαριστικη βολη υπερ του Dell. Ωστοσο η ιδεα του, μου αρεσε παρα πολυ, αν παω το καλοκαιρι απο την αλλη μερια του Ατλαντικου , ισως το τσιμπησω
-
μπορεις να το εχεις εαν περιμενεις το τελος του 2011..οπου θα εχεις 2+1 *αν βγει τελικα στην παραγωγη..)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γενικά πάντως κλίνω περισσότερο για καινούρια κάρτα, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους.
ναι σε καταλαβαινω, απλα σου προτεινα μια εναλλακτικη
μην ανησυχεις θα φυγει γρηγορα οταν ειναι να τη διωξω
αν μιλαμε για καινουρια παντως δες καλυτερα τη 460 ή αν πας σε πιο πανω χρηματα αξιζει πολυ και η 6870
οσο για το 1 6πινο, εισαι βεβαιος πρεπει να υπαρχει και αλλο ενα σιγουρα.. για δες μπας και ειναι δεμενο καπου τριγυρω
επισης εχε το νου σου αν καποιες θελουν 8πινα, εκει θα θες ανταπτοραΗ 6850 αξίζει πιο πολύ ρε! Παίρνεις την Asus Direct CU 6850 από δώ στα 170€ ( με 16% φπα 158€) και ανεβαίνει σα διαόλι ( μιλάμε για επίπεδα 5870 ).
Η 6870 ανεβαίνει πιο δύσκολα, και συνεπώς δεν αξίζουν τα +50€ που ζητάει
Φυσικά αυτά περισσότερο φιλολογικά Σταύρο, γιατί δε σ'ενδιαφέρουν.Πάντως με μόνη ένσταση το θόρυβο που μπορεί να κάνει, εγώ θα δοκίμαζα την 4890 του κιούση αν την αντέχει το τροφοδοτικό.
-
@qsis: διάβασες φαντάζομαι για το νέο pcb (;) που θα βγεί η 6950 και μάλλον δε θα φλασάρεται πια
Επειδή και γώ το σκέφτομαι, αλλά θέλω να το καθυστερήσω, πόσο χρόνο λες να έχω;
Eναλλακτικά θα πάω σε 560 -
@αρης ποστ 1
ναι αμα αρχιζει να ζεσταινεται ο ανεμιστηρας γκαζωνει , δε μασαειγια την 6850 δε το χω κοιταξει το θεμα, νομιζα οτι πιο πολυ αξιζει η 6870 (ή μαλλον οτι αξιζει τη διαφορα), αλλα ναι οτι δεν ανεβαινει δεν ανεβαινει κι αυτη
επισης αξιζουν και 2 6850 σε cf απο οτι εχω ενημερωθει (μου τις προτειναν σε αλλο φορουμ αντι της 6950) , οπως επισης ξερω οτι 2 6870 σε cf ισωπεδωνουν ακομα και 5970 (αυτο θα το κανει φιλος μου στο μελλον, ο οποιος εχει ηδη μια 6870) , αλλα εγω προσωπικα δε συμπαθω τις διπλες λυσεις μιας και αν δε πεφτει η σωστη υποστηριξη απο drivers (που στη σειρα 4 αυτο γινοταν ) τοτε τα προβληματα ειναι παμπολα.. προτιμω μονη καρτα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
@qsis: διάβασες φαντάζομαι για το νέο pcb (;) που θα βγεί η 6950 και μάλλον δε θα φλασάρεται πια
Επειδή και γώ το σκέφτομαι, αλλά θέλω να το καθυστερήσω, πόσο χρόνο λες να έχω;
Eναλλακτικά θα πάω σε 560η 560 θα ειναι ανταγωνιστικη , ή παιζει να ειναι στα επιπεδα της 460
ναι το διαβασα στο hwbox , και με εχει προβληματισει κι εμενα , αλλα του πουστη πιστευω οτι προλαβαινω.. ποσοι τελοσπαντων να δινουν 300 ευρω για καρτα αυτη τη στιγμη?
σε 2 βδομαδουλες πιστευω οτι θα υπαρχει ακομη..
ειναι καλη φαση παντως διακοπτακι για dual bios ωστε να μην κινδυνεουμε να τη κανουμε τουβλο.. τι αλλο θελουμε δηλαδη?
-
Και η 6870 για τα λεφτά της μια χαρά φαίνεται.
-
Αυτη αξιζει πιο πολυ πιστευω τα λεφτα της, χωρις πειραματισμους, χωρις τιποτα
Χαλαρα πιο πανω απο 5850 και αγγιζει και επιπεδα της προηγουμενης high end μονοπυρηνης 5870 σε λογικο παντα κοστοςΕλα ομως που εμενα με τρωει ο κωλος μου να ξεκλειδωσω την 6950 και να τη κανω 6970
Αν δε μου κατσει δε θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτη την αγορα.. αν ομως μου κατσει τοτε μονο θα νιωθω οτι αξιζε το επιπλεον κοστος σε σχεση με μια 6870Oπως και να χει ομως σε σχεση με τη 4890 θα ειμαι πολυ καλυτερα, αλλα δυστυχως θα πρεπει να μπει και ο παραγοντας ρισκο μεσα μιας και το ξεκλειδωμα δεν εχει 100% επιτυχια, στη πλειοψηφια ομως ολα δουλευουν οκ
-
Γενικά ο Φάνης ( phanispal) από insomnia που πήγε σε 6870 από 6850 ( πάλι direct cu όμως), έχει να πει ότι ίσως δεν έκανε καλά.
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι ανεβαίνουν τόσο πολύ οι 6850, όχι ότι η 6870 δεν είναι καλή κάρτα.
Όσον αφορά τα κροσφάιρ και τα εσελάι και γώ τα ίδια πιστεύω. Μόνο κάτι εξαιρετικά deal γίνονται με καμμιά μεταχειρισμένη, αλλά γενικά δεν προτίνεται.560: Κοίτα και γω ως αντικαταστάτη της 460 την περίμενα, αλλά ακούγεται ότι θα είναι επιπέδου 6950. Δεν το πιστεύω προσωπικά, αλλά δε με ενδιαφέρει και τόσο ( μιας και η 6950 για την περίπτωσή μου είναι τουλάχιστον υπερβολή), αλλά αν δεν πάρω τώρα την 6950, θα πάρω όταν βγει την 560.
Φοβερό ντίλ η 6950 πάντως σήμερα, καλή αγορά .
-
Αυτος λογικα πηγε αποφασισμενος να κλοκαρει και ηθελε οσο το δυνατον περισσοτερο headroom (ωστε να ναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη η αυξηση και σε mhz και σε επιδοσεις) , αρα για αυτο χαλαστηκε απο τη μεγαλη γιατι αυτη δεν κανει τετοια κολπα σε τοσο μεγαλο βαθμο.. λογικα και οι 2 στο τελος αμα τις ξεζουμισεις θα φτανουν το ιδιο ψηλα, αρα εκμηδενιζεται η διαφορα τιμης της μεγαλης ουσιαστικα
τη μικρη εχω δει να την επιλεγουν κι αλλοι επειδη εχει μπολικο περιθωριοΕγω ομως μιλαω για πιο νορμαλ χρηστες που θελουν απλα να παιξουν κανα παιχνιδακι.. Γιατι μου βαζεις στη κουβεντα και αλλου ειδους χομπυ, το οποιο σεβομαι και εκτιμω και στο οποιο μαλιστα επιδιδομαι κι εγω μεχρι ενα μικρο βαθμο, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που κατασκευαζεται το hardware (ή μαλλον ειναι, αλλα και παλι οχι σε ολες τις περιπτωσεις και οχι για ολους) και δεν εινια αυτο που απασχολει τους περισσοτερους gamers.
Ναι, μπορεις να παρεις μια 6850 και να φτασεις ή να ξεπερασεις μια στοκ 6870, αλλα για μενα η διαφορα ειναι τιμης καλη και λογικη ωστε να μη καθεσαι να μπαινεις στο κοπο και να παρεις απευθειας τη μεγαλη..
Δεν ειναι δηλαδη οπως ηταν με τις 5850 και 5870, οπου η πολυ μεγαλη διαφορα τιμης σε οδηγουσε ψιλο-υποχρεωτικα σε αυτο το μονοπατι
Βεβαια οτι θελει ο καθενας, αλλα δεν εχουν ολοι τις γνωσεις περι o/c του συγκεκριμενου ατομου, ουτε τοσο μεγαλη εμπειρια απο το τοσο διαφορετικο hardware που εχει πιασει στα χερια του αυτος και μερικοι αλλοι που κλοκαρουν τα παντα.
-
κατσε να κανω λιγο εντιτ, γιατι δε διαβασα καλα το μηνυμα σου και καταλαβα αλλα
το κανα.. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Φοβερό ντίλ η 6950 πάντως σήμερα, καλή αγορά .
μη μου αναβεις φωτιες ακομα εχω λογο που θελω να περιμενω..
περι ξεκλειδωματος μιας και ενδιαφερεσαι κι εσυ παντως
http://www.techpowerup.com/articles/ove ... idcard/159
μιας και ειπες insomnia, τη περιμενει ο p_under (την asus νομιζω ) και θα δοκιμασει κι αυτος να τη ξεκλειδωσει.. για να δουμε
-
Καλά τώρα πάρε την απάντηση που έγραψα πριν κάνεις έντιτ :
Γενικά συμφωνούμε πάντως.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο φάνης απλά πήρε μία κάρτα να κάνει τη δουλειά του. Ε, εντάξει τη δοκίμασε και λίγο να δει πόσο ανεβαίνει *. Εκάνε την υπέρβαση, και δεν είδε να μεταφράζονται τα παραπάνω λεφτά που ζητάει σε επιδόσεις, αυτό είναι όλο. Συμπέρασμα: η 6850 είναι καλύτερο vfm, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο*Μην ξεχνάς ότι το οc περιορίζεται στην εγκατάσταση του trixx ( για το οποίο απ'ότι διαβάζω, αν πάρεις 6950 θα το λατρέψεις) και με δυο κλικ και τρεξίμο ενος gpu stress-test τελείωσες.
-
γιατι να παρεις μια 6950 αφου στην ουσια ειναι πρωτοτυπο?(νεα τεχνολογια στην λιθογραφια και στον πυρηνα) αμα η επομενη γενια δειξει οτι θα τα παει καλα τοτε οκ..
-
έβαλα να δω νοικιασμένη ταινία πριν σε 1080p bluray x264 rip και κατά διαστήματα κολλούσε για 1sec η εικόνα και αποσυγχρονιζόταν η εικόνα με τον ήχο δεν έχω κ κανά αρχαίο σύστημα γμτ
-
Εγώ πάντως έλυσα τα προβλήματα που είχα με τις 1080p ταινίες με τον KMPlayer.
Πριν είχα το VLC και κόλλαγε για πλάκα.
-
Kmp χρησιμοποιώ χρόνια τώρα
-
Σε τι σύστημα;
-
Τί νοίκιασες ακριβώς; BR;
Πες όντως το σύστημά σου.Κοίτα και λίγο εδώ, μ'αυτόν τον τρόπο παίζουν μέχρι και 720p ( και κάποια 1080p) σε P4 2.66GHz και GeForce 4..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]