-
Αίσχος
Μπήκα να ψάξω γκάτζετ και με αυτά που βλεπω με κόβω να ψάχνω καμιά γωνία....Στο θέμα μας. Ψάχνω φθηνή κατάσταση για να ακούω το ipod σε ερημική παραλία. Δλδ εξωτ. ηχειάκια με μπαταρίες και ήχο αποδεκτό όχι τπτ κορυφή αλλά να μην είναι και σαν το τρανζίστορ που είχαμε στη σκοπιά
Έχουμε τπτ υπόψιν? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσβησα κατα λαθος καποιο προγραμμα και δεν εχω ηχο.
ξερει κανεις που θαβρω να βαλω ενα; -
εσβησα κατα λαθος καποιο προγραμμα και δεν εχω ηχο.
ξερει κανεις που θαβρω να βαλω ενα;αν έχεις windows >=xp κάνε system restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία. αν και το πιο πιθανό είναι το πρόγραμμα να πείραξε κάποια ρύθμιση, οπότε κοίτα πρώτα στο control panel->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->Ήχος μήπως έχει αλλάξει η προεπιλεγμένη πηγή και κοίτα και όλες εκεί γύρω τις σχετικές ρυθμίσεις μήπως έχει απενεργοποιηθεί/αλλάξει κάτι.
-
αυτο system restore τι ειναι;
στον πινακα ελεγχου μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη ηχου. -
αυτο system restore τι ειναι;
στον πινακα ελεγχου μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη ηχου.Επαναφορά συστήματος=system restore.
-
πως κανω επαναφορα;
-
πως κανω επαναφορα;Έναρξη -> Όλα τα Προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία Συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
Διαλέγεις μια ημερομηνία πριν από σήμερα που να υπάρχει σημείο επαναφοράς (θα σου βγάλει ένα ημερολόγιο) και το αφήνεις να κάνει την δουλειά του! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πως κανω επαναφορα;
Έναρξη -> Όλα τα Προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία Συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
Διαλέγεις μια ημερομηνία πριν από σήμερα που να υπάρχει σημείο επαναφοράς (θα σου βγάλει ένα ημερολόγιο) και το αφήνεις να κάνει την δουλειά του!Ναι καλά και θα χάσει και ότι άλλο έχει εγκαταστήσει από εκείνη την ημερομηνία και μετά.
Τι του λέτε βρε του ανθρώπου
Κοίτα, τέκνον μου, βρες το CD της motherboard που σου δώσανε με τον υπολογιστή και κάνε εγκατάσταση του προγράμματος για τον ήχο (Audio driver).
Μετά κάνε και κανένα ρεσταρτ και, θεού θέλοντος, θα είσαι ΟΚ.
Εαν δεν έχεις το CD της motherboard δες τι motherboard έχεις και googlαρέ την μεταξύ των διαφόρων τσοντοσάιτ θα σου βγάλει και το σαιτ της κατασκευάστριας εταιρείας (καμμιά ASUS θα έχεις μάλλον) από όπου θα πας στο συγκεκριμένο μοντέλο και θα κατεβάσεις τα παραπάνω προγράμματα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οmg, τι σιδερώστρα είναι αυτή ρε.Πάντως έχει ωραίο ... μπόϊλερ
-
με καψατε
εκανα απαναφορα και μου εβγαλε μια μπλε εικονα με κατι κινεζικα και κατι κωδικους.
τωρα εχω μπει σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο για να μπορω να γραφω
το χασαμε το κορμι,πρεπει να φερω τον γνωστο μου τωρα να το φτιαξει -
Ντάξει, τον ξεφορτωθήκαμε αυτόν, άλλοοοος
-
με καψατε
εκανα απαναφορα και μου εβγαλε μια μπλε εικονα με κατι κινεζικα και κατι κωδικους.
τωρα εχω μπει σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο για να μπορω να γραφω
το χασαμε το κορμι,πρεπει να φερω τον γνωστο μου τωρα να το φτιαξειΑχ! ρε 'italakias' δεν σε πρόλαβα
Κρίμα. -
εκανα παλι την επαναφορα οπως πριν και εφτιαξε,αλλα το προβλημα με τον ηχο υπαρχει φυσικα.
klong.
που θα βρω τι motherboard εχω;
το cd δεν υπαρχει. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ντάξει, τον ξεφορτωθήκαμε αυτόν, άλλοοοοςHighFidelityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
HF
ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ -
εκανα παλι την επαναφορα οπως πριν και εφτιαξε,αλλα το προβλημα με τον ηχο υπαρχει φυσικα.
klong.
το cd δεν υπαρχει.Λοιπόν,
ο πιο απλός τρόπος είναι να ανοίξεις το κουτί και να δεις τιν μάρκα της μητρικής και το μοντέλο της,
μάλλον desktop έχεις ε; Γιατί αν έχεις laptop ξέχνα αυτόν τον τρόπο.
Αν αυτό είναι δύσκολο (πολλές βίδες, που να σκύβω κ.λ.π.) τότε περίμενε λίγο να θυμηθώ τι κάνεις -
desktop εχω.
αυτη πρεπει να ειναι χαμηλα αποτι καταλαβαινω και στο πισω μερος του κουτιου. -
klong.
το cd δεν υπαρχει.Πήγαινε μια:
Πίνακας ελέγχου>Σύστημα>Υλικό>Διαχείριση συσκευών και πήγαινε στους ελεγκτές ήχου κλπ να δεις αν υπάρχει η κάρτα ήχου σου.
Αν δεν υπάρχει, αλλά έχει κάποια 'άλλη συσκευή' με ερωτηματικό, κάνε κατάργηση εγκατάστασης και επανεκκίνηση, λογικά θα τη βρει και θα την εγκαταστήσει κατευθείαν.
Σωστά δεν τα λέω; -
O πιο απλός τρόπος λέγεται CPU-Z. Είναι ένα δωρεάν προγραμματάκι που κάνει παπάδες: βρίσκει τι hardware έχεις κλπ κλπ.
Δώσε στο google cpu-z download και θα σου βγάλει διάφορα link. πχ:
http://download.cnet.com/CPU-Z/3000-208 ... 50423.htmlΤώρα, εγώ δεν σου φταίω italakia, εσύ ρώτησες πώς κάνεις restore, γιατί κάποιος άλλος το πρότεινε... Και τι φωνάζεις; Αφού τελικά δεν έπαθες κάτι!
-
εγώ νομίζω italakia ότι δεν πιστεύεις αρκετά ότι θα λυθεί το πρόβλημα, και έτσι δεν λύνεται κι όλας
Μια μέρα εγκράτεια, και δοκίμασε πάλι από αύριο... κατά τις 5.30 το πρωί
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]