-
http://www.savesurface.com/images/Stargate.gif
-
**@stavros G
**
τη βιαζεσαι τη καρτα , τι λεφτα θες να διαθεσεις?
και κυριο και βασικο.. σε τι αναλυση παιζεις και ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα σουπιο δυνατη πιστευω ειναι η 450, αλλα θα ριξω μια επιπλεον ματια γιατι αυτη δε την εχω δει , μονο τη 460 εχω ψαξει
για μεταχειρισμενη 4890 στα 70 ευρω (+ ενα χρονο ακομα εγγυηση) ενδιαφερεσαι? γιατι θελω να διωξω τη δικη μου μεσα στο μηνα , να παω σε 6950
edit, η 5770 τελικα ειναι πιο δυνατη, απλα κοιτουσα παιχνιδι που ευνοει τις nvidia πριν
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σημαντική ερώτηση κρίσεως, για εσάς που ασχολείστε με τις κάρτες γραφικών γιατί εγώ το παράτησα το ζμπορ εδώ και χρόνια (ας πούμε στην εποχή της Geforce FX5200 ATI HD5770 ή Nvidia GTS450;
Διαισθητικά κλίνω προς την ati.Με κάτι παραπάνω θα κοίταζα για GTX460(1GΒ).
Είναι περίπου +15Ε από αυτές που έχεις βάλει. -
ναι η 460 ειναι η vfm λυση σε αυτη τη κατηγορια.. αλλα κατσε να μας πει και την αναλυση του , γιατι αν εχει οθονη 1280 x 1024 δε χρειαζεται τετοια πραγματα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι η 460 ειναι η vfm λυση σε αυτη τη κατηγορια.. αλλα κατσε να μας πει και την αναλυση του , γιατι αν εχει οθονη 1280 x 1024 δε χρειαζεται τετοια πραγματαKαλά σίγουρα. Επίσης αν έχει τροφοδοτικό 450W δε σηκώνει τέτοια πράγματα...
-
με τα ταμπλετς υποκαθιστας τα νετμπουκ , οχι κανονικο λαπτοπδεν είπα τίποτα για αντικατάσταση, μικρά κενά τα καλύπτεις. πχ θέλω surfing, mail, video, music κτλ.
δεν παίζουν όλοι παιχνίδια... ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ναι η 460 ειναι η vfm λυση σε αυτη τη κατηγορια.. αλλα κατσε να μας πει και την αναλυση του , γιατι αν εχει οθονη 1280 x 1024 δε χρειαζεται τετοια πραγματα
Kαλά σίγουρα. Επίσης αν έχει τροφοδοτικό 450W δε σηκώνει τέτοια πράγματα...
Εχω και 8800gt
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με τα ταμπλετς υποκαθιστας τα νετμπουκ , οχι κανονικο λαπτοπ
δεν είπα τίποτα για αντικατάσταση, μικρά κενά τα καλύπτεις. πχ θέλω surfing, mail, video, music κτλ.
Δε μιλαω για παιχνιδια, αλλα να πληκτρολογεις σαν ανθρωπος , να εχεις κανονικο λειτουργικο..
Οι ταμπλετες συναγωνιζοντα τα νετμπουκ που ειναι ο,τι πιο ηλιθιο βγηκε ποτε και μαλλον ειναι και καλυτερες, αλλα οχι τα λαπτοπ που πρακτικα ειναι κανονικοι υπολογιστες
-
δεν είπα τίποτα για αντικατάσταση, μικρά κενά τα καλύπτεις. πχ θέλω surfing, mail, video, music κτλ.
Δε μιλαω για παιχνιδια, αλλα να πληκτρολογεις σαν ανθρωπος , να εχεις κανονικο λειτουργικο..
μια χαρά πληκτρολογείς και μια χαρά λειτουργικό έχεις, το ίδιο με το κινητό σου.
υπάρχουν και ταμπλέτες με win7.
-
Το budget ήταν για 100€ αλλά ανέβηκε (με το ζόρι) στα 130€. Οι 2 που παρέθεσα εντάσσονται γιατί με 16% ΦΠΑ που πληρώνω εγώ πέφτουν κάτω από 130.
Το υπόλοιπο σύστημα είναι ένας AMD Athlon 64-X2 4600+ 2.40GHZ AM2 με 4GB DDR2 800Mhz με προοπτική αναβάθμισης σε quad core προς το φθινόπωρο.
Οθόνη 22' 1920χ1080Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για μεταχειρισμενη 4890 στα 70 ευρω (+ ενα χρονο ακομα εγγυηση) ενδιαφερεσαι? γιατι θελω να διωξω τη δικη μου μεσα στο μηνα , να παω σε 6950Ενδιαφέρομαι, φυσικά!
-
Τι τροφοδοτικό έχεις;
-
550W
-
Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα με τη 4890.
Αν θυμάσαι μάρκα και μοντέλο μπορώ να σου πω σίγουρα.Εγώ θα αγόραζα τη 4890 του Qsis σε αυτή την τιμή.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το budget ήταν για 100€ αλλά ανέβηκε (με το ζόρι) στα 130€. Οι 2 που παρέθεσα εντάσσονται γιατί με 16% ΦΠΑ που πληρώνω εγώ πέφτουν κάτω από 130.Το υπόλοιπο σύστημα είναι ένας AMD Athlon 64-X2 4600+ 2.40GHZ AM2 με 4GB DDR2 800Mhz με προοπτική αναβάθμισης σε quad core προς το φθινόπωρο.
Οθόνη 22' 1920χ1080για μεταχειρισμενη 4890 στα 70 ευρω (+ ενα χρονο ακομα εγγυηση) ενδιαφερεσαι? γιατι θελω να διωξω τη δικη μου μεσα στο μηνα , να παω σε 6950
Ενδιαφέρομαι, φυσικά!
αμα εχεις μικρο υποσταθμο διπλα στο pc σου παρτην
22ρα και 1080p αναλυση μαλλον καπου κανεις λαθος -
ναι οντως πες τι τροφοδοτικο εχεις (edit ειπες , οκ εισαι) , γιατι καλο ειναι να εχεις ενα 500 - 550 , η 4890 θελει 2 6πινα
εγω την αγορα μου παντως θα την κανω σε 2-3 βδομαδες, οποτε αν ενδιαφερεσαι να περιμενεις τοσο ή δεν εχεις βρει καλυτερη λυση μεχρι τοτε μιλαμε
δε θελω να μεινω χωρις καρταη καρτα ειναι αυτη http://www.overclockersclub.com/reviews ... or_hd4890/ και εχει ακομα ενα χρονο εγγυηση (ή 11 μηνες θα το κοιταξω) απο πλαισιο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
22ρα και 1080p αναλυση μαλλον καπου κανεις λαθοςναι, φτανει τα 320 W , να το πουμε αυτο ενω μια 5770 τα 220 W και μια gtx 460 τα 270 W
το 550 παντως μια χαρα την εχει, εγω σε τετοιο την ειχα στο προηγουμενο μου pc (με c2d ομως)
-
22ρα και 1080p αναλυση μαλλον καπου κανεις λαθοςναι, φτανει τα 320 W , να το πουμε αυτο ενω μια 5770 τα 220 W και μια gtx 460 τα 270 W
το 550 παντως μια χαρα την εχει, εγω σε τετοιο την ειχα στο προηγουμενο μου pc
τα watt δεν ειναι το θεμα τα αμπερ ειναι και εγω ειχα ενα tt τροφοδοτικο αλλα εδινε 6 αμπερ λιγοτερα το αποτελεσμα ηταν να κλεινει συνεχεια λογο 'θερμοκρασιας' καθοτι δεν εβρισκε τι γινοταν ε μετα απο ενα oc καταλαβα τι εμπαζε
-
Οι ταμπλετες συναγωνιζοντα τα νετμπουκ που ειναι ο,τι πιο ηλιθιο βγηκε ποτε και μαλλον ειναι και καλυτερες, αλλα οχι τα λαπτοπ που πρακτικα ειναι κανονικοι υπολογιστες
μην το λες.. τα netbook ειναι καλο για πολλα πραγματα ειδικα για τα φανταρια ενα τετοιο ειναι οτι πρεπει +οτι αμα κατσεις επανω σε ενα netbook μπορει και να μην παθει τιποτα..
-
ναι το ξερω αυτο, χοντρικα μιλαμε παντα σε ο,τι αφορα τα watt
το προηγουμενο μου τροφοφοδοτικο (το οποιο ζει και βασιλευει ακομα) ηταν ενα chieftech (φθηνια δλδ), που δινει αμπερ γτπ , παρολα αυτα δεν ειχε προβλημα ο,τι κι αν του εβαζα να κανει (furmark κτλ..)
επρεπε να ειχα παρει τη connect 3d 4890 που εχει ενα 6πινο και δεν καιει πολυ , αλλα μ@λακιστηκα λιγακι..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το 550 παντως μια χαρα την εχει, εγω σε τετοιο την ειχα στο προηγουμενο μου pc (με c2d ομως)
Στο site που έδωσες λέει 190W
Αν πιάνει τα 320 μάλλον θα ζοριστεί το τροφοδοτικό μου, οπότε να παω για 5770
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]