-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
6972132147
Εσυ μαλλον δεν εχεις αμαξι γιαυτο δεν σε νοιαζει
μωρε εχω εγω εργαλειο που το σιτροενακι σου το κανει σκονη
Οταν δεις αυτα τα χλμ στο κοντερ σου ελα
αμα θες μια αναβαση την Παρνηθα.
-
Περιμέντε λίγο παιδιά δεν έγινε το ποπ κορν ακόμα ...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
6972132147
Εσυ μαλλον δεν εχεις αμαξι γιαυτο δεν σε νοιαζει
μωρε εχω εγω εργαλειο που το σιτροενακι σου το κανει σκονη
Οταν παιρνει μπρος
εσυ μην μιλας με τον βατραχο,αντε να κανεις κοντρα με κανα σκυλο η καμια γατα γιατι με αμαξι δεν σε βλεπω .
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το δικο σου ειναι αυτο??Εχω και ενα αλλο βιντεο που ραβω τον πασχο
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Περιμέντε λίγο παιδιά δεν έγινε το ποπ κορν ακόμα ...Τι ποπ κορν ρε εγω παρηγγειλα πιτσες!!!3 να πουμε ετσι ψιλοβλαχαδερες εμπειρες με πιπεριες μανιταρια φετα ασε πολυ εμπειρη!!!
-
Το δικο σου ειναι αυτο??
Εχω και ενα αλλο που ραβω τον πασχο
Τωρα με θυμωσες απορω κυριε οικογενιαρχης ανθρωπος και κανει ρεπριζια dyno και τετοια??ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!!!!Σα δε ντρεπεσε!Θα σε φτιαξω εγω σε 2 χρονακια που θα μου παει...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Περιμέντε λίγο παιδιά δεν έγινε το ποπ κορν ακόμα ...
Τι ποπ κορν ρε εγω παρηγγειλα πιτσες!!!3 να πουμε ετσι ψιλοβλαχαδερες εμπειρες με πιπεριες μανιταρια φετα ασε πολυ εμπειρη!!!
Εγώ κάνω δίαιτα ...
-
παντως θα γουσταρα μια αναβαση .
κατι μαουνες και ακριβα αμαξια ,κατι γερμανικες μπαχατελες να προπαθουν να στριψουν .
εγω με τον πασχο θα εχουμε ανεβει κορυφη και θα σας περιμενουμε -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμα θες μια αναβαση την Παρνηθα.Αναβαση ???
Ευκολα αν και θα με παρει ο μεχρι να φτασεις δεν πειραζει ..... -
καλά ρε ψιτροβαγ, όλα τα βιντεάκια με χμ είναι δικά σου
The car has big heat problems.^^
I remember driving to a small Poker Tournament and right at the moment, when I turned off the engine, the screw top from the cooling water was blown against against the bonnet leaving a small buckleισχύει?
-
Το δικο σου ειναι αυτο??
Εχω και ενα αλλο βιντεο που ραβω τον πασχο
κακιστο μονταζ μαλλον θα ναι..
-
Κάτσε φρόνιμα φίλε ιταλάκια γιατί είναι και κάτι πιο σύγχρονα γαλλικά που τις αναβάσεις τις έχουν ψωμοτύρι
-
Αναβαση ???
Ευκολα αν και θα με παρει ο μεχρι να φτασεις δεν πειραζει .....που να πας ρε με το καικι αναβαση
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Κάτσε φρόνιμα φίλε ιταλάκια γιατί είναι και κάτι πιο σύγχρονα γαλλικά που τις αναβάσεις τις έχουν ψωμοτύριδεν θυμαμαι κανα ραλακι να δεχτηκε.ολο λαου λαου την κανουν.
μαλλον φοβουνται μην χασουν το κυρος τους -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά ρε ψιτροβαγ, όλα τα βιντεάκια με χμ είναι δικά σουThe car has big heat problems.^^
I remember driving to a small Poker Tournament and right at the moment, when I turned off the engine, the screw top from the cooling water was blown against against the bonnet leaving a small buckleισχύει?
Καμμια σχεση αυτα που λεει ο ασχετος
ολα τα βιντεακια με vagelis1000 ειναι δικα μου
-
Αναβαση ???
Ευκολα αν και θα με παρει ο μεχρι να φτασεις δεν πειραζει .....που να πας ρε με το καικι αναβαση
Δεν θυμαμαι κανενα ιταλικο να με εχει περασει ποτε μονο κατι γιαπωνεζικα impreza,typer ,evo,avensis κτλ
-
Η μόνη ανάβαση που μπορείτε οι Ιταλοί να κερδίσετε είναι στο πάρκινγκ του συνεργείου
-
ουτε ο πασχος;
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Η μόνη ανάβαση που μπορείτε οι Ιταλοί να κερδίσετε είναι στο πάρκινγκ του συνεργείουΣτην λεγομενη αναβαση ΝΙΚΗΤΑ
-
ουτε ο πασχος;Αν φύγει μπροστά και γλυστράει ο απο πίσω στα λάδια, αλλά και πάλι χλωμό ....
(¨Εχω μάθει ατάκες από εχθρούς των Ιταλών που με πειράζουν γιατί τα γουσταρω ... )
Pub - σουβλατζίδικο [#28]