-
Δεν υπάρχουν επικίνδυνοι δρόμοι, υπάρχουν επικίνδυνοι οδηγοί.
-
Μαζί σου. Αυτό πες το στα παιδιά σου όταν θα βλέπουν να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα ο επικίνδυνος οδηγός και δε θα έχεις που να πας επειδή ο δρόμος δε θα σου προσφέρει πουθενά διαφυγή.
-
Θα τα στείλω στη Γερμανία τα παιδιά μου για να έχουν τσάμπα και καλούς δρόμους.
-
Και πώς θα σε γηροκομήσουν από τόσο μακριά?
-
Θα αναγκαστώ να μετακομίσω στο καστρο μας στην νοτιοδυτική βαυαρία.
-
Χτες πέρασε απο πίσω μου στα διοδια των Θηβών οδηγός με την ολοκαίνιουργια Mercedes E της. Κυνδύνευσε να πέσει πάνω μου για να γλιτώσει τα €0.95. Στα ματιά μου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο την κοπέλα στο ψιλικατζιδικο των Πλαταιων που δεν μου έκοψε απόδειξη για τα €2 του Redbull. Και αυτή τον αγώνα της εναντίων της άδικης φορολογίας έκανε.
-
Γιατί δεν πλακώθηκες στα φρένα? Αγαπημένη τακτική σε μερικούς και ασφαλής πάνω απ' όλα.
-
Γιατί κανείς χαζες ερωτήσεις; δεν πρόκειται να βάλω την ζωή και την περιουσία μου σε κίνδυνο επειδή κάποιος είναι ηλίθιος και τσιπης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί κανείς χαζες ερωτήσεις; δεν πρόκειται να βάλω την ζωή και την περιουσία μου σε κίνδυνο επειδή κάποιος είναι ηλίθιος και τσιπης.Επειδή κάποιοι εδώ μέσα έκαναν εξίσου χαζές προτάσεις.
-
Ποιος πρότεινε να πλακωθεις στα φρένα;
-
Ψάξε παλιότερα, ολόκληρος καυγάς έχει γίνει γι' αυτό.
-
Χτες πέρασε απο πίσω μου στα διοδια των Θηβών οδηγός με την ολοκαίνιουργια Mercedes E της. Κυνδύνευσε να πέσει πάνω μου για να γλιτώσει τα €0.95. Στα ματιά μου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο την κοπέλα στο ψιλικατζιδικο των Πλαταιων που δεν μου έκοψε απόδειξη για τα €2 του Redbull. Και αυτή τον αγώνα της εναντίων της άδικης φορολογίας έκανε.γυναικα οδηγούσε?
Τί εννοείς κινδυνεψε? βασικά αν περάσεις μερικές φορές καροτσερία, καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ χρειάζεται να κολλάς. ακομα κ πανω απο δυο μετρα αρκουν.
Το μόνο που σκέφτομαι ειναι οτι οι τρόμπες στα διοδια είναι ικανοι να ρυθμίσουν τις μπάρες να πεφτουν αλα λαιμητόμοι -
Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;
Σαν να αναφέρεις ότι κάποιο ζώο χτες σου έκλεισε το γκαράζ και να σου απαντώ 'γιατί δεν τον έδειρες;' (+ )
-
:vava: Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;Επειδή βαριέμαι να ψάξω εγώ.
-
:vava: Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;Σαν να αναφέρεις ότι κάποιο ζώο χτες σου έκλεισε το γκαράζ και να σου απαντώ 'γιατί δεν τον έδειρες;' (+ )
Καλα ρε Χρηστο... Μιλαει για εδω viewtopic.php?f=5&t=35890&p=2274371#p2274371 που ειχες παρει και εσυ μερος....
Μαλλον εισαι σε vaccation mode ακομα......
-
Μέχρι πρώτη Σεπτέμβρη.
Όπως και να έχει, δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι, πόσο μάλλον να σχολιάζω, οτιδήποτε έχει γράψει κανείς σε θέμα που συμμετέχω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ανέφερα ότι η οδηγός αρνήθηκε να πληρώσει τα 95 λεπτά που της αναλογουσαν για την διαδρομή, την στιγμή που είχε τα χρήματα να πληρώσει την βενζίνη και τους φόρους της ολοκαίνουργιας E-class σε ένα δρόμο που είναι ολοκληρωμένος κλειστος αυτοκινητόδρομος με καινούργια άσφαλτο, σήμανση και νέο ψηλό jersey. Ποιος θα τα πληρώσει αυτα; Μα αποκλειστικα ο φορολογούμενος φυσικά. Η κυρία με την Mercedes κάνει την επανάσταση της.
-
μα Χρήστο συμμετείχες κι εσύ σε εκείνη τη συζήτηση και είπες πως εφάρμοζες τον σουπερ ντούπερ ασφαλή τρόπο χάρη στον οποίο δεν άφηνες και τον πίσω να κολησει και να περάσει .
Τι έγινε τώρα , γιατί δεν τον εφάρμοσες; -
Για τον ίδιο λόγο που δεν ζήτησα απόδειξη για το Redbull. Δεν ασχολήθηκα. Και όσο δεν ασχολούμαι, τόσο αλωνίζουν οι φοροφυγάδες.
-
Πάει, χάλασες κι εσύ.
-
Γιατί δεν δοκιμάζεις να φτιάξεις εσύ; Μπορείς να ξεκινήσεις με απλά πράγματα όπως το να αποδοκιμάζεις όλους όσους προσπαθούν να βάλουν τους άλλους να πληρώνουν για τα δικά τους έξοδα.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!