-
Τουλάχιστον πριν δώσει τέλος ο αγαπητός junior μας εξήγησε ότι όσοι δεν συμφωνούν μαζί του είναι πιθήκια, έχουν iq μικρότερο από πατημένης κατσαρίδας, είναι τσάτσοι του μπόμπολα και του κάθε μπόμπολα, ή είναι ελιτίστες που θέλουν τους δρόμους μόνοι τους για να πηγαίνουν στα χιονοδρομικά.
Οι υπόλοιποι συμφορουμίτες (όσοι δεν διαφωνούν μαζί του) είναι οκ, καλά παιδιά.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Σύντροφοι νικάμε!
μπα.δε θα το λεγα.
η χτεσινη ηταν αλλη μια ωραια μερα χωρις διοδιαετσι. Καθε δωρεαν περασμα ειναι μια μικρη νικη κατα του παγκοσμιου καπιταλισμου, της Τροικας, της εγχωριας Χουντας, του Παπαδημου, των ΗΠΑ και των rolling stones.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η χτεσινη ηταν αλλη μια ωραια μερα χωρις διοδια
Αυτό μου είπε ένας γνωστός χτες. 'Η χθεσινή ήταν άλλη μια μέρα χωρίς αποδείξεις, εφορίες και μ@λακίες'.
Ας αφήσουμε όσους δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα (συνταξιούχους, μισθωτούς) να τα πληρώνουν όλα αυτοί μέσω της φορολογίας τους. Ας πρόσεχαν!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τουλάχιστον πριν δώσει τέλος ο αγαπητός junior μας εξήγησε ότι όσοι δεν συμφωνούν μαζί του είναι πιθήκια, έχουν iq μικρότερο από πατημένης κατσαρίδας, είναι τσάτσοι του μπόμπολα και του κάθε μπόμπολα, ή είναι ελιτίστες που θέλουν τους δρόμους μόνοι τους για να πηγαίνουν στα χιονοδρομικά.Οι υπόλοιποι συμφορουμίτες (όσοι δεν διαφωνούν μαζί του) είναι οκ, καλά παιδιά.
δες τις προσβολες που εχει αμολησει η δικη σου ομαδα και μετα κρινε ποιος ειναι χειροτερος
-
Ποια δική μου ομάδα; ο Ολυμπιακός; Το snowclub? Ο Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα;
-
η ομαδα με το σημα της κατσαριδας.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η ομαδα με το σημα της κατσαριδας.Αγαπητε θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οταν πας να δικαιολογησεις μια λαμακια σου πετας μια χειροτερη....Ελεος..
-
Εννοειται θα προσβαλλω καποιον που με αποκαλει κομπλεξικο.
-
Τελικά μείναμε με την απορία αγαπητέ nintza. Οι αυτοκινητόδρομοι χρειάζονται ή δεν χρειάζονται προσωπικό;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αγαπητε θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οταν πας να δικαιολογησεις μια λαμακια σου πετας μια χειροτερη....Ελεος..
dap=δαπ?
-
Ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Αγαπητε θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οταν πας να δικαιολογησεις μια λαμακια σου πετας μια χειροτερη....Ελεος..
dap=δαπ?
Αλλη μια αποδειξη σε αυτο που σου 'γραψα.....
Υ.Γ.
Τραβα στο προφιλ μου και θα βρεις (;) απαντηση..... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ατέλειωτες στιγμές διασκέδασηςεγω να δεις πως διασκεδαζω οταν κρεμιεται ο υπαλληλος στο γκισε και φωναζει!
-
Ζούμε μεγάλες στιγμές!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης
εγω να δεις πως διασκεδαζω οταν κρεμιεται ο υπαλληλος στο γκισε και φωναζει!
O οδηγός σου τι λέει ?
-
εχω βαρυστομαχιασει απο το πολυ pop corn και cola τοσες μερες...τετοιο γελοιο ουτε σε κωμωδια στο cinema...ασε που ειναι και δωρεαν
η ημημαθεια οχι απλα ειναι ανικητη αλλα και χειροτερη της βλακειας
βλεπω το τοπικο να γινεται case study σε πανεπιστημιακα ιδρυματα
-
nintza τελικά επιμένεις ότι οι αυτοκινητόδρομοι δεν χρειάζονται προσωπικό για να λειτουργούν;
-
Τι να το κάνουν ? Δεν γίνονται όλα μόνα τους ?
-
To JUKE επιστρεφει απο Την Β.Ελλαδα στην ΕΟ πληρωσε διωδια... στα Μαλγαρα οχι (απεργεια.).. πιστευω τα υπολοιπα προς Αθηνα θα εισπρατουν....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
nintza τελικά επιμένεις ότι οι αυτοκινητόδρομοι δεν χρειάζονται προσωπικό για να λειτουργούν;πως.πρεπει να εχουν τον εισπρακτορα που παιρνει τα λεφτα
πρεπει να εχουν τον προισταμενο του εισπρακτορα που επιβλεπει τον εισπρακτορα που παιρνει τα λεφτα
τον υποδιευθυντη τους
τον διευθυντη τους.
την καθαριστρια τους
τον καφετζη τους
κριμα δεν ειναι ολοι αυτοι να χασουν τη δουλεια τους?
να τους βαλουμε στο δημοσιο οταν απολυθουν
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!