-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δηλαδή συμφωνείς με τον bujinkan;ωπα...μπαστα.....
Το ποστ μου δεν εχει σχεση με το αν αυτοι που δεν πληρωνουν διοδια εχουν δικιο η αδικο,ειναι νομιμοι η παρανομοι
Εχει να κανει με το επειδη μαλλον νομικα απο οτι φαινεται το τοπιο ειναι θολο και ετσι το κρατος δεν μπορει να τους επιβαλει προστιμα,προχωραει πλεον σε προπαγανδες εκφοβισμου του απλου (μη σκεπτομενου αλλα προβατου) πολιτη ετσι ωστε να μην χασει και αλλο μαρουλι απο τα διοδια,ποσο μαλλον τωρα που ερχονται γιορτες και ολοι θα κινηθουνε με τα αμαξια τουςΡε τι να λεμε.....ο παρακατω ειναι γατακι λεμε μπροστα στους δικους μας
-
Εννοειται πως συμφωνώ προπαγάνδα στο φουλ!
-
-
σε γνωστό μου πέρναγε με τη μηχανή του καροτσάκι στην αττική οδό τον πήραν τηλέφωνο από τη τροχαία κ πήγε κ παρέλαβε δυο κλήσεις
δε ξέρω λεπτομέρειες, αν το είχαν τραβήξει φωτό, ποιος βεβαίωσε την παράβαση κτλ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σε γνωστό μου πέρναγε με τη μηχανή του καροτσάκι στην αττική οδό τον πήραν τηλέφωνο από τη τροχαία κ πήγε κ παρέλαβε δυο κλήσεις
δε ξέρω λεπτομέρειες, αν το είχαν τραβήξει φωτό, ποιος βεβαίωσε την παράβαση κτλΌ,τι να ναι δηλαδή... Είναι δυνατό να βεβαιώνεται παράβαση χωρίς να ξέρουν ποιος οδηγούσε κλπ; Εδώ ακυρώνονται τέτοιες κλήσεις στο δικαστήριο για ΠΟΛΥ χειρότερες παραβάσεις όταν τις τραβάνε κάμερες τις φωτό, θα ευσταθούν τώρα τέτοιες κλήσεις για τα διόδια; Κάτι μου λέει πως η Αττική οδός έχει καταντήσει τσιφλίκι προ πολλού. Να ναι καλά το Google Navigation που χρησιμοποιώ πλέον και δε χρειάζεται να ρισκάρω κολλητήρια, περνάω από παραδρόμους και παρακάμψεις που δεν είχα βρει ποτέ σε άλλο navi και δεν τους δίνω δραχμή!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
δε ξέρω λεπτομέρειες, αν το είχαν τραβήξει φωτό, ποιος βεβαίωσε την παράβαση κτλΌ,τι να ναι δηλαδή... Είναι δυνατό να βεβαιώνεται παράβαση χωρίς να ξέρουν ποιος οδηγούσε κλπ; Εδώ ακυρώνονται τέτοιες κλήσεις στο δικαστήριο για ΠΟΛΥ χειρότερες παραβάσεις όταν τις τραβάνε κάμερες τις φωτό, θα ευσταθούν τώρα τέτοιες κλήσεις για τα διόδια; Κάτι μου λέει πως η Αττική οδός έχει καταντήσει τσιφλίκι προ πολλού. Να ναι καλά το Google Navigation που χρησιμοποιώ πλέον και δε χρειάζεται να ρισκάρω κολλητήρια, περνάω από παραδρόμους και παρακάμψεις που δεν είχα βρει ποτέ σε άλλο navi και δεν τους δίνω δραχμή!
makinen μάλλον δεν κατάλαβες. Ο chemic δε ξέρει τις λεπτομέρειες, ο γνωστός του λογικά θα γνωρίζει..
-
Λεπτομέρειες για το Google Navigation?
Είναι εφαρμογή σε κινητό? -
Ο χρήστης tankerman έγραψε:
@makinenΛεπτομέρειες για το Google Navigation?
Είναι εφαρμογή σε κινητό?Σε pm όποιος ενδιαφέρεται γιατί είμαστε off-topic. Λειτουργία του Google Maps είναι που όμως από default δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα και θέλει άλλα... κόλπα
-
Είναι αυτές οι τρέχουσες τιμές διοδίων? http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Information_Tolls
Την προτελευταία φορά που ανέβηκα από Λάρισα στη Θεσσαλονίκη ήταν 8.9 ευρώ, ενώ την τελευταία ένας σταθμός δεν
λειτουργούσε αλλά δεν θυμάμαι το κόστος στον συγκεκριμένο. Στο link φαίνεται πως υπάρχουν 4 με συνολικό κόστος
7.5 ευρώ, ισχύει? Επίσης, στην εγνατία από Θεσσάλονικη και πάνω, λειτουργεί ένας σταθμός ή άνοιξε και δεύτερος στον
Ίασμο Ροδόπης? -
Αυτές οι τιμές ήταν πριν 3 χρόνια. Σταθμός Τεμπών δεν υπάρχει καν πλέον.
-
Απορώ πως μου πέρασε από το μυαλό η αρρωστημένη ιδέα πως μπορεί να μειώθηκαν οι τιμές
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Απορώ πως μου πέρασε από το μυαλό η αρρωστημένη ιδέα πως μπορεί να μειώθηκαν οι τιμέςΥποθετω πως εισαι ελληνας απο ΗΠΑ η κατι τετοιο?
-
Είναι αυτές οι τρέχουσες τιμές διοδίων? http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Information_Tolls
Την προτελευταία φορά που ανέβηκα από Λάρισα στη Θεσσαλονίκη ήταν 8.9 ευρώ, ενώ την τελευταία ένας σταθμός δεν
λειτουργούσε αλλά δεν θυμάμαι το κόστος στον συγκεκριμένο. Στο link φαίνεται πως υπάρχουν 4 με συνολικό κόστος
7.5 ευρώ, ισχύει? Επίσης, στην εγνατία από Θεσσάλονικη και πάνω, λειτουργεί ένας σταθμός ή άνοιξε και δεύτερος στον
Ίασμο Ροδόπης?Εχουν ανοιξει και τα 2 διοδια (Ασπροβαλτα και Ιασμο) προς Κομοτηνη.... 4 € επιπλεον υπολογισε...
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχουν ανοιξει και τα 2 διοδια (Ασπροβαλτα και Ιασμο) προς Κομοτηνη.... 4 € επιπλεον υπολογισε...A, ωριαιότατα, θα βγω προς Ξάνθη και θα πάω από τα χωριά, θα έχω βαρεθεί τόση ώρα εγνατία έτσι κι αλλιώς.
-
Εχουν ανοιξει και τα 2 διοδια (Ασπροβαλτα και Ιασμο) προς Κομοτηνη.... 4 € επιπλεον υπολογισε...
A, ωριαιότατα, θα βγω προς Ξάνθη και θα πάω από τα χωριά, θα έχω βαρεθεί τόση ώρα εγνατία έτσι κι αλλιώς.
Ειδικα η διαδρομη Ξανθη - Κομοτηνη εχει 3 επιλογες..... Εγνατια, την Εθνικη οδο που περναει απο Λαγος πολυ καλη χαραξη και γρηγορη, και την παλαια εθνικη που πρναει μεσα απο τα χωρια...ιασμο κ.λ.π. για μενα λοιπον η εθνικη οδος που περναει απο το Λαγος ειναι μια χαρα λυση.. με ομορφα τοπια ειδικα το πρωι.... με τα πτηνα και τη λιμνη του Βατοπεδιου.
-
To ξέρω, από Κομοτηνή είμαι, η πάνω εναλλακτική από Ίασμο είναι κάποια χιλιόμετρα συντομότερη, σίγουρα πιο αργή αλλά
δεν έχω περάσει ποτέ από εκεί και θα ήθελα να δω πως είναι. Επίσης, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω την παλιά διαδρομή
Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή χωρίς να μπώ καθόλου εγνατία, από περιέργεια και για την εμπειρία. Αν τη μέρα που θα ανέβω
έχει καλό καιρό και έχω όρεξη θα το δοκιμάσω. -
Το κομμάτι αυτό το κάναμε προ εγνατίας μέχρι καβάλα (λίμνες, ασπροβάλτα κλπ)
Απ τα πιο επικίνδυνα κομμάτια, φαντάζομαι όμως τώρα η κίνηση θα έχει αραιώσει -
Να θέλεις να πας Θράκη, στην Ασπροβάλτα να έχει γίνει ατύχημα και να είσαι μποτιλιαρισμένος με τις ώρες. Αξέχαστες εποχές . Τώρα κάνανε οι αχρείοι δρόμο και ζητάνε και διόδια Ντροπή
-
Δεν ζητάνε διόδια. Ζητάνε χαράτσ'!
Δεν θα πληρώσουμε για ιδεολογικούς λόγους.Μια απορία όμως, πληρώνει κανείς σε τούτη τη χώρα για ιδεολογικούς λόγους;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!