-
Ένα σχόλιο σου θα μπορούσαμε να είχαμε για τον ξυλοδαρμό της εργαζόμενης, Cordoba?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προπηλακισμός ταμία στα διόδια Αφιδνών'Δεν πληρώνω' με το ζόρι λέμε
Κλασσική νεοελληνική αλητεία....
-
Μετακινήθηκα αρκετά με τη μηχανή το Σ/Κ που μας πέρασε για τις ανάγκες του Ακρόπολις και συνειδητοποίησα το εξής: εκεί που το αυτοκίνητο πληρώνει 3.10, εγώ πληρώνω 2.20 και εκεί που πληρώνει 2.80, εγώ πληρώνω 1.70 Η καταπόνηση που προκαλώ στο δρόμο είναι ανάλογη, καθώς είναι τόσο δυνατό το δίτροχό μου, που ξηλώνω την άσφαλτο.
Επιπλέον, το κλασικό θέμα με τα μετωπικά διόδια. Από την είσοδο της Αρχαίας Νεμέας, ως τα διόδια του Σπαθοβουνίου, ανεβαίνοντας προς Κόρινθο, είναι-δεν είναι 20 χιλιόμετρα. Βεβαίως θα πληρώσεις όσο θα πλήρωνες αν χρησιμοποιούσες το δρόμο από την Τρίπολη, επειδή έτσι.
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80369:continue-the-joke-to-tolls&catid=92:2010-04-07-06-03-35&Itemid=253
Και το δούλεμα συνεχίζεται..Πες τα ρε cordoba_turbogt, προσπαθούν να φτιάξουν δρόμους για εμάς με τα λεφτά μας, απαράδεκτο Εδώ όλοι οι κοιμισμένοι ευρωπαίοι θέλουν να σταματήσει το σύστημα συχρηματοδότησης έργων απο το κράτος και να γίνουν 100% αυτοχρηματοδοτούμενα, μπάς και καταφέρουμε και ξεκολήσουμε απο την κατάσταση χρεοκοπείας που είμαστε εδώ και καιρό, αλλά εμείς δεν πέφτουμε στη λούμπα, καθότι ξύπνοι Θέλουμε 100% χρηματοδότηση απο το κράτος και άμεσα, αν δεν έχουμε να πληρωθούν συντάξεις, δεν πειράζει, θα δανειστούμε για να φτιάξουμε δρόμους!
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63165147
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα σχόλιο σου θα μπορούσαμε να είχαμε για τον ξυλοδαρμό της εργαζόμενης, Cordoba?εσύ ήσουνα μπροστά για να σχολιάσεις?
ας δώσει η εταιρία το βιντεο που έχει να δούμε τί έγινε. Μηνύσεις έκανε η Ω ΕΤΑΙΡΙΑ? Οι τελωνες-μπάτσοι που ήταν? -
πραγματικά απορώ . Και τότε με το βουλευτή και τώρα με την υπάλληλο , ήσασταν εκεί και τα λέτε αυτά; Εγώ δεν ήμουν και δεν έχω άποψη . Αλλά χωρίς να ξέρετε , πως βγάζετε το συμπέρασμα οτι και τότε και τώρα , αλήθεια λένε οι άλλοι και όχι αυτοί που δεν πληρώνουν ; Ωραίοι είστε ...
-
Μια γυναίκα βλέπει 50 μαντράχαλους με κοντάρια και αποφασίζει να τους αρχίσει στα σκαμπίλια.
Αν δεν ήταν η cat woman, δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα ρεαλιστικό.Αλλά ακόμα κι αν το έκανε, το να βγαίνει ο μαντράχαλος-θύμα και να το καταγγέλλει ως βιαιοπραγία από τα όργανα του στυγνού κεφαλαίου ακούγεται ιδιαίτερα βλακώδες.
-
εκτως και αμα δεν ηταν γυναικα αλλα ο ζαμπιδης incognito
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια γυναίκα βλέπει 50 μαντράχαλους με κοντάρια και αποφασίζει να τους αρχίσει στα σκαμπίλια.
Αν δεν ήταν η cat woman, δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα ρεαλιστικό.
.κ εμένα δε μου φαινόταν ρεαλιστικό να πετάγονται υπάλληλοι μες στο δρόμο να σταματάνε τους 'τσαμπατσήδες', να κατεβάζουν τις μπάρες πάνω στο παρμπρίζ ενώ περνάει αμάξι, να μην σε αφήνουν να περάσεις όταν ζητάς πιστωτικό αλλά κ να μην σηκώνουν κ τις μπάρες παρακωλύοντας τη συγκοινωνία κ τρώγοντας μήνυση (δες περιστατικό με τον δημοσιογράφο). Αλλά γίνονται.
Εγώ αν ετρωγα ξύλο στη δουλειά μου στα καλά καθούμενα, αν το αφεντικό δεν έκανε μηνύσεις θα τον έπαιρνε ο διάολος
Αν πλακωνόμουν σα μαλάκας με κάποιο πελατη κ τις μάζευα θα έπαιρνε εμένα ο διάολος -
Τι σημασία έχει ποιός ήταν μπροστά στο σκηνικό και ποιος όχι, ένα πλήθος επιτέθηκε σε μία υπάλληλο και της προκάλεσε σωματικές βλάβες, έχει σημασία αν είπε κάτι που τους ενόχλησε ή όχι; Έπρεπε να επιτεθούν και να σπάσουν το κλωβό με την υπάλληλο μέσα; Τόσο πολύ τους ενόχλησε και δεν τους ενδιέφερε άν θα πάθαινε κάποια σοβαρή ζημιά; Πρέπει να πεθάνει κάποιος για να σοβαρευτούν κάποιοι αλήτες; Η κατάσταση έχει ξεφύγει.
ΥΓ.'Η δημοσίευση δημιουργήθηκε από τον/την cabala10 που βρίσκετε στην λίστα παράβλεψης. Προβολή αυτής της δημοσίευσης.'
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
ΥΓ.'Η δημοσίευση δημιουργήθηκε από τον/την cabala10 που βρίσκετε στην λίστα παράβλεψης. Προβολή αυτής της δημοσίευσης.'
Αυτο γιατι το εγραψες;
-
- Ποιος είπε οτι έχει σωματικές βλάβες και οτι της επιτέθηκε ένα μπούγιο; Η εταιρία ; Οι άνθρωποι που έκαναν την κατάληψη λένε πως η υπάλληλος επιτέθηκε . Γιατί να πιστέψουμε την εκδοχή της εταιρίας και όχι την εκδοχή των καταληψιων;
- Επειδή ακριβώς ήταν γυναίκα και ξέρει οτι δύσκολα άντρας θα της σήκωνε χέρι , άνετα μπορεί να κάνει τσαμπουκάδες . Λίγες έχετε δει να το κάνουν;
Συνήθως η αλήθεια σε τέτοιες περιπτώσεις , είναι κάπου στη μέση .
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
- Ποιος είπε οτι έχει σωματικές βλάβες και οτι της επιτέθηκε ένα μπούγιο; Η εταιρία ; Οι άνθρωποι που έκαναν την κατάληψη λένε πως η υπάλληλος επιτέθηκε . Γιατί να πιστέψουμε την εκδοχή της εταιρίας και όχι την εκδοχή των καταληψιων;
- Επειδή ακριβώς ήταν γυναίκα και ξέρει οτι δύσκολα άντρας θα της σήκωνε χέρι , άνετα μπορεί να κάνει τσαμπουκάδες . Λίγες έχετε δει να το κάνουν;
Εχει ο Τσακ Νορις αδερφη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
βιντεο απο την συμπλοκη..
[spoiler:2d43u52a]
https://www.youtube.com/watch?v=lO0bcGa4wjk
[/spoiler:2d43u52a] -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
έλεος με τον Τσακ Νόρις σε αυτό το φόρουμ, όπως κ με τα ποστ που κάνουμε απλά για να γίνονται
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
έλεος με τον Τσακ Νόρις σε αυτό το φόρουμ, όπως κ με τα ποστ που κάνουμε απλά για να γίνονται
Δηλαδη σε εσενα ακουγεται κατι αλλο απο ανεκδοτο το να επιτεθει μια γυναικα σε 50 ατομα;
Αμα δεν σου αρεσουν τα ποστ/φατσα/αποψη μου μπορεις να με βαλεις σε ignore list -
Εγώ δεν ήμουν μπροστά... αν όμως ήταν να έχουμε γνώση και άποψη μόνο όσων είμαστε μπροστά τότε θα ξέραμε μόνο τα του 'χωριού' μας -και αν... Ευτυχώς έχουμε περάσει στην εποχή των ηλεκτρονικών μέσων, του Internet κτλ. Συνεπώς το 'ήσουν μπροστά ?' το θεωρώ απλά υπεκφυγή.
Δυστυχώς μια σοβαρή μερίδα (δε λέω 'πλειονότητα' διότι δεν το πιστεύω ότι είναι... αλλά μια υπολογίσιμη μειονότητα) των 'Δεν πληρώνω' σε αυτό το θέμα έχει δείξει σαφώς να υιοθετεί και να επικροτεί παρόμοιες πρακτικές: (τζάμπα) μαγκιές, τσαμπουκάδες, 'του έδειξα και δεν θα το ξανακάνει', 'πες μου τον αριθμό της πινακίδας σου να το πω στους συναδέλφους να σε περιποιηθούν' κτλ. (πάντα με προσθήκη του εννοείται) Επιπλέον η κοινή λογική λέει ότι, αν έγινε το περιστατικό, είναι περισσότερο πιθανό να προπηλακίστηκε η υπάλληλος παρά κάποιος diodista.
Για αυτούς τους λόγους και με τις διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης (μην ακούσω για Goebels, κανείς δεν εμποδίζει την αντίθετη άποψη) είμαι περισσότερο προετοιμασμένος να πιστέψω την εκδοχή των ΜΜΕ παρά την αντίθετη.
-
Eξακολουθείς να πιστεύεις τα ΜΜΕ?
-
Μα ΜΜΕ (zougla) δημοσίευσαν και την άποψη ότι η ταμίας επιτέθηκε στους diodistas.
Δόξα τω Θεώ, στη σημερινή εποχή έχεις δεκάδες πηγές πληροφόρησης για να διαλέξεις αυτή που θεωρείς ορθή.
Η εποχή της one-way πληροφόρησης (πχ. τηλεόραση) έχει παρέλθει.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!