-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εδώ και καιρό έχω γράψει ότι τα έργα στην Κορινθού-Πατρών ΤΕΛΟΣ. Τα εργοτάξια βάλανε λουκέτο εκτός απο ένα, νομίζω, στην περιοχή που έχουν πρόβλημα με κατολισθήσεις. Για να γίνει ο δρόμος θα πρέπει όλα να γίνουν απο την αρχή, χαιρέτα μας δηλαδή Εδώ, τα Τέμπη προχωράνε με νύχια και με δόντια, υπήρχε σχεδιάσμος για πάυση εργασιών αλλά προς το παρών ξεπεράστηκε και βλέπουμε....
Πολύ μιζέρια πάντως....
ωραια, δικαιολογια για Θηβα - Αραχωβα - Ναυπακτος...
Πως ειναι ο δρομος για να πας Αγρινιο απο εκει??? Κατι σαν Κορινθου-Πατρων??? Μπορεις να πας σχετικα ανετα δλδ ~120 χλμ.
απο τα 200 πεφτεις στα 160 απλα.
αμα γουσταρεις μετα πας για αλλαγη τακακια -
Αμα ειναι να καψω παραπανω βενζινη μαλλον πρεπει να δοκιμασω την αλλη διαδρομη Αθηνα-Λαμια και απο Λαμια στριβω για Καρπενησι. Αυτη την διαδρομη πριν την γεφυρα του Ριου-Αντιρριου την εκαναν αρκετοι οικογενειακοι φιλοι και συγγενεις μιας και δεν ειμαστε μεσα στο Αγρινιο αλλα εξω στα βουνα
-
Αμα ειναι να καψω παραπανω βενζινη μαλλον πρεπει να δοκιμασω την αλλη διαδρομη Αθηνα-Λαμια και απο Λαμια στριβω για Καρπενησι. Αυτη την διαδρομη πριν την γεφυρα του Ριου-Αντιρριου την εκαναν αρκετοι οικογενειακοι φιλοι και συγγενεις μιας και δεν ειμαστε μεσα στο Αγρινιο αλλα εξω στα βουναΑν είναι να φτάσεις λαμία, εκτός απο τα 3 επιπλέον διόδια, θα έχεις και 2 βουνά να διασχίσεις.
Εκεί είναι που θα κάψεις!edit: Νόμιζα από Μπράλο, απο Καρπενήσι παίζει να σε βολεύει. Από ποιό κωλοχώρι είσαι;
-
Δεν μπορω να το αναφερω γιατι θα ανεβαινει κοσμος με τα SUV και θα μου μαγαρισουν τα τοπια
-
Αν είναι ML, GL, GLK θα το ομορφύνουν!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν είναι ML, GL, GLK θα το ομορφύνουν!Εδω εχεις ενα δικιο, αλλα οι περισσοτεροι διαλεγουν Jeep οποτε το γνωριζει μονο η Μερσεντοκοινοτητα
-
Αμα ειναι να καψω παραπανω βενζινη μαλλον πρεπει να δοκιμασω την αλλη διαδρομη Αθηνα-Λαμια και απο Λαμια στριβω για Καρπενησι. Αυτη την διαδρομη πριν την γεφυρα του Ριου-Αντιρριου την εκαναν αρκετοι οικογενειακοι φιλοι και συγγενεις μιας και δεν ειμαστε μεσα στο Αγρινιο αλλα εξω στα βουναEίσαι τραγικός ρε! Οδήγα και σε κανα στροφιλίκι να ξελαμπικάρεις.
-
Αμα ειναι να καψω παραπανω βενζινη μαλλον πρεπει να δοκιμασω την αλλη διαδρομη Αθηνα-Λαμια και απο Λαμια στριβω για Καρπενησι. Αυτη την διαδρομη πριν την γεφυρα του Ριου-Αντιρριου την εκαναν αρκετοι οικογενειακοι φιλοι και συγγενεις μιας και δεν ειμαστε μεσα στο Αγρινιο αλλα εξω στα βουναΗ διαδρομη Λαμια Καρπενήσι (απο ενα σημειο και μετα) ειναι...βασανο οταν δεν πας τουριστικά
Επίσης απο Καρπενησι προς Αγρίνιο ο δρομος δεν ειναι και οτι καλυτερο...
Χωρια που για να φτασεις Λαμια εχεις πληρωσει ολα τα διοδια του Αθηνων Πάτρας -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αμα ειναι να καψω παραπανω βενζινη μαλλον πρεπει να δοκιμασω την αλλη διαδρομη Αθηνα-Λαμια και απο Λαμια στριβω για Καρπενησι. Αυτη την διαδρομη πριν την γεφυρα του Ριου-Αντιρριου την εκαναν αρκετοι οικογενειακοι φιλοι και συγγενεις μιας και δεν ειμαστε μεσα στο Αγρινιο αλλα εξω στα βουνα
Eίσαι τραγικός ρε! Οδήγα και σε κανα στροφιλίκι να ξελαμπικάρεις.
Οταν ανεβαινω απο το Αγρινιο για το χωριο τι κανω , τα εχω βαρεθει τοσα στροφιλικια στροφη στη στροφη ειμαι, οχι πως δεν μ'αρεσει . Και για να ριξω λιγο φως στην υποθεση για να παω χωριο παω απο την Αγρινιου-Καρπενησιου , 1 ωρα ειμαι απο Αγρινιο (μειωνεται αν πας ποιο γρηγορα) 1,5 περιπου ωρα ειμαι απο Καρπενησι.
-
Μέχρι καμαρούλα έχω πάει!
Βασικά μεθαύριο πάω αγρίνιο. Thomas σε ορίζω υπεύθυνο για την τάξη στο topic όσο θα λείπω. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μέχρι καμαρούλα έχω πάει!
Βασικά μεθαύριο πάω αγρίνιο. Thomas σε ορίζω υπεύθυνο για την τάξη στο topic όσο θα λείπω.Αη στο καλο!!!! Περναω απ την Καμαρουλα ειμαι μετα τον Αγιο Βλασση , αν ανεβεις Πεμπτη μπορει να πετυχεις τον ethymis , oσο για την ταξη στο τοπικο αστο πανω μου http://postimage.org/image/zu3ekv5w/ . Οι στροφες αρχιζουν μετα την Καμαρουλα και κυριως μετα την Ραϊνα, στην Καμαρουλα εχει ωραιες ευθειες αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τρεξεις γιατι ειναι χωριο και που και που στηνονται οποτε με 60χλμ σταθερα
-
χτες το απογευμα οι δεν πληρωνω ανοιξαν τα διοδια των αφιδνων,τα αυτοκινητα ερχοταν κατα χιλιαδες και τα κορναρισματα εδιναν και επερναν ηταν καπου 70-80 ατομα στα διοδια μαζεμενοι αλλα με γλυτωσαν απο διφραγκο τουλαχιστον αφου εδωσα πολλα για βενζινα.
-
Έτσι είναι ακρίβυνε η άτιμη η βενζίνα
-
Αη στο καλο!!!! Περναω απ την Καμαρουλα ειμαι μετα τον Αγιο Βλασση , αν ανεβεις Πεμπτη μπορει να πετυχεις τον ethymis , oσο για την ταξη στο τοπικο αστο πανω μου http://postimage.org/image/zu3ekv5w/ . Οι στροφες αρχιζουν μετα την Καμαρουλα και κυριως μετα την Ραϊνα, στην Καμαρουλα εχει ωραιες ευθειες αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τρεξεις γιατι ειναι χωριο και που και που στηνονται οποτε με 60χλμ σταθερα
τι στηνονται και παπαριες ρε?
εχω λιωσει τοσα λαστιχα και τακακια εκει περα
ρε μπας και εισαι ταριφας?γαματη διαδρομη, αλλα θελει αλογα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αη στο καλο!!!! Περναω απ την Καμαρουλα ειμαι μετα τον Αγιο Βλασση , αν ανεβεις Πεμπτη μπορει να πετυχεις τον ethymis , oσο για την ταξη στο τοπικο αστο πανω μου http://postimage.org/image/zu3ekv5w/ . Οι στροφες αρχιζουν μετα την Καμαρουλα και κυριως μετα την Ραϊνα, στην Καμαρουλα εχει ωραιες ευθειες αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τρεξεις γιατι ειναι χωριο και που και που στηνονται οποτε με 60χλμ σταθερα
Μια φορα με σταματησαν αλλα μου την χαρισαν
-
δεν ειχες κατεβασει σημαια και ειχες πελατη μεσα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειχες κατεβασει σημαια και ειχες πελατη μεσα?
Ναι
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Μα το σταματησαμε νωριτερα
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!